Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r. - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-16, 14:22   #3901
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Wszystkiego najlepszego dla naszej małej już dwulatki Oliwki ROWNIEZ ODEMNIE
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 14:50   #3902
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Oliwce Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 14:52   #3903
lindsley
Zakorzenienie

STO LAT STO LAT STO LAT!!!

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2011-12-16 o 15:14
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 14:56   #3904
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Hej dziewczyny

Wszystkiego naj... naj... dla nasze Oliwki

Zdrówka dla choróbek forumowych

Kubuś i Wercia są uroczy

Tak sobie czasem myślę że Wy tak gadacie o rozwalonych zabawkach i bałaganieniu maluchów a na zdjęciach nigdy nic takiego nie widzać. Normalnie chyba sprzątacie żeby fotki cyknąć .

Ja mam dzisiaj na obiad łazanki i mam nadzieję ze zostanie też na jutro

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
to tak jak ja , też mam długie ręce , na sotojąco grzyby można zbierać , niemalże nie no może trochę przesadziłam ale długie są i zawsze właśnie przez to kurtki czy płaszcze muszę brac większe

ja też bardzo lubię takie rzeczy jednak niestety muszę je sobie robić sama , bo nikt u mnie nic takiego nie robi
jedynie moja mama haftuje obrazy

My dzisiaj zaczęlismy odpampersianie , po południu zdjęłam pampka i już nie zakładałam , 2 razy się udało złapać , raz zawołał sam i raz się zlał na podłogę .
Na noc założyłam oczywiście , zobaczymy co będzie dalej ,wiem że już jak zaczęliśmy to trza ciągnąć.
Tylko na dwór jeszcze trzeba będzie zakładać , szkoda że to nie lato.
Ciekawe ile to potrwa.
Gratulacje odpampersiania .
Ja nie chce chwalić Zosi bo zawsze jak to zrobię to wszystko się knoci i o wszystkich nowych umiejętnościach zapomina .

Ręce tez mam długaśne i wszystkie rękawy za krótkie (nie lubię za duzych rzeczy)

W przychodni ostatnio jedna pacjentka dała Zosi ręcznie wyszywaną zakładkę do książki, jest prześliczna. Nie lubię jak ktoś obcy coś jej daje ale to była wyjątkowa sytuacja, starsza i bardzo miła pani i było jej przyjemnie - mamy do bajek

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
dzięki laski za rady, jutro na spokojnie przeglądnę te łyżeczki

widziałyście ile Ferrou udało się uzbierać dla Natalki?? prawie 2200 Ferrou jesteś wielka ja myślę, że pewnie więcej osób wpłacało pod wpływem konkursu, a po prostu nie wpisywali się w bloga

Sidorcia dużo jeszcze brakuje?? kiedy macie operację??
Łyżeczki i grzechotki widziałam kiedyś w Aparcie

Ferrou duże ukłony - to wielka kwota i napewno bardzo pomoże

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dzień dobry Pięknym Paniom

Wracam jako matka marnotrawna po kilku dniach niebytu - szkolenia, testy, praca, remont... ledwo żyję. Końcówka roku zdaje się być strasznie pracochłonna.

Igor przeziębiony, ja przeziębiona. Do dupy jakoś to wszystko.

Nawet nie mam kiedy Was nadrobić I już zupełnie straciłam kontakt z ludźmi, jak nie mam czasu na wizaż - no chyba, że chce pogadać o logach, migracji danych albo pozwach... Byle do wiosny.
Będzie dobrze jeszcze tylko kilka dni starego roku

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
brukselka???????mniaaaam aż sobie dzisiaj chyba kupię
ehhhh jak ja wam zazdroszczę tych syropków jeju ileż to jeszcze u nas potrwa dzisiaj rano miał "tylko"37.4czop ek ostatni dany był o 20ej. Ale rano dałam mu czopka i zeszło ładnie do 36.6. Teraz zjadł obiad (małego pawika puścił przy końcu) i poszedł spać. Czopek dany o 6ej zaraz przestanie działać, mam nadzieję, ze obudzi się bez gorączki
To super. Leki działają
Stary 2011-12-16, 15:07   #3905
libra777
Zakorzenienie

