Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-18, 17:00   #4921
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011

Pada u mnie jakiś dziwny gradośnieg, nie wiem jak to interpretować

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Elve to miłość mnie tak nakręca i mam takie dni czasem, że zbawiłabym cały świat ale nie mogę.
No...i chciałoby się, żeby cały świat był taki rozanielony...

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Chyba jednak zadzwonię. Dzień przed wigilią, żeby w razie czego zdążyć się ogarnąć.
No i dobrze, będziemy trzymać kciuki u nóg i tak dalej

Cytat:
Pierwszy raz od rozstania robię jakieś rzeczy dla swojej własnej, cholernie egoistycznej przyjemności, nie dlatego, żeby na siłę sobie poprawić humor albo żeby się nie pogrążać w rozpaczy, tylko dlatego, że po prostu mam na to ochotę Świetne uczucie
Taaa taki egoizm bywa...przyjeeeeemny...

Ładny progres

Cytat:
Dla mnie to i tak jest dziwne. Po co oni wszyscy z Tobą o nim gadają
No dokładnie.

W ogóle jak czasem czytam posty enjoy, to tak sobie myślę...po jaką cholerę Ty Kobieto siedzisz za tą granicą, skoro trafiłaś na większe zadupie niż moja wieś?

Stary 2011-12-18, 17:04   #4922
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011

Cytat:
Dla mnie to i tak jest dziwne. Po co oni wszyscy z Tobą o nim gadają
Ale jak wszyscy, przecież mówię, że ten jeden w ogóle o eksie nie gada zresztą ja z nim gadałam może ze 3 razy w życiu. A ten drugi co o nim ze mną gadał, to po prostu chyba widział, że się męczę, i chciał, żebym dała sobie spokój, bo to nie miało sensu. Zresztą nie wiem dlaczego to wszystko mi mówił, no ale ze wszystkim miał rację i cieszę się, że mi o tym wszystkim powiedział. Teraz jakoś się nad tym nie zastanawiam, bo mnie to po prostu nie interesuje. To przyjaciele eksa nie moi. Co do tego drugiego to powiedział, co miał powiedzieć i to wszystko. Wiem, że jego napewno nie zdziwiło to, że go usunęłam
A poza tym już i tak nie będą mi nic gadać, bo nie będziemy mieć ze sobą kontaktu, poza takim jak np wczoraj, wymieniając 2 zdania kiedy przypadkiem przechodzimy koło siebie i tyle.

Haha elve żeby to takie proste było, żebym mogła stąd uciec, to już dawno by mnie tu nie było
A tak poważnie to mam tu całą rodzinę, pracę (szukam w innym mieście, ale to nie takie proste), no do czego ja mam wracać tam w Polsce? Jak ani nie miałabym gdzie mieszkać (wynajmujemy nasz dom jakiejś rodzinie), ani jak się sama utrzymać (jeżeli w ogóle bym jakąś pracę znalazła, to nie wyobrażam sobie utrzymać się sama w Polsce, zwłaszcza jakbym np zarabiała 500 zł, które zarabiałam zanim wyjechałam, będąc kosmetyczką ). No więc to wcale nie jest tak hop siup, żeby się stąd wyrwać

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-12-18 o 17:09
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 17:17   #4923
elvegirl
po drugiej stronie szafy

No ja wiem że to nie takie proste, ale przecież generalnie tak zwana zagranica nie ogranicza się do tego jednego zadupia, nie? Spięłabyś te poślady porządniej w sprawie szukania nowego życia gdzieś indziej, a nie włosy farbujesz
Stary 2011-12-18, 17:32   #4924
enjoy89
Zakorzenienie

Haha włosy włosami ale fakt, że ostatnio to szukanie zaniedbałam, zimą jest tutaj bardzo ciężko coś znaleźć. Zacznę znowu intensywniej szukać tak pod koniec stycznia, jak trochę wyjdę na prostą i będę wiedzieć, że w razie czego będzie mnie stać na to, żeby się przeprowadzić. Ale nie zrezygnuję całkiem z szukania, bo napewno nie chcę tutaj zostać
Stary 2011-12-18, 17:36   #4925
Fubizka
Zakorzenienie

A mi się przypomniało jak strasznie strasznie uwielbiam jeździć na łyżwach! Po świętach kupuję!

