|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
hejo
![]() Widzę, że wątek dalej nie skończony ![]() Zabieram się za czytanie ![]() edit. wrrr pocytowałam Was, ale mi wszsystko wcięło ![]() Dziś już jestem w domu, mam krótki dzień w pracy mogłabym śmiało rozpocząć weekend, gdyby nie jeden fakt - jutro mam zjazd na uczelniostatnio na szczescie umyłam okna i pozmieniałyśmy z mamą firanki. przynajmniej jedna rzecz odhaczona. została mi jeszcze moja "magiczna" szafa z ubraniami ("magiczna" bo mieści więcej ubrań, niż jest w niej miejsca). dlatego muszę połowę rzeczy wywalić bez skrupułów. zaraz idę sprawdzać dzieciakom zadania domowe, muszę napisać scenariusz lekcji na przyszły tydzień.....potem może coś napiszę z pracy mgr.... a jak będę miała siły, to zrobię porządek w tej szafie ![]() A, zapomniałabym. jestem zła, bo ostatnio widziałam się z TŻtem w niedzielę...i będę się z nim widziała dopiero w przyszłym tygodniu (bo mają dużo roboty). Ja mam zjazd na uczelni, więc poranne spotkania nawet odpadają
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-12-16 o 13:07 |
|
|
|
#4892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() .Cytat:
. I dodałam kakao trochę, dla przyciemnienia pierników . Ozdabiałam je wczoraj, ale nie są tak piękne, jak Twoje :P. Nie miałam żadnych specjalistycznych urządzeń, więc lukier nakładałam łyżeczką/ palcem ![]() . Kupiłam strzykawkę, ale się od razu zatkała .A nie wiem :P. Twierdza Jakaśtam :P. Ja też niespecjalnie :P. Cytat:
. Po ślubie to się zmieni, a to już niedługo .Kule, byłam dziś odebrać dowód, oczywiście go nie ma jeszcze . Zapomniałam dziś PINu do mojej nowej karty . Musiałam lecieć do domu sprawdzać .TŻ pojechał do rodziców, bo jego ojciec chciał . Ciekawe, po co .
|
|||
|
|
|
#4893 | |
|
sajkolidżist
|
To byście się dogdały
![]() Cytat:
i ładne wyszły z tym kakao? Może następnym razem też trochę dosypię A co do specjalistycznych urządzeń - ja też żadnych nie mam Przekładałaś je już czymś? Są już miękkie? ![]() Ja ustawiłam sobie bardzo "ambitny" PIN, tylko dlatego go pamiętam
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tak klasyczny pin że byle złodziej by mnie okradł
lecz za wiele by nie ukradl bo aktualnie trzymam kasę na koncie oszczędnościowym
|
#4895 |
|
sajkolidżist
|
Mnie okraść mógłby ewentuanie ktoś, kto mnie bardzo dobrze zna, wierzę jenak, że nie mam złodzei wśród najbliższych i śpię spokojnie
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Łyżeczką :P? No, fajnie wyszły z kakao. Chyba są miękkie, dziś ich nie otwierałam . Nie przekładałam i nie będę .Ja zwykle PIN pamiętam, ale jako, że to nowa karta ... Mnie ustala bank- nie wiem, od czego to zależy, że ktoś może sam ustalić, a ktoś dostaje z góry .Boooożeeeeee, jaka jestem śpiąca! Muszę wyjść z psem, bo zaraz usnę .PS. to moja 3000 wiadomość !Apropos- kończmy tę część !
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny .. Mowilam Wam juz ze nie cierpie rano wstawac?
Jeszcze jak sobie pomysle ze mezulek tam spij pod ciepla kolderka .. ehh chce do domu ... dobrze ze to juz piatek jest ... ![]() A jutro czeka mnie sprzatanie calego domu .. moze do swiat sie wyrobie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4898 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
A w zeszłym roku kolorowy lukier robiłam dosypując do takiego ukręconego w domu trochę kisielu - różnokolorowego i dekorowałam łyżeczką a wszystkie te ozdoby kleiłam paluchami ![]() Ja mam konto w ING i dostałam możliwość ustalenia sobie pinu ![]() Ja też jestem śpiąca, czekam do 15:30 żeby zadzwonić do mojego Pana Obrażonego i potem idę kimać na chwilę, bo nie usiedzę
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A teraz najchętniej bym się wsunęła pod pledzik i zamknęła oczy . Ale kolejny spacer z psem mnie czeka :P. Zresztą- jak zasnę teraz, to znów wieczorem nie będzie chciało mi się spać...Też w weekend będę sprzątać .Morsi, przez Ciebie poszłam spróbować, czy pierniki są miękkie! Są. I pyszne też są :P. Ciekawe, czy dotrwają do Świąt . Przypomniało mi się, że ja dodałam trochę więcej przyprawy do piernika, bo lubię takie mocno korzenne .
|
|
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właśnie ma mi przyjść w tym msc nowa karta ta sobie wezme jakis bardziej skomplikowany ew z przyzwyczajenia przez 3 lata zablokuje ją ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ja mam w manku i też jest możliwość zmiany
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I miałam posypkę taką kolorową i tarłam czekoladę. Ty śpiochu, Ty :P! |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokladnie jak sie polozy spac przez dzien to poziej w nocy sie nie usnie i kolo sie zamyka ![]() To bedziemy sie jutro wspierac w sprzataniu
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak się w ogóle czują nasze ciężarówki ?Ha, no będziemy . Tylko telepatycznie, bo jakbyśmy tak tu miały się wspierać, to byśmy do Nowego Roku nie zdążyły posprzątać :P.Idę z psem .
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty pewnie bedziesz juz konczyc sprzatanie jak ja bede zaczynac ![]() Ja sie czuje dobrze ... ale w dalszym ciagu ... dzien bez slodyczy to dzien stracony
|
|
|
#4905 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Jak nie dotrwają do świąt to zrobisz jeszcze raz - w kańcu sama przyjemność ![]() Cytat:
TŻ nie odbiera telefonu Zostało nam niecałe 100 postów do końca!
|
||
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój TŻ pewnie jeszcze jest w pracy, nie panikuj :P. Jednak jeszcze nie idę z psem, bo pójdę od razu do biblioteki, a że zamówiłam godzinę temu książki, to pewnie muszę jeszcze trochę odczekać .To co, Morsi, klikamy tą setkę :P?! Musisz mi powiedzieć, jak mam założyć wątek nowy . Wystarczy w dobrej kategorii (tylko jakiej ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Jasne, zostawcie mnie samą na wątku, żebym ze sobą te 100 postów nawaliła :P.Idę do tej biblioteki, bo mi przysłali maila, że zamówienie zrealizowane . Pies się ucieszy, że pójdzie w inne miejsce, niż zwykle :P.
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4908 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Ja zakładałam po prostu w podforum na ślubnym kobiercu, Karo też z tego co widzę ![]() TŻ odebrał, przyjedzie i już się nie złości Co fajnego wypożyczasz? Ciastko! widzę Cię, znowu nic nie piszesz! |
|
|
|
|
#4909 |
|
Rozeznanie
|
Jezu, spokojnie ;p Wyżaliłam się w klubie, teraz postaram się już być z Wami na bieżąco
|
|
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Wypożyczyłam: "Pachnidło" (widziałam film, ale książki nie czytałam), "Zwierz w łóżku" Sumińskiej, książkę Meg Cabot i jakąś o Afryce .Eh, ta ciasteczkowa potworzyca sobie grabi .
|
||
|
|
|
#4911 |
|
Rozeznanie
|
Ja ?
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Rozeznanie
|
Mój avatar jest kochany, czepiasz się ;p
|
|
|
|
#4914 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4915 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
wrecz uroczy ![]() ![]() ok bateria mi pada w laptopie .. mam nadzieje ze dokonczycie watek
|
|
#4917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja, mhm :P.
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4918 |
|
Rozeznanie
|
http://www.joemonster.org/filmy/40429/Kabaret_Smile_BOK
Oglądam sobie właśnie, jeszcze się mojego S-c czepiają ! Phi ! ;p ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Lecę na uczelnię, postaram się wrócić dzisiaj jeszcze
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi, tak sobie przeglądałam Twoje wymiankowe wątki. Może też w końcu jakiś założę
. Mam sporo ciuchów, książek, itp ... A teraz idę czytać, bo as tu wcale nie ma !---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Ps. Morssss, puść mi cynka, jakbyście jednak miały kończyć wątek !
|
|
|
|
#4920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() skąd ja to znam.. ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy nie zacytowało czy co, ale Karo, super, że już macie wszystko gotowe i jutro się przeprowadzacie ![]() heeeej ale mam dzisiaj męczący dzień.. rano wstałam lewą nogą, w pracy już było ok, a za chwilę jadę jeszcze na zaliczenie, na które nic nie umiem.. mam nadzieję, że moja inteligencja ( ) wystarczy..w ogóle jutro mamy pracową wigilię, a to znaczy - popijawę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

mogłabym śmiało rozpocząć weekend, gdyby nie jeden fakt - jutro mam zjazd na uczelni
(bo mają dużo roboty). Ja mam zjazd na uczelni, więc poranne spotkania nawet odpadają 

.
lecz za wiele by nie ukradl bo aktualnie trzymam kasę na koncie oszczędnościowym 
Jeszcze jak sobie pomysle ze mezulek tam spij pod ciepla kolderka .. ehh chce do domu ...
dobrze ze to juz piatek jest ...