|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Pierwsza miłość" część V
Co bedzie z Ola ?
|
|
|
|
|
#962 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje że Ola będzie oszpecona, za jakiś czas znajdzie się lekarz cudotwórca który ją zoperuje i będzie miała nową twarz i w ten sposób dadzą nową aktorkę na jej miejsce..
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
A ja w dzisiejszym odcinku zauważyła ,że
wszyscy mają żółte dzbanki na herbatę. U Królów, Kingi i u Śmiałków
|
|
|
#964 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
A o co chodziło w zapowiedzi,że ten brat Oli i Grażyna mieli takie miny?Bo nie usłyszałam
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
o
zupełnie mi nie pasuje. na biało daję Wam co tam nowego będzie wkrótce, streszczenie odcinka 1411 Adam mówi Robertowi, że musi wycofać zamówienie na materiały wykończeniowe do swojego domu, gdyż go na nie nie stać. Wkrótce okazuje się, że na rezygnację z zarezerwowanego towaru jest już za późno. Dodatkowo ekipa budowlana domaga się wypłaty zaległego wynagrodzenia. Paweł informuje pracowników Barbariana o fatalnej sytuacji, w której znajduje się bar po odebraniu koncesji na sprzedawanie alkoholu. Kaśka składa wymówienie, gdyż obwinia się za problemy lokalu. Błażej pomaga Ewie naprawić robota, którego ona sama skonstruowała. Jest pod wrażeniem jej zdolności. Zastanawia się jednak, dlaczego Ewa tak nie lubi Radka, i co ich kiedyś łączyło. Grażyna boi się, że Błażej może ją zostawić dla młodej konstruktorki. Tymczasem Kamil nie może doczekać się powrotu Emilki. Sylwia postanawia wykorzystać ostatnie dni jego samotności i zamierza go uwieść. Mężczyzna odrzuca jednak jej zaloty. Zapłakaną dziewczynę w sklepie spotyka Florkowa. Jest przekonana, że Kamil próbował zgwałcić Sylwię Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-12-14 o 00:06 |
|
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Ja podczytuję Wasze komentarze na temat filmu co jakis czas. muszę Wam powiedziec moją obserwację - poprostu muszę - czy tylko mi się wydaje czy Hubert w odcinkach z tym konkursem tańca miał koszulkę którą nosił Paweł? taka "Ready for... coś tam" taka znajoma mi sie wydaje. Proszę, zwróćcie uwagę
|
|
#968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak ogólnie to PM jest aż tak nudna żeby zwracać uwagę na koszulki, noże i dzbanki?
Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. — Marilyn Monroe |
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza? Nikt nie komentuje dzisiejszego odcinka? choć bardzo smutny to mi się podobał. Wkurzył mnie tylko Król że się tak rzucał do Grażyny przecież to nie jej wina że blizną jest głęboka. Przesada. Koniec końców i tak będzie mniejsza a on jak wrócił do domu to miał taka minę jak by co najmniej Olka była jedną nogą w grobie
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiejszy odcinek przegapiłam ..
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to sie prawie popłakałam jak chlopaki wspominali Patryka... mogli go chociaz nie usmiercać tylko zostawic to tak jak bylo ze wyjechał
|
|
#973 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Żeby Emilka mogła mirka adoptować? Aż tak im pomysłów na wątki brakuje?
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
A dzisiejszy odcinek, to już który? I gdzie moglabym ewentualnie za free obejrzeć?
Bo niestety przegapiłam, a chciałam zobaczyć ten odcinek, kiedy Patryk odchodzi. (Juz chyba w drugim serialu go usmiercają). Szkoda, lubiłam go i ich paczkę.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
ta Pm już taka nudna się robi że aż nie chce się oglądać, kiedyś codziennie o 18 zasiadałam do tv z ciekawością a tera.....
szkoda że Patryka już nie będzie w serialu, dość długo grał.
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
spoiler w styczniu Paweł ma się dowiedzieć, że Julka jest jego córką i będzie zły na Ankę, zje**ie ją a ta wpadnie w śpiączkę no moda na sukces
|
|
#977 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Racja... Strasznie smutny dziś ten odcinek, po jakiego kija uśmiercali Patryka
Patryk tak długo grał, wiedzieli przecież, że widzowie go lubią i są do niego przyzwyczajeni.. Anka w śpiączce? nieźle.... |
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Mogli wymśleć ze matka Mirka sie rozchorowała i musieli z Patrykiem wyjechać gdześ daleko do szpitala na zaabiegi, daleko i wtedy zostawić pod opiekę Mirka - Emilce, albo cos innego, też jestem zła, ze go uśmiercili. Właśńie oglądam powtórkę na ipli bo wczoraj nie obejrzałam.
|
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem to zarówno aktor grający Patryka i aktorka grająca Stefani chcieli odejść z programu bez możliwości powrotu (coś jak Hanka w M jak Miłość), ciekawe co ze Stefą wymyślą, też umrze????
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po kiego grzyba uśmiercili patryka nie rozumiem tego Cytat:
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie obejrzałam wczoraj,ale za to dzisiaj o 14 będę patrzeć.
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#984 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast Stefani nie usmierca, gdyz aktorka ja grajaca jak i scenarzysci postanowili zostawic sobie otwarta furtke na wypadek gdyby ta chciala wrocic do serialu. W kocu widzowie ja b. polubili i dlatego wyjechala...
|
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą chamsko postąpili - jak aktora grająca chyba Łazankową zmarła, to w serialu załatwili to tylko tak, że Łazanek stwierdził, że 'zabrała dupe w troki i wyjechała'. a pożegnanie Patryka ciągnęło się przez caluteńki odcinek i wszyscy rozpaczali, pomimo, że aktor tylko zrezygnował z grania w serialu Jak dla mnie - bardzo niefajna zagrywka.
|
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. — Marilyn Monroe |
|
|
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio odcinki skupiają sie na Ance, i jej paranoicznych myślach o Pawle i Majce...
Mdłe się to robi, ona ciągle taka zazdrosna.. A najgorsze to że wczoraj chyba w odcinku powiedziała do Pawła żeby sobie szedł do Majeczki i opiekował jej córką.. Mogła powiedzieć WASZĄ .. Bo dobrze wie że jak Paweł się w końcu dowie to nie będzie ciekawie..
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tą Łazanką to macie rację, ale weźcie pod uwagę, że aktorka zmarła nagle i też na szybko zmieniali scenariusz, a aktor grający Patryka pewnie już wcześniej zapowiedział swoje odejście, a, że śmierci się przewidzieć nie da tak musieli coś na szybko wymyśleć.
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny dziś był ten odcinek. Śmieszne były teksty Aurelii i Doroty i wypychanie mikołajów hehe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

wszyscy mają żółte dzbanki na herbatę. U Królów, Kingi i u Śmiałków

?

po kiego grzyba uśmiercili patryka nie rozumiem tego 
Jak dla mnie - bardzo niefajna zagrywka.