Oby tylko dentysta się na tym nie dorobił
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 17:45   #4926
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się przypomniało jak strasznie strasznie uwielbiam jeździć na łyżwach! Po świętach kupuję!

Ooo ja pamiętam jak parę miesięcy temu poszłam ze znajomymi - przez pół godziny "jeździłam" tylko przy bandzie, później jak w końcu się odczepiłam to śmigałam sobie powolutku w kółko, i myślałam, że zawału dostanę jak z prędkością światła przejeżdżali koło mnie ci wszyscy doświadczeni wariaci

A poza tym właśnie sobie przypomniałam, że ponad pół roku temu kupiłam sobie rolki i nawet nie wyjęłam ich z opakowania, tylko leżą gdzieś w kącie no nic wyjmie się jak się cieplej zrobi
Stary 2011-12-18, 17:47   #4927
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:

I ortopeda

Ja uwielbiam jeździć na łyżwach, ale jestem straszna łamaga, więc odpuszczam właśnie ze względu na to, że moje kości są dla mnie ważniejsze W tym roku mi kumpela groziła, że tak czy siak mnie zmusi i przegoni po jeziorze...to cóż, połowa grudnia i jezioro ani myśli zamarznąć
Stary 2011-12-18, 17:54   #4928
Fubizka
Zakorzenienie

Ja generalnie rzadko się wywalam, zarówno na rolkach, które uwielbiam (i które są za darmo ), jak i na łyżwach. Ale jak już się wywalę, to zazwyczaj szpital

I w ogóle dwie jedynki mam wymieniane, więc byle uraz u mogę wyglądać właśnie tak: A już sprawdzałam i wiem, że źle mi z takim układem uzębienia

Za to poszłam ze znajomymi na lodowisko i było super, po prostu muszę i koniec

O dziwo co do jazdy konnej, gdzie zwykle zębów się nie wybija ale łamie się np kręgosłupy, nigdy nie miałam obaw, że coś mi się stanie. I nigdy nie stało mi się nic poza jakimiś otarciami i siniakami. Jednak lód to lód - jest stworzony, żeby się wywalać

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
to cóż, połowa grudnia i jezioro ani myśli zamarznąć
U mnie pobliski stok narciarski też ani myśli się zaśnieżyć a ja chcę na desce pierwszy raz w życiu poszusować

Tzn, żeby nie było - ja nienawidzę śniegu. W szczególności w mieście. Śnieg powinien padać tylko poza miastem, żeby można było tam pojechać i podziwiać oraz tam gdzie się jeździ na nartach

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-12-18 o 17:56
Stary 2011-12-18, 18:11   #4929
Malla
Nie depcze krokusów

Elve - to już wiem, kto wystraszył zimę
Stary 2011-12-18, 18:36   #4930
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Stary 2011-12-18, 19:06   #4931
Connff
Zadomowienie

A ja nadal chora!! Grrrrrrrr... nienawidzę tego. Na razie trzymam się w miarę, bo tylko katar mam, kicham jak pokopana, ale gorączki brak (odpukać). Siedzę i prochy łykam. Jutro chyba do roboty się nie wybiorę jednak :/.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 20:15   #4932
pika87
Rozeznanie

WITOJCIE ledwo nadrobiłam bo przez ostatni tydzień internet odmówił współpracy i miał mnie w d*pie.

[QUOTE=Fubizka;31092694]Ja się jeszcze nigdy nie zakochałam od razu. Zawsze najpierw poznaję faceta, jaki jest, jak żartuje, jakie czyta książki, o czym opowiada, jak się do mnie odnosi i dopiero z czasem stwierdzam - omójboże zakochałam się Nigdy nie byłam w stanie zapałać uczuciem do obcej osoby. Ale też nigdy nie zaczęłam związku ZANIM przyszło zakochanie. Więc wszyscy moi eksowie byli wcześniej moimi kolegami.[QUOTE]
mam tak samo i nie wiem czy to dobrze bo w moim otoczeniu coraz mniej kolegów, a o wolnych juz nawet nie wspominam:/

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
A ja nie muszę kupować prezentu facetowi i bardzo się z tego cieszę, bo zawsze miałam z tym problem
Za to muszę kupić prezenty 9 osobom, które będą na Wigilii?
ja w tym roku też kupuję tylko najbliższym, zawsze musiałam wymyślać jeszcze podarunki dla rodziny eksa bo on w tych sprawach był upośledzony (no cóż w tym roku wymyśli mu inna).
ja na szczęscie nie muszę wszystkim kupować prezentów bo na wigilii jest 18 osób wiec kazdy rozdaje rezenty w swoim domu
dumna jestem bo nie mam prezentu tylko dla taty i nowego członka rodziny czyli miesięcznego Jasia zwykle latałam jeszcze po centrach handlowych dzień przed wigilią!!!
Cytat:
Conff, skoro wiesz, że masz problem, to skup się na nim, bo w tej chwili skupiasz się na tuszowaniu swojego problemu. Oczywiście, że nie masz monopolu na problemy psychiczne i każda na tym wątku jakieś tam problemy ma. Ale te problemy się rozwiązuje a nie zamiata pod dywan. A Ty wynajdując coraz to nowe problemy w tym facecie, tuszujesz swoje własne.
ten tekst nie był kierowany do mnie ale trafiły w samo sedno!!! jak długo trwa "zdrowe leczenie z miłości"? bo u mnie już 10 miesięcy i czuję ze utknełam w martwym punkcie. niby żyję sobie narmalnie, bawię się, uśmiecham, planuję swoje życie... ale gdzieś we mnie to wszystko siedzi! zaczynam się obawiać, że to jest juz problem.
na dodatek ostatnio prześladuje mnie eks. od tygodnia co noc mi się śni. nie wspomnę już nawet o tym, że ciągle natrafiam na rzeczy z nim zwiazane. po rozstaniu przekopałam swój pokój i usunełam wszystko co mi się z nim kojarzyło a teraz natrafiam na jego rysunki, liściki... załamka!!!
no to posmęciłam. z góry sorry ale chyba mam świątecznego doła. trochę problemów mi się nawarstwiło i pewnie dlatego te wszystkie rozmyślenia ale nie mam komu się wygadać bo generalnie wszyscy myślą ze już dawno zapomniałąm o tym dupku
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 20:27   #4933
Malla
Nie depcze krokusów

Pika - opowiedz coś o Jasiu
Stary 2011-12-18, 20:42   #4934
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Pika - opowiedz coś o Jasiu
to wyczekiwany w naszej rodzinie synek mojej siostry ciotecznej i oczywiście jest absolutnie wspaniały na dodatek najprawdopodobniej na długo zostanie najmłodszym członkiem rodziny. a imię odziedziczył po moim najukochańszym dziadku który w wakacje robił nam wycieczki, budował domki, huśtawki i zabierał na lody, a zimą budował nam tory łyżwiarskie, lepił bałwany, grał w szachy... i z uśmiechaem na twarzy męczył się z wnuczkami przez całe wakacje, ferie i wekeendy, nawet wtedy gdy nasikałysmy jednemu wujkowi do piwa
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 21:35   #4935
enjoy89
Zakorzenienie

Wiecie co, jestem taka wściekła, że musiałam wpaść na eksa akurat wczoraj, no po prostu tak się cieszyłam, że nie widziałam go już 3 tygodnie. A tutaj widziałam go przez 5 minut i już spieprzyło mi się to, co ostatnio układałam sobie w głowie. Tzn nie, że znowu będę za nim ryczeć przez parę dni bez przerwy czy niewiadomo co, tylko... sama nie wiem, jest mi teraz cholernie źle. W dodatku przeglądałam sobie dzisiaj ludzi z mojego miasta patrząc czy jest ktoś kogo mogę znać i na kogo wpadłam? Na profil jego dziewczyny cholera, rzuciło mi się w oczy jej profilowe zdjęcie, na którym jest z nim. I rozwala mnie teraz od środka po prostu.
Chciałabym tylko dowiedzieć się jednej rzeczy, która bardzo by mi pomogła, ale nie mam możliwości żeby się tego dowiedzieć, chyba że zapytałabym jego przyjaciela, ale nie chcę pytać, bo to nie ma sensu. Jeżeli to czego się domyślam byłoby prawdą to pewnie raz, że jakbym go znowu gdzieś spotkała to pewnie wydarłabym się na niego i zwyzywała go i miałabym to gdzieś czy wyjdę na wariatkę czy nie a potem przeszło by mi w jednej chwili i już nigdy w życiu nie chciałabym nawet na niego spojrzeć.
No ale nic, znowu się trzeba pozbierać do kupy teraz.

Tak się tylko chciałam wygadać
Stary 2011-12-18, 22:26   #4936
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Eeetam To się skończy bardzo dobrze, potem Ci Los wynagrodzi taką głupawką jak moja
Tak bym chciała, żeby to właśnie z nim się dobrze skończyło.
To jest facet, dla którego z czystym sumieniem mogłabym zrezygnować ze staropanieństwa.

Kuwa.
Najgorsze jest to, że widzę wyraźnie, że wciąga mnie w swoje gierki, ale nie potrafię się zatrzymać, powiedzieć nie.

Znowu będę po tej całej farsie czuć się jak bezbronny, bezdomny kundelek

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
jak długo trwa "zdrowe leczenie z miłości"? bo u mnie już 10 miesięcy i czuję ze utknełam w martwym punkcie. niby żyję sobie narmalnie, bawię się, uśmiecham, planuję swoje życie... ale gdzieś we mnie to wszystko siedzi! zaczynam się obawiać, że to jest juz problem.
No wiesz, nigdy do końca nie wywalisz z pamięci kogoś, kogo kochałaś. Skoro żyjesz sobie normalnie, to chyba jest ok. Brakuje tylko jakiegoś towarzysza, ale ten pewnie wkrótce się pojawi

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Pierwszy raz od rozstania robię jakieś rzeczy dla swojej własnej, cholernie egoistycznej przyjemności, nie dlatego, żeby na siłę sobie poprawić humor albo żeby się nie pogrążać w rozpaczy, tylko dlatego, że po prostu mam na to ochotę Świetne uczucie
I o to chodzi
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 22:48   #4937
plu
Rozeznanie

generalnie to chciałam powiedzieć że z Nowym totalnie upadliśmy już na mózg siedzimy razem w każdej wolnej chwili aż moi współlokatorzy pytają się czy ja jeszcze w ogóle z nimi mieszkam ;p a co już w ogóle wykracza poza moją logikę, to to że jesteśmy razem 2 miesiące, a on mi mówi już cały czas, że mogę zostać jego żoną i dopytuje się kiedy chciała bym wziąć ślub

no istna sielanka
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 23:12   #4938
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jeżeli to czego się domyślam byłoby prawdą to pewnie raz, że jakbym go znowu gdzieś spotkała to pewnie wydarłabym się na niego i zwyzywała go i miałabym to gdzieś czy wyjdę na wariatkę czy nie a potem przeszło by mi w jednej chwili i już nigdy w życiu nie chciałabym nawet na niego spojrzeć.
Czyli?
Stary 2011-12-18, 23:43   #4939
enjoy89
Zakorzenienie

Plu jak fajnie

Malla czyli to, że on zaczął spotykać się z nią niedługo po tym jak się rozstaliśmy, tyle, że nic mi o tym nie powiedział.
Pamiętam taką sytuację, że jakieś 2 tygodnie po tym jak się rozstaliśmy ktoś go widział jak przyszedł na imrezę z jakąś dziewczyną. Może ze 2 tygodnie po tym, zrobił mi aferę, jak widział, że całowałam się z kimś, więc przy okazji tego ja wypomniałam mu tą dziewczynę, a on powiedział, że to była siostra dziewczyny jego przyjaciela i ona NIC dla niego nie znaczy (dla przypomnienia - teraz właśnie spotyka się z siostrą teraz już byłej dziewczyny jego przyjaciela). Więc to była ona.
I teraz pytanie - czy wtedy wyszli razem ten jeden raz, później długo długo nic i nagle parę miesięcy temu zaczęli być razem... czy od tamtej pory się z nią spotyka, przy czym przez jakieś 4 miesiące po rozstaniu jeszcze praktycznie co tydzień mieszał mi w głowie, spaliśmy ze sobą 2 razy w tym czasie, mówił mi, że mnie kocha, a to wszystko kiedy był już nią, tyle, że ja nic o tym nie wiedziałam. Jeśli to byłaby prawda to jest w moich oczach nikim, po prostu totalnym dupkiem, śmieciem i lepiej nie będę mówić czym jeszcze.
A zaczęłam się nad tym zastanawiać, kiedy jego przyjaciel powiedział mi, że z tego co wie, to oni już są razem dość długo. A chyba długo to nie znaczy niecałe trzy miesiące (czyli tyle ile ja myślałam, że są, bo wtedy zobaczyłam ich razem).
I teraz nie wiem, czy dla mnie lepiej byłoby, żeby to się okazało prawdą, czy lepiej, żeby nie, bo w sumie obie opcje są totalnie do dupy. I tak się nie dowiem, a zamiast tego pewnie będę się zastanawiać

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-12-18 o 23:46
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 02:12   #4940
Fubizka
Zakorzenienie

Kurrrrrrrr... Byłam ze znajomymi na mieście, ledwo zdążyłam na nocny, więc biegłam na niego, byleby tylko butów nie pogubić. Telefon odblokowany i oczywiście poszedł sms o treści w stylu "mdjhfg&&" do eksa. I drugi podobny do koleżanki Na co eks MOMENTALNIE odpisał gdzie jestem, czy wszystko ok i czy ma po mnie gdzieś podjechać. CO ZA PIERRRRRRR HIPOKRYTA Teraz to się z niego matka teresa zrobiła a tydzień temu chciał mnie do grobu wpędzić. Boże, jaka ja wciąż jestem wściekła Kurrrr nie wytrzymałam i napisałam mu co o tym myślę Bez sensu, bo teraz ryzyko, że wdam się z nim w jakąś pyskówkę

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
jak długo trwa "zdrowe leczenie z miłości"? bo u mnie już 10 miesięcy i czuję ze utknełam w martwym punkcie.
Podobno do roku czasu. Ale jak się nie przeżyje tych wszystkich nieprzyjemnych etapów, to niestety może się ciągnąć dłużej i dłużej.

enjoy - szczerze, to nie wierzę w to, że takie coś by zmieniło Twoje podejście do eksa. On już tak Ci dowalił, przecież przespał się z Tobą będąc już z tą dziewczyną i też nie zniechęciło Cię to do niego. Później do niej wrócił i dalej odzywa się do Ciebie na imprezach jakby nigdy nic i też Cię to nie zraziło. Już większość ludzi naplułoby mu w twarz i olało a Ty dalej ciągniesz tą telenowelę. Myślę, że najwyższa i najostateczniejsza pora, żebyś zaczęła szukać drogi i rozwiązania w sobie a nie w nim albo kimkolwiek innym. Minęło już bardzo dużo czasu a Ty się ciągle pogrążasz. A mogłabyś już mieć to dawno temu za sobą.
Stary 2011-12-19, 08:56   #4941
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ha, dorobiłam się pierwszego karniaka w karierze na wizażu Ach, dziewczynki z rozstaniowego mnie nie lubią

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Kuwa.
Najgorsze jest to, że widzę wyraźnie, że wciąga mnie w swoje gierki, ale nie potrafię się zatrzymać, powiedzieć nie.
A pojechać mu szczerością? Wprost, że widzisz że znowu zaczyna sobie pogrywać i nie zgadzasz się na to? Jak Ci powie, że Ci się wydaje, to palnąć, że w takim razie prosisz, żeby przestało Ci się wydawać Nie masz nic do stracenia, a spokój do zyskania...

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
generalnie to chciałam powiedzieć że z Nowym totalnie upadliśmy już na mózg siedzimy razem w każdej wolnej chwili aż moi współlokatorzy pytają się czy ja jeszcze w ogóle z nimi mieszkam ;p a co już w ogóle wykracza poza moją logikę, to to że jesteśmy razem 2 miesiące, a on mi mówi już cały czas, że mogę zostać jego żoną i dopytuje się kiedy chciała bym wziąć ślub

no istna sielanka
Łaaa Wariactwo, ale przesłodkie

Ja to się trochę boję takiego tempa (u mnie jest podobnie, tylko siłą rzeczy mniejsza częstotliwość no i krótszy związek), ale z drugiej strony, kiedy ma nam odbijać jak nie teraz?

Cytat:
Kurrrrrrrr... Byłam ze znajomymi na mieście, ledwo zdążyłam na nocny, więc biegłam na niego, byleby tylko butów nie pogubić. Telefon odblokowany i oczywiście poszedł sms o treści w stylu "mdjhfg&&" do eksa.
Dlaczego masz go jeszcze w kontaktach? Nie zasłużył.

Cytat:
enjoy - szczerze, to nie wierzę w to, że takie coś by zmieniło Twoje podejście do eksa. On już tak Ci dowalił, przecież przespał się z Tobą będąc już z tą dziewczyną i też nie zniechęciło Cię to do niego. Później do niej wrócił i dalej odzywa się do Ciebie na imprezach jakby nigdy nic i też Cię to nie zraziło. Już większość ludzi naplułoby mu w twarz i olało a Ty dalej ciągniesz tą telenowelę. Myślę, że najwyższa i najostateczniejsza pora, żebyś zaczęła szukać drogi i rozwiązania w sobie a nie w nim albo kimkolwiek innym. Minęło już bardzo dużo czasu a Ty się ciągle pogrążasz. A mogłabyś już mieć to dawno temu za sobą.
miałam napisać coś podobnego.
Stary 2011-12-19, 09:21   #4942
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jeśli to byłaby prawda to jest w moich oczach nikim, po prostu totalnym dupkiem, śmieciem i lepiej nie będę mówić czym jeszcze.
Nawet jeśli tak będzie, to niewiele zmieni w Twoim zachowaniu, wciąż będziesz o nim pół dnia rozmyślać, tylko że zamiast tęsknić i płakać, będziesz się wkurzać, a to niestety wciąż silne emocje.

Nawet jeśli rzucił Cię dla innej (co jest najczęstszym powodem rozstań "bo chcę być sam"), to co Ci teraz z tej wiedzy? I tak będziesz się z tym źle czuć, niezależnie od dokładnej przyczyny rozstania. Równie źle powinnaś się czuć z tym, że sypiałaś z nim, jak już nie byliście razem.

Możesz wałkować ten temat pierdyliard razy albo zamknąć wreszcie ten rozdział i przestać rozkładać rozstanie na części pierwsze. Przeżyłaś żałobę, złość i nową dziewczynę, czas się od tego odciąć.
Cytat:
Kurrrrrrrr... Byłam ze znajomymi na mieście, ledwo zdążyłam na nocny, więc biegłam na niego, byleby tylko butów nie pogubić. Telefon odblokowany i oczywiście poszedł sms o treści w stylu "mdjhfg&&" do eksa. I drugi podobny do koleżanki Na co eks MOMENTALNIE odpisał gdzie jestem, czy wszystko ok i czy ma po mnie gdzieś podjechać. CO ZA PIERRRRRRR HIPOKRYTA Teraz to się z niego matka teresa zrobiła a tydzień temu chciał mnie do grobu wpędzić. Boże, jaka ja wciąż jestem wściekła Kurrrr nie wytrzymałam i napisałam mu co o tym myślę Bez sensu, bo teraz ryzyko, że wdam się z nim w jakąś pyskówkę
1. Jakim sposobem wysłało do niego? Masz go w szybkim wybieraniu, pod nazwą "aaaaeksio" albo w ostatnio używanych kontaktach?

2. Gdybym dostała taką wiadomość od osoby, która rzadko do mnie pisze, to też bym się zaniepokoiła.

3. Wypada przeprosić, zarzut kompletnie bezsensowny.

4. Głowa do góry, to tylko wpadka
Stary 2011-12-19, 09:27   #4943
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, dorobiłam się pierwszego karniaka w karierze na wizażu Ach, dziewczynki z rozstaniowego mnie nie lubią
Idę zobaczyć

Cytat:
Dlaczego masz go jeszcze w kontaktach? Nie zasłużył.
Najlepsze jest to, że nie mam, tylko miałam do niego smsy w wysłanych i to poszły odpowiedzi. Alarm zażegnany, nie odpisał na moje wyrzuty, więc mam spokój

Gorzej, że schodzi ze mnie wściekłość bardzo powoli. I tak jak mówiła terapeutka, zaczynają wychodzić inne emocje. Nieprzyjemne.

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:

2. Gdybym dostała taką wiadomość od osoby, która rzadko do mnie pisze, to też bym się zaniepokoiła.
Pod warunkiem, że tydzień wcześniej sama nie próbowałabyś tej osoby doprowadzić do myśli samobójczych.
Stary 2011-12-19, 09:35   #4944
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Idę zobaczyć
No przecież nikt wprost nie napisze że coś do mnie ma, lepiej pobiec do Złosia

Cytat:
Najlepsze jest to, że nie mam, tylko miałam do niego smsy w wysłanych i to poszły odpowiedzi. Alarm zażegnany, nie odpisał na moje wyrzuty, więc mam spokój
Wyczyścić telefon z jego obecności, fujfuj.

Cytat:
Gorzej, że schodzi ze mnie wściekłość bardzo powoli. I tak jak mówiła terapeutka, zaczynają wychodzić inne emocje. Nieprzyjemne.
W końcu wyjdą wszystkie i będzie spokój
Stary 2011-12-19, 09:37   #4945
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Najlepsze jest to, że nie mam, tylko miałam do niego smsy w wysłanych i to poszły odpowiedzi.
Rozumiem, że już usunięte?
Cytat:
Pod warunkiem, że tydzień wcześniej sama nie próbowałabyś tej osoby doprowadzić do myśli samobójczych.
To doprowadzanie nie było celowe i dobrze o tym wiesz. Ale fakt, mądrością w postępowaniu z Tobą to on teraz absolutnie nie grzeszy...

Emocje muszą odnaleźć ujście. Czy terapeutka ustaliła jakiś sposób, w który możesz się wyładować? U mnie było to fizyczne zmęczenie.
Stary 2011-12-19, 09:41   #4946
plu
Rozeznanie

Cytat:

Łaaa Wariactwo, ale przesłodkie

Ja to się trochę boję takiego tempa (u mnie jest podobnie, tylko siłą rzeczy mniejsza częstotliwość no i krótszy związek), ale z drugiej strony, kiedy ma nam odbijać jak nie teraz?
musimy korzystać z chwili nie sądziłam że AŻ tak zeświruje chociaż to nie znaczy, że za miesiąc chce wybierać sukienkę ślubną

no i też mam problem z prezentem, totalna pustka w głowie!
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 09:46   #4947
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
To doprowadzanie nie było celowe i dobrze o tym wiesz.
Oj nie wiem czy nie celowe - zna Fubi od lat, zna jej emocje, reakcje i tak pojechał...oj.

Cytat:
musimy korzystać z chwili nie sądziłam że AŻ tak zeświruje chociaż to nie znaczy, że za miesiąc chce wybierać sukienkę ślubną
Ale imiona dla dzieci...łaj not

Cytat:
no i też mam problem z prezentem, totalna pustka w głowie!
Masakra totalna. Ja mam jeszcze o tyle gorzej, że już prezent dostałam...bu.
Stary 2011-12-19, 09:48   #4948
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra totalna. Ja mam jeszcze o tyle gorzej, że już prezent dostałam...bu.
A ja chyba nic nie kupię...nie zasłużył...wrr.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 09:50   #4949
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
A ja chyba nic nie kupię...nie zasłużył...wrr.
Mój niestety zasłużył Rózgę dostanie, bo też się należy, ale powinien coś jeszcze...i dupa, czarna dziura w głowie.

Co się stało?
Stary 2011-12-19, 09:52   #4950
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mój niestety zasłużył Rózgę dostanie, bo też się należy, ale powinien coś jeszcze...i dupa, czarna dziura w głowie.

Co się stało?
Nic się nie stało. Po prostu chyba poczuł się już tak pewny tego, że mnie ma, że centralnie w dee ma wszystko, łącznie ze mną. Szkoda gadać.

Dobrze, że chociaż ładna pogoda i mogę się w spokoju oddać sprzątaniu

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości