|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
I ja też.
Heh. I ustalone. Najpierw jedziemy do mojej mamy pomóc w przygotowaniach i zostajemy troszku na Wigilii, która się o 17:00 zacznie, a na 20:30 jedziem do mamy J. Późna godzina i taka kolejność spowodowana pracą brata J. aż do godz. 19:00 24 XII. heh. Smutno. Oni sa nudni i okropni i nikt się nie ucieszy z pierników ani zaproszeń na slub. Nie będzie wesoło, będziemy gadać o kotach i znajomych konkubenta. Nie lubię teściów. Nie lubię ![]() Pizzę dostanę na zgodę. ależ się zbeczałam. To chyba stres i pms się skumulowały. Też macie czasem wrażenie, że jak długo nie płaczecie to Wasze kanaliki łzowe pękają od łezek i najmniejszy problem staje się powodem ryku? Ja tak mam jakkolwiek absurdalnie to brzmi
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-17 o 15:16 |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Główce póki co wygodniej u dołu
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wielkim buractwem będzie przeczytać książki kupione na prezent zanim sie je podaruje? kupiłam tacie i bratu fajne i....no powstrzymać się nie mogę
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
łiii!
![]() A co dobrego przyniesiesz ze sklepu?
|
|
|
|
#4808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia, no faktycznie niezłą szopkę Ci TŻ odstawił... :/
Cytat:
![]() No, tak jakby nie słuchał co się do nie mówi Chyba jesteś jego pamięcią zewnętrzną... I niestety bez niej za dobrze nie funkcjonuje Dobrze, że wypracowaliście jakiś kompromis, ze spędzicie jednak Wigilię razem ![]() Cytat:
Przepraszam, ale rozwaliło mnie to tłumaczenie ![]() Cytat:
Chociaż ostatnio jakoś rzadziej zdarza mi się beczeć Cytat:
tylko nie upiernicz czekoladą
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2011-12-17 o 15:43 |
||||
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem sama z moimi łezkami! łiii!
Piona za nieczęste beczenie ![]() Jakie komputerowe porównania Nie zjadłam. Chciałam tacie i bratu kupić miodek, ale ja nie lubię, więc nie wiedziałam jaki. Się pytam J. jaki najlepszy, a ten mi na to, że to zależy. Ja: grrrrrr, ale który naj? Ten może być? (pokazuje na mieszany). NIeeee, ten to takie zlewki.No to który jest mniej zlewkowy? lepszy? J: to zależy. I tak w kółko. myślałam, że zabiję i rozszarpię Co tam u Cię, Mutny? Jak tam w gorących Włoszech? Masz już dla mnie zdjęcie Koloseum nocą?
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upał taki, skwar się leje z nieba normalnie 10 stopni jest A zdjęcia Koloseum jeszcze nie mam, bo jeszcze nie byliśmy w Rzymie Do Rzymu chyba sobie pojedziemy z przyszłą szwagierką i jej mężem jak nas odwiedzą w marcu czy kwietniu Wtedy byśmy autem pojechali
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Gaja ja również jak długo nie płaczę to jakaś pierdoła w filmie mnie tak wzrusza że łzy lecą
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, a co za książeczki kupiłaś na prezenty?
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja i spędzicie razem wigilie nawet 2 fajnie
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy tak fajnie, jak Gaja teściów nie lubi.
Ale ważne, że razem. |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie lepiej przemeczyc się niz osobno
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() My osobno spędzamy wigilię i w ogóle święta mieszkamy daleko od siebie (tzn nasze rodziny), a dodatkowo jakoś w czwartek chyba wraca z Niemiec mama T i T chce święta spędzić z rodzicami... oczywiście mnie też zapraszają, ale nie skorzystam, bo w domu bywam raz na około 1,5 miesiąca i tez chcę pobyć tam trochę
Edytowane przez _kamea_ Czas edycji: 2011-12-17 o 16:38 |
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea
następna wigilie razem spędzicie
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, w końcu będziemy małżeństwem (jak to dziwnie brzmi) Ale błędów narobiłam w poprzednim poście
|
#4821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() otoz to ![]() Cytat:
![]() a po drugie to bede trzymac kciuki za rozmowe ![]() Cytat:
a co do tesciow to sienie przejmuj. nie z nimi zyjesz
|
||||
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
ja poki co nie czuje ze ida swieta
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kinia, no i co - odezwal sie w koncu? Tez nie czuje, ze ida swieta... Ide sie uczyc, wlazlam na moment bo jadlam obiad
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
hej Pientkne;D
Gaja no fakt, nie fajnie rozwiazal to J., ale powiedzialabym, ze tylko dlatego, ze nie uzgodnil z Toba wczesniej, ze jednak chce isc do swoich... tez nie lubie takich sytuacji, ale niestety trzeba sie pogodzic z tym, ze jednak trzeba szukac kompromisow i cieszyc sie z tego co sie ma my w tym roku spedzamy swieta z rodzina T., w przyszlym roku bede robic wszystko, zeby na swieta trafic do domu chociaz najwszysciejscie swieta chcialabym byc z rodzicami swoimi no i z przyszlym a ksiazki czytaj!! na zdrowie;Dkinia mam nadzieje, ze imprezowicz juz sie odezwal;/ wstretny łajdak baty za przysparzanie Twobie zmartwien!! My wczoraj bylismy nazakupach, wydalismy tyle pieniedzy, ze az nie chce o tym myslec, bo mnie boli za to chyba bedziemy miec zarelka na sto lat i kupilam wczoraj tez 2 rolki takiej szerszej wstazki i caly wieczor klecilam kokardki na choinke w tym tygodniu juz ubierzemy musze jeszcze podsuszyc pomarancze, zeby mow zawiesic na drzewku
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny, kupiłam "Dziewczynkę w zielonym sweterku" bratu i "triumf owiec" (cd. Sprawiedliwości owiec) dla taty. Zaczełam czytać tą drugą. 140 stron za mną
![]() Makaron i cukierki. Same dobre rzeczy ![]() Santom, ja wiem - kompromisy, bla bla bla. ale można to było nie tak nerwowo załatwić ![]() Ostatnie panieńskie święta faktycznie
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt, osttanie panienskie
chociaz tylko mentalnie jak dla mnie, bo malzenskie swieta spedzamy juz 4 rok
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam nawet czuję
![]() Cytat:
Ale dobrze masz z czytającą rodzinką, wiesz co im kupić U mnie to i ojciec i brat trzymają się z daleka od książek ![]() Mam nadzieję, ze Kiniowy TŻ dał znak życia
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
kinia to nieźle tż sie zachowal :/
![]() Gaja ech...no dobrze , że jakoś sie wyjasnilo z tą wigilia, mam nadzieje, że na przetrwasz z teściami ![]() santom my tez wczoraj na zakupach duzo wydalismy az sie za glowe zlapalam :/ ale na szczęście prezenty też w tym wszystkim , teraz trzeba pasa zacisnąć...![]() kamea następna wigilie razem spędzicie jako małżeństwo ![]() Ala no to życzenia z Wigilii oby jak najszybciej się spelnily ![]() aQ to gratki za 3 rocznicę Sylvi za weekend pracujący ![]() ![]() mnie mama urodzila jak miala 21 lat , a mojego brata jak miala 36 . i bardzo ciesze się, że urodzila mnie w takim wieku, już na miejscu mojego brata nie chcialabym byc- za duzo roznica, jak dla mnie by byla pomiedzy mna a mama, a tak to inaczej zawsze, a w ogol to zdarza si , że za siostry nas biora , albo jak mama mówi , ze jej córka ma 20 lat nikt nie wierzy![]() tż wybierzmowany , my na wigilie idziemy do mnie wcześnij podzielic sie oplatkiem z K.ojcem i bratem, matką. a na 1 dzien swiat jedziemy do mojej babci i tego samego dnia wracamy -ponad 200km w jedna strone ale to nic
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-12-17 o 20:26 |
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
kohnelia to jeszcze lepsza jestes od nas
nasz 4 bedzie a teraz bedzie 6 lat od kad zarzucilam haczyk na T. jlys oj to nie zazdroszcze tak dlugiej podrozy ale fajnie, ze babcie odwiedzicie, az zazdroszcze, ze ta babcie masz ja niestety zadnej nie pamietam;( a co do zakupow: u nas sie w to wliczyly koszty paliwa zatankowanego i po malym drobiazdzku dla rodzinki T. teraz musze jeszcze pozamawiac jakies ☠☠☠☠☠☠☠ki dla moich rodzicow i brata i im przez allegro przeslac. mnie mama urodzila jak miala 39 lat i musze powiedziec, ze mam najkochansza mame na swiecie i mam z mama o wiele lepszy kontakt, niz moja siostra, ktorą urodzila jeszcze przed 30![]() ciekawa jestem jak tam kinia kurcze, troche sie martwie... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

jakkolwiek absurdalnie to brzmi 

Ale za to udało mi się kupić książki dla taty i braciaka, wyregulować se brwi, podciąć końcówki i pokłócić się z J. o .... miód
oczywiście już się pogodziliśmy, ale co się nazłościłam to moje 
Chyba jesteś jego pamięcią zewnętrzną... I niestety bez niej za dobrze nie funkcjonuje 

faktycznie