I ode mnie wszystkiego najlepszego ,zdrówka i dużo szczęśliwych chwil

Ale zleciało

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

Ja niestety tez zawsze musiałam kurtki brać rozmiar czy dwa za duze żeby rękaw pasował. Normalnie tragedia płaszcz o dwa rozmiary za duży, jak w worku. Teraz mam porządny płaszczyk z H&MRękawy bez szału, nie są idealne, ale też nie wystają nadgarstki a rozmiar 36. Po ciąży musiałam w tym roku troche guziki biustowe przeszyć żeby luzu więcej mieć

Ja dzisiaj od 5 na nogach. Wypiłam wczoraj dwa piwka(ja raczej niepijąca) i o 5 kac mnie obudził czyli pustynia w ustach Ale młody też szybko wstał to odeśpimy jak Eryk będzie w szkole
no katasrofa ztymi rękawami ,jeszcze płaszcze jak cię mogę ale żakiety to już nie bardzo żeby za luźne były i ciągle mi się wydaje że mam za krótkie rękawy

Ja też się zaraz udam na odsypianie
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
[/COLOR]co do kurtek ja tez mam cholera dlugie lapy małpie i zawsze problem...
hehe witaj w klubie
Cytat:
Kubuś sprzed chwili
ślicznie wyglądacie , nie widać choroby po Kubusiu
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
ooo super to trzymam za was kciuki
dzięki
Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
a ja się chwalę kolejna wygraną w konkursie hehe ostatnio szczęście się do ans mocno uśmiecha jeśli chodzi o wygrane
w tym miesiącu mamy juz na naszym koncie klocki, rowerek biegowy, książki i teraz owieczke Timmy a jeszcze kilka konkyursów do rozstrzygnięcia
gratuluję puść może kupon w totka jak dobrą passę macie
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę (choć się boję bo jak tu napiszę to się chrzani ) ze zaczęliśmy szkolic Wercię jeśli chodzi o spanie. i tak- Wczoraj 3 wieczór z rzędu zasnęła w łóżeczku. W pierwszą noc obudziła się tradycyjnie o 2 ale nie wziełam jej, wytłumaczyłam i... poszła spać Zajęło mi to może jakies 3 minuty. Kolejne dwie noce spała całe do 5- wypiła mleko i w łóżeczku spała do 7 dzis tez tak było No i od wczoraj w dzień również klade ja do lózeczka i... zasypia sama!! Siedzę przy niej ale nastepnym krokiem będzie właśnie wychodzenie z pokoju a potem niepodawanie mleka o 5. Może będzie spała bez przerwy do 7 Mam nadzieję, że nie zapeszę...
oby tak dalej , brawo
Cytat:
1. Wercia jak zwykle z marchewką
2. Odpoczynek na schodach
3-6- ulubione zabawy Werci (klocki, układanka- całą układa sama i znikopis)
Wercia jak zwykle słodziak
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra dzisiaj zaczęłam robić swój zakwas chlebowy, ciekawa jestem czy wogle wyjdzieIle potem jak już by wyszedł do jednego chleba dawać
Mam nadzieję że wyjdzie , trzymam kciuki
To zależy od przepisu jak chleb na zaczynie(czyli taki że dzień wcześniej robisz zaczyn trochę mąki,wody i zakwasui dopiero na drugi dzień ciasto) to ze 2 łyżki wystarczy a jeśli od razu zarabiany to ok. 200g zazwyczaj ,zawsze jest podane.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Izazula taki podarek to widać że z serca

A ja miałam dzisiaj na obiad zupę cebulową z grzankami z serem , na kolana mnie nie powaliła ale dobra polecam (pierwszy raz robiłam)
i na drugie kotlety ziemniaczane z sosem pomidorowym
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 15:09   #3906
anakazar
Zakorzenienie

Kochanej Oliwce wszystkiego najlepszego w tym ważnym dniu

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 16:04   #3907
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

jejuuu ale ze mnie gapcioch

Oliwciu kochana 100 lat, duuuużo zdrówka

Kubuś obudził sie po 3,5 godz. bez gorączki ciut marudny, ale bez gorączki jenyyyy błagam aby już nie wróciła

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 16:48   #3908
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
jejuuu ale ze mnie gapcioch

Oliwciu kochana 100 lat, duuuużo zdrówka

Kubuś obudził sie po 3,5 godz. bez gorączki ciut marudny, ale bez gorączki jenyyyy błagam aby już nie wróciła

trzymam kciuki
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 17:08   #3909
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Oliwciu kochana Wszystkiego Najpiekniejszego życzymy z Michasią!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 17:14   #3910
catro
Rozeznanie

P0P - od nas też przekaż Oliwce życzenia urodzinowe
Ale to leci (gadam jak stara prukwa)

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:35   #3911
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Kubuś sprzed chwili
ale on wysoki i te oczka. Super że już lepiej

Cytat:
A ja się pochwalę (choć się boję bo jak tu napiszę to się chrzani ) ze zaczęliśmy szkolic Wercię jeśli chodzi o spanie. i tak- Wczoraj 3 wieczór z rzędu zasnęła w łóżeczku. W pierwszą noc obudziła się tradycyjnie o 2 ale nie wziełam jej, wytłumaczyłam i... poszła spać Zajęło mi to może jakies 3 minuty. Kolejne dwie noce spała całe do 5- wypiła mleko i w łóżeczku spała do 7 dzis tez tak było No i od wczoraj w dzień również klade ja do lózeczka i... zasypia sama!! Siedzę przy niej ale nastepnym krokiem będzie właśnie wychodzenie z pokoju a potem niepodawanie mleka o 5. Może będzie spała bez przerwy do 7 Mam nadzieję, że nie zapeszę...
e no to wzięłaś się na poważnie.Obiecująco się zapowiada

myslałam, że wczoraj wam wkleiłam to o ciasto- pinanko- i piasko- linach
http://www.dzieciowo.pl/2010/12/ciot...-i-spolka.html
http://www.dzieciowo.pl/2011/04/pian...-lepienia.html

Dla oliwki naszej wszystkiego najcudowniejszego

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 19:47   #3912
sidorcia
Rozeznanie

Oliwka wszystkiego najlepszego

Stan srodków pienięznych na dzień 30.11.2011r. na koncie Natalki : 3934,00 zl + 950zł z konta mojej mamy
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 20:08   #3913
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Oliwciu wszystkiego najlepszego dużo zdróweczka i samych pięknych chwil w życiu!!!
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 20:20   #3914
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Dobry wieczór, witam czy ktos mnie jeszcze pamieta?
Jakos ciezko się wbic jak się na codzien nie pisze ale staram się być na bierząco bo zawsze cos mądrego od was wychwyce:
U nas ok. mały rosnie jak na drozdzach jest mega mądry i bystry strasznie duzo rozumie chociaz przewaznie się nie słucha i robi po swojemu
Ale nie mówi ... moja mała niegaduła gadam do niego jak najeta pytam zachecam do mówienia a on tylko mama tata baba tak nie ania ela i kilka podobnych
Jest przesłodki prze kochany i tulaśny na max
Nadal nosi pampersa ale zamierzam zaczac oduczac na wiosne jak będzie cieplej takie mam załozenie i mam nadzieje ze się uda

Wszystkie dzieciaczki boskie, fotki oglądam z zachwytem i jestem pod wrazeniem małych forumowych gaduł i zazdraszczam troszeczke

Oczywiście GRATULUJE agnieszcze boskiego Adrianka i darusi ślicznej AMELKI fotki rozczulajace

POP dobrze ze nic wam się nie stało, to najwazniejsze a samochód się naprawi
Pamietam ze jak ja byłam w ciązy prawie do konca jezdziałam a zawsze bardzo ostroznie i uwaznie co nie znaczy wolno
Ale TZ definitywnie zabrał mi auto jak pewnego razu wbiegł mi kot pod auto a ja ..... póściłam kierownice i zamknełam oczy i krzyk masakra nie wiem co mnie napadło ale kot uciekłByłam pod koniec ciązy rozkojarzona strasznie
A tak w ogóle to GRATULUJE POP i zycze szczesliwych i długich 40 tygodni

Minka co do prezentu na chrzciny to może taka ramka na odcisk nózki i zdjecie lub kocyk z imieniem i data chrztu
Mój bartus dostał tez 2 fajne body z napisami na zamówienie jeden tekst rodzinny a drugie z napisem MOJE CHRZCINY i data

Bao kubuś i ty sliczni i macie już choinke mmmm u nas bedzie w poniedziałek w koncu Jak skonczymy remont edit doczytałam choinka tesciowej ale ja już tez chce
I duzo zdrówka dla kubusia oby zastrzyki bolały z dnia na dzien coraz mniej!

Mój tez chudzina wzrost około 91cm waga 11,5

I ja się dołączam do zyczen
STO LAT I DUZO ZDRÓWKA DLA SLICZNEJ JUŻ 2-LETNIEJ OLIWKI

no to się rozpisałam

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 20:28   #3915
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
Oliwka wszystkiego najlepszego

Stan srodków pienięznych na dzień 30.11.2011r. na koncie Natalki : 3934,00 zl + 950zł z konta mojej mamy
super

bardzo fajne te artykuły o ciastolinach . ta piaskolina też mi się bardzo podoba
i ten kawałek na końcu
nie zostawiamy dziecka samego. Nie tylko dlatego że mogłoby się to skończyć tragedią, ponieważ młodzież postanowi włożyć sobie lepidło do japy, ale również dlatego że możemy nie poznać własnej chałupy. Wierzcie mi, wiem, co mówię. Informacja na opakowaniu, że produkt jest przeznaczony dla dzieci od lat 3 nie oznacza, że trzylatek potrafi się nim bawić sam. Trzylatek co najwyżej od razu lepidła nie zeżre i mniej więcej jarzy, do czego to jest. Najpewniej jednak – co jest zupełnie normalne, bo tu idzie o badanie sprawy – postanowi użyć produkt niezgodnie z jego przeznaczeniem. Jest więc to świetna zabawa, ale – póki co – wyłącznie pod okiem dorosłych.:hahaha :

Wszystkiego najlepszego dla naszej Oliwki
Stary 2011-12-16, 20:56   #3916
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Weronisia śliczna Danielek byl pod wrażeniem
Kubus też super chlopczyk i mama śliczna

Siddorcia piękny wynik brawo dla Ferrou!!

Danielek biega bez pampersa,efekt:pierwsze siki w spodnie,drugie siki w spodnie,następne zlapał jak zaczęło lecieć ale już większość do nocnika,kolejne zdążył na nocnik a jeszcze kolejne znowu w spodnie

ale to w sumie 1 dzień,jutro tez go puszcze w samych spodenkach

za pomnialam jeszcze ze po 2 zesikaniu chciał zeby mu założyć pampersa-spryciarz mały teraz biega w majtkach bo juz wszystki spodenki mi posikał

a my kupiliśmy wkoncu xboxa z kinectem-jaaaka zabawa a Danielek jak zapatrzony,ja już się zasapalam

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-12-16 o 21:16
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 21:16   #3917
libra777
Zakorzenienie

Ta piaskolina też mi się najlepiej spodobała i na pewno ją kupię ale jeszcze nie teraz bo coś czuję że nie będzie takiej opcji oby zapanować nad żywiołem i nawet nie zostawiając dziecka samego to i tak nie poznam chałupy tak to ostrzeżenie świetne jest

To w takim razie ja też siedziałam w prehistorii jeśli chodzi o różne lepienie

Tylkooliwka u nas też na przemian raz w gacie raz na nocnik ,nawet tż juz oblany był ale nie zrażamy się
W każdym razie nie leje wszystkiego w gacie tylko popuszcza i alarm podnosi znaczy coś chyba kuma ,wtedy resztę do nocnika , gacie do wymiany i tak no ale liczą się intencje
Stary 2011-12-16, 21:35   #3918
P0P70
Zakorzenienie

Witam Wszystkich,

Bardzo ,bardzo dziękujemy za życzenia urodzinowe

Bao - Szczuplaczek Kubuś to będzie wielki uwodziciel I Ty też świetnie wyglądasz
Fajnie zę już lepiej i temperatura spadła.

Asulek - Cóż tu można o Werci napisać.. ona jest po prostu śliczna. A w tych dwóch kiteczkach zakochałam sie

Ferrou- Już kiedyś pisałam że jesteś niesamowita i dalej podtrzymuję swoje swłowa

Gusinek - oczywiście że pamiętamy Ciebie i Twojego niejadka.
Często widzę że jesteś z nami. Odzywaj się częściej.

----------------------

Moje dziecko dzisiaj odwiedziło dwa szpitale. Nie, nie jest chora. Pojechała wraz z TZ zawieź paczki ze słodyczami dla lekarzy i pielęgniarek. W zeszłym roku TZ był sam ale w tym roku mógł już zabrać Oliwkę. To takie nasze coroczne podziękowanie.

Wieczorem był tort i szampan. Niestety nie było gości- tylko sami domownicy. Czyli oprócz nas jeszcze babcia i wujek. Więc impreza się szybko skończyła. A potem ubieraliśmy choinkę (to pod wpływem zdjęcia Bao).

Ja dzisiaj postanowiła trochę odreagować wczorajszy dzień i wyszorować łazienkę. A ze ja jak już coś robię to bardzo dokładnie, więc zajęło mi to parę godzin. Łazienka błyszczy a ja nie mogę sie ruszać bo mnie teraz plecy bolą. Albo może to te sławetne bóle tyłkowe.

Zdjęcia urodzinowe wstawię jutro a dzisiaj trochę wspomnień z tego niezbyt dla mnie miłego dnia niemniej na swój pokręcony sposób bardzo szczęśliwego dla nas wszystkich.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20091216101.jpg (31,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20091216102.jpg (30,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1307.jpg (74,6 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1334.jpg (71,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1336.jpg (81,5 KB, 54 załadowań)

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 21:45   #3919
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

dzieki POP postaram sie pisac czesciej, bartus ostatnio grzeczniutki TFU TFU wiec sie postaram
zdjecia małego okruszka cudne i zarazem niesamowite (i okropna ta aparatura) az mi łzy pociekły
i piekny gest odnosnie lekarzy

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 21:48   #3920
ania p
Zakorzenienie

Pop - i się uryczałam , Oliwka strasznie dzielnie przez to wszystko przeszła . a teraz wielka z niej baba i to do tego 2 letnia .

Bao - Kubulek będzie za modela mógł robić , my w week też choinkę wywlekamy
Stary 2011-12-16, 22:40   #3921
agnieszka09
Wtajemniczenie

BAOBABEK z Kubusia tojest mega przystojniak oczy ma takie...po prostu zdobyl moje serce

ASIULEK moja sliczna Wercia kitusie ma siczniutkie

POP zdjeciabylam twarda do momentu ujrzenia zdjecia,gdzie Oliwka lezy na wadze...szok.dla mnie ona od urodzenia,od takiej malnkiej jest sliczna i wyjatkowa i oczywiscie tez rycze.
DLA OLIWKI ZYCZYMY DUZO ZDROWKA,MILOSCI LUDZI JA OTACZAJACYCH,RADOSCI I USMIECHU NA PIEKNEJ BUZCE.ZYCZY CIOCIA AGA I KARINKA

TYLKOOLIWKA brawa wielkie,oj czuje,ze pojdzie Wam tak jak nam jak z platka

GUSINEK witaj dziekujemy slicznie...fajnie,ze sie odezwalas i ze wszytko u Was w porzadku...mojatez ma kilka slow opanowanych od dawna i cisza z nowymi

SIDORCIA gratuluje

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

IZAZULA dla Ciebie specjalnie wstawie zdjecie Karinki i jej dziela w swoim pokoju

a takze zdjecie jak Karina wyciagnela zelazko z szafy,podlaczyla do pradu i prasowala sukienke swoja.wystaszylam sie strasznie,dobrze,ze nie wlaczyla doplywu pradu z gniazdka do zelazka i nic sie nie stalo.od wczoraj zelazko stoi nie w szafie tylko na szafie

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

zdj

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:41   #3922
agnieszka09
Wtajemniczenie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4757.jpg (64,4 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 755.jpg (44,9 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4705.jpg (80,4 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4657.jpg (108,9 KB, 66 załadowań)

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-12-16, 22:51   #3923
agnieszka09
Wtajemniczenie

cdn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4826 (4).jpg (25,1 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4544.jpg (63,2 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4341.jpg (37,3 KB, 66 załadowań)

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-12-16, 22:52   #3924
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Wszytskie ciastoliny i piastoliny są superaśne. Ja z tych przewrażliwionych i absolutnie nie zostawiam dziecka samego z takimi rzeczami nawet jeżeli wiekowo pasują. Nawet syna Tż by nie zostawiła i to wcale nie dlatego że się o stan chałupy martwię

sidorcia - fantastycznie

Pop - no i znowu zryczana jestem dokładnie.

Agnieszka - niestety żadnego dzieła nie widzę ale pewnie jest imponujące

Żelazko przeraża na samą myśl. Oj żeby nie była taka sprytna i nie umiała jeszcze wsadzić wtyczki do kontaktu

gusinek - witaj
Stary 2011-12-16, 22:54   #3925
minka26
Wtajemniczenie

Oliwko wszystkiego najlepszego. Rozrabiaj ile wlezie

P0P aż trudno uwierzyć że taka malutka była silna z niej kobitka
Stary 2011-12-16, 22:56   #3926
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
Cudnie razem wygladają

Teraz znacznie lepiej ale przy lepieniu znowu jest wszytsko pięknie poukładane
Stary 2011-12-16, 23:10   #3927
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Zdjęcia urodzinowe wstawię jutro a dzisiaj trochę wspomnień z tego niezbyt dla mnie miłego dnia niemniej na swój pokręcony sposób bardzo szczęśliwego dla nas wszystkich.
P0P aż mnie za gardło ściska , jak Oliwka urosła od tamtej pory szok
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
Aga świetne zdjęcia , ślicznie wyglądają , o i ciastolinę macie w różnych kolorach nasza już jest w jednym
Stary 2011-12-16, 23:15   #3928
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Wszytskie ciastoliny i piastoliny są superaśne. Ja z tych przewrażliwionych i absolutnie nie zostawiam dziecka samego z takimi rzeczami nawet jeżeli wiekowo pasują. Nawet syna Tż by nie zostawiła i to wcale nie dlatego że się o stan chałupy martwię

sidorcia - fantastycznie

Pop - no i znowu zryczana jestem dokładnie.

Agnieszka - niestety żadnego dzieła nie widzę ale pewnie jest imponujące

Żelazko przeraża na samą myśl. Oj żeby nie była taka sprytna i nie umiała jeszcze wsadzić wtyczki do kontaktu

gusinek - witaj
doczytaj ona własnie sama je wyciągnęła i wsadziła tą wtyczkę , na zawał można z dzieciakami zejść .

Agnieszka , Karinka na wózku ale agentka .
Stary 2011-12-17, 00:19   #3929
machaj
Raczkowanie

pop- wszystkiego najlepszego dla Oliwki!! i dużo prezentów do rozrzucania
a ty odpoczywaj!

dzieciaczki wszystkie mądre i ładne!
a oliwka taka maleńka...
aga- jak ja się cieszę że kala nie ma takich pomysłów jak karina! nie mówię że się nie wspina ale nie tak wysoko a żelazko na wysoko leży jak dla niej
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 05:54   #3930
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

aga kocham patrzeć na twoje zdjęcia bo zawsze sa taaaakie kolorowe!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości