|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Pada u mnie jakiś dziwny gradośnieg, nie wiem jak to interpretować
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładny progres ![]() No dokładnie. W ogóle jak czasem czytam posty enjoy, to tak sobie myślę...po jaką cholerę Ty Kobieto siedzisz za tą granicą, skoro trafiłaś na większe zadupie niż moja wieś?
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Ale jak wszyscy, przecież mówię, że ten jeden w ogóle o eksie nie gada
zresztą ja z nim gadałam może ze 3 razy w życiu. A ten drugi co o nim ze mną gadał, to po prostu chyba widział, że się męczę, i chciał, żebym dała sobie spokój, bo to nie miało sensu. Zresztą nie wiem dlaczego to wszystko mi mówił, no ale ze wszystkim miał rację i cieszę się, że mi o tym wszystkim powiedział. Teraz jakoś się nad tym nie zastanawiam, bo mnie to po prostu nie interesuje. To przyjaciele eksa nie moi. Co do tego drugiego to powiedział, co miał powiedzieć i to wszystko. Wiem, że jego napewno nie zdziwiło to, że go usunęłam ![]() A poza tym już i tak nie będą mi nic gadać, bo nie będziemy mieć ze sobą kontaktu, poza takim jak np wczoraj, wymieniając 2 zdania kiedy przypadkiem przechodzimy koło siebie i tyle. Haha elve żeby to takie proste było, żebym mogła stąd uciec, to już dawno by mnie tu nie było A tak poważnie to mam tu całą rodzinę, pracę (szukam w innym mieście, ale to nie takie proste), no do czego ja mam wracać tam w Polsce? Jak ani nie miałabym gdzie mieszkać (wynajmujemy nasz dom jakiejś rodzinie), ani jak się sama utrzymać (jeżeli w ogóle bym jakąś pracę znalazła, to nie wyobrażam sobie utrzymać się sama w Polsce, zwłaszcza jakbym np zarabiała 500 zł, które zarabiałam zanim wyjechałam, będąc kosmetyczką ). No więc to wcale nie jest tak hop siup, żeby się stąd wyrwać
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-12-18 o 17:09 |
|
|
|
#4923 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No ja wiem że to nie takie proste, ale przecież generalnie tak zwana zagranica nie ogranicza się do tego jednego zadupia, nie? Spięłabyś te poślady porządniej w sprawie szukania nowego życia gdzieś indziej, a nie włosy farbujesz
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Haha włosy włosami
ale fakt, że ostatnio to szukanie zaniedbałam, zimą jest tutaj bardzo ciężko coś znaleźć. Zacznę znowu intensywniej szukać tak pod koniec stycznia, jak trochę wyjdę na prostą i będę wiedzieć, że w razie czego będzie mnie stać na to, żeby się przeprowadzić. Ale nie zrezygnuję całkiem z szukania, bo napewno nie chcę tutaj zostać
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się przypomniało jak strasznie strasznie uwielbiam jeździć na łyżwach!
Po świętach kupuję! Oby tylko dentysta się na tym nie dorobił
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym właśnie sobie przypomniałam, że ponad pół roku temu kupiłam sobie rolki i nawet nie wyjęłam ich z opakowania, tylko leżą gdzieś w kącie
|
|
|
#4927 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ja uwielbiam jeździć na łyżwach, ale jestem straszna łamaga, więc odpuszczam właśnie ze względu na to, że moje kości są dla mnie ważniejsze W tym roku mi kumpela groziła, że tak czy siak mnie zmusi i przegoni po jeziorze...to cóż, połowa grudnia i jezioro ani myśli zamarznąć
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja generalnie rzadko się wywalam, zarówno na rolkach, które uwielbiam
), jak i na łyżwach. Ale jak już się wywalę, to zazwyczaj szpital ![]() I w ogóle dwie jedynki mam wymieniane, więc byle uraz u mogę wyglądać właśnie tak: A już sprawdzałam i wiem, że źle mi z takim układem uzębienia ![]() Za to poszłam ze znajomymi na lodowisko i było super, po prostu muszę i koniec ![]() O dziwo co do jazdy konnej, gdzie zwykle zębów się nie wybija ale łamie się np kręgosłupy, nigdy nie miałam obaw, że coś mi się stanie. I nigdy nie stało mi się nic poza jakimiś otarciami i siniakami. Jednak lód to lód - jest stworzony, żeby się wywalać ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- U mnie pobliski stok narciarski też ani myśli się zaśnieżyć a ja chcę na desce pierwszy raz w życiu poszusować ![]() Tzn, żeby nie było - ja nienawidzę śniegu. W szczególności w mieście. Śnieg powinien padać tylko poza miastem, żeby można było tam pojechać i podziwiać oraz tam gdzie się jeździ na nartach
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-12-18 o 17:56 |
|
|
|
#4929 |
|
Nie depcze krokusów
|
Elve - to już wiem, kto wystraszył zimę
|
|
#4930 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4931 |
|
Zadomowienie
|
A ja nadal chora!! Grrrrrrrr... nienawidzę tego. Na razie trzymam się w miarę, bo tylko katar mam, kicham jak pokopana, ale gorączki brak (odpukać). Siedzę i prochy łykam. Jutro chyba do roboty się nie wybiorę jednak :/.
