![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Dzień dobry w nowej świąteczno-noworocznej części
![]() Chojka ubrana wczoraj. Oczywiście zadanie to wykonuję co roku ja, jako że najmłodsza jestem ![]() Tż pojechał do pracy w teren na Śląsk ![]() ![]() ![]() Studi stooo lat! ![]()
#62 |
Wtajemniczenie
|
a ja tam myślę dzisiaj styczeń 2012 Fuerteventura czy Sharm el Shaikh
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Planujesz wyprawę?
![]()
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- chciałabym,ale mam przeprowadzkę w styczniu w robocie i jej termin cały czas się zmienia i nie wiem czy tż będzie jeszcze w Polsce. Może ten temat uda się przedyskutować...Na Fuerteventurze jest takie piękne morze,ale ludzie piszą ,że raczej opalić się nie można, za to w Egipcie są zamieszki nadal i mama się boi,a tam można się opalić nawet w styczniu.Koszt mniej więcej ten sam z wycieczkami fakultatywnymi. Nawet za 2500zł z lasta z allincl do Kenii można by było polecieć tydzień temu, tylko że sam lot 10h omg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Baby_montana polecilaby to pierwsze
![]()
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grecja by była fajnym kierunkiem na opaleniznę ale tam teraz manewry z tym euro... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
mój mechanika samochodowa i wiadomo każdy jego kolega ma samochód,no więc...rodzina też ma samochody i zawsze się one psują, a oni jak buiedne dzieci bładzące we mgle.A mi się też by przydało latanie bo udzielam się na forum lotnictwa i bym co nieco opisała
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
adelaa nie zastanawialas sie nad rozstaniem?? no bo masz racje, ze nie mozesz stawiac mu takiego ultimatum: albo Ty, albo rodzina i sie zgadzam z Toba, ale Twoj Tz ma chyba jakis problem, bo bardzo rzadko sie spotykacie(popraw mnie jesli sie myle), caly czas wymowki, chyba malo ze soba rozmawiacie... takie wrazenie mam, ze mimo, ze jestescie para, to macie zupelnie oddzielne zycia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Skoro żadna z nas nie kojarzy Boga Seksu to może to jest alter ego jednak Gajowego J.
![]() ![]() Adela, nie wiem, czy w styczniu nie będzie za zimno na wakacje w Egipcie ![]() Elo, ziomy w nowej części ![]() Właśnie zauważyłam, że jak ostatnio byliśmy w IKEI to ukradliśmy katalog ![]() ![]()
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 ![]() ![]() Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2011-12-19 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już od razu mnie rozśmieszyłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
na kanarach teraz jest chyba deszczowa pora niestety, dopiero kolo marca sie zaczyna pogoda, ale to tez bez gwarancji;(
grecja tak samo, zima sie raczej czlowiek nie opali;( afryka bylaby dobrym wyjsciem ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Studi pomyślności ![]() Monia - ja też kwiatki rzadko dostaję, ale mimo, że mieszkamy od siebie 13km to M. jest u mnie minimum 3 razy w tygodniu i ja jakoś raz na tydzień, na dwa ![]() ![]() ja muszę się dziś wziąć za okno w stołowym, a tak mi się chce, że łoooo...
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ja już pomyłam okna a dziś piekę pierniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
promyk z jakiego przepisu robisz pierniczki?? ja sie chyba tez zabiore za pierniczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Promyk, masz farta, że nie lubię pierniczków ![]() Kurcze, to będą moje pierwsze święta od jakichś 5 lat, w których nie będę zarobiona w kuchni ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja będe zarobiona i nie zobaczę C do pasterki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
to wrzuć tu przepis, też skorzystam
![]() ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Pierniczki od Cat
![]() Składniki:
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
santom, nie myślę nad rozstaniem...za dużo już facetów przerobiłam w swoim życiu, którzy robili znacznie gorsze rzeczy niż on. Przed dwa lata układało się super i wogóle...nie wiem co się stało w Holandii czy ten rozwód w jego rodzinie go jakoś nie wiem dobił, czy co... chciałabym by ten wyjazd doszedł do skutku...a może to moja wina w tym wszystkim, bo mam leżącą chorą psychicznie babcie i zajmowanie się nią i słuchanie jej wyzwisk pod moim adresem mnie dobiło.... Ja już nie mam czasu na szukanie nowych znajomości, jestem pracoholikiem i większość dnia w tygodniu spędzam w pracy i jeszcze w sobotę wzięłam inną robotę...Jak się z nim rozstanę to was poinformuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Sieeema!
Tak myślałam, że będzie już nowy wątek ![]() Wszystko nadrobiłam, ale zapomniałam cytować ![]() Studi- wszystkiego najleeeepszego !! ![]() Moniczko, apropo teściów. My z TŻ się zgadzamy ze sobą w 100% co do listy gości i tego czego chcemy. Problem w tym, że teściu jest dość ciężkim okazem, bo jest zaborczy i za każdym razem chce postawić na swoim, chociaż ze mną mu się to jeszcze nie udało, bo ja nie dam sobie czegoś wmawiać. Także jak będziemy w maju musimy po prostu go uświadomić. I tam jest jeszcze taki problem, że teściowa nie ma prawa głosu. To Pan i Władca decyduje niestety. I strasznie się cieszę, że Mój TŻ nie ma charakteru po ojcu, bo razem byśmy nie byli. I sam przyznaje, że co do tego, to ojciec jest nie do zniesienia. Ale mam nadzieje, że obejdzie się bez niepotrzebnych kłótni. Co do Twojego TŻ, to bardzo mi przykro, że ma taki dość olewczy stosunek. Mniej więcej wiem o co chodzi, bo sama spotykałam się z takim chłopakiem. Nasza znajomość skończyła się po miesiącu. ![]() Wiem, że nie lubisz na kimś wywierać jakiejś presji, ale kochana, tu chodzi o Wasze dobro, Waszą przyszłość. Porozmawiaj z nim, powiedz co Cię gryzie i po prostu zapytaj czy jemu nadal na Tobie zależy, bo nie wiesz na czym stoisz. Nie macie po 15 lat, żeby bawić się w takie związki. Nie mówię, że ma Cię od razu ciągnąć do ołtarza, choć byłoby miło, gdyby przyklęknął chociaż ![]() Gaja, co za Mikołaj ![]() ![]() Kinia, to moja lista gości przy Twojej to mały pikuś... Masakra. Ala, zleci do lipca, zleci ![]() A ja idę na zakupy dziś, bo mam wolne ![]() A i dzięki jeszcze raz za pochwały Naszej choinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]()
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa! Takich rzeczy nie można przemilczeć, bo samo się nic nie rozwiąże! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Santom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#89 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciukasy za wyprawę! ![]() ![]() adela (popsuł mi się cytat, nie wiem czemu) ja mam podobnie, tż-ta zajmuje nie tylko mama ale i reszta rodziny,ale nie mogę mu kazać wybierać ,,ja albo Twoja rodzina''i też mu nie po drodze...zawsze można się spytać czy rrr też mu zapewni rodzina, to tak w ramach dowcipu zgryźliwego (...) hehe, niieee no nie ma mowy żeby stawiać przed takim wyborem ![]() ![]() ![]() ![]() natomiast co do zgryźliwego dowcipu, to u mnie chyba nie zadziała, bo to ja mam większe libido i większe potrzeby, TŻ nie ma takiego ciśnienia ![]() Cytat:
![]() ![]() bluesky cieszę się że jesteście zgodni z TŻ co do stanowczości wobec teściów ![]() ![]() dziękuję za ciepłe słowa ![]() z moim TŻ pogadam po sylwku - postanowione ![]() ![]() ![]() eh dobra, trochę mi przeszło... kawka z rana dobrze nastraja ![]() ![]() ![]() wczoraj na all...o kupiłam prezenty dla TŻta, czekam na maila z odbiorem osobistym ![]() dziś ostro kucharzę, gotuję rosół ![]() w międzyczasie powieszę firanki, które Wam pokazywałam, bo niedawno przyniósł kurier
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-19 o 14:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
Miałam sobie coś kupić, ale kurcze takie szmaty same a ceny z kosmosu ![]() ![]() A teraz szamam obiad ![]() Monika, aaa, no to teraz już wszystko rozumiem. Więc w sumie nie ma co obwiniać za bardzo mamy Twojego TŻ, bo ma racje, skoro Jaśnie Pan nic w tygodniu nie robi, to w weekend musi nadrabiać. Trzymam ![]() ![]() ![]() Co do fochów, to ja też nie potrafię się długo złościć, w szczególności na TŻta ![]() A, no i idę w Wigilię do pracy. Od 17 do 21 lub 22. ![]() ![]() Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-12-19 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.