|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tylko najlepsze kosmetyki.
Podoba mi sie jeszcze . KERASTASE NUTRITIVE GLUCO-ACTIVE szampon nr.3, (włosy bardzo suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.1/2 z 250ml Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kamuflaż ArtDeco i pianka Eris
![]() mój wątek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157678 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko, wciąż czekam na wiadomości od m-iskry, mam nadzieje, że dzisiaj się już uda nam ustalić szczegóły wymiany, z Sensibio chciałabym zrezygnować, dostanę w promocyjnej cenie 5 flaszek, więc mam wystarczający zapas
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zerknij czy u mnie cos znajdziesz za ktoras z tych rzeczy? watek w podpisie aha - tam gdzie rezerwacje, oczywiscie jesli sie zwolnia |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Madziarro podoba mi sie blyszczyk w sloiczku Anna Sui i zlota kredka Deborah
![]() Mad oki, czekam zatem na decyzje Ja jednak zrezygnuje z rezerwacji serum Thicker Fuller - nie doczytalam, ze to do wlosow cienkich. A ja mam grube Maggie Bioderma Sensibio sie zwolnila, ale Rosaliac zaczelam sama uzywac, wiec nieaktualny juz Reszta aktualna, poza zarezerwowanymi kulkami Art Deco. U Ciebie podobaja mi sie: - Pupa Miss Milkie balsam do ciala, waniliowy, zostalo ok. 40% z 500 ml - SVR Provegol - 10 ml., nieuzwany - czy to jest zel do mycia czy krem? - paleta cieni Dior 5-Colours nr 030 incognito - najbardziej zuzyty bialy, reszta sladowo, ile wynosi zuzycie bialego cienia?
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aha - Provegol to zel |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
o jejuśku, ależ Ty masz świetne kosmetyki
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Madziarro zaszla mala zmiana. Kamuflaz juz nieaktualny. Natomiast bylabym chetna wciaz na blyszczyk w sloiczku Anny Sui... Czy odpowiadalaby Ci wymiana za pianke Eris i micel Sensibio? Ile jest wart taki blyszczyk? Jaki ma dokladnie kolor?
Maggie O, dziekuje za zdjecie. Musze pomyslec jeszcze nad nasza wymianka Oki? ![]() zuzka
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam dostepu do netu w tygodniu
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ivvonko, Anna Sui kosztuje jakieś 15-20 $, kolor to ciemniejszy beż (jest u mnie w wątku na force
), ładnie się mieni i błyszczy, ale nie ma wyczuwalnych drobinek.Jeśłi Tobie odpowiada taka wymiana to mi również, jeśli interesuje Cię jeszcze kredka Deborah to chętnię ją oddam za krem Voliga DI.. , lub korektor Sephora, ten dla jaśniejszych cer
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Madziarrko, za kredke jednak podziekuje, mam zlote cienie i wlasciwie i tak rzadko ich uzywam
Zastanawiam sie nad Anna Sui, na fotce kolor wyglada ladnie... Na pewno nie jest zbyt ciemny? Bo ja uzywam tylko jasnych blyszczykow.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie on jest ciut za ciemny. Jeśli Ci to pomoże, mogę się umalować i jutro wrzucić fotki - faktycznie lepiej będzie, jak go sama ocenisz , bo bez sensu brać coś w ciemno
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ivvonko, przeraszam, że nie wstawiłam obiecanych fotek, ale popsuł mi się kabelek i nie mogę ich zgrać
Pod koniec tygodnia powinnam mieć już naprawiony i wtedy wstawię
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
witaj .przepraszam,że dopiero teraz pisze..ale jestem zapracowana. Nadal interesują Cie cienie Revlon? odpisz u mnie
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa, ok. Z tym, ze ja raczej chetniej widzialabym wieksze wymiany, mam malo czasu ostatnio i raczej daze do wymienienia jak najwiekszej ilosci rzeczy i zamkniecia ostatecznego kramiku. Tak, ze przepraszam, ale za sam balsam raczej nic nie wybiore
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie?
Jestem zainteresowana plynem micelarnym, kremem Ocerin, hydrolatem rumiankowym i oczarowym.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

on-line bede w poniedziałek 

nie mam dostepu do netu w tygodniu