|
|
|
|
#4932 | ||
|
Rozeznanie
|
WITOJCIE
ledwo nadrobiłam bo przez ostatni tydzień internet odmówił współpracy i miał mnie w d*pie. [QUOTE=Fubizka;31092694]Ja się jeszcze nigdy nie zakochałam od razu. Zawsze najpierw poznaję faceta, jaki jest, jak żartuje, jakie czyta książki, o czym opowiada, jak się do mnie odnosi i dopiero z czasem stwierdzam - omójboże zakochałam się mam tak samo i nie wiem czy to dobrze bo w moim otoczeniu coraz mniej kolegów, a o wolnych juz nawet nie wspominam:/ Cytat:
ja na szczęscie nie muszę wszystkim kupować prezentów bo na wigilii jest 18 osób wiec kazdy rozdaje rezenty w swoim domu ![]() dumna jestem bo nie mam prezentu tylko dla taty i nowego członka rodziny czyli miesięcznego Jasia zwykle latałam jeszcze po centrach handlowych dzień przed wigilią!!!Cytat:
na dodatek ostatnio prześladuje mnie eks. od tygodnia co noc mi się śni. nie wspomnę już nawet o tym, że ciągle natrafiam na rzeczy z nim zwiazane. po rozstaniu przekopałam swój pokój i usunełam wszystko co mi się z nim kojarzyło a teraz natrafiam na jego rysunki, liściki... załamka!!! no to posmęciłam. z góry sorry ale chyba mam świątecznego doła. trochę problemów mi się nawarstwiło i pewnie dlatego te wszystkie rozmyślenia ale nie mam komu się wygadać bo generalnie wszyscy myślą ze już dawno zapomniałąm o tym dupku |
||
|
|
|
#4933 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pika - opowiedz coś o Jasiu
|
|
#4934 |
|
Rozeznanie
|
to wyczekiwany w naszej rodzinie synek mojej siostry ciotecznej
i oczywiście jest absolutnie wspaniały na dodatek najprawdopodobniej na długo zostanie najmłodszym członkiem rodziny. a imię odziedziczył po moim najukochańszym dziadku który w wakacje robił nam wycieczki, budował domki, huśtawki i zabierał na lody, a zimą budował nam tory łyżwiarskie, lepił bałwany, grał w szachy... i z uśmiechaem na twarzy męczył się z wnuczkami przez całe wakacje, ferie i wekeendy, nawet wtedy gdy nasikałysmy jednemu wujkowi do piwa
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jestem taka wściekła, że musiałam wpaść na eksa akurat wczoraj, no po prostu tak się cieszyłam, że nie widziałam go już 3 tygodnie. A tutaj widziałam go przez 5 minut i już spieprzyło mi się to, co ostatnio układałam sobie w głowie. Tzn nie, że znowu będę za nim ryczeć przez parę dni bez przerwy czy niewiadomo co, tylko... sama nie wiem, jest mi teraz cholernie źle. W dodatku przeglądałam sobie dzisiaj ludzi z mojego miasta patrząc czy jest ktoś kogo mogę znać i na kogo wpadłam? Na profil jego dziewczyny cholera, rzuciło mi się w oczy jej profilowe zdjęcie, na którym jest z nim. I rozwala mnie teraz od środka po prostu.
Chciałabym tylko dowiedzieć się jednej rzeczy, która bardzo by mi pomogła, ale nie mam możliwości żeby się tego dowiedzieć, chyba że zapytałabym jego przyjaciela, ale nie chcę pytać, bo to nie ma sensu. Jeżeli to czego się domyślam byłoby prawdą to pewnie raz, że jakbym go znowu gdzieś spotkała to pewnie wydarłabym się na niego i zwyzywała go i miałabym to gdzieś czy wyjdę na wariatkę czy nie a potem przeszło by mi w jednej chwili i już nigdy w życiu nie chciałabym nawet na niego spojrzeć. No ale nic, znowu się trzeba pozbierać do kupy teraz. Tak się tylko chciałam wygadać
|
|
#4936 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest facet, dla którego z czystym sumieniem mogłabym zrezygnować ze staropanieństwa. Kuwa. Najgorsze jest to, że widzę wyraźnie, że wciąga mnie w swoje gierki, ale nie potrafię się zatrzymać, powiedzieć nie. Znowu będę po tej całej farsie czuć się jak bezbronny, bezdomny kundelek ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4937 |
|
Rozeznanie
|
generalnie to chciałam powiedzieć że z Nowym totalnie upadliśmy już na mózg
siedzimy razem w każdej wolnej chwili no istna sielanka
|
|
|
|
#4938 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Plu jak fajnie
Malla czyli to, że on zaczął spotykać się z nią niedługo po tym jak się rozstaliśmy, tyle, że nic mi o tym nie powiedział. Pamiętam taką sytuację, że jakieś 2 tygodnie po tym jak się rozstaliśmy ktoś go widział jak przyszedł na imrezę z jakąś dziewczyną. Może ze 2 tygodnie po tym, zrobił mi aferę, jak widział, że całowałam się z kimś, więc przy okazji tego ja wypomniałam mu tą dziewczynę, a on powiedział, że to była siostra dziewczyny jego przyjaciela i ona NIC dla niego nie znaczy (dla przypomnienia - teraz właśnie spotyka się z siostrą teraz już byłej dziewczyny jego przyjaciela). Więc to była ona. I teraz pytanie - czy wtedy wyszli razem ten jeden raz, później długo długo nic i nagle parę miesięcy temu zaczęli być razem... czy od tamtej pory się z nią spotyka, przy czym przez jakieś 4 miesiące po rozstaniu jeszcze praktycznie co tydzień mieszał mi w głowie, spaliśmy ze sobą 2 razy w tym czasie, mówił mi, że mnie kocha, a to wszystko kiedy był już nią, tyle, że ja nic o tym nie wiedziałam. Jeśli to byłaby prawda to jest w moich oczach nikim, po prostu totalnym dupkiem, śmieciem i lepiej nie będę mówić czym jeszcze. A zaczęłam się nad tym zastanawiać, kiedy jego przyjaciel powiedział mi, że z tego co wie, to oni już są razem dość długo. A chyba długo to nie znaczy niecałe trzy miesiące (czyli tyle ile ja myślałam, że są, bo wtedy zobaczyłam ich razem). I teraz nie wiem, czy dla mnie lepiej byłoby, żeby to się okazało prawdą, czy lepiej, żeby nie, bo w sumie obie opcje są totalnie do dupy. I tak się nie dowiem, a zamiast tego pewnie będę się zastanawiać
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-12-18 o 23:46 |
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurrrrrrrr... Byłam ze znajomymi na mieście, ledwo zdążyłam na nocny, więc biegłam na niego, byleby tylko butów nie pogubić. Telefon odblokowany i oczywiście poszedł sms o treści w stylu "mdjhfg&&" do eksa. I drugi podobny do koleżanki
Na co eks MOMENTALNIE odpisał gdzie jestem, czy wszystko ok i czy ma po mnie gdzieś podjechać. CO ZA PIERRRRRRR HIPOKRYTA Teraz to się z niego matka teresa zrobiła a tydzień temu chciał mnie do grobu wpędzić. Kurrrr nie wytrzymałam i napisałam mu co o tym myślę Bez sensu, bo teraz ryzyko, że wdam się z nim w jakąś pyskówkę ![]() Cytat:
enjoy - szczerze, to nie wierzę w to, że takie coś by zmieniło Twoje podejście do eksa. On już tak Ci dowalił, przecież przespał się z Tobą będąc już z tą dziewczyną i też nie zniechęciło Cię to do niego. Później do niej wrócił i dalej odzywa się do Ciebie na imprezach jakby nigdy nic i też Cię to nie zraziło. Już większość ludzi naplułoby mu w twarz i olało a Ty dalej ciągniesz tą telenowelę. Myślę, że najwyższa i najostateczniejsza pora, żebyś zaczęła szukać drogi i rozwiązania w sobie a nie w nim albo kimkolwiek innym. Minęło już bardzo dużo czasu a Ty się ciągle pogrążasz. A mogłabyś już mieć to dawno temu za sobą. |
|
|
|
|
#4941 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Ha, dorobiłam się pierwszego karniaka w karierze na wizażu
Ach, dziewczynki z rozstaniowego mnie nie lubią ![]() Cytat:
Nie masz nic do stracenia, a spokój do zyskania...Cytat:
Wariactwo, ale przesłodkie ![]() Ja to się trochę boję takiego tempa (u mnie jest podobnie, tylko siłą rzeczy mniejsza częstotliwość no i krótszy związek), ale z drugiej strony, kiedy ma nam odbijać jak nie teraz? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4942 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nawet jeśli rzucił Cię dla innej (co jest najczęstszym powodem rozstań "bo chcę być sam"), to co Ci teraz z tej wiedzy? I tak będziesz się z tym źle czuć, niezależnie od dokładnej przyczyny rozstania. Równie źle powinnaś się czuć z tym, że sypiałaś z nim, jak już nie byliście razem. Możesz wałkować ten temat pierdyliard razy albo zamknąć wreszcie ten rozdział i przestać rozkładać rozstanie na części pierwsze. Przeżyłaś żałobę, złość i nową dziewczynę, czas się od tego odciąć. Cytat:
2. Gdybym dostała taką wiadomość od osoby, która rzadko do mnie pisze, to też bym się zaniepokoiła. 3. Wypada przeprosić, zarzut kompletnie bezsensowny. 4. Głowa do góry, to tylko wpadka
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Gorzej, że schodzi ze mnie wściekłość bardzo powoli. I tak jak mówiła terapeutka, zaczynają wychodzić inne emocje. Nieprzyjemne. ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Pod warunkiem, że tydzień wcześniej sama nie próbowałabyś tej osoby doprowadzić do myśli samobójczych. |
||
|
|
|
#4944 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
No przecież nikt wprost nie napisze że coś do mnie ma, lepiej pobiec do Złosia
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4945 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Emocje muszą odnaleźć ujście. Czy terapeutka ustaliła jakiś sposób, w który możesz się wyładować? U mnie było to fizyczne zmęczenie.
|
|
|
#4946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie sądziłam że AŻ tak zeświruje chociaż to nie znaczy, że za miesiąc chce wybierać sukienkę ślubną no i też mam problem z prezentem, totalna pustka w głowie! |
|
|
|
|
#4947 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Oj nie wiem czy nie celowe - zna Fubi od lat, zna jej emocje, reakcje i tak pojechał...oj.
Cytat:
![]() Masakra totalna. Ja mam jeszcze o tyle gorzej, że już prezent dostałam...bu.
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba nic nie kupię...nie zasłużył...wrr.
|
|
|
|
#4949 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Mój niestety zasłużył
Rózgę dostanie, bo też się należy, ale powinien coś jeszcze...i dupa, czarna dziura w głowie.Co się stało?
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że chociaż ładna pogoda i mogę się w spokoju oddać sprzątaniu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

.

). No więc to wcale nie jest tak hop siup, żeby się stąd wyrwać

Teraz to się z niego matka teresa zrobiła a tydzień temu chciał mnie do grobu wpędzić.
Kurrrr nie wytrzymałam i napisałam mu co o tym myślę
Idę zobaczyć