Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-17, 13:39   #1591
Parsifal
Zadomowienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Dziewczyny 100 lat!! i spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko tych kosmetycznych
Tobie Nynko życzę Dzidziusia

Hosenko, czekam z niecierpliwością na zdjęcia zakupów wiesz może jak z tą kartą?
a co do TŻ to mój ostatnio nie mógł zrozumieć jak można wydać na apteczne zakupy 250 zł a wszystkie produkty były akurat na promocji

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 13:40   #1592
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Żeby spalać tłuszcz, podczas ćwiczeń trzeba utrzymywać wysokie tętno. Fitness tego nie daje, bo ćwiczenia się zmieniają i mają różną intensywność. Poza tym dopiero po ok. 20 minutach ćwiczeń zaczyna się spalanie tłuszczu...
Też tak słyszałam. Dlatego jak stepperuję to zawsze minimum 30 minut. I marzy mi się jeszcze bieżnia, ale są cholernie drogie i nawet nie miałabym gdzie jej postawić.. no chyba, że w komórce lokatorskiej, ale tam chyba bym się udusiła.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 15:24   #1593
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby spalać tłuszcz, podczas ćwiczeń trzeba utrzymywać wysokie tętno. Fitness tego nie daje, bo ćwiczenia się zmieniają i mają różną intensywność. Poza tym dopiero po ok. 20 minutach ćwiczeń zaczyna się spalanie tłuszczu...
Tak to wiem Ale mój aerobik będzie trwał po 60 minut 2 razy w tygodniu, więc może jednak coś da?

Nynka 100 lat
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 15:40   #1594
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Też tak słyszałam. Dlatego jak stepperuję to zawsze minimum 30 minut. I marzy mi się jeszcze bieżnia, ale są cholernie drogie i nawet nie miałabym gdzie jej postawić.. no chyba, że w komórce lokatorskiej, ale tam chyba bym się udusiła.
Hehe czemu nie Też bym chciała bieżnię. Ale póki co czekam na swój stepper Mam nadzieję, że wujek nie zapomni mi go przywieźć w Wigilię

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Tak to wiem Ale mój aerobik będzie trwał po 60 minut 2 razy w tygodniu, więc może jednak coś da?
Ja chodzę właśnie 2 razy w tygodniu po 60 min. i jakoś nie chudnę Z tym, że ja tam chodzę dla siebie, dla kondycji i dla przyjemności, nie mam żadnej diety. Choć chciałabym zrzucić 3 kg
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 16:04   #1595
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Dziewczyny 100 lat!! i spełnienia wszystkich marzeń, nie tylko tych kosmetycznych

Hosenko, czekam z niecierpliwością na zdjęcia zakupów wiesz może jak z tą kartą?
a co do TŻ to mój ostatnio nie mógł zrozumieć jak można wydać na apteczne zakupy 250 zł a wszystkie produkty były akurat na promocji
Parsi Ty zakupoholiku pokaż wreszcie swoje zbiory

biegam
Stary 2011-12-17, 16:49   #1596
Parsifal
Zadomowienie

NosekNosek, ja zakupoholik? ja mam po prostu duże potrzeby a Ty mi jeszcze dosyłasz cudeńka

a zbiory pewnie pokażę kiedyś jak TŻta nie będzie bo chyba całkiem powie że na głowę upadłam

Stary 2011-12-17, 17:26   #1597
noseknosek

Cytat:
NosekNosek, ja zakupoholik? ja mam po prostu duże potrzeby a Ty mi jeszcze dosyłasz cudeńka

a zbiory pewnie pokażę kiedyś jak TŻta nie będzie bo chyba całkiem powie że na głowę upadłam
W takim razie czekam.

Dostałam zniżkę do TBS -20%. Chyba się pochlastam.

biegam
Stary 2011-12-17, 20:34   #1598
aktogimka
Zakorzenienie

cuciola, nynka - wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń!

Cytat:
dziewczyny Mali i Aktogimko, czy dobrze pamiętam, że Wy zmieniałyście pielęgnację włosów, na taką po której macie fale? od czego zacząłyście i jak szybko było widać efekty?
Dobrze pamiętasz. Najpierw zachwycałam się włosami Malinki A później jak swoje umyłam, to nie rozczesywałam ich i zostawiłam same do wyschnięcia, a to pokazało mi falki, których się zupełnie nie spodziewałam. I po tym rzuciłam się na CG, wychodziły mi z tego fajne włosy, lekkie fale. Zaczęłam od tego, że przeczytałam pigułkę i FAQ (Malinka podlinkowała) kupiłam odpowiednie kosmetyki (taki początkowy zestaw spokojnie skompletujesz w Rossmannie+Naturze), inaczej myłam włosy (głównie OMO), przywiązywałam większą wagę do odżywek (np. pierwszy raz zaczęłam używać odżywek bez spłukiwania, a te do spłukiwania trzymałam dłużej niż minutę ). Nawet nową suszarkę z dyfuzorem kupiłam! Jakoś miesiąc z tym wytrzymałam, a później gdzieś straciłam zapał i przestałam się nimi zajmować. Jednak związanie w gładką kitę jest wygodniejsze, niż zabawa z falami. Tak od jakiegoś czasu chodzi za mną, żeby spróbować na nowo i chyba tak zrobię. Wszystkie potrzebne rzeczy mam, tylko więcej zapału mi potrzeba.

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
u mnie efekty były bardzo szybko, a dzisiaj już jestem 6 m-cy na nowej pielęgnacji chociaż włosy ciągle się zmieniają, raz jest lepiej a raz gorzej, czasem początki nie są zachęcające
Piękne masz te włosy.
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pracuję w księgarni, więc w Wigilię zwykle do 13 biegają klienci w poszukiwaniu ostatnich prezentów, a po 13 biegają w poszukiwaniu papierów, kokardek itp Od 14 jest już zwykle spokój, ale "w razie czego" () jeszcze chwilę trzeba odbębnić, bo a nuż...
Współczuję. Strasznie denerwuje mnie takie coś, a klientów po 14 to bym chyba pozabijała.
Cytat:
A ja ciągle jem i jem i tyję i tyję i już nie moge na siebie patrzeć w lustrze i nie przeszkadza mi to dalej jeść Ale zapisałam się na aerobik 2 razy w tygodniu i zaczynam o 3 stycznia.
Ostatnio też wciągam wszystko jak odkurzacz, na dodatek nieźle sobie dogadzam - a to różne wypieki z ciasta francuskiego, a to domowa pizza, a to cukiereczki, a to jakieś KFC czy lody w McDonaldzie. Dzisiaj się zważyłam i przeżyłam szok. Muszę się opamiętać, a tu zaraz święta i znów tony pysznego jedzenia. Mam ambitny plan zakładający odrzucenie słodyczy i fast foodów, a do tego fitness 3 razy w tygodniu, basen 2 razy w tygodniu i łyżwy w miarę wolnego czasu i póki lodowiska czynne. Zobaczymy, co mi z tego wyjdzie.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31098858]Kupiłam sobie dziś komplet bielizny z myślą o Sylwestrze, bo pierwszy raz spędzimy go sami z TŻem, nawet sama sobie się w nim podobam Kosztował mnie, uwaga, 15zł, a wygląda na solidniejszy niż jakieś z Esotiq'a czy coś [/QUOTE]
Mrr. Będzie się działo.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Tyle się działo z dzieciakami przez ten tydzień, że mogłabym pisać i pisać. Co chwilę mi mówią, że jestem fajna, że lepiej tłumaczę od poprzedniej pani, że nie chcą żebym odchodziła Do tego słyszę, że ładnie wyglądam, mam ładne kolczyki i ładne paznokcie
Po Twoim opisie wydają się być urocze. I jak Cię komplementują!

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 21:03   #1599
Hosenka*
Zakorzenienie

Moje dzisiejszo-wczorajsze zakupy Więcej na blogu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF3085.jpg (48,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3090.jpg (40,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3095.jpg (46,9 KB, 25 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 21:28   #1600
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cuciola, Nynka - wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!

Maliniarko, śliczne masz te włosy- na ostatnim zdj. wyglądają jak po lokówce!

Hosenko, rewelacyjne zakupy!

zużyłam odleweczkę Gucci Rush i wysprzątałam dziś porządnie cały pokój, a nawet ubrałam już choinkę
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 21:37   #1601
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
no ja zmieniłam ale to nie tak, ze z prostych włosów nagle mam fale, po prostu miałam fale i tego nie zauważałam, a pielęgnacja pomaga wydobyć to co masz z natury
zaczęłam od czytania przede wszystkim
Przepiękne włosy!! Naprawdę zachwycają, te loczki i połysk... Cudo!
Zabieram się za czytanie odpowiednich wątków, też tak chcę.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
edit: w temacie włosów, wrzucam Wam fotę z wakacji (Bieszczady), ładnie mi włoski urosły, teraz mam jeszcze dłuższe loki nie naturalne, tylko po francuzie kolor natural. Daję fotę z TZ, zebyscie tez zobaczyły, jakie On ma
Fajny TŻ i w ogóle dobrze Wam razem wizualnie.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
cuciola, nynka - wszystkiego najlepszego i spełnienia wszelkich marzeń

Przyłączam się do życzeń!
Cuciola, Nynka - niech wszystko Wam się pięknie układa, jeszcze lepiej niż w marzeniach!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
O jeeeejuuu jakie cudeńka! Opakowania The Balm wyglądają przeuroczo.. Napisz jak kosmetyki sprawują się w użyciu jak już przetestujesz.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 00:07   #1602
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam po prostu duże potrzeby

Cytat:
Dostałam zniżkę do TBS -20%. Chyba się pochlastam.
Skąd takie cuda?

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Mam ambitny plan zakładający odrzucenie słodyczy i fast foodów, a do tego fitness 3 razy w tygodniu, basen 2 razy w tygodniu i łyżwy w miarę wolnego czasu i póki lodowiska czynne.
Obyś tylko się nie przeforsowała

Cytat:

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
a nawet ubrałam już choinkę
U mnie stoi już od tygodnia Z tym, że ja mam taką małą, już ubraną "od nowości"
Stary 2011-12-18, 01:06   #1603
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe czemu nie Też bym chciała bieżnię. Ale póki co czekam na swój stepper Mam nadzieję, że wujek nie zapomni mi go przywieźć w Wigilię

Ja chodzę właśnie 2 razy w tygodniu po 60 min. i jakoś nie chudnę Z tym, że ja tam chodzę dla siebie, dla kondycji i dla przyjemności, nie mam żadnej diety. Choć chciałabym zrzucić 3 kg
Rozumiem. Ja póki co nie mam żadnego ruchu, więc zapisałam się chociaż na ten aerobik. Muszę się ostro wziąć za siebie, bo mam wrażenie, że wyglądam strasznie :/ Mi by się przydało też z 3 kg

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Cuciola, Nynka - wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!

Maliniarko, śliczne masz te włosy- na ostatnim zdj. wyglądają jak po lokówce!

Hosenko, rewelacyjne zakupy!

zużyłam odleweczkę Gucci Rush i wysprzątałam dziś porządnie cały pokój, a nawet ubrałam już choinkę
Ja dziś dokończyłam porządki u siebie, moja mała choinka stoi od tygodnia i zaciągnęłam mamę do porządków kosmetycznych Wyrzuciłyśmy torbę śmieci A ja przy okazji dostałam krople Juvit z wit. C i wodę toaletową Naturelle 75 ml z YR
Stary 2011-12-18, 06:34   #1604
noseknosek

ja chcę jeszcze 2 kg, najlepiej wszystko z nóg

nie mogę spać, nie wiem co jest

Nusiu zniżkę dawali przy zakupach, ważna od 27.12 do końca marca chyba..

biegam
Stary 2011-12-18, 11:21   #1605
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ech, pokłóciłam się z TŻ, pół nocy ryczałam, teraz ledwo żyję i nie mam na nic ochoty

Muszę lecieć na drugi koniec miasta odebrać przesyłkę z Paatal z jedynego toruńskiego paczkomatu. Jest w niej maska do włosów ode mnie dla siostry i paletka Sleek Monaco, od rodziców dla mnie.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 11:53   #1606
noseknosek

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31114790]Ech, pokłóciłam się z TŻ, pół nocy ryczałam, teraz ledwo żyję i nie mam na nic ochoty [/QUOTE]

Ale już ok?

Udało mi się kupić prezent dla siostrzeńca w dobrej cenie. Mam nadzieję, że mu się spodoba.

biegam
Stary 2011-12-18, 12:11   #1607
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się ostro wziąć za siebie, bo mam wrażenie, że wyglądam strasznie :/ Mi by się przydało też z 3 kg
Eee tam, jak masz do zrzucenia tylko 3 kg, o na pewno nie wyglądasz strasznie Ja bym je chciała zrzucić dla własnego komfortu psychicznego - bo moja waga sama się tak waha, jako tako nie tyję. A przynajmniej nie widać tego po mnie. Ogólnie wyglądam dobrze Tylko chciałabym mieć szczuplejsze uda (więcej mięśni), no i płaski brzuszek... Poza tym jest ok

Cytat:
nie mogę spać, nie wiem co jest

Nusiu zniżkę dawali przy zakupach, ważna od 27.12 do końca marca chyba..
Ale tylko dzisiaj Ci się tak zdarzyło, czy w ogóle masz takie problemy?
To fajnie
Jakbym Cię mogła prosić, to napisz mi na PW, jaką dietę stosowałaś (chyba, że Dukana, to wtedy tematu nie ma), ile ważyłaś na początku, ile schudłaś i w jakim czasie. Moja mama od lat próbuje różnych diet i nic...

Cytat:
Udało mi się kupić prezent dla siostrzeńca w dobrej cenie. Mam nadzieję, że mu się spodoba.
Co kupiłaś?

Ja dziś mam fajny dzień - o 15:00 widzę się z przyjaciółką, a o 17:00 mam ten 5-godzinny kurs makijażu
Stary 2011-12-18, 12:23   #1608
noseknosek

Cytat:
Dzisiaj, normalnie ciężko mi wstać przed 8 a tu dzisiaj o 5.50 byłam gotowa
Cytat:
Napisane przez Nusia7
Jakbym Cię mogła prosić, to napisz mi na PW, jaką dietę stosowałaś (chyba, że Dukana, to wtedy tematu nie ma), ile ważyłaś na początku, ile schudłaś i w jakim czasie. Moja mama od lat próbuje różnych diet i nic...
W sumie ciężko mówić o diecie. Po prostu zrezygnowałam z fast-fooduów, słodyczy, słonych przekąsek i jadłam mniej i mądrzej. To znaczy duże śniadanie, obiad i lekką białkową kolację. Owsianka, ryby, soki warzywne, kurczak w każdej postaci, pełnoziarniste pieczywo, dużo owoców (w sumie nie powinno się ale było mi trudno zrezygnować), piłam głównie wodę, ewentualnie niesłodzone herbatki owocowe. No i w początkowej fazie dużo ćwiczyłam - stepper + Jillian Michaels. Nie obyło się bez grzechów - głównie alkoholowych. Ale jojo nie było.
Cytat:
Napisane przez Nusia7
Co kupiłaś?
Klocki Lego 'Stajnia' w Carrefourze za 100 zł.
http://merlin.pl/Duplo-Stajnia_Lego/...FVQLfAod0AOzmA

biegam
Stary 2011-12-18, 13:29   #1609
Hosenka*
Zakorzenienie

Pierwsze testy Balmów jak najbardziej udane

Zużyłam żel go higieny intymnej Ziaji - była już resztka, więc użyłam jako żelu pod prysznic

Instagram

Stary 2011-12-18, 14:02   #1610
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31102156]Cućku, Nynko, sto lat i sto kosmetyków (w sensie ograniczcie się do stu )

Nynko, o kompleciku zaalarmowała mnie moja mama, mówiąc, że widziała właśnie ładne porządne komplety bielizny w sklepie typu "Wszystko za 4zł" Nie chciało mi się wierzyć, ale wstąpiłam tam jak byłam w okolicy, zobaczyłam i bez wahania kupiłam mój rozmiar [/QUOTE]
ja mam mały obwód pod biustem i ciężko jest mi kupić tanią bieliznę
Cytat:
Nynka:
widocznie tak

Wróciłam z Marionaud Dobrze, że TŻ robi w mieszkaniu, bo by mnie wywalił
daj namiary i kwotę jaką Ci mam przelać
Cytat:
dziękuję wszystkim za życzenia a Tobie Parsi szczególnie bo jak na razie to nie jest takie proste
Stary 2011-12-18, 14:49   #1611
Parsifal
Zadomowienie

Nynko spokojnie, jesteś młodziutka, na pewno Wam się uda, mnóstwo moich znajomych którzy mieli z tym problem, a nawet się leczyli, zaszli w ostatnim czasie w ciąże więc bądź dobrej myśli

Stary 2011-12-18, 16:00   #1612
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem. Ja póki co nie mam żadnego ruchu, więc zapisałam się chociaż na ten aerobik. Muszę się ostro wziąć za siebie, bo mam wrażenie, że wyglądam strasznie :/ Mi by się przydało też z 3 kg
To malutko, na pewno dasz sobie z tym radę.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31114790]Ech, pokłóciłam się z TŻ, pół nocy ryczałam, teraz ledwo żyję i nie mam na nic ochoty
[/QUOTE]

Mam nadzieję, że już wszystko w porządku.

Cytat:
Ja dziś mam fajny dzień - o 15:00 widzę się z przyjaciółką, a o 17:00 mam ten 5-godzinny kurs makijażu
Podziel się później wrażeniami z kursu.

Jestem w trakcie tworzenia listy zakupów włosowych.

Stary 2011-12-18, 16:06   #1613
noseknosek

carrola pochwal się listą

myślę co chcę od mamy na Gwiazdkę.. naprawdę mam problem

biegam
Stary 2011-12-18, 16:19   #1614
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja może muszę moją do porządków, ale zobaczymy jak to będzie
Nie schudnę? Myślałam, że każdy ruch odchudza Muszę tylko jakąś dietę do tego dołożyć.
Zdecydowanie nie każdy ruch odchudza. Na podforum fitnessu jest mnóstwo informacji na ten temat Ja od siebie polecam Turbo Fire - genialne efekty Samym aerobikiem poprawisz samopoczucie, może trochę kondycję, ale moim zdaniem nie schudniesz.
Cytat:
Ale słodkie i kochane dzieciaki
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Po Twoim opisie wydają się być urocze. I jak Cię komplementują!
Nie wszystkie niestety takie słodkie Ale uwielbiam nawet tych urwisów
Cytat:
Code jest cudowne Kocham ten zapach
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31114790]Ech, pokłóciłam się z TŻ, pół nocy ryczałam, teraz ledwo żyję i nie mam na nic ochoty
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja mam mały obwód pod biustem i ciężko jest mi kupić tanią bieliznę
Też tak mam

Od wczoraj robię przedświąteczne porządki i już padam
Zapomniałam Wam powiedzieć jaką mi TŻ w piątek zrobił niespodziankę. Ulepił sam dla mnie ruskie pierogi, moje ulubione Po takim ciężkim tygodniu w pracy nie mógł wymyślić nic lepszego.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 16:38   #1615
carrola
Zadomowienie

Cytat:
carrola pochwal się listą
Jeszcze nie wiem co konkretnie uda mi się kupić, ale na początek potrzebuję prosty szampon z SLS, odżywkę do spłukiwania, drugą bez spłukiwania i trzecią do mycia. Jak wrócę ze sklepu to się pochwalę co dorwałam.

Cytat:
Zapomniałam Wam powiedzieć jaką mi TŻ w piątek zrobił niespodziankę. Ulepił sam dla mnie ruskie pierogi, moje ulubione Po takim ciężkim tygodniu w pracy nie mógł wymyślić nic lepszego.
Jaki kochany!

Stary 2011-12-18, 17:58   #1616
zywieczdroj
Zakorzenienie

Muszę lecieć na drugi koniec miasta odebrać przesyłkę z Paatal z jedynego toruńskiego paczkomatu. Jest w niej maska do włosów ode mnie dla siostry i paletka Sleek Monaco, od rodziców dla mnie.[/QUOTE]

Biedna Mam nadzieję, że to nic poważnego?

Cytat:
Eee tam, jak masz do zrzucenia tylko 3 kg, o na pewno nie wyglądasz strasznie Ja bym je chciała zrzucić dla własnego komfortu psychicznego - bo moja waga sama się tak waha, jako tako nie tyję. A przynajmniej nie widać tego po mnie. Ogólnie wyglądam dobrze Tylko chciałabym mieć szczuplejsze uda (więcej mięśni), no i płaski brzuszek... Poza tym jest ok

To fajnie

Co kupiłaś?

Niby tylko 3 kg, ale nie mogę tego zrzucić od jakichś 2 lat Ja też chcę mieć szczuplejsze uda i brzuch. Ale nie mam w ogóle silnej woli i wytrwałości w sobie :/

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
To malutko, na pewno dasz sobie z tym radę.

Mam nadzieję, że już wszystko w porządku.

Podziel się później wrażeniami z kursu.

Jestem w trakcie tworzenia listy zakupów włosowych.
Dzięki Teraz będę miała trochę wolnego czasu to może łatwiej mi to pójdzie, bo spędzając pół dnia na uczelni i drugie pół nad książkami to niestety nie służy ładnej figurze :/

Ja będę niedługo tworzyć listę zakupów do Rossmanna za wygraną kartę

Cytat:
Zdecydowanie nie każdy ruch odchudza. Na podforum fitnessu jest mnóstwo informacji na ten temat Ja od siebie polecam Turbo Fire - genialne efekty Samym aerobikiem poprawisz samopoczucie, może trochę kondycję, ale moim zdaniem nie schudniesz.
To mnie załamałaś.... Wydałam pieniądze na marne. Chodziło mi tylko i wyłącznie o schudnięcie, a tu klops

Zużyłam szampon do włosów Fructis.
Stary 2011-12-18, 18:48   #1617
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Jaki kochany!
O tak!

Cytat:
To mnie załamałaś.... Wydałam pieniądze na marne. Chodziło mi tylko i wyłącznie o schudnięcie, a tu klops

Zużyłam szampon do włosów Fructis.
Kochana nie załamuj się Aerobik jest dobry, bo każdy ruch jest dobry dla organizmu np. dla serca, ale nie tylko. To, że być może nie schudniesz nie znaczy że zmarnowałaś pieniądze. Poczytaj o różnych programach ćwiczeń skierowanych na spalanie tłuszczu, wiele można zrobić w domu przed telewizorem i nie potrzebne są do tego żadne pieniądze, tylko chwila wolnego czasu.
Gratuluję zużycia szamponu.

Robiąc porządki zaktualizowałam listę posiadanej pielęgnacji (wliczyłam też lecące do mnie zamówienie z Biochemii Urody):
Szampony -3
Odżywki, maski i płukanki do włosów - 6
Spraye do włosów -3
Stylizacja włosów (pianki, lakiery, kremy, jedwabie) -11
Balsamy do ciała- 9
Preparaty antycellulitowe i wyszczuplające- 6
Balsamy brązujące -3
Preparaty do biustu - 1
Kremy do twarzy i szyi -5
Toniki -1
Żele do twarzy -0
Demakijaż (mleczka, dwufazy, micele) - 4
Peelingi do twarzy -2
Preparaty punktowe -3
Maseczki do twarzy -6
Preparaty pod oczy -3
Dezodoranty -3
Do stop (kremy, żele, sole) -6
Kremy do rąk -6
Oliwki -1
Żele pod prysznic -14
Peelingi do ciała -4
Hydrolaty -6
Oleje do twarzy -4
Olejki myjące do twarzy -2
Reszta biochemii (algi, żele hialuronowe, kwasy, glinki) -9

Najbardziej martwi mnie ilość balsamów, bo opornie ich używam, no i żeli do mycia. Pozbyłam się nadmiaru ostatnio, to musiałam nakupić od nowa

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2011-12-18 o 18:49
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 19:52   #1618
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana nie załamuj się Aerobik jest dobry, bo każdy ruch jest dobry dla organizmu np. dla serca, ale nie tylko. To, że być może nie schudniesz nie znaczy że zmarnowałaś pieniądze. Poczytaj o różnych programach ćwiczeń skierowanych na spalanie tłuszczu, wiele można zrobić w domu przed telewizorem i nie potrzebne są do tego żadne pieniądze, tylko chwila wolnego czasu.
Gratuluję zużycia szamponu.

Robiąc porządki zaktualizowałam listę posiadanej pielęgnacji (wliczyłam też lecące do mnie zamówienie z Biochemii Urody):
Tylko, że mieszkając w akademiku nie za bardzo mam tam możliwość ćwiczyć :/

Super lista, pozwolisz, że zgapię od Ciebie?

Szampony -5
Odżywki, maski i płukanki do włosów - 2
Spraye do włosów -3
Stylizacja włosów (pianki, lakiery, kremy, jedwabie) -3
Balsamy do ciała- 1 (miniatura YR)
Preparaty antycellulitowe i wyszczuplające- 3
Balsamy brązujące -3
Preparaty do biustu - 1
Toniki -4
Żele do twarzy -1
Demakijaż (mleczka, dwufazy, micele) - 4
Peelingi do twarzy -1
Preparaty punktowe -2
Maseczki do twarzy -3
Preparaty pod oczy -1
Dezodoranty -3
Do stop (kremy, żele, sole) -4
Kremy do rąk -3
Oliwki -0
Żele pod prysznic -1
Peelingi do ciała -1
Hydrolaty -1
Balsamy do ust -4
Kremy do twarzy -8
Stary 2011-12-18, 19:59   #1619
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Kłótnia z TŻem poważna, ale nierozwiązana. Niby już OK, ale będzie nas to dręczyć, bo to sprawa nie do rozwiązania - zupełnie inaczej wyobrażamy sobie naszą wspólną przyszłość...

Ale ojciec poprawił mi humor, bo wygrał trochę kasy i wziął mnie na świąteczne zakupy Kupiliśmy ostatnie prezenty i to takie, że np. mama to chyba zemdleje jak zobaczy swoje wyśnione Coco Mademoiselle Albo 5letni brat zwariuje - dwa wielkie zestawy Lego Star Wars ^^
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 20:29   #1620
Hosenka*
Zakorzenienie

A własnie nie pisałam złożyłam zamówienie na Helfach

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości