Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-16, 17:53   #1561
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Do Marionaud w moim mieście wstawili The Balm Przepadłam Kupiłam sypki cień If you're rich I'm single (genialna nazwa :haha i korektor.
W poniedziałek wróce po paletę Nude'tude, bo dzisiaj nie miała jeszcze ceny.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 18:05   #1562
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
dziewczyny Mali i Aktogimko, czy dobrze pamiętam, że Wy zmieniałyście pielęgnację włosów, na taką po której macie fale? od czego zacząłyście i jak szybko było widać efekty?
no ja zmieniłam ale to nie tak, ze z prostych włosów nagle mam fale, po prostu miałam fale i tego nie zauważałam, a pielęgnacja pomaga wydobyć to co masz z natury
zaczęłam od czytania przede wszystkim
tu i tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404704
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387147

a potem jakoś poszło, metodą prób i błędów, czytanie składów itd teraz zbieram na suszarkę z dyfuzorem

u mnie efekty były bardzo szybko, a dzisiaj już jestem 6 m-cy na nowej pielęgnacji chociaż włosy ciągle się zmieniają, raz jest lepiej a raz gorzej, czasem początki nie są zachęcające

1. pierwsze oczyszczenie i suszenie na powietrzu (straszne strączki, coś nie poszlo dobrze, ale wtedy się cieszyłam, że coś się wywija jakoś regularniej)
2. pierwsze OMO i kolejne mycie (czyli sam początek, a zmiany widoczne)
3. obecnie jest tak

niedługo będę robić poważniejszy wpis do dziennika regeneracji https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373086
warto tam sobie popatrzeć

w razie pytań pw, bo ja tu mogę śmiecić i śmiecić

a na temat:
tak jak mówiłam zakupy włosowe:
-joaśka lniana (3,85)
-alterka morelowa (8,99)
-żel bielenda z ceramidami (7) ale to pół kilo

-lovely lakier pękający srebrny (8,89)
-2 maseczki saszetkowe ziaja na spróbowanie po 1,49

jestem zadowolona, oprócz lakieru wszystko potrzebne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3306.jpg (38,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mycie nr3 (3).jpg (74,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6m2.jpg (74,0 KB, 40 załadowań)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 18:12   #1563
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
U mnie do gina zapisują pacjentki co 5-10 minut, więc praktycznie po pół godzinie od otwarcia gabinetu są obsuwy . Kiedyś miałam na 9 (otwarte od 8:30), a weszłam 20 po . To co mają potem powiedzieć kobiety z np. 10 czy 10:30, gdy się więcej opóźnień skumuluje?

Zazdraszczam wolnego w okresie świątecznym, u mnie jest to nie do pomyślenia... Nie dość, że w Wigilię wydłużone godziny pracy (9-15, zamiast sobotniego 10-14), handlowa najbliższa niedziela, to jeszcze kilkudniowy remanent po świętach
Ja w zasadzie miałam farta z tym wolnym, po prostu wyprzedziłam kolegę Okazało się, że on tez chciał mieć w te dni wolne, a obydwoje nie moglibyśmy mieć - przyszły 2 nowe dziewczyny do działu i oprócz kierownika musi być ktoś starszy stażem.

EDYCJA:
własnie był kurier Dostałam paczuchę do testów:
- szampon Biosilk
- odżywka Biosilk
- jedwab Biosilk
- odżywka w sprayu bez spłukiwania Biosilk
- maska do twarzy Dermaheal

i coś jeszcze na mnie czeka - mam awizo od kuriera, a co dla mnie ma dowiem się w poniedziałek. Ciekawi mnie to bardzo, bo nie mam pojęcia co to może być, nie spodziewam się już niczego

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-12-16 o 18:45
Stary 2011-12-16, 18:44   #1564
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Malinka jestem absolutną i stuprocentową fanką Twoich włosów, ale chyba wiesz

w temacie wątku: poszedł dziś Yves Rocher, Fleur de Noël, żel pod prysznic o zapachu zimowej róży Bożego Narodzenia 300ml (był z limitowanki chyba sprzed 2 lat, taki różowy ), teraz biorę się za wykończenie w końcu Aquolina, Bath Foam (Płyn do kąpieli) Czekolada 750ml. Zostało mi chyba z połowa z tej ogromnej butli i mam zamiar to zużyć do końca tej zimy... oprócz tego wykończyłam dziś też Veet, Debiut, Krem do depilacji z aloesem i witaminą E 75ml. Teraz w ruch idzie Bielenda, Vanity, Krem do depilacji `Cukrowy` do skóry delikatnej 100ml.

edit: w temacie włosów, wrzucam Wam fotę z wakacji (Bieszczady), ładnie mi włoski urosły, teraz mam jeszcze dłuższe loki nie naturalne, tylko po francuzie kolor natural. Daję fotę z TZ, zebyscie tez zobaczyły, jakie On ma swoją drogą, dzięki za rady w klubie, z TZ juz dobrze, nawet powiedziałabym, ze rewelacja jak ja moglam chcieć Go zostawiać wogóle kocham Go straszliwie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bieszczady 124.jpg (56,9 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2011-12-16 o 18:57
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 20:36   #1565
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
obejrzałam słocze w internecie też jest śliczny, cyknęłabyś fotkę porównawczą, że na 1 paznokciu rock, a na drugim ingenue?
OK, choć nie obiecuję, że będzie to szybko

Też mi dziś sporo przybyło, ale większość przetestuję, oswatchuję i puszczę w świat, bo to np. czwórki cieni Sensique i błyszczyki. Z tego, co na pewno zostanie to perełki rozświetlające Sensique i szampon do włosów wypadających Natur Vital
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 21:14   #1566
Maliniarka
Zakorzenienie

Agniesiu
ładnie razem wyglądacie widać, że szczęśliwi

u faceta włosy włosami, ale ta broda jaka bujna , mój brat zapuszcza raz na jakiś czas swoje 3 włoski pod nosem i na brodzie i mówi, że ma brodę patriarchy

fajne zużycia już są i się szykują
ja jeszcze chcę trochę rzeczy zużyć przed styczniem, ale zobaczymy jak to pójdzie
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 21:19   #1567
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie do gina zapisują pacjentki co 5-10 minut

Zazdraszczam wolnego w okresie świątecznym, u mnie jest to nie do pomyślenia... Nie dość, że w Wigilię wydłużone godziny pracy (9-15, zamiast sobotniego 10-14), handlowa najbliższa niedziela, to jeszcze kilkudniowy remanent po świętach
masakra...
Czemu w Wigilię pracujesz dłużej? Ja gdybym nie pracowała w każdą sobotę w tym miesiącu, to nie miałabym w ogóle wolnego

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
i coś jeszcze na mnie czeka - mam awizo od kuriera, a co dla mnie ma dowiem się w poniedziałek. Ciekawi mnie to bardzo, bo nie mam pojęcia co to może być, nie spodziewam się już niczego
Może ktoś zrobił Ci świąteczną niespodziankę
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:28   #1568
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Może ktoś zrobił Ci świąteczną niespodziankę
Też tak pomyślałam

Cytat:
Czemu w Wigilię pracujesz dłużej? Ja gdybym nie pracowała w każdą sobotę w tym miesiącu, to nie miałabym w ogóle wolnego
Pracuję w księgarni, więc w Wigilię zwykle do 13 biegają klienci w poszukiwaniu ostatnich prezentów, a po 13 biegają w poszukiwaniu papierów, kokardek itp Od 14 jest już zwykle spokój, ale "w razie czego" () jeszcze chwilę trzeba odbębnić, bo a nuż...

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:29   #1569
Konto usunięte

Hosenko, pewnie odżywki Joko
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 22:51   #1570
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz... wiara w siebie to podstawa
Może to i lepiej, że dla Ciebie za wiele nie ma? Przynajmniej nie robisz sobie niepotrzebnych zapasów Na szczęście ja nie kupiłam niczego zbędnego.

No i dobrze, należy Ci się

Ja pracuję nawet w Wigilię Na szczęście do 14:00, a nie do 17:00. Ale już widzę, jak ludzie będą w ten dzień walić drzwiami i oknami, żeby kupić mieszkanie... Za to łaskawie w Sylwestra mam wolne
Zapasów raczej nie mam, za to moja mama ma Już dziś jej zapowiedziałam przez telefon, że wracam jutro i robimy porządki kosmetyczne na co ona płaczliwym głosem: "Nieee, przecież to wszystko jest potrzebne..." Ehh Kosmetyczki z YR podobna są lipne, ale ocenię jutro jak zobaczę na żywo.

Mój TŻ zawsze pracuje w Wigilię do 16, a później wraca ponad godzinę do domu. Na szczęście w tym roku Wigilia to sobota, więc ma wolne

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam szampon Loreal 400 ml

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
A ja właśnie odpoczywam po dwudniowej wizycie Taty.
Zużycia grudniowe idą bardzo dobrze. Prawie nic nie kupiłam w grudniu, a już na pewno nic niepotrzebnego! Oczywiście mówię o pielęgnacji.

Za to kupiłam kupony na manicure i peeling kawitacyjny+kwas migdałowy+regulacja brwi.
Jak dobrze, że dziś już piątek.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Zważyłam się też dzisiaj, po urodzinowym obżarstwie i... ważę 55 kg! Wreszcie w miarę stabilnie się trzyma.
A ja ciągle jem i jem i tyję i tyję i już nie moge na siebie patrzeć w lustrze i nie przeszkadza mi to dalej jeść Ale zapisałam się na aerobik 2 razy w tygodniu i zaczynam o 3 stycznia.
Za ile kupiłaś te kupony? Też się czaję na mikro i chciałabym manicure i pedicure, ale póki co nie mogę się do mojego fryzjera z groupona dodzwonić

U mnie z zakupami póki co też ok, czekam na odbiór karty z rossmanna i wtedy poszaleję. Ze zużyciami na razie średnio, może przez tydzień po Świętach w domu coś więcej pójdzie.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 23:05   #1571
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
A ja ciągle jem i jem i tyję i tyję i już nie moge na siebie patrzeć w lustrze i nie przeszkadza mi to dalej jeść Ale zapisałam się na aerobik 2 razy w tygodniu i zaczynam o 3 stycznia.
No wiem niestety jak trudno jest się za siebie zabrać i jeszcze wytrzymać w postanowieniach dłużej niż kilka dni. Ale pierwsze efekty są bardzo motywujące. Ja już się przekonałam, że najlepiej i najregularniej ćwiczę w domu, bo nawet 30 minut można efektywnie wykorzystać, a tyle zwykle zajmowało mi samo przygotowanie się i dotarcie do klubu.
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj
Za ile kupiłaś te kupony? Też się czaję na mikro i chciałabym manicure i pedicure, ale póki co nie mogę się do mojego fryzjera z groupona dodzwonić
peeling+kwas+regulacja za 42 zł
manicure (hybrydowy lub japoński) 29 zł
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj
U mnie z zakupami póki co też ok, czekam na odbiór karty z rossmanna i wtedy poszaleję. Ze zużyciami na razie średnio, może przez tydzień po Świętach w domu coś więcej pójdzie.
jakiej karty z Rossmanna?

Lecę pod prysznic zużywać.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 23:35   #1572
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem niestety jak trudno jest się za siebie zabrać i jeszcze wytrzymać w postanowieniach dłużej niż kilka dni. Ale pierwsze efekty są bardzo motywujące. Ja już się przekonałam, że najlepiej i najregularniej ćwiczę w domu, bo nawet 30 minut można efektywnie wykorzystać, a tyle zwykle zajmowało mi samo przygotowanie się i dotarcie do klubu.

peeling+kwas+regulacja za 42 zł
manicure (hybrydowy lub japoński) 29 zł

jakiej karty z Rossmanna?

Lecę pod prysznic zużywać.
TŻ jest moim demotywatorem w odchudzaniu. Ciągle mnie zaciągnie na jakieś jedzenie albo słodycze, a ja nie potrafię się oprzeć. W dodatku ciągle mi powtarza, że dla niego jestem idealna i mam się nie odchudzać, a jak chcę to się ze mną sprzecza Ale muszę się zaprzeć, bo inaczej nie da rady :/ Źle się czuję ze sobą...

Okazyjne ceny

Wygrałam w konkursie na rossnet.pl kartę podarunkową na 100 zł, pisałam o tym na wątku

Dzisiaj kupiłam sobie komplet staniczek i majteczki z H&M w kolorze łososiowo-koralowym z beżową obwódką i kokardką za 40 zł
Stary 2011-12-16, 23:40   #1573
Konto usunięte

Ja też wzięłam się za siebie i od dwóch tygodni jestem na diecie (żadnej specjalnej ) i ćwiczę, już widzę, że zniknął mi cellulit (mam ten plusik, że znika u mnie równie łatwo, jak się pojawia ), mam też wrażenie, że wyglądam nieco szczuplej Oczywiście po dwóch tygodniach to pewnie sobie wmawiam, ale zawsze to jakaś motywacja

Kupiłam sobie dziś komplet bielizny z myślą o Sylwestrze, bo pierwszy raz spędzimy go sami z TŻem, nawet sama sobie się w nim podobam Kosztował mnie, uwaga, 15zł, a wygląda na solidniejszy niż jakieś z Esotiq'a czy coś
Stary 2011-12-17, 09:35   #1574
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Pracuję w księgarni, więc w Wigilię zwykle do 13 biegają klienci w poszukiwaniu ostatnich prezentów, a po 13 biegają w poszukiwaniu papierów, kokardek itp Od 14 jest już zwykle spokój, ale "w razie czego" () jeszcze chwilę trzeba odbębnić, bo a nuż...
Oj, współczuję

Cytat:
Zapasów raczej nie mam, za to moja mama ma Już dziś jej zapowiedziałam przez telefon, że wracam jutro i robimy porządki kosmetyczne na co ona płaczliwym głosem: "Nieee, przecież to wszystko jest potrzebne..." Ehh

Ja tam już przestałam się wtrącać do zapasów mamy, bo to i tak nie miało sensu
Nie chcę Cię martwić, ale od chodzenia na aerobik nie schudniesz... To jest bardziej trening wytrzymałościowy. Poprawisz kondycję, ale nie zgubisz zbędnych kilogramów.

Cytat:
Dzisiaj kupiłam sobie komplet staniczek i majteczki z H&M w kolorze łososiowo-koralowym z beżową obwódką i kokardką za 40 zł
Brzmi fajnie Pokażesz?

Zużyłam pastę do zębów
Stary 2011-12-17, 09:46   #1575
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31097697]Hosenko, pewnie odżywki Joko [/QUOTE]
Hmmm dawno nic od nich nie dostałam (pewnie za zaległości w recenzjach ich kosmetyków )

Instagram

Stary 2011-12-17, 10:11   #1576
Parsifal
Zadomowienie

Hosenko, wiem że w Mario jest teraz -23% ale nie wiem czy dla wszystkich czy tylko dla posiadaczek karty? orientujesz się może?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:18   #1577
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Happy birthday to me happy birthday to me happy birthday lalalala happy birthday to me

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:26   #1578
ganimedea
Zakorzenienie

cuciola, nynka - wszystkiego najlepszego i spełnienia wszelkich marzeń

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 10:32   #1579
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
cuciola, nynka - wszystkiego najlepszego i spełnienia wszelkich marzeń
Przyłączam się do życzeń

Parsi:
ide zaraz na "małe" zakupy Balmowe, to zapytam

Instagram

Stary 2011-12-17, 11:20   #1580
noseknosek

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31098858]Ja też wzięłam się za siebie i od dwóch tygodni jestem na diecie (żadnej specjalnej ) i ćwiczę, już widzę, że zniknął mi cellulit (mam ten plusik, że znika u mnie równie łatwo, jak się pojawia ), mam też wrażenie, że wyglądam nieco szczuplej Oczywiście po dwóch tygodniach to pewnie sobie wmawiam, ale zawsze to jakaś motywacja
[/QUOTE]
Zazdroszczę błyskawicznie znikającego cellulitu. Mój to chyba z serii tych opornych, chociaż i tak jest dużo lepiej.
Cytat:
Nie chcę Cię martwić, ale od chodzenia na aerobik nie schudniesz... To jest bardziej trening wytrzymałościowy. Poprawisz kondycję, ale nie zgubisz zbędnych kilogramów.
No tak, musiałaby dołączyć do tego dietę redukcyjną, wtedy każde spalenie dużej ilości kalorii ładnie odchudza.

A co polecasz na chudnięcie? bo może ja coś nie tak robię?

cuciola, nynka 100 lat

biegam
Stary 2011-12-17, 11:44   #1581
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31042658]Mówicie o tych w słoiczkach czy butelkach?
[/QUOTE]
Te w okrągłych, plastikowych słoikach z serii Naturia. Przynajmniej ja o nich mówię
Cytat:
To jednak chyba nie jestem aż taką rajtkomaniaczką, jak myślałam Bo mam wszystkich razem ciut ponad 30 par
Tyle to i ja mam, a nigdy nie pomyślałam że mogę być rajtkomaniaczką. Ale to pewnie przez mamy nałóg

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31042996]To taka będę leniwa, że skopiuję z innego wątku, gdzie mnie dyplomatycznie olano
"Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana Mam teraz mnóstwo roboty na uczelni, dodatkowo strasznie mi życie uprzykrza dieta i ćwiczenia - nie mam na nie siły. Jutro jeszcze czeka mnie dentysta, co tym bardziej mnie przeraża i dobija, zwłaszcza, że to zapewne nieostatnia wizyta... Nie wysypiam się, czuję się słabo, bleee "

Właśnie dziobię ćwiczenie na pedagogikę czasu wolnego, czeka mnie pewnie cała noc nad tym...[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Oj uwierz mi, że jest czego zazdrościć. Moje studia trochę się posypały i najchętniej cofnęłabym czas o 1-2 lata, ale się nie da. Po prostu brakuje mi tego naukowego zapracowania.
Wiem o czym mówisz Orlico, ale uwierz (tak jak mówi aktogimka) że lepsze takie zapracowanie niż bezustanna nuda i nicnierobienie. Siedząc na bezrobociu tęskniłam ciągle do tego studenckiego młyna naukowo-imprezowego. Teraz przez tą pracę wracam bardzo zmęczona do domu, śpię 2-3 godziny, potem przychodzą uczniowie na korki, w międzyczasie robię/jem obiad, wieczorem przygotowuję się do lekcji i padam od łóżka. Ale wreszcie czuję, że żyję
Cytat:
Księżniczko, na pewno dasz radę. Z tego co opisujesz to masz dobre podejście do dzieci, a to podstawa. Dzieci Cie na pewno polubią, choć już Cię akceptują, reszta to tylko kwestia czasu. Podziwiam Cię ogromnie, bo ja nie mam cierpliwości do dzieci i nawet nie robię u siebie na studiach bloku pedagogicznego.
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
jak fajnie się to czyta z wykształcenia jestem pedagogiem i kocham dzieci
Cytat:
Super, że Ci dobrze poszło. Początki zawsze są najtrudniejsze, ale na pewno szybko rozpracujesz te wszystkie dzieciaki i będzie Ci łatwiej.
Tyle się działo z dzieciakami przez ten tydzień, że mogłabym pisać i pisać. Co chwilę mi mówią, że jestem fajna, że lepiej tłumaczę od poprzedniej pani, że nie chcą żebym odchodziła Do tego słyszę, że ładnie wyglądam, mam ładne kolczyki i ładne paznokcie
Mają świetne skojarzenia np. kąt wklęsły skojarzył się w jednej klasie z pacmanem Potem jak mówiłam to w innych klasach to od razu szybciej łapali o co w tych kątach chodzi
Na kółku matematycznym tylko jedna dziewczynka miała w zadaniu dobrą odpowiedź i poprosiłam, żeby rozwiązała na tablicy, a ona:
-
- Agatko spróbuj, ja pomogę. Pamiętasz jak robiłaś to zadanie?
-
- A jak to się stało, że zrobiłaś i nie pamiętasz? Nie bój się, ja pomogę.
- Tatuś mi pomagał.
A powiedziała to tak słodko, że mnie rozbroiła.
Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
nie wiem co już pisałam, ale zużycia ładne więc piszę (chyba pisałam, że się kończy)
-LRP, Effaclar żel - 200 ml (miałam go chyba z rok )
-LRP, Effaclar Duo - 40ml
-żel Bielenda z rzepą 250ml (kupię raczej znowu ten lub inny bielendy)
-Joanna Naturia b/s len i rumianek 200ml - miałam go 6m-cy czyli nieźle (na pewno kupię znowu)
-Isana z babassu odżywka - 300ml (też 6 m-cy)
-Garnier odżywka z avocado i karite - 200ml (kupię go albo alterrę morelową)
-do tego plasterek i maseczkę w saszetce

czyli trochę będzie zakupów 1 za 1, ale zużycia spore i cieszą
Super zużycia, gratuluję
Cytat:
Wigilia jest normalnym dniem pracy, tak samo jak sylwester
Zależy w jakiej pracy Od piątku mam wolne, a w czwartek już tylko wigilie klasowe i jasełka.
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
edit: w temacie włosów, wrzucam Wam fotę z wakacji (Bieszczady),
Aguś cudnie razem wyglądacie

Zrobiłam duże zamówienie na BU, bo praktycznie wszystko mi się pokończyło. Dziś właśnie wylałam ostatnie krople olejku myjącego, ostatnio wykończyłam też olej tamanu, hydrolaty skończą się za jakieś 2 miesiące.
Kupiłam: Butelka kosmetyczna 15 ml z pompką, Hydrolat aloesowy, 2 x Hydrolat oczarowy, Olej arganowy, Olej tamanu 50 ml, Olej z kocanki, 2x Olejek myjący: drzewko herbaciane i pomarańczowy, Żel hialuronowy 1%.

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2011-12-17 o 11:55
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 11:46   #1582
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę błyskawicznie znikającego cellulitu. Mój to chyba z serii tych opornych, chociaż i tak jest dużo lepiej.

Mi schodzi opornie, ale za to też opornie się pojawia na całe szczęście

Cuciolka, Nynka wszystkiego najlepszego

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2011-12-17 o 12:00
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 11:53   #1583
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Akurat błotną bardzo lubię, już kolejną tubkę używam. Pozostałe maseczki jakoś nie zrobiły na mnie wrażenia.
hmmm może kupię sobie
Cytat:
Z Planet Spa najbardziej lubię maseczkę błotną, lawendową i z lotosem

Przeglądam ofertę sklepu Helfy .... przepadłam

Nynka: True Love też Ci wyślę
a to nie będzie zbyt dobry mikołaj? czy byłam aż taka grzeczna?
Cytat:
Pewnie gdybym umiała się malować, to cieni (i w ogóle kolorówki) miałabym więcej. Czasem zaglądam na MM albo na blogach oglądam makijaże i się zachwycam. Dla mnie to wyższa szkoła jazdy - rozcieranie granic, dobieranie kolorów, wyciąganie pod łuk brwiowy czy na zewnątrz oka itd. I jeszcze zmalować to samo na obu oczach! Mam dwie lewe ręce i już. Nawet czasem przy rysowaniu kreski muszę się mocno napracować, żeby nie wyszła mi fala Dunaju.
ja mam bardzo podobnie boję się że będę wyglądać jak choinka bo nie umiem malować się intensywnymi kolorami
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31098858]
Kupiłam sobie dziś komplet bielizny z myślą o Sylwestrze, bo pierwszy raz spędzimy go sami z TŻem, nawet sama sobie się w nim podobam Kosztował mnie, uwaga, 15zł, a wygląda na solidniejszy niż jakieś z Esotiq'a czy coś [/QUOTE]
a gdzie znalazłaś takie cudo?
ten lakier orly Ingenue -

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

no i dziękuję wszystkim za życzenia
Stary 2011-12-17, 12:08   #1584
Konto usunięte

Cućku, Nynko, sto lat i sto kosmetyków (w sensie ograniczcie się do stu )

Nynko, o kompleciku zaalarmowała mnie moja mama, mówiąc, że widziała właśnie ładne porządne komplety bielizny w sklepie typu "Wszystko za 4zł" Nie chciało mi się wierzyć, ale wstąpiłam tam jak byłam w okolicy, zobaczyłam i bez wahania kupiłam mój rozmiar
Stary 2011-12-17, 12:41   #1585
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Happy birthday to me happy birthday to me happy birthday lalalala happy birthday to me
najlepszeeeeegooooooooooo !!!
Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
u faceta włosy włosami, ale ta broda jaka bujna , mój brat zapuszcza raz na jakiś czas swoje 3 włoski pod nosem i na brodzie i mówi, że ma brodę patriarchy
no, brodę ma super kiedyś nie miał, ale zabroniłam się golić, bo ja lubię brody no a on stwierdził, że mu to na rękę, no i ma taką brodę, tylko podcina co jakiś czas, żeby równo wyglądała
Stary 2011-12-17, 12:41   #1586
noseknosek

Kończy mi się maseczka Oat&Honey z TBS, była genialna! i mam gigantyczną ochotę wypróbować pozostałe od nich... bo na stanie mam teraz tylko dwie silnie oczyszczające maski..

biegam
Stary 2011-12-17, 12:51   #1587
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dziewczynki najlepszego

Gani ja też mam jutro pracującą niedzielę, oczywiście w wigilię i sylwestra też pracuję i pomiędzy także no bo jak inaczej i o ile rozumiem otwieranie księgarni ale hydraulicznego no ale dobra moze ktoś zapragnie uszczelki
Do tego jestem w trakcie remamentu i mam już dość tych wszystkich cudaków moich

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 12:53   #1588
Hosenka*
Zakorzenienie

Nynka:
widocznie tak

Wróciłam z Marionaud Dobrze, że TŻ robi w mieszkaniu, bo by mnie wywalił

Instagram

Stary 2011-12-17, 12:56   #1589
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31098858]Ja też wzięłam się za siebie i od dwóch tygodni jestem na diecie (żadnej specjalnej ) i ćwiczę, już widzę, że zniknął mi cellulit (mam ten plusik, że znika u mnie równie łatwo, jak się pojawia ), mam też wrażenie, że wyglądam nieco szczuplej Oczywiście po dwóch tygodniach to pewnie sobie wmawiam, ale zawsze to jakaś motywacja

Kupiłam sobie dziś komplet bielizny z myślą o Sylwestrze, bo pierwszy raz spędzimy go sami z TŻem, nawet sama sobie się w nim podobam Kosztował mnie, uwaga, 15zł, a wygląda na solidniejszy niż jakieś z Esotiq'a czy coś [/QUOTE]

Zazdroszczę... Pewnie nie miałaś zbyt wiele do zrzucenia U mnie się nagromadziło wszystkiego i chyba tylko codzienny spinning by pomógł
Cytat:
Oj, współczuję

Ja tam już przestałam się wtrącać do zapasów mamy, bo to i tak nie miało sensu

Brzmi fajnie Pokażesz?

Zużyłam pastę do zębów
Ja może muszę moją do porządków, ale zobaczymy jak to będzie
Nie schudnę? Myślałam, że każdy ruch odchudza Muszę tylko jakąś dietę do tego dołożyć.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Właśnie mi na gg wyskoczyło przypomnienie, że masz dziś urodziny Wszystkiego naj naj naj kochana

Cytat:

No tak, musiałaby dołączyć do tego dietę redukcyjną, wtedy każde spalenie dużej ilości kalorii ładnie odchudza.

cuciola, nynka 100 lat
Właśnie co polecacie na schudnięcie?
Stary 2011-12-17, 13:37   #1590
Nusia7
Zakorzenienie

cuciola, nynka - wszystkiego najlepszego dziewczyny

Cytat:
Niestety nie jestem w stanie Ci niczego podpowiedzieć, bo sama się nie odchudzam

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Tyle się działo z dzieciakami przez ten tydzień, że mogłabym pisać i pisać. Co chwilę mi mówią, że jestem fajna, że lepiej tłumaczę od poprzedniej pani, że nie chcą żebym odchodziła Do tego słyszę, że ładnie wyglądam, mam ładne kolczyki i ładne paznokcie
Ale słodkie i kochane dzieciaki

Cytat:
Nie schudnę? Myślałam, że każdy ruch odchudza Muszę tylko jakąś dietę do tego dołożyć.
Żeby spalać tłuszcz, podczas ćwiczeń trzeba utrzymywać wysokie tętno. Fitness tego nie daje, bo ćwiczenia się zmieniają i mają różną intensywność. Poza tym dopiero po ok. 20 minutach ćwiczeń zaczyna się spalanie tłuszczu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości