|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
ktoś tu pytał o workery Kasi Tusk, to widziałam je dziś u siebie, są przecenione na 60zł, ostatnie 36 zostało
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dużo towarów przecenionych ? Jak do jutra nie będzie info o Ostrowie, to chyba wybiorę się do Kalisza właśnie. Tam przynajmniej będzie w czym wybierać, nie to co w Poznaniu.
|
|
|
|
|
#3003 |
|
BAN stały
|
Ja dzisiaj byłam we Wrocławskiej Magnolii (wczoraj zwiedzilam arkady i świdnicką, ale nic mnie nie zachwyciło).
Miałam 9 kart avanti, nie bylo z tym zadnych problemów, kupilam marynarke i sukienke w jelonki. Pani kasjerka stwierdzila, ze to "pikuś", bo mieli juz klientów z 35 kartami ;-) Ja gdybym miala wiecej kart chyba oddalabym TŻtowi (kupil sobie 3 rzeczy), bo na damskim naprawde niewiele mi sie podobało. |
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że zdarzają się kradzieże, ale wystarczyłoby przypilnować sprawę z numerkami przy wejściu do przebieralni itd., a nie ludziom zaglądać do środka, gdy coś przymierzają. Ale za to dzisiaj w naturze na maja ochroniarz już bez żadnego skrępowania łaził za mną przez cały sklep naokoło- 2 razy
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
II edycja VERSACE FOR H&M
dostępna na początku 2012 r zdjęcia ubrań: http://www.fashionologie.com/Versace...tures-20870530 fajne haremki do kolan
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle tego nie rozumiem, przecież to tylko zniechęca ludzi do robienia tam zakupów też uważam, ze każdorazowe rozdawanie by się przydało i to nie tylko ze względu na kradzieże. Może w końcu niektórzy nauczyli by się odwieszać ciuchy na wieszaki przy wychodzeniu.....bo czasami jak wejdę do przymierzalni do nie ma nawet gdzie stanąć, wszystko wala się po podłodze ciekawe czy u siebie w domu też taki porządek zostawiają ![]() A ostatnio w Lublinie był ochroniarz taki mały, który kręcił się zawsze za mną jak byłam i patrzył mi się na ręce jak oglądałam ciuchy ostatnio go nie widuję coś jednak. Jaka szkoda
Edytowane przez innocencee Czas edycji: 2011-12-15 o 18:22 |
|
|
|
|
#3007 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam w Poznań King corss.
przecenionych ciuchów dużo, Dużo małych rozmiarów. szczególnie bluzek swetrów. sukienka w jelonki jedna sztuka rozm 34. poza tym bielizna tak średnio ciekawa, małe rozmiary... niestety nie dla mnie ![]() na meskim kiepsko, nic ciekawego. karty bez problemu można łączyć, pan nawet chciał mi oddać bo zostało mi na niej 20 gr. i przy okazji dowiedziałam ze rekordzistka płaciła dzisiaj 25 kartami. ludzi nie było za dużo, do przymierzalni bez kolejek do kasy również. |
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś rano w Kielcach, tłumów jeszcze nie było. Tak naprawdę to nic mnie nie powaliło na kolana... Dobrze, że nie miałam więcej kart bo pewnie kupowałabym coś na siłę. Kupiłam tylko sweter z Divided nieprzeceniony i marynarkę za 120zł łącznie, akurat miałam 6 kart
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z jednego tarnowskiego H&M, jednak nie żałuję, że nie miałam więcej kart, bo nie widziałam nic szczególnego, kupiłam sobie sweter, koszulę i 2 pary majtek i wyszło akurat 100 zł, z kartami nikogo nie widziałam
|
|
#3011 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
dzieki za informacje - niestety masz racje - interes na All kwitnie :/powiedz mi tylko koszulka z flaga to jakiej jest dlugosci? dokad siega? |
|
|
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
Obudziłam się troche za późno, a chciałam zapytać czy są jeszcze szanse na dostanie avanti z kartami?
Edytowane przez akfadorka Czas edycji: 2011-12-15 o 19:27 |
|
|
|
#3013 |
|
Przyczajenie
|
czy ktoś w Warszawie widział duzy rozmiar tych legginsow na dziale dziecięcym http://www.hm.com/pl/product/95593?a...rticle=95593-A ? i brązowe spodnie też z tego działu?
|
|
|
|
#3014 |
|
Przyczajenie
|
Ma ktoś ochote na kupony :P o 50% mniej xd
http://allegro.pl/bon-voucher-hm-400...998989031.html juz wyprzedaja haha |
|
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
Hehe podkablowałam do Allegro, zaraz pewnie usuną
|
#3016 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam leginsy i spódniczkę w serduszka z divided. Miałam 5 kart i dopłaciłam 40 zł . Żadnego problemu z kartami na szczęście nie było
, ale jak dla mnie to nic wiecej mnie nie zachwyciło .
|
|
|
|
#3017 | ||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Tajniaków z H&M widziałam już przeszło rok temu - bramka piszczała przy wchodzeniu do sklepu to starsza pani powiedziała mi po cichu, że zdarza się że metki są jeszcze namagnesowane jakiś pan obok niej potwierdził. I dalej przeglądali młodzieżowe ubrania ( weszłam górą - na dział Divided)Wychodząc bramka oczywiscie zapiszczałą i wtedy przyszła wcześniej wspominana para, pomachali moją siatką z zakupami z innego sklepu za bramką, potem ja torebką i do tej pory nie wiem czego piszczałam ![]() Cytat:
Zauważyłam to jeszcze w Rossmanie Tam to jest jeszcze bardziej nachalnie niż w H&M. Koleżanka pracująca swego czasu w Rossmanie opowiadała mi o złapanych osobach - jedna babka powiedziała, że musiała ukraść kosmetyki żeby dobrze wyglądać na rozmowy kwalifikacyjne ![]() Cytat:
Był, był - słyszałam jak o nim ekspedientki rozmawiały, że nowy Cytat:
Małe Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2011-12-15 o 19:47 |
||||
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - mały apel o pomoc
![]() Moja mama poszukuje koronkowej czarnej sukienki. Sukienka jest za 149 zł z działu dla większych pań. W Poznaniu są same duże rozmiary, a my potrzebujemy najmniejszy - L. Błagam o pomoc! Widziałyście ją u siebie? Dajcie mi znać, proszę! Ja jej bezskutecznie poszukuję w Poznaniu... A jeszcze teraz przez wyprzedaże ekspedientki nie mają czasu, żeby mi telefonicznie udzielić informacji, czy może jest ta sukienka... Więc może Wy mi pomożecie! http://www.hm.com/pl/product/95760?article=95760-A
|
|
#3020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam w M1 i Malcie. Moim zdaniem więcej rzeczy % w M1 i więcej rozmiarów. Ja dziś kupiłam dżinsy, marynarkę i sukienkę, płaciłam kartami bez problemu. W M1 widziałam koronkową fioletową sukienkę za 60%. Chciałam kupić, ale okazała się za duża
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna jest!
|
|
#3022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i buty co Kasia Tusk na blogu pokazywala były ale nie przecenione. 2 pary rozm 38 a drugie nie wiem nie patrzylam.
Edytowane przez Kasssiulka Czas edycji: 2011-12-15 o 19:56 |
|
|
|
|
#3023 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy bym nie wpadła na to żeby sprzedawać te kupony, ale powiedz mi bo chyba nie rozumiem co w tym złego
przecież to nie zabronione ![]() Różne zniżki można kupic na allegro, ba nawet w tym celu jest oddzielna kategoria
|
#3025 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Malcie ta sukienka jest ale w rozmiarze XXL.
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3107699 9]Ja jutro wybieram się do H&M w Ostrowie i mam nadzieje że będzie w czym wybierać
oo, to tak jak ja Na pewno będzie więcej niż w Kaliszu, bo w Kaliszu nie ma działu Young... Bez komentarza. A poza tym jakiś obszerniejszy jest ten sklep w Ostrowie A powiedz mi - o której tam będziesz?
|
|
|
|
#3028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba że urwę się z zajęć i szybciej będę w domu. |
|
|
|
|
#3029 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze powiedziane...a raczej napisane...
Edytowane przez maaalena Czas edycji: 2011-12-15 o 20:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Jak do jutra nie będzie info o Ostrowie, to chyba wybiorę się do Kalisza właśnie. Tam przynajmniej będzie w czym wybierać, nie to co w Poznaniu.
to tajniak

ostatnio go nie widuję coś jednak. Jaka szkoda 

Mam nadzieję, że jeszcze coś dołożą lub w innych sklepach będzie lepszy wybór, bo na razie mam problem by wykorzystać jeszcze te 3 karty