Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż. - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-16, 11:52   #4891
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

hejo

Widzę, że wątek dalej nie skończony
Zabieram się za czytanie

edit.
wrrr pocytowałam Was, ale mi wszsystko wcięło

Dziś już jestem w domu, mam krótki dzień w pracy mogłabym śmiało rozpocząć weekend, gdyby nie jeden fakt - jutro mam zjazd na uczelni świetnie, tydzień przed świętami.
ostatnio na szczescie umyłam okna i pozmieniałyśmy z mamą firanki. przynajmniej jedna rzecz odhaczona.
została mi jeszcze moja "magiczna" szafa z ubraniami ("magiczna" bo mieści więcej ubrań, niż jest w niej miejsca). dlatego muszę połowę rzeczy wywalić bez skrupułów.
zaraz idę sprawdzać dzieciakom zadania domowe, muszę napisać scenariusz lekcji na przyszły tydzień.....potem może coś napiszę z pracy mgr.... a jak będę miała siły, to zrobię porządek w tej szafie

A, zapomniałabym. jestem zła, bo ostatnio widziałam się z TŻtem w niedzielę...i będę się z nim widziała dopiero w przyszłym tygodniu bo TŻ w sob i niedziele idzie na 14 do 22 do pracy (bo mają dużo roboty). Ja mam zjazd na uczelni, więc poranne spotkania nawet odpadają

Can you feel the love tonight?
It is where we are...

Edytowane przez tusia_m
Czas edycji: 2011-12-16 o 12:07
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 13:35   #4892
dalenka8
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

to więc zapytam z czystej ciekawości, kiedy wg Twojej teściowej jest dobra pora na golenie nóg?

ja w to nie wierzę, ale dzisiaj to pewnie poszlibyśmy spać o północy jak nie lepiej, więc na spokojnie przeniesiemy się w sobotę, sporo przewożenia nam zostało i układania w półkach, a że Tż musi siedzieć w firmie bo mają sporo pracy, to nie pomoże mi tego wozić i nosić, więc zostają tylko popołudnia jak skończy pracę
Każdego miesiąca wypada inny termin, bo to wg kalendarza księżycowego jest .

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Moja mama bardzo nie lubi Wachowicz, zawsze ją komentuje w zabójczy sposób np. wkurza ją jak pani Ewka macha nad jedzeniem rozpuszczonymi włosami itd.
Myślę, że w styczniu-lutym większość z nas, studentek ma sporo pracy
Dobrze, że przełożyliście przeprowadzkę, zrobicie wszystko na spokojnie

Robiłaś pierniczki z mojego przepisu?
W co ten Twój mąż tak uparcie gra?

Dzień dobry! Dziś piątek, zobaczę się z TŻ! A przynajmniej mam taką nadzieję, bo wczoraj się trochę posprzeczaliśmy i akurat musiała mu się skończyć ważność konta
Tak, z Twojego, tylko z trochę większej porcji . I dodałam kakao trochę, dla przyciemnienia pierników . Ozdabiałam je wczoraj, ale nie są tak piękne, jak Twoje :P. Nie miałam żadnych specjalistycznych urządzeń, więc lukier nakładałam łyżeczką/ palcem . Kupiłam strzykawkę, ale się od razu zatkała .

A nie wiem :P. Twierdza Jakaśtam :P.

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię Wachowicz.
Ja też niespecjalnie :P.

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
hejo

Widzę, że wątek dalej nie skończony
Zabieram się za czytanie

edit.
wrrr pocytowałam Was, ale mi wszsystko wcięło

Dziś już jestem w domu, mam krótki dzień w pracy mogłabym śmiało rozpocząć weekend, gdyby nie jeden fakt - jutro mam zjazd na uczelni świetnie, tydzień przed świętami.
ostatnio na szczescie umyłam okna i pozmieniałyśmy z mamą firanki. przynajmniej jedna rzecz odhaczona.
została mi jeszcze moja "magiczna" szafa z ubraniami ("magiczna" bo mieści więcej ubrań, niż jest w niej miejsca). dlatego muszę połowę rzeczy wywalić bez skrupułów.
zaraz idę sprawdzać dzieciakom zadania domowe, muszę napisać scenariusz lekcji na przyszły tydzień.....potem może coś napiszę z pracy mgr.... a jak będę miała siły, to zrobię porządek w tej szafie

A, zapomniałabym. jestem zła, bo ostatnio widziałam się z TŻtem w niedzielę...i będę się z nim widziała dopiero w przyszłym tygodniu bo TŻ w sob i niedziele idzie na 14 do 22 do pracy (bo mają dużo roboty). Ja mam zjazd na uczelni, więc poranne spotkania nawet odpadają
No to trochę roboty jest... Miłego weekendu na uczelni . Po ślubie to się zmieni, a to już niedługo .

Kule, byłam dziś odebrać dowód, oczywiście go nie ma jeszcze . Zapomniałam dziś PINu do mojej nowej karty . Mam ją od niedawna- jako że zmieniłam nazwisko, to mi przysłali nową kartę z nowym PINem. Używłam jej może 2 razy i dziś w rossmannie mało nie padłam jak się zorientowałam, że NIE MAM POJĘCIA, jaki jest pin . Musiałam lecieć do domu sprawdzać .
TŻ pojechał do rodziców, bo jego ojciec chciał . Ciekawe, po co .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 13:46   #4893
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię Wachowicz.
To byście się dogdały

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Każdego miesiąca wypada inny termin, bo to wg kalendarza księżycowego jest .

Tak, z Twojego, tylko z trochę większej porcji . I dodałam kakao trochę, dla przyciemnienia pierników . Ozdabiałam je wczoraj, ale nie są tak piękne, jak Twoje :P. Nie miałam żadnych specjalistycznych urządzeń, więc lukier nakładałam łyżeczką/ palcem . Kupiłam strzykawkę, ale się od razu zatkała .

A nie wiem :P. Twierdza Jakaśtam :P.

Ja też niespecjalnie :P.

No to trochę roboty jest... Miłego weekendu na uczelni . Po ślubie to się zmieni, a to już niedługo .

Kule, byłam dziś odebrać dowód, oczywiście go nie ma jeszcze . Zapomniałam dziś PINu do mojej nowej karty . Mam ją od niedawna- jako że zmieniłam nazwisko, to mi przysłali nową kartę z nowym PINem. Używłam jej może 2 razy i dziś w rossmannie mało nie padłam jak się zorientowałam, że NIE MAM POJĘCIA, jaki jest pin . Musiałam lecieć do domu sprawdzać .
TŻ pojechał do rodziców, bo jego ojciec chciał . Ciekawe, po co .
Super, cieszę się, że z mojego i ładne wyszły z tym kakao? Może następnym razem też trochę dosypię A co do specjalistycznych urządzeń - ja też żadnych nie mam Przekładałaś je już czymś? Są już miękkie?

Ja ustawiłam sobie bardzo "ambitny" PIN, tylko dlatego go pamiętam

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 13:48   #4894
(kicia)
Zakorzenienie

ja mam tak klasyczny pin że byle złodziej by mnie okradł lecz za wiele by nie ukradl bo aktualnie trzymam kasę na koncie oszczędnościowym
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 13:54   #4895
morsmordre
sajkolidżist

Mnie okraść mógłby ewentuanie ktoś, kto mnie bardzo dobrze zna, wierzę jenak, że nie mam złodzei wśród najbliższych i śpię spokojnie

Stary 2011-12-16, 14:00   #4896
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
To byście się dogdały

Super, cieszę się, że z mojego i ładne wyszły z tym kakao? Może następnym razem też trochę dosypię A co do specjalistycznych urządzeń - ja też żadnych nie mam Przekładałaś je już czymś? Są już miękkie?

Ja ustawiłam sobie bardzo "ambitny" PIN, tylko dlatego go pamiętam
To jak je tak udekorowałaś ? Łyżeczką :P? No, fajnie wyszły z kakao. Chyba są miękkie, dziś ich nie otwierałam . Nie przekładałam i nie będę .
Ja zwykle PIN pamiętam, ale jako, że to nowa karta ...
Mnie ustala bank- nie wiem, od czego to zależy, że ktoś może sam ustalić, a ktoś dostaje z góry .
Boooożeeeeee, jaka jestem śpiąca! Muszę wyjść z psem, bo zaraz usnę .

PS. to moja 3000 wiadomość . Głównie temu wątkowi to zawdzięczam !
Apropos- kończmy tę część !
Stary 2011-12-16, 14:02   #4897
zaaaabcia
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny .. Mowilam Wam juz ze nie cierpie rano wstawac? Jeszcze jak sobie pomysle ze mezulek tam spij pod ciepla kolderka .. ehh chce do domu ... dobrze ze to juz piatek jest ...

A jutro czeka mnie sprzatanie calego domu .. moze do swiat sie wyrobie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 14:06   #4898
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
To jak je tak udekorowałaś ? Łyżeczką :P? No, fajnie wyszły z kakao. Chyba są miękkie, dziś ich nie otwierałam . Nie przekładałam i nie będę .
Ja zwykle PIN pamiętam, ale jako, że to nowa karta ...
Mnie ustala bank- nie wiem, od czego to zależy, że ktoś może sam ustalić, a ktoś dostaje z góry .
Boooożeeeeee, jaka jestem śpiąca! Muszę wyjść z psem, bo zaraz usnę .

PS. to moja 3000 wiadomość . Głównie temu wątkowi to zawdzięczam !
Apropos- kończmy tę część !
Dekorowałam je takim rozpuszczalnym lukrem z paczuszki, dlatego wyszło w miarę ładnie A w zeszłym roku kolorowy lukier robiłam dosypując do takiego ukręconego w domu trochę kisielu - różnokolorowego i dekorowałam łyżeczką a wszystkie te ozdoby kleiłam paluchami

Ja mam konto w ING i dostałam możliwość ustalenia sobie pinu

Ja też jestem śpiąca, czekam do 15:30 żeby zadzwonić do mojego Pana Obrażonego i potem idę kimać na chwilę, bo nie usiedzę

Stary 2011-12-16, 14:07   #4899
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny .. Mowilam Wam juz ze nie cierpie rano wstawac? Jeszcze jak sobie pomysle ze mezulek tam spij pod ciepla kolderka .. ehh chce do domu ... dobrze ze to juz piatek jest ...

A jutro czeka mnie sprzatanie calego domu .. moze do swiat sie wyrobie
Wierzę Ci, że nie lubisz- mam tak samo :P. Wczoraj ZNÓW się późno położyłam . Mimo, że nie szłam dziś do pracy, to i tak musiałam rano wyjść z psem . A teraz najchętniej bym się wsunęła pod pledzik i zamknęła oczy . Ale kolejny spacer z psem mnie czeka :P. Zresztą- jak zasnę teraz, to znów wieczorem nie będzie chciało mi się spać...

Też w weekend będę sprzątać .

Morsi, przez Ciebie poszłam spróbować, czy pierniki są miękkie! Są. I pyszne też są :P. Ciekawe, czy dotrwają do Świąt . Przypomniało mi się, że ja dodałam trochę więcej przyprawy do piernika, bo lubię takie mocno korzenne .
Stary 2011-12-16, 14:08   #4900
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie okraść mógłby ewentuanie ktoś, kto mnie bardzo dobrze zna, wierzę jenak, że nie mam złodzei wśród najbliższych i śpię spokojnie
u mnie też by musiał mnie znać ale w cale nie aż tak dobrze ale właśnie ma mi przyjść w tym msc nowa karta ta sobie wezme jakis bardziej skomplikowany ew z przyzwyczajenia przez 3 lata zablokuje ją

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

ja mam w manku i też jest możliwość zmiany
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 14:09   #4901
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Dekorowałam je takim rozpuszczalnym lukrem z paczuszki, dlatego wyszło w miarę ładnie A w zeszłym roku kolorowy lukier robiłam dosypując do takiego ukręconego w domu trochę kisielu - różnokolorowego i dekorowałam łyżeczką a wszystkie te ozdoby kleiłam paluchami

Ja mam konto w ING i dostałam możliwość ustalenia sobie pinu

Ja też jestem śpiąca, czekam do 15:30 żeby zadzwonić do mojego Pana Obrażonego i potem idę kimać na chwilę, bo nie usiedzę
A ja właśnie miałam domowy lukier. I oprócz białego zrobiłam różowy i zielony- z galaretek . I miałam posypkę taką kolorową i tarłam czekoladę.

Ty śpiochu, Ty :P!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-16, 14:19   #4902
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wierzę Ci, że nie lubisz- mam tak samo :P. Wczoraj ZNÓW się późno położyłam . Mimo, że nie szłam dziś do pracy, to i tak musiałam rano wyjść z psem . A teraz najchętniej bym się wsunęła pod pledzik i zamknęła oczy . Ale kolejny spacer z psem mnie czeka :P. Zresztą- jak zasnę teraz, to znów wieczorem nie będzie chciało mi się spać...

.
Kurcze ja niby wczoraj poszlam spac wczesniej .. ale du.. dalej nie wyspana jestem .. No dokladnie jak sie polozy spac przez dzien to poziej w nocy sie nie usnie i kolo sie zamyka

To bedziemy sie jutro wspierac w sprzataniu

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-12-16, 14:23   #4903
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze ja niby wczoraj poszlam spac wczesniej .. ale du.. dalej nie wyspana jestem .. No dokladnie jak sie polozy spac przez dzien to poziej w nocy sie nie usnie i kolo sie zamyka

To bedziemy sie jutro wspierac w sprzataniu
Ty masz prawo być zmęczona i niewyspana przez maluszka . Jak się w ogóle czują nasze ciężarówki ?

Ha, no będziemy . Tylko telepatycznie, bo jakbyśmy tak tu miały się wspierać, to byśmy do Nowego Roku nie zdążyły posprzątać :P.

Idę z psem .
Stary 2011-12-16, 14:28   #4904
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ty masz prawo być zmęczona i niewyspana przez maluszka . Jak się w ogóle czują nasze ciężarówki ?

Ha, no będziemy . Tylko telepatycznie, bo jakbyśmy tak tu miały się wspierać, to byśmy do Nowego Roku nie zdążyły posprzątać :P.

Idę z psem .
Hahaha no ja jutro nawet na wizaz nie wchodze bo mi zejdzie do Nowego Roku tak jak piszesz Ty pewnie bedziesz juz konczyc sprzatanie jak ja bede zaczynac

Ja sie czuje dobrze dziekuje Apetyt mi zaczyna wracac ostatnio zjadlam piers z kurczaka i wedline a od poczatku ciazy mialam odrzut ... ale w dalszym ciagu ... dzien bez slodyczy to dzien stracony

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-12-16, 14:33   #4905
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:

Morsi, przez Ciebie poszłam spróbować, czy pierniki są miękkie! Są. I pyszne też są :P. Ciekawe, czy dotrwają do Świąt . Przypomniało mi się, że ja dodałam trochę więcej przyprawy do piernika, bo lubię takie mocno korzenne .
Ja też dodałam więcej przyprawy Jak nie dotrwają do świąt to zrobisz jeszcze raz - w kańcu sama przyjemność
Cytat:
A ja właśnie miałam domowy lukier. I oprócz białego zrobiłam różowy i zielony- z galaretek . I miałam posypkę taką kolorową i tarłam czekoladę.

Ty śpiochu, Ty :P!
Ja śpioch, ja? :P
TŻ nie odbiera telefonu

Zostało nam niecałe 100 postów do końca!

Stary 2011-12-16, 14:45   #4906
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dodałam więcej przyprawy Jak nie dotrwają do świąt to zrobisz jeszcze raz - w kańcu sama przyjemność

Ja śpioch, ja? :P
TŻ nie odbiera telefonu

Zostało nam niecałe 100 postów do końca!
To po co piszesz, że tak mało przyprawy, jak sama więcej dodałaś :P?
Twój TŻ pewnie jeszcze jest w pracy, nie panikuj :P.
Jednak jeszcze nie idę z psem, bo pójdę od razu do biblioteki, a że zamówiłam godzinę temu książki, to pewnie muszę jeszcze trochę odczekać .
To co, Morsi, klikamy tą setkę :P?! Musisz mi powiedzieć, jak mam założyć wątek nowy . Wystarczy w dobrej kategorii (tylko jakiej ?! Ślubne/ jeszcze przed?), wpisać tytuł, wbić tego pierwszego posta? A potem co- jak i gdzie mam napisać, żeby zamknąć ten stary :P?

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Jasne, zostawcie mnie samą na wątku, żebym ze sobą te 100 postów nawaliła :P.

Idę do tej biblioteki, bo mi przysłali maila, że zamówienie zrealizowane . Pies się ucieszy, że pójdzie w inne miejsce, niż zwykle :P.
Stary 2011-12-16, 14:50   #4907
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak jeszcze nie idę z psem, bo pójdę od razu do biblioteki, a że zamówiłam godzinę temu książki, to pewnie muszę jeszcze trochę odczekać .
To co, Morsi, klikamy tą setkę :P?! Musisz mi powiedzieć, jak mam założyć wątek nowy . Wystarczy w dobrej kategorii (tylko jakiej ?! Ślubne/ jeszcze przed?), wpisać tytuł, wbić tego pierwszego posta? A potem co- jak i gdzie mam napisać, żeby zamknąć ten stary :P?

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------
.
do moda musisz napisac zeby zamknal ten watek na koniec tego podaj link do nowej czesci

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-12-16, 15:22   #4908
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:

Jasne, zostawcie mnie samą na wątku, żebym ze sobą te 100 postów nawaliła :P.

Idę do tej biblioteki, bo mi przysłali maila, że zamówienie zrealizowane . Pies się ucieszy, że pójdzie w inne miejsce, niż zwykle :P.
Napisałam tak jak było w przepisie

Ja zakładałam po prostu w podforum na ślubnym kobiercu, Karo też z tego co widzę

TŻ odebrał, przyjedzie i już się nie złości

Co fajnego wypożyczasz?

Ciastko! widzę Cię, znowu nic nie piszesz!

Stary 2011-12-16, 15:31   #4909
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Jezu, spokojnie ;p Wyżaliłam się w klubie, teraz postaram się już być z Wami na bieżąco

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-16, 15:32   #4910
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
do moda musisz napisac zeby zamknal ten watek na koniec tego podaj link do nowej czesci
Dzięki .

Cytat:
Napisałam tak jak było w przepisie

Ja zakładałam po prostu w podforum na ślubnym kobiercu, Karo też z tego co widzę

TŻ odebrał, przyjedzie i już się nie złości

Co fajnego wypożyczasz?

Ciastko! widzę Cię, znowu nic nie piszesz!
Mam nadzieję, że mi się uda założyć bez żadnych problemów ;P. Dobrze, że TŻ się już nie złości .
Wypożyczyłam: "Pachnidło" (widziałam film, ale książki nie czytałam), "Zwierz w łóżku" Sumińskiej, książkę Meg Cabot i jakąś o Afryce .
Eh, ta ciasteczkowa potworzyca sobie grabi .
Stary 2011-12-16, 15:35   #4911
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Ja ?

Life with Ciacho.
Stary 2011-12-16, 15:38   #4912
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Ja ?
No, Ty! Że się pojawiasz i znikasz i nic nie piszesz :P! Ale napisałam to, zanim pojawił się Twój wpis i już Ci odpisałam w klubie .
Ps. Ale masz okropny avatar .
Stary 2011-12-16, 15:40   #4913
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Mój avatar jest kochany, czepiasz się ;p

Life with Ciacho.
Stary 2011-12-16, 15:41   #4914
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Jezu, spokojnie ;p Wyżaliłam się w klubie, teraz postaram się już być z Wami na bieżąco
Wiedziałam, że mój apel poskutkuje
Cytat:
Dzięki .

Mam nadzieję, że mi się uda założyć bez żadnych problemów ;P. Dobrze, że TŻ się już nie złości .
Wypożyczyłam: "Pachnidło" (widziałam film, ale książki nie czytałam), "Zwierz w łóżku" Sumińskiej, książkę Meg Cabot i jakąś o Afryce .
Eh, ta ciasteczkowa potworzyca sobie grabi .
Jak przeczytasz pachnidło to opowiesz mi wrażenia, ok?

Stary 2011-12-16, 15:42   #4915
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Cytat:
Noooo, aż się zlękłam

Life with Ciacho.
Stary 2011-12-16, 15:44   #4916
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

wrecz uroczy

ok bateria mi pada w laptopie .. mam nadzieje ze dokonczycie watek paaa

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-12-16, 15:47   #4917
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja, mhm :P.

Cytat:

Jak przeczytasz pachnidło to opowiesz mi wrażenia, ok?
Okej .

Cytat:
wrecz uroczy

ok bateria mi pada w laptopie .. mam nadzieje ze dokonczycie watek paaa
Do napisania- oby w nowej części .
Stary 2011-12-16, 15:55   #4918
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

http://www.joemonster.org/filmy/40429/Kabaret_Smile_BOK

Oglądam sobie właśnie, jeszcze się mojego S-c czepiają ! Phi ! ;p

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Lecę na uczelnię, postaram się wrócić dzisiaj jeszcze

Life with Ciacho.
Stary 2011-12-16, 16:04   #4919
dalenka8
Zakorzenienie

Morsi, tak sobie przeglądałam Twoje wymiankowe wątki. Może też w końcu jakiś założę . Mam sporo ciuchów, książek, itp ... A teraz idę czytać, bo as tu wcale nie ma !

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Ps. Morssss, puść mi cynka, jakbyście jednak miały kończyć wątek !
Stary 2011-12-16, 16:28   #4920
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Ta, Aga, na pewno skończymy ten wątek

Monni, no właśnie, jeszcze Aniqa do kompletu i będzie mega hiper praca

Co do chipsów - niestety mój TŻ to chipsowy i słodyczowy maniak, żeby obejrzeć film musi mieć koniecznie coś do chrupania, a ja oczywiście mu towarzyszę i tłuszczyk się odkłada
a ja się tak wczoraj pochwaliłam, że nie pamiętam kiedy chipsy jadłam, a teraz siedzę u TŻ i je wcinam, bo leżały na stole i tak patrzyły na mnie i mówiły "weź mnie"
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
lteż tak mam ja przez TŻ przytyłam te 10 kg które teraz chce zgubić
skąd ja to znam..
Cytat:
Czuję się samotna

Cytat:

Powychodziły sobie za mąż wszystkie i siedzą z mężami, a my biedne panny musimy cierpieć samotność
noo!

nie wiem czy nie zacytowało czy co, ale Karo, super, że już macie wszystko gotowe i jutro się przeprowadzacie

heeeej ale mam dzisiaj męczący dzień.. rano wstałam lewą nogą, w pracy już było ok, a za chwilę jadę jeszcze na zaliczenie, na które nic nie umiem.. mam nadzieję, że moja inteligencja () wystarczy..
w ogóle jutro mamy pracową wigilię, a to znaczy - popijawę

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości