Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-18, 13:33   #4501
mag_99
Rozeznanie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

19claudia91 nie przejmuj się, jak tak nadrobiłam i poczytałam to wydaje mi się, że cała ta awantura wynikła z zawiedzionych nadziei Twojego TŻta - wydaje mi się, że on się bardzo cieszył i to taką entuzjastyczną, dziecięcą radością (stąd ta niespodzianka), że udało mu się załatwić samochód i bardzo chciał Cię zawieźć do tego lekarza, no i jak wyszło, że w sumie to nie potrzeba to po prostu się rozczarował... zraniło to jego uczucia "dumnego tatusia" - bo on miał być taki odpowiedzialny i o WAS zadbać a tu się okazuje, że radzisz sobie z pomocą rodziców... a że nie umiał inaczej zareagować to zareagował tak jak zareagował...

ja myślę, że przemyśli swoje postępowanie i wszystko się ułoży - po prostu trochę chyba jeszcze musi dorosnąć

ach i pragnę zwrócić uwagę, że kończy nam się wątek jakieś propozycje na nowy tytuł?

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:52   #4502
qsloncu
Wtajemniczenie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

hej dziewczynki
Można się dołączyć?? termin mam na 4.03.2012. Problem jest że nie wiem czy dam radę nadążać w dyskusjach bo pędzicie jak szalone

qsloncu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:55   #4503
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Można się dołączyć?? termin mam na 4.03.2012. Problem jest że nie wiem czy dam radę nadążać w dyskusjach bo pędzicie jak szalone
Pewnie Witaj!

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:04   #4504
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Pewnie Witaj!
Dziękuję. Tak starałam się ogarnąć trochę i ciężko mi idzie, ale co nie umknęło mojej uwadze (dziwnym trafem) to Twoja sytuacja.
Ja co prawda odeszłam od faceta (ojca pierwszego mojego dziecka) w 8mcu ciąży. Teraz życie mam poukładane. Mąż następne dziecko i piękne plany na przyszłość. Wieżę że nic nie dzieje się bez przyczyny i przypadku. Teraz będzie ciężko ale się opłaci. Zobaczysz

Stary 2011-12-18, 14:09   #4505
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję. Tak starałam się ogarnąć trochę i ciężko mi idzie, ale co nie umknęło mojej uwadze (dziwnym trafem) to Twoja sytuacja.
Ja co prawda odeszłam od faceta (ojca pierwszego mojego dziecka) w 8mcu ciąży. Teraz życie mam poukładane. Mąż następne dziecko i piękne plany na przyszłość. Wieżę że nic nie dzieje się bez przyczyny i przypadku. Teraz będzie ciężko ale się opłaci. Zobaczysz
Gratuluję że poradziłaś sobie! I dziękuje za wsparcie, jesteście cudownymi kobietami i sądzę że każda z nas jest silna. Ty również jesteś tego przykładem że dałaś sobie radę w życiu
a jak tam twoja dzidzia? jaka płeć? cała i zdrowa? (ta w brzuszku)

Fabianek
Stary 2011-12-18, 14:10   #4506
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

wczoraj poszłam spać po 3 siedzieliśmy z TŻ przy filmach
Tż po 12 zamówił sobie pizze i makaron dla mnie choć chciałam tylko połówkę, ale nie chcieli dać pół porcji i dali całą więc tz miał zjeść pół
pizza przyszła brat zjadł pół makaronu, a nawet więcej a ja resztę
i wiecie, że pizzy nawet nie ruszyłam kusiła minimalnie

poza tym znowu w nocy spać nie mogłam przez ból brzucha też macie takie bóle jak by okres się zbliżał czy coś w tym stylu??

poza tym wstałam po 9 zjadłam śniadanko 2 jajka z majonezem i bułkę

i czuję okropny ból piersi

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:15   #4507
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dzis na obiadek zrobilam lazanki z kapustka i kielbaska, zaraz bedziemy wcinac

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
emigra, aguśka- piękne choineczki my swoją ubierzemy pewnie w piątek dopiero.tak się napatrzyłam na te Wasze, że już nie mogę się doczekać.
aguśka- Twój synek jest przesłodki. pomocnik malutki

tynka- ślicznie wyglądasz

a ja w stresie strasznym jestem. jutro mam o 9 wizytę u gin a potem mam echo serca w szpitalu. normalnie noc nie przespana przede mną...boję się strasznie tego echa, ostatnie miałam rok temu i nie wyszło za dobrze, musieli mi zrobić echo przez przełyk, żeby sprawdzić dokładnie co tam się dzieje, bo miałam strasznie wysokie przepływy. w ciąży przepływy wzrastają, serce się powiększa i w ogóle, więc aż boję się myśleć jak to teraz wygląda...a do tego mam tą arytmię...echhhh...trzyma jcie kciuki jutro mocno, proszę. żeby wszystko było w miarę ok, żeby mnie na święta do szpitala nie położyli...tak bardzo na nie czekam...

miłej niedzieli
Kochana trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze, wspolczuje tych badan, tego wszystkiego ale to wazne dla Twojego i dzidzi zdrowia
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Nadrobiłam wczorajszy dzień i dzisiejszy poranek i za raz napiszę co się u mnie wczoraj działo! Troszkę się strachu najadłam...

Claudia kurcze podziwiam podejście widzę, że mamy podobne myślenie o takich sprawach...oczywiście żadna z Nas nie jest na Twoim miejscu ale na nasze wsparcie także możesz liczyć! Jesteś mega silna młodą kobietą! Niesamowite! I myślę, że synek będzie dziękował ale Tobie! Na pewno dasz sobie radę... jestem o tym przekonana A TŻ może zmądrzeje??, przemyśli bzdury które ma teraz w głowie...może to go jakoś przerasta...nie wiem? bo ja nie rozumiem nieodpowiedzialności!!... Trzymam Kciuki za Ciebie i Synka : kciuki:

A mi minęła... kurcze zostało mi 94 dni!

JA z mężem też ubraliśmy wczoraj choinkę pięknie pachnie i jest śliczna w dodatku w trakcie ubierania padał u Nas śnieg! ( jak na filmach) ale już śladu nie ma...

* dziewczyny a teraz napiszę o wczorajszym wieczorze... poszłam z siostrą na soczek do naszej knajpki...był tam mąż z chłopakami ale za raz zmieniali lokal...poszli na Pizzę
A ja z siostrą sobie gadałyśmy byłam od 21:00 do 23:00 no i tak ok 22:00 zaczął mi się stawiać brzuszek... co chwilkę najpierw z trzy razy a w ciągu godziny naliczyłam z 12 twardnień ...nieprzyjemnych...kula twarda mi się po prawej str. robiła...napięcie w pęcherzu i macica jak kamień! trochę się zmartwiłam..więc jedziemy do domu ... po drodze znowu... więc taksówką do szpitala...bo się bardzo przestraszyłam... no i takim sposobem o 23:30 wylądowałam na szpitalnej kozetce... kazali mi zostać na 3 dni na obserwacji!!! ale odmówiłam...( Mąż by zawału dostał) lekarz okropny nic mi nie powiedział tylko że muszą poobserwować! ...ale położna zrobiła mi KTG i wszystko było OK. Wytłumaczyła co i jak i że wygląda to dobrze! Kazała brać NoSpę i odpoczywać... i w razie czego wracać! w domku było już dobrze...do 2:00 synek dokazywał kopniaczkami! pewnie adrenalina go pobudziła

Położna powiedziała, że ze względu, że jestem drobna, brzuszek idzie do przodu... a synek duży to mogę tak mocno odczuwać jego wiercenie, rozciąganie i inne ruchy skóra i macica wtedy się tak napina... mam odpoczywać...i kontrolować No i mam zakaz głaskania brzuszka! ... w piątek mam wizytę u Gina więc dokładnie wypytam!

no ale sama nie wiem już czy to twardnienie czy co? każde było takie samo...a ruchy i wiercenie raczej są różne...nie wiem??? ale na moje oko to coś ze skurczem też miało wspólnego!
Mala martwi mnie to twoje twardnienie brzuszka.
Moj lekarz ktory naprawde jest swietnym specjalista powiedzial mi ze moze twardniec brzuszek ale na tym etapie ciazy niezbyt czesto.
Po tym jak to opisujesz, wydaje mi sie ze to nie ruchy malenstwa a wlasnie skurcze. Czuc wlasnie takie napiecie w pecherzu moczowym przy tym i jest to nieprzyjemnie, brzuch jak skala przez moment a dziecko jak sie przesuwa to czuc to inaczej zupelnie. Tez moze byc chwile twardy brzuszek ale mysle ze u Ciebie to jednak skurcze.
Szkoda ze Ci usg dopochwowego nie zrobili. Piatek juz niedlugo, niech Ci gin dokladnie zbada szyjke.
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Cześć

pierwsza noc za nami, nawet się wyspałam ale nic mi się takiego nie śniło, żeby zapamiętać, jedynie same pierdoły

Dziewczyny śliczne macie choineczki. My swoją dopiero w piątek albo w sobotę będziemy ubierać. Jutro musimy dokupić ozdób i lampki, bo brak.

Co do świąt, to my idziemy pierw na wigilie do moich rodziców, bo moja mama idzie na noc do pracy :/ więc najpierw jedziemy tam, a potem idziemy do rodziców męża, tyle że będzie jeszcze babcia i ciocia Tżta, bo razem zawsze święta spędzają.

Przykro mi, że nie każdy może spędzać święta ze wszystkimi swoimi bliskimi, to jest strasznie smutne, że tyle rodzin jest rozbitych...

agabi
Ja sie ciesze ze moge teraz spedzic swieta w domu, bo normalnie jak pracuje niestety zawsze w jakies swieto musze isc do pracy. Albo na dzien w wigilie albo na noc w wigilie lub tez w swieta dniowke mam lub nocke. To jest okropne, zawsze jest mi tak przykro ze musze zostawic rodzine i isc do pracy na 12 godzin Gdybym jeszcze miala jakis konkretny dodatek za to, ze ide w takie dni, ale nie....
Dlatego teraz tak bardzo chce sie ucieszyc swietami wspolnie spedzonymi z rodzina bo w przyszlym roku niestety juz trzeba bedzie isc do pracy.
Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Troszkę nadrabiania miałam, ale się udało Widzę, że przygotowania do świąt pełną parą Piękne choineczki już stoją, a u mnie dopiero z rana w Wigilię będziemy ubierać - żywą jak co roku, ale nie za dużą, bo miejsca brak
Ja niestety mimo przyjazdu do domu jestem bez humoru. Niby nic takiego się nie dzieje, ale wszystko wyprowadza mnie z równowagi. A TŻ najbardziej, dziś tak mnie zdenerwował, że wysiadłam z jadącego samochodu. A później biegł za mna przez pół miasta i darł się, że jestem nienormalna - poszło o jego zerowe zaangażowanie w cokolwiek, on mi robi wielką łachę, że mnie zawiezie na zakupy, a jak ja coś oglądam dłużej jak 5 min to stoi nade mną naburmuszony. Jak się na niego wydarłam, że wcale nie chcę tego dziecka, że mam to wszystko w dupie, jak mu jest ciężko się zainteresować (chciałam m.in kupić body, bo nie mamy żadnych na długi rękaw i w ogóle bodziaków praktycznie nie mamy, a po nowym roku tak vat idzie w górę) to ja mam wszystko od teraz w... i od dziś ja leżę i pachnę, daję mu listę i do 8 stycznia ma być spakowana torba do szpitala dla dziecka i dla mnie i minimum 70% wyprawki. Kazałam się dowieźć do domu, a on pojechał do szkoły. Nie zdążyłam wejść i już smsy: "Kochanie, pojedziemy w tym tygodniu na duże zakupy i kupimy wszystko co chcesz tylko wybierz termin. Nie gniewaj się." Ja nic nie odp, czekam aż przyjedzie po szkole, bo na pewno się pojawi u mnie, a nie pojedzie do swojego domu - za dobrze go znam Wiem, że pewnie przesadziłam, ale jak głaskaniem i gadaniem nic nie można wskórać to od dziś będzie wszystko szokowo dostawał, aż się nauczy, że ja nie żartuję.

nie denerwuj się Kochana! spróbuj podejść troszkę na luzie. Będzie dobrze

A ja nie mam prezentu dla chrześniaka i już też mnie to denerwuje, nic nie mogę znaleźć odpowiedniego
U mnie musze tak samo z mezem postepowac, bo inaczej sie nie da. Zazwyczaj skutkuje takie trzesienie ziemii jakie Ty zrobilas
No niestety trzeba im czasem dosadnie cos przekazac jak grzecznie sie nie da.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
hej dziewczynki
witaj
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:19   #4508
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Dzisiaj rano tż pytał co ja mam za kreskę na brzuchu musiałam mu tłumaczyć bo biedny nie wiedział

My na Święta mieliśmy jechać najpierw do TŻta rodziców i zjeść kolacje z teściami oraz babcią tż jego siostrą z mężem i bratem, a potem mieliśmy jechać do mnie na kolacje bo u mnie zawsze jest późno i całe święta już zostać, ale wszystko wszyło inaczej i jednak Wigilia będzie u mnie, a na pierwszy dzień świąt pojedziemy do tżta...

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 14:20   #4509
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj rano tż pytał co ja mam za kreskę na brzuchu musiałam mu tłumaczyć bo biedny nie wiedział

My na Święta mieliśmy jechać najpierw do TŻta rodziców i zjeść kolacje z teściami oraz babcią tż jego siostrą z mężem i bratem, a potem mieliśmy jechać do mnie na kolacje bo u mnie zawsze jest późno i całe święta już zostać, ale wszystko wszyło inaczej i jednak Wigilia będzie u mnie, a na pierwszy dzień świąt pojedziemy do tżta...
ahh Ci TŻci ;p

Fabianek
Stary 2011-12-18, 14:22   #4510
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Gratuluję że poradziłaś sobie! I dziękuje za wsparcie, jesteście cudownymi kobietami i sądzę że każda z nas jest silna. Ty również jesteś tego przykładem że dałaś sobie radę w życiu
a jak tam twoja dzidzia? jaka płeć? cała i zdrowa? (ta w brzuszku)
Dzidzia super. Następny synek będzie ;/ liczę że trzecia będzie córeczka
Mój pierwszy syn ma na imię Patryk teraz będzie Jimi Henryk. Różnica między nimi rocznikowo będzie 10 lat

Stary 2011-12-18, 14:23   #4511
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
hej dziewczynki

Witaj

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 14:27   #4512
qsloncu
Wtajemniczenie

A tak poza tym dziękuje za przywitanie wszystkim

Stary 2011-12-18, 14:35   #4513
joanaros
Zakorzenienie

claudia brawa dla twojego taty Myślę że wszystko się ułoży. Ja wierzę zawsze że to co nas spotyka jest po coś, nawet cierpienie. Życie mi wielokrotnie pokazało że tak właśnie jest, choć na początku tego nie widać

Ale mam kochaną mamę. Wyciągnęła ze strychu sokowirówkę i robi mi soki. Z buraka, marchewki i cytryny. Pychota, zwłaszcza że nie mają cukru
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:38   #4514
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Dziewczyny jakie potrawy robicie na święta? Czy oprócz tych tradycyjnych macie jakieś swoje wynalazki czy coś takiego?

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 14:50   #4515
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jakie potrawy robicie na święta? Czy oprócz tych tradycyjnych macie jakieś swoje wynalazki czy coś takiego?
Mnie raczej ominie całe szykowanie potraw Jedziemy na święta do mnie do rodziców a potem jedziemy do teściów. Całe dwa tygodnie będę leżeć brzuchem do góry. Oczywiście będę pomagać w obowiązkach ale to co innego niż samemu wszystko robić.
Acha ja raczej nie mam wynalazków, tradycja

Stary 2011-12-18, 14:54   #4516
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Troszkę nadrabiania miałam, ale się udało Widzę, że przygotowania do świąt pełną parą Piękne choineczki już stoją, a u mnie dopiero z rana w Wigilię będziemy ubierać - żywą jak co roku, ale nie za dużą, bo miejsca brak
Ja niestety mimo przyjazdu do domu jestem bez humoru. Niby nic takiego się nie dzieje, ale wszystko wyprowadza mnie z równowagi. A TŻ najbardziej, dziś tak mnie zdenerwował, że wysiadłam z jadącego samochodu. A później biegł za mna przez pół miasta i darł się, że jestem nienormalna - poszło o jego zerowe zaangażowanie w cokolwiek, on mi robi wielką łachę, że mnie zawiezie na zakupy, a jak ja coś oglądam dłużej jak 5 min to stoi nade mną naburmuszony. Jak się na niego wydarłam, że wcale nie chcę tego dziecka, że mam to wszystko w dupie, jak mu jest ciężko się zainteresować (chciałam m.in kupić body, bo nie mamy żadnych na długi rękaw i w ogóle bodziaków praktycznie nie mamy, a po nowym roku tak vat idzie w górę) to ja mam wszystko od teraz w... i od dziś ja leżę i pachnę, daję mu listę i do 8 stycznia ma być spakowana torba do szpitala dla dziecka i dla mnie i minimum 70% wyprawki. Kazałam się dowieźć do domu, a on pojechał do szkoły. Nie zdążyłam wejść i już smsy: "Kochanie, pojedziemy w tym tygodniu na duże zakupy i kupimy wszystko co chcesz tylko wybierz termin. Nie gniewaj się." Ja nic nie odp, czekam aż przyjedzie po szkole, bo na pewno się pojawi u mnie, a nie pojedzie do swojego domu - za dobrze go znam Wiem, że pewnie przesadziłam, ale jak głaskaniem i gadaniem nic nie można wskórać to od dziś będzie wszystko szokowo dostawał, aż się nauczy, że ja nie żartuję.
Terapie szokowe czasem są potrzebne, wiem bo czasem swojemu muszę taką robić

Claudia musisz być dumna z taty
Teraz odpoczywaj i nie denerwuj się.
I pamiętaj, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Cytat:
hej dziewczynki
witaj

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Ja sie ciesze ze moge teraz spedzic swieta w domu, bo normalnie jak pracuje niestety zawsze w jakies swieto musze isc do pracy. Albo na dzien w wigilie albo na noc w wigilie lub tez w swieta dniowke mam lub nocke. To jest okropne, zawsze jest mi tak przykro ze musze zostawic rodzine i isc do pracy na 12 godzin Gdybym jeszcze miala jakis konkretny dodatek za to, ze ide w takie dni, ale nie....
Dlatego teraz tak bardzo chce sie ucieszyc swietami wspolnie spedzonymi z rodzina bo w przyszlym roku niestety juz trzeba bedzie isc do pracy.
wiem co czujesz, bo moja mama tak samo ma. :/ zawsze w święta idzie do pracy, przynajmniej w jeden dzień. W tym roku wypada jej iść w wigilię na nockę, potem już ma wolne z tego co wiem.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:55   #4517
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

A ja jednak coś zrobić muszę bo robimy same z mamą i wiadomo mama jak zawsze zabiera się za ryby, paszteciki i inne bajery a ja w tym roku mam ochotę zrobić coś czego w poprzednich nigdy nie robiłam czyt. wynalazki szukam ciekawych przepisów w internecie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 14:59   #4518
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja jednak coś zrobić muszę bo robimy same z mamą i wiadomo mama jak zawsze zabiera się za ryby, paszteciki i inne bajery a ja w tym roku mam ochotę zrobić coś czego w poprzednich nigdy nie robiłam czyt. wynalazki szukam ciekawych przepisów w internecie
A robiłaś może jajka faszerowane?? proste a smaczne

Stary 2011-12-18, 15:01   #4519
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
A robiłaś może jajka faszerowane?? proste a smaczne
właśnie nie, ale moja mama robiła nie raz
ogólnie ja jednak wolę zwykłe jajka w majonezie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 15:05   #4520
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie nie, ale moja mama robiła nie raz
ogólnie ja jednak wolę zwykłe jajka w majonezie
Ja uwielbiam jajeczka faszerowane z cebulką i pieczarkami. Inne potrawy... jakoś nic mi nie przychodzi do głowy (z takich inniejszych)

Stary 2011-12-18, 15:11   #4521
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Ja uwielbiam jajeczka faszerowane z cebulką i pieczarkami. Inne potrawy... jakoś nic mi nie przychodzi do głowy (z takich inniejszych)
a te tradycyjne??

bo np. u Nas nigdy nie ma karpia dlatego, że nikt go nie lubi

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 15:19   #4522
joanaros
Zakorzenienie

Zamówiłam wózek
Stary 2011-12-18, 15:20   #4523
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Zamówiłam wózek

jaki??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 15:28   #4524
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
jaki??
Master Palex 3w1.
W sumie nie wiem czy to dobry wybór. Moi rodzice mówili żeby szukać używanego ale ja jakoś nie mam czasu przeglądać aukcji na all. Nawet teściowa, która nie jest zwolenniczką wcześniejszego kupowania dzwoniła do mnie i mówiła żebym kupiła bo potem wszystko pójdzie w górę.

Jakoś mam ostatnio problem z decyzjami
Stary 2011-12-18, 15:33   #4525
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Master Palex 3w1.
W sumie nie wiem czy to dobry wybór. Moi rodzice mówili żeby szukać używanego ale ja jakoś nie mam czasu przeglądać aukcji na all. Nawet teściowa, która nie jest zwolenniczką wcześniejszego kupowania dzwoniła do mnie i mówiła żebym kupiła bo potem wszystko pójdzie w górę.

Fajny
On jest podobny do Boldera SD

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 15:42   #4526
cziqua
Zadomowienie

witam kobitki

mężu z ojcem montują zmywarę a później wizyta teścia z wybranką jego serca niby z prezentami ma przyjechac miłego dzionka

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 16:00   #4527
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
a te tradycyjne??

bo np. u Nas nigdy nie ma karpia dlatego, że nikt go nie lubi
Ja też niezbyt przepadam:/

Cytat:
Master Palex 3w1.

Całkiem ładniutki, podobny do tego jaki ja bym chciała a jest nim X lander XA
Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
witam kobitki

mężu z ojcem montują zmywarę a później wizyta teścia z wybranką jego serca niby z prezentami ma przyjechac miłego dzionka
Witaj. Zmywarka dobra rzecz Miłej wizyty teścia z wybranką

Stary 2011-12-18, 16:16   #4528
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

ale tu dzisiaj cisza:P

Aguśkaa śliczna choinka ja też mam dużą sztuczną, ale od czasu do czasu jest prawdziwa zamiast niej w te święta jeszcze nie wiemy jaka będzie czy sztuczna czy prawdziwa na dniach się okaże

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-18, 16:20   #4529
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Dzidzia super. Następny synek będzie ;/ liczę że trzecia będzie córeczka
Mój pierwszy syn ma na imię Patryk teraz będzie Jimi Henryk. Różnica między nimi rocznikowo będzie 10 lat
To dosc duza roznice bedziesz miala miedzy dzieciaczkami
Ale synek bedzie Ci pomagal, fajnie. Ja mam 2,5 rocznego malca wiec pomoc bedzie na pewno minimalna z jego strony hihi

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Jolka dziekuje Nigdy nie mialam zywej a chcialabym poczuc zapach takiej. Moze kiedys.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 16:34   #4530
julliczka
Rozeznanie

claudia jesteś bardzo dzielna, i masz wspaniałego tatę. Dasz radę ze wszystkim, na pewno!

qsloncu witaj w naszym gronie

Aguska widziałam fotki, ale duża śliczna choinka i Filipek słodki

U nas choinka też już ubrana. My choinkę kupujemy taką niedużą, ale za to jak pięknie pachnie

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości