|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Cytat:
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, chcę kupić szlafrok dla taty (prezent świąteczny), ale nie mogę się zdecydować
Może pomożecie mi wybrać? Będę baardzo wdzięczna http://www.hm.com/gb/product/95319?article=95319-A http://www.hm.com/pl/product/95332?article=95332-A |
|
|
|
#3273 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj oddałam długą brązową suknię, bo wyglądałam w niej jakoś staro i dostałam zwrot na kartę ważną 2 lata
. Co do męskich ubrań w H&M uważam, że są okropnie metroseksualne . Na szczęście mój TŻ ubiera się inaczej, generalnie nie kupuje ubrań w galeriach handlowych, tylko w necie.
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31112346]drugi
[/QUOTE]Dziękuję Jutro lecę kupić!
|
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
wybiera się któraś z Was do starego browaru, galerii krakowskiej bądź arkadii i mogłaby dla mnie coś sprawdzić? |
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli mogę doradzić, to na początku wyprzedaży było ich mnóstwo w Bonarce w Krk, jednak jeżeli mam być szczera nie wyglądają na dobrze wykonane... Sama je mierzyłam i nawet się nad nimi zastanawiałam, ale zrezygnowałam, poza tym bardzo odstawały mi w łydce.
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal jej szukam bezskutecznie.
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mierzyłam tę sukienkę, w kolorze różowym, rzeczywiście jest śliczna ale te miseczki są bardzo dziwne, strasznie wąskie tak że biust mi się wylewał po bokach i górą, a wcale nie mam jakiegoś imponującego
|
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie , bo w ogóle nie patrzyłam na buty ( sama łaziłam już z torbą z butami ) .
Przepraszam , że nie pomogłam Cytat:
Też właśnie kupiłam tą pierwszą sukienkę , żałowałam trochę w sklepie , że czarna była tylko w rozmiarze 34 , ale jak nałożyłam to stwierdziłam , że dobrze , bo kolor fajny i w szafie nie będzie tak szaro-buro
There's only one way to soothe my soul. Edytowane przez inwencja Czas edycji: 2011-12-18 o 11:09 |
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
http://2.bp.blogspot.com/-3kEwa-wKZW...0/hmprod-1.jpg widział ktoś tę sukienkę we Wrocławiu?
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Mam łydkę, która ma 37 cm i te kozaki są na mnie akurat. Jakbym miała trochę grubszą łydkę to już bym ich nie wciągnęła. Mi fajnie przylegają do nogi. Ogólnie są wygodne.
Rozmiarówka jest standardowa. Wzięłam 37. Podoba mi się, że nie są takie na styk, a jest trochę luzu w stopie, np. na grubszą skarpetkę. Moim zdaniem one są idealne na teraz, póki nie ma śniegu. A nawet na śnieg by się nadawały, bo podeszwa jest gumowa (nie będą się ślizgać), no i ten dół jest z eko skórki, więc nie powinny przemakać. Ja je polecam, bo super się prezentują na nodze. Ale nie liczę na to, że będą mi służyć przez kilka sezonów
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
Do sukienki w jelonki fioletowe rajstopy
albo w jakimś innym odważnym mocnym kolorze szkoda, że ja w takich rzeczach wygladam tragicznie ![]() Ja też mierzyłam tą sukienkę z miseczkami i też się "wylewałam", ale w sumie na mnie ciężko dobrać sukienkę, która leży idealnie... U mnie w najmniej obleganym hm-ie ciężko jest z sukienkami |
|
|
|
#3291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- To prawda, jest świetna! Szkoda, że teraz muszę siedzieć w domu i się uczyć;/
|
|
#3292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wpiszesz w google grafika 'H&M confetti kisses' to na pewno znajdziesz wiele zdjęć. Cena z tego co pamiętam to 9.90 albo 5.90, ale raczej to pierwsze, nie pamiętam już bo kupowałam kilka rzeczy a opakowanie wyrzuciłam już
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
BYłam dzisiaj jeszcze raz w h&m, kupiłam króki granatowy żakiet za 60zł, od początku mi się podobał
Na wyprzedaży jeszcze dośc sporo fajnych rzeczy (Rzeszów MH) ale małych rozmiarów już prawie nie ma - są jeszcze z sukienek różowych i granatowych w gwiazdki z Divided i takich bluzek w gwiazdki czarnych i różowych z zamkiem też z Divided. A i 3 sztuki cekinowej spódnicy - na pewno rozmiar 36 i 34 i jeszcze jakaś jedna.
|
#3294 |
|
Wtajemniczenie
|
Pojawiły sie juz moze te koralowe marynarki ?
|
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie zastanawialam z 15 minut nad rozowa marynarka z pasiasta podszewka (podobna do tej zlynnej z zary) i w koncu jej nie wzielam
a teraz troche zaluje bo na wiosne/lato przydalaby sie
|
|
#3297 |
|
BAN stały
|
Ja tez sie nad nia ostatnio zastanawialam, ale mialam wrazenie, ze material, z ktorego jest wykonana, jest cieniutki i dość słaby jakościowo i ostatecznie odpuściłam.
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie byl troche dziwny, bo jakby to ujac..tlow byl super dresowy, taki przyjemny nie wiem.. jade do h&m za 1,5 tygodnia , jak jeszcze beda to podejde do niej po raz drugi i sie zastanowie..bo tak pol na pol mi ona pasuje
|
|
|
#3299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i chyba wszystko zwrócę, bo jak przymierzyłam w domu to nic mi się nie podoba. No i w ogóle dziwnie leży. Trochę głupio mi tak iść i zwrócić ubrań za prawie 300 zł, ale chyba nie mam wyjścia. Może ktoś mnie wesprze i powie, że też zwraca całymi torbami?
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale też prawdopodobnie będę zwracać. Za karty avanti kupiłam m.in. spódniczkę z załącznika, którą w sklepie byłam oczarowana. Z trudem znalazłam rozm.36, ale po przymierzeniu w domu stwierdziłam, że nie wiem z czym ją zestawić a do tego szybko się gniecie. Oprócz tego waham się czy zwrócić miodową sukienkę z falbankami (wykończona czarnymi lamówkami), bo jest dość krótka, więc musiałabym dokupic specjalnie do niej czarne leginsy i czarny sweterek. W załącznikach rzeczy, które kupiłam z kartami z avanti. ![]() ![]() Doradźcie czy zostawić czy oddać sukienkę
Edytowane przez Inessia Czas edycji: 2011-12-18 o 17:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Nadal jej szukam bezskutecznie.
też mierzyłam tę sukienkę, w kolorze różowym, rzeczywiście jest śliczna ale te miseczki są bardzo dziwne, strasznie wąskie tak że biust mi się wylewał po bokach i górą, a wcale nie mam jakiegoś imponującego

a teraz troche zaluje
bo na wiosne/lato przydalaby sie