|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Marta aaa rozumiem. Myślałam, ze gdzieś dodatkowo jechaliście. Moja koleżanka tak jechała do innego miasta. I właśnie nie wiem po co.
Zrobiłam Muffinki i... 5 już zjadłam i gdybam czy dla męża choć jedna zostanie.
|
|
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
skoro czuła taką potrzebę to nie widzę problemu ja też mogłam to olać i zrobić normalne połówkowe, ale doszliśmy do wniosku że 100nas nie zbawi i skoro jesteśmy przy kasie to umówimy się ze specjalistą od wad płodu, ułatwieniem było to że był w gabinecie naszego lekarza
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jedzenie chodzić nie będę. Ale na lody czy te ciastka francuskie (jak jeszcze są) to czemu nie ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Marta no ale jeśli komuś (tfu, tfu) wyjdzie coś nie tak. To co wtedy? W ciąży i tak nie można z tym nic zrobić. |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakbym nie miała na tacy podanej takiej możliwości to pewnie bym nawet nie szukała, ale skoro była to korzystałam, ale jesli ktoś czuje potrzebe chce sprawdzić to jak dla mnie może nawet do chin czy na księzyc lecieć jeśli tylko to mu pomoże, jego psychika jego sprawa jego spokojne sumienie..
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
To wiadomo. Chodziło mi o to czy jest to takie konieczne jechac do jakiego specjalisty. Ci znajomi jechali w pierwszej ciąży a w drugiej już nie chcieli.
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli nie czuje to nie nie jest to konieczne a jeśli jest podwyższone ryzyko jakiś większych wad (wiek rodziców choroby w rodzinie ) to bez względu czy rodzice czuja potrzebe czy nie jechać się powinno ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- mój syn śpi już 3 godzinę, wprawdzie wstał dziś chwilę przed 8 bo go robotnicy wiertarką obudzili (a wiertarki boi się cholernie) to jednak chyba przegina.. posprzątałam, zrobiłam bombkę, obiad i co.. i on nadal spi.. może rośnie i ma jakiś skok i potrzebuje więcej snu hmmm nie wiem.. ale jest nieziemski..
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() mona, martucha, ktosia rodzice nas załamali swoim zachowaniem, cóż chyba najpierw ich trzeba by było wychować Wypucowałam dziś caluśką łazienkę, każdy zakamarek i padam, a gdzie reszta już mi energii brak, robię sobie dłuższą przerwę, a co
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
wpadlam teraz tylko na chwile pochwalic sie ze zrobilam muffiny piernikowe ![]() ![]() ![]() sa pyszne!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rowerek pewnie na roczek dostanie ![]() albo jej kupimy za rok pod choinke
|
|
|
|
|
#2590 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i sączę kawusię. U mnie dziś na obiad zupa pieczarkowo - brokułowa. I kupiłam całe dwa grzybki, więcej nie było. Mam w planach zrobić stroik, ale poszłam na łatwiznę w tym roku - kupiłam upleciony wieniec, tylko go ozdobić muszę.
|
|
#2591 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z telefonem nie mam pojęcia co się dzieje. Niestety coraz częściej alkoholizm dotyczy nie tylko osób z marginesu. Mnóstwo ludzi wysoko postawionych po prostu nie radzi sobie z codziennością. Tylko do tych bogatszych czesto nie dociera, że mają problem, bo przecież oni pić nie muszą, co tam kieliszek do kolacji czy po kolacji. Ale dla mnie alkoholik to alkoholik, nieważne czy pije whisky czy jabola. I wielu osobom wydaje się, że jeśli nie upijają się nie nieprzytomności to alkoholikami nie są, a to też guzik prawda, bo bycie bez przerwy na lekkim rauszu to też alkoholizm. Smutne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pracusiuJa jestem w trakcie wielkiej rewolucji w mojej dużej szafie nad schodami - matuśko ile tam było kartonów po różnych sprzętach, nie mam pojęcia gdzie to się zmieściło Na razie przymusowa przerwa w pracy bo dzieć usnął i nie chcę jej hałasować za drzwiami. Mężuś robi kawkę i będziemy się relaksować
|
||||
|
|
|
#2592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz rację co do alkoholu - kieliszek wina, drink, niby małe ilości ale pite codziennie niestety też są uzależniające. Jak masz przerwę to może obrobisz też moją piwnicę? Od wakacji się za nią zabieram!
|
|
#2593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz przepis? Cytat:
Cytat:
bo alko to najlepeszy sposób na odstresowanie, napiją się i jest im lepiej, bo napięcie mija, a taki sam efekt osiągną idąc pobiegać idąc na squasha, popływać etc. a co do drugiego to mnie rewolucja czeka po świętach mamy wolne i chcemy naszego komandora posprzątać, bo niestety szafa w pokoju Pata zwiastuje tylko co chwile bałagan i wywalanie rzeczy ;D ale postaramy się ją przeorganizować coby młody nie miał dostępu
|
|
|
#2594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak sie upieralas ze pokoju dla dzieciaka osobnego nie bedziecie robic .. a tu prosze do porodu to Ci sie jeszcze wszystko 10razy zmieni ![]() Cytat:
dobre pytanie ![]() ![]() nie wiem od czego to zalezy .. ale u nas z cenami przesadzaja .. ![]() Dobrze ze maz jest ubezpieczony bo za ta ostatnia wizyte na ostrym dyzurze napewno bedzie z 10tysiakow do placenia chory system ... ciekawa kombinacja ![]() daj znac jak wyszlo
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
żabciu bardzo dobre-nawet pyszne
![]() |
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja dodatkowo chyba postanowie sobie regilarnie cwiczyc Marta dobrze masz ze swoja pania dyr fajnie, oby tak dalej musicie to wyjasnic, tak jak Iwka pisała - pewnie mama przejeła po kims nr, kto z ta firma mial do czynienia dzis byłam u mojej kosmetyczki, ona akurat nie podziela zdania dermat. i nie uwaza abym miała trądzik ![]() No i na te moje nieszczesne nogi polecała podbnie jak wy peeling, ale gruboziarnisty. no a ja znowu zapomniałam kupic ogolenie byłam z TZem na kolejnych zakupach i dzis wybrałam sobie bluzeczkę pod choinke od TZ, jeszcze musze cos dobrac. Chciałam torebkę, ale kurcze nic co by mnie powaliło nie znalazłam ogólnie wymysliłam, ze zanim powiesimy TV na sciane to najpierw zamontujemy panel (taka deska) Chciałam w kolorze mebli - wenge i z prawej strony takie dwie listwy aluminiowe. no i nawet juz zamowilam u stolarza i wpałcilismt kase. 400 zł taki panel i w sumie włansie stwierdziłam, ze go chyba nie chce Macie jakies fajne pomysły na sciane z TV?? pamietacie wczesniej chciałam tapete, ale TZ nie chce
|
||||
|
|
|
#2598 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mezula w niemczech tez jest mac cafe... pyszna kawe maja ![]() ![]() ![]() kurde zbiera mnie jakies przeziebienie... a ludze sie ze zaciazylam i nawet boje sie brac jakiekolwiek leki... |
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mleko z czosnkiem i miodkiem paracetamol wyrko
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale na razie nic jej nie moge powiedziec bo to na razie nic pewnego... ale ciota mi sie spoznia ponad tydzien i robilam test, ale wyszła jedna kreska mocna a druga prawie niewidoczna ale jednak... wiec nie wiem czy to blad testu czy moze jednak i sie ludze
|
|
|
|
|
#2603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my mamy normalnie na ścianie (tzn nie mamy ale mieć będziemy) bez udziwnień tapetę mamy na innej ![]() ale opcja z tapetą jest ok ![]() albo z podświetleniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny prezent na swieta
|
|
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie był cień cienia, teraz jak patrzę na ten test to zastanawiam się jakim cudem dojrzałam tą kreskę Zrób koniecznie drugi test. Ja trzymam mocno kciuki Cytat:
I tak się cieszę, że udało mi się obdarować już wcześniej bratową niepotrzebnymi mi już wkładkami laktacyjnymi, majtkami poporodowymi (nieużytymi oczywiście ) itpRobię malibu na święta Moje pierwsze w życiu, mam nadzieję, że wyjdzie bo już się ślinię na samą myśl
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-12-17 o 20:44 |
||
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu bo bardzo chciałaś tą kreskę zobaczyć
Jejku zakatarzona jestem, najpierw mnie gardło bolało, potem kaszlałam a teraz katar Byliśmy dzisiaj na zakupach, muszę jeszcze tylko kupić portfel dla mamy, coś dla mamy Tż i rybę do rybki po grecku a no i chcę paszteciki robić z ciasta francuskiego ale nie wiem jeszcze Z Warszawy z moją mamą i siostrą jedzie do mnie komin popielaty, bo czarnych nie było, ale do mojej buraczkowej kurtki będzie pasował i tak
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję przeziębienia, oby Liluś nie podłapała od Ciebie. A popielaty komin do buraczkowej kurtki będzie super! Nawet lepszy niż czarny |
|
|
|
|
#2608 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba myślę że po cichu mogę gratulować!
Dziewczyny smutno mi, zmarł mój wujek, brat taty, miał zawał... jeszcze przed świetami zaliczymy pogrzeb
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
przykro mi miał problemu z sercem?
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

i gdybam czy dla męża choć jedna zostanie.

na jedzenie chodzić nie będę. Ale na lody czy te ciastka francuskie (jak jeszcze są) to czemu nie
już mi energii brak, robię sobie dłuższą przerwę, a co

do kabla usb też nie.. więc hmm światłem się ładuje?
pracusiu

jeszcze przed świetami zaliczymy pogrzeb