|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Przykro mi i bardzo współczuję
To musi być straszne Niestety nie widziałam go, ale trzymam kciuki za to, żeby się odnalazł - obdzwoniłaś szpitale, pogotowia, policję, itd? Przyjęli na policji już zgłoszenie (bo chyba musi być 48h)?Dziewczyny - nie wiem co to, nie wiem jak się nazywa, ale ZAMAWIAM! http://www.sadistic.pl/japonski-wynalazek-vt95864.htm
|
#872 | |
|
Pani Buka
|
Farminka - oczywiście zawsze można się rozglądać na ulicy, mam nadzieję że się znajdzie...
Cytat:
tak, wiem co to za facet.... jak mieszkałam niedaleko tego miejsca gdzie Ty to regularnie go widywałam jeżdżąc na uczelnię, o matko
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też niestety nie kojarzę, farminko
![]() Trzymaj się i trzymam mocno kciuki, żeby się odnalazł
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#874 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i dziękuję za chęć pomocy Piżamy widziałam dziś w TESCO na Kapelance na wyprzedaży - bardzo fajne, spodnie po 20-30zł, sama mierzyłam i chyba się wrócę Cytat:
![]() Cytat:
Ale słuchaj tego: wsiadam kiedyś do tramwaju, przede mną leci babeczka, no około 20-30 lat, z takich dziuń. Usiadła i na krzesełko przed sobą zarzuciła siatkę czy torebkę i trzyma tak za oparcie, górą przewieszona siata. Ja podchodzę, chciałam usiąść, no bo co - jedyne wolne miejsce, ludzie stoją. A ta nic, dalej zadowolona tak jedzie. Stoję zdezorientowana i myślę "co jest, kurde?" Dojechaliśmy do kolejnego przystanku, wsiadła jej koleżaneczka i ta zadowolona zwolniła jej zajęte miejsce Cytat:
![]() i jeszcze dzieciaki z komórkami i muzyką na głośniku ![]() w domu sobie spokojnie możesz sama zrobić a z fryzjerów to nie wiem, nigdy się tym aż tak nie interesowałam
|
|
#875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pyszna czekolada jest w Czekoladzie na Brackiej - ta sama brama co Błędne Koło, w podwórku po prawej. |
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Też chce! |
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#879 |
|
Konto usunięte
|
czaderski ten wynalazek
też chciałabym
|
|
|
|
#881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też chcę, za☠☠☠iste!
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym...chcę jej sukienkę! ![]() |
|
|
|
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam bardzo ważne spotkanie...
Oglądam mieszkanie w PIĘKNEJ kamienicy, zawsze na nią zwracałam uwagę jak przechodziłam a tu bach-dzisiaj będę po niej łazić w kółko Edit-możecie polecić jakąś małą cyfrówkę? Mój aparat już na stałe przejęli rodzice Nie mam wielkich wymagań
|
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
kocham piękne kamienice
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba by to na ebayu gdzieś znaleźć i cenę sprawdzić
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/trendy-magiczny-sz...998138172.html Taaaadam!
Wiem, jestem genialna
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym taki http://www.trendsetterka.com/produkt...ba-szal-black/
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko że puchate, bo ja jak Schiru nie przepadam za puchatymi
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Ten się raczej nie rozciąga, to musi być specjalny materiał
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/new-10w1-szal-komi...998968236.html
Tutaj jest nawet tańszy, ale paskudnie wygląda. Od rana szukam idealnego i nie ma nigdzie takiego jak chcę ![]() Na ebay'u też takie puchate
|
#892 |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja mam zablokowaną stronkę sadistic i nie wiem, o co biega
![]() Camera Cafe, Chocoffee...
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj bylam w Camera Cafe i jadłam przepyszną szarlotkę z lodami
Byla taka mieciusia, że się aż rozpływała w ustach
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#894 |
|
Konto usunięte
|
oba są paskudne
|
|
|
|
#895 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam 1/2
a jakie zamówiłąś? ja miałam i nie byłam za bardzo zadwolona. efekt był bardzo sztuczny- miałam kolor wręcz szafirowy a miał być niebieski Cytat:
![]() Cytat:
moja babcia generalnie niczego nie potrzebuje, jak to babcia. no a kupować po raz kolejny krem/ rajstopy/ ciapy to trochę lipa:/ na razie nie mam dla niej nic ![]() Cytat:
owszem tzw. wstrętne babska są irytujące, ale może warto zastanowić się dlaczego tak się zachowują? czy przeciskanie się, sterczenie nad siedzeniem itd. nie wynika troszkę z tego, że coraz mniej ludzi właśnie ustępuje miejsca? ja zawsze staram się patrzeć na to w ten sposób, że ktoś jest stary, schorowany, osłabiony i ma generalnie mniej siły niż ja. mi jest łatwiej postać, utrzymać się podczas gwałtownego hamowania itd. niż osobie starszej. Poza tym uważam, że bez względu na wszystko osobom starszym należy się szacunek i wsio. Owszem można zwrócić uwagę żeby np się nie pchały jak ktoś wysiada, ale miejsce powinno się ustąpić. Cytat:
Cytat:
i tu się pojawia znowu argument, że skoro kobiety chcą równych praw to dlaczego to facet ma ustąpić miejsca w autobusie? ![]() Cytat:
to nic że to są elementarne podstawy kultury... ale widać że nawet tyle to za dużo od dłuższego czasu mam wrażenie że tylko w Krk ludzie tego nie łapią. gdzie bym nie pojechała i nie korzystała z ruchomych schodów wszędzie jest to jasne tylko nie tutaj
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#896 |
|
Konto usunięte
|
a z tymi schodami to nowość
nigdy nie słyszałam o czyms takim żeby stawać po prawej
|
|
|
|
#897 |
|
Nie depcze krokusów
|
W Polsce ruchome schody są tak wąskie, a Mac Donald tak powszechny, że mało kto zmieści się po lewej stronie
![]() W Anglii schody są szersze i to standard, że stoi się z prawej, a po lewej śmigają Ci, którzy nie chcą marnować czasu na jazdę. Poza tym przy każdych jest informacja, żeby stać po prawej. U nas tego nie ma, więc ludzie się nie domyślą.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-16 o 11:21 |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkąd oglądnęłam jak Cejrowski kilka lat temu się na ludzi co na całych stoją denerwował ![]() Właśnie sobie przypomniałam że kupiłam w październiku kupon na rzęsy na gruperze, ważny do 25.12 Bogu dzięki zadzwoniłam i można się jeszcze umówić na przyszły tydzień
|
|
#900 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co do ruchomych schodów i chodzenia prędkością mniejszą niż ta, z ktorą przeciętny człowiek stoi, oczywiście całą szerokością chodnika (ahoj studenci AGH idący chodnikie, w końcu wszyscy idą zgodnie z kierunkiem miasteczko->A0, w przeciwnym się nie chodzi, więc po co zwolnić choć kawałek miejsca, do tego dodam ludzi w galerii krakowskiej, którzy stoją sobie grupkami na całej szerokości ruchomych schodów - przechodzę przez galerię na autobus) - to jest tak irytujące, ze czaem mam ochote kogoś rozszarpać
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Malla, przy "wejściu" na ruchome schody jest czesto rysunek z ludkiem stojącym po jednej stronie schodów., ludzi i tak uparcie stoją grupkami na całą szerokość...
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

To musi być straszne

Potrzebuję na już 

Dojechaliśmy do kolejnego przystanku, wsiadła jej koleżaneczka i ta zadowolona zwolniła jej zajęte miejsce 

Byla taka mieciusia, że się aż rozpływała w ustach
Bogu dzięki zadzwoniłam i można się jeszcze umówić na przyszły tydzień