Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-19, 09:54   #61
asiaczek87
Zakorzenienie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

Dzień dobry w nowej świąteczno-noworocznej części

Chojka ubrana wczoraj. Oczywiście zadanie to wykonuję co roku ja, jako że najmłodsza jestem

Tż pojechał do pracy w teren na Śląsk Wraca dopiero 23, więc zobaczymy się dopiero na Wigilię gdy się urwie ze swojej wigilii rodzinnej

Studi stooo lat!

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 09:59   #62
adela50
Wtajemniczenie

a ja tam myślę dzisiaj styczeń 2012 Fuerteventura czy Sharm el Shaikh
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 10:01   #63
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
Planujesz wyprawę?

1.08.2015

Stary 2011-12-19, 10:10   #64
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
ah, jeszcze miałam poużalać się na TŻta nie zobaczyliśmy się dziś bo Mama coś od Niego chciała... niby ok, ale tydzień temu też była taka sytuacja... wtedy spóźnił się do mnie 2h, bo robił świąteczne porządki, mycie okien, zakupy... no dobra, ale w tym tygodniu to już nie wiem co robił skoro poprzednio cały dzień skakał w domu (był u mnie o 17)... i teraz też, powiedział że skończy wszystko o 19, bo jeszcze zakupy, więc zanim przyjedzie to będzie 20... super
nie wiem, Jemu wiecznie do mnie nie po drodze ja u Niego bywam co najmniej raz na tydzień, On u mnie raz na 2miesiące i dziwnym trafem wtedy kiedy ja chcę żeby przyjechał do mnie Mama coś chce może to zbieg okoliczności, sama nie wiem jak mam to rozumieć... ale przykro mi
ja mam podobnie, tż-ta zajmuje nie tylko mama ale i reszta rodziny,ale nie mogę mu kazać wybierać ,,ja albo Twoja rodzina''i też mu nie po drodze...zawsze można się spytać czy rrr też mu zapewni rodzina, to tak w ramach dowcipu zgryźliwego

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Planujesz wyprawę?
chciałabym,ale mam przeprowadzkę w styczniu w robocie i jej termin cały czas się zmienia i nie wiem czy tż będzie jeszcze w Polsce. Może ten temat uda się przedyskutować...Na Fuerteventurze jest takie piękne morze,ale ludzie piszą ,że raczej opalić się nie można, za to w Egipcie są zamieszki nadal i mama się boi,a tam można się opalić nawet w styczniu.Koszt mniej więcej ten sam z wycieczkami fakultatywnymi. Nawet za 2500zł z lasta z allincl do Kenii można by było polecieć tydzień temu, tylko że sam lot 10h omg
Stary 2011-12-19, 10:11   #65
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam podobnie, tż-ta zajmuje nie tylko mama ale i reszta rodziny,ale nie mogę mu kazać wybierać ,,ja albo Twoja rodzina''i też mu nie po drodze...zawsze można się spytać czy rrr też mu zapewni rodzina, to tak w ramach dowcipu zgryźliwego
Ja mam tak z C i jego pasją co jest dla niego najważniejsza, zawsze go pytam czy rr też mu da jego motocykl

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 10:16   #66
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Baby_montana polecilaby to pierwsze

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 10:22   #67
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

chciałabym,ale mam przeprowadzkę w styczniu w robocie i jej termin cały czas się zmienia i nie wiem czy tż będzie jeszcze w Polsce. Może ten temat uda się przedyskutować...Na Fuerteventurze jest takie piękne morze,ale ludzie piszą ,że raczej opalić się nie można, za to w Egipcie są zamieszki nadal i mama się boi,a tam można się opalić nawet w styczniu.Koszt mniej więcej ten sam z wycieczkami fakultatywnymi. Nawet za 2500zł z lasta z allincl do Kenii można by było polecieć tydzień temu, tylko że sam lot 10h omg
To ja swojego zapytam o to jak będzie chciał kolejny level w gierkę swoją wbić

Grecja by była fajnym kierunkiem na opaleniznę ale tam teraz manewry z tym euro... Na Fuerteventurze wieje więc temperatury się tak nie czuję i rzeczywiście nawet latem jest 30 stopni maksymalnie. Tak było na Gran Canarii jak byłam a to niedaleko i Ja jestem za Kanarami ofcors

1.08.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 10:23   #68
adela50
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Ja mam tak z C i jego pasją co jest dla niego najważniejsza, zawsze go pytam czy rr też mu da jego motocykl
mój mechanika samochodowa i wiadomo każdy jego kolega ma samochód,no więc...rodzina też ma samochody i zawsze się one psują, a oni jak buiedne dzieci bładzące we mgle.A mi się też by przydało latanie bo udzielam się na forum lotnictwa i bym co nieco opisała
Stary 2011-12-19, 10:24   #69
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

adelaa nie zastanawialas sie nad rozstaniem?? no bo masz racje, ze nie mozesz stawiac mu takiego ultimatum: albo Ty, albo rodzina i sie zgadzam z Toba, ale Twoj Tz ma chyba jakis problem, bo bardzo rzadko sie spotykacie(popraw mnie jesli sie myle), caly czas wymowki, chyba malo ze soba rozmawiacie... takie wrazenie mam, ze mimo, ze jestescie para, to macie zupelnie oddzielne zycia...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 10:26   #70
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
No ja tez czegoś takiego nie kojarzę
Skoro żadna z nas nie kojarzy Boga Seksu to może to jest alter ego jednak Gajowego J. hehe

Adela, nie wiem, czy w styczniu nie będzie za zimno na wakacje w Egipcie

Elo, ziomy w nowej części

Właśnie zauważyłam, że jak ostatnio byliśmy w IKEI to ukradliśmy katalog Na katalogu po włosku było napisane, że to jest egzemplarz do używania w sklepie a my go po chamsku zawinęliśmy do domu (bo oczywiście nie zrozumieliśmy przekazu )

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010

Edytowane przez Mutny
Czas edycji: 2011-12-19 o 10:28
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 10:27   #71
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Skoro żadna z nas nie kojarzy Boga Seksu to może to jest alter ego jednak Gajowego J. hehe

Adela, nie wiem, czy w styczniu nie będzie za zimno na wakacje

Właśnie zauważyłam, że jak ostatnio byliśmy w IKEI to ukradliśmy katalog Na katalogu po włosku było napisane, że to jest egzemplarz do używania w sklepie a my go po chamsku zawinęliśmy do domu (bo oczywiście nie zrozumieliśmy przekazu )
heej
już od razu mnie rozśmieszyłaś

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-19, 10:30   #72
santom
Zakorzenienie

na kanarach teraz jest chyba deszczowa pora niestety, dopiero kolo marca sie zaczyna pogoda, ale to tez bez gwarancji;(

grecja tak samo, zima sie raczej czlowiek nie opali;( afryka bylaby dobrym wyjsciem

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:

Adela, nie wiem, czy w styczniu nie będzie za zimno na wakacje w Egipcie

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-19, 10:33   #73
Clood
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Studi
pomyślności

Monia - ja też kwiatki rzadko dostaję, ale mimo, że mieszkamy od siebie 13km to M. jest u mnie minimum 3 razy w tygodniu i ja jakoś raz na tydzień, na dwa zaczynają Cię łapać wątpliwości czy to to, tak właściwie chyba masz podobny problem do Adeli co nie? Trzymaj się ciepło

ja muszę się dziś wziąć za okno w stołowym, a tak mi się chce, że łoooo...

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 10:34   #74
Promyk03
Zakorzenienie

Ja już pomyłam okna a dziś piekę pierniczki

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-19, 10:38   #75
santom
Zakorzenienie

promyk z jakiego przepisu robisz pierniczki?? ja sie chyba tez zabiore za pierniczki beda na choinke

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-19, 10:40   #76
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
na kanarach teraz jest chyba deszczowa pora niestety, dopiero kolo marca sie zaczyna pogoda, ale to tez bez gwarancji;(

grecja tak samo, zima sie raczej czlowiek nie opali;( afryka bylaby dobrym wyjsciem
Ewentualnie Australia lub Ameryka Pd. Ale ceny wycieczek w te rejony są kosmiczne niestety

Promyk, masz farta, że nie lubię pierniczków

Kurcze, to będą moje pierwsze święta od jakichś 5 lat, w których nie będę zarobiona w kuchni

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 10:41   #77
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
promyk z jakiego przepisu robisz pierniczki?? ja sie chyba tez zabiore za pierniczki beda na choinke
dostałam przepis od użotkowniczki tego forum z innego wątku na którym się udzielam

Cytat:
Ewentualnie Australia lub Ameryka Pd. Ale ceny wycieczek w te rejony są kosmiczne niestety

Promyk, masz farta, że nie lubię pierniczków

Kurcze, to będą moje pierwsze święta od jakichś 5 lat, w których nie będę zarobiona w kuchni
ufff
a ja będe zarobiona i nie zobaczę C do pasterki

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-19, 11:04   #78
Clood
Zadomowienie

to wrzuć tu przepis, też skorzystam plissss - okno już umyte, ale nie umiem skubańca rozkręcić, a tam jakieś truchło muchy leży fuj. ale mam dziś lenia masakrycznego, a tu zupę trzeba zrobić, a tu ogarnąć, a tu coś, ale w tym remoncie to i tak syf jest w całym domu - kurz wszędzie brrrr

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 11:23   #79
Promyk03
Zakorzenienie

Pierniczki od Cat
Składniki:
  • 1/4 szklanki miodu
  • 5 łyżek miękkiego masła
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 jajko
  • 2 i 1/4 szklanki mąki
  • 1 łyżeczka sody
  • 3 łyżeczki przyprawy do piernika
  • 1 łyżeczka kakao
Wszystkie składniki wymieszac i zagniesc ciasto. Rozwałkowac, delikatnie podsypując mąką, na grubosc ok. 3mm, wycinac pierniczki. Można posmarowac jajkiem, by miały ciamną skórkę. Piec 10min. w temp. 180 st.

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 12:21   #80
adela50
Wtajemniczenie

santom, nie myślę nad rozstaniem...za dużo już facetów przerobiłam w swoim życiu, którzy robili znacznie gorsze rzeczy niż on. Przed dwa lata układało się super i wogóle...nie wiem co się stało w Holandii czy ten rozwód w jego rodzinie go jakoś nie wiem dobił, czy co... chciałabym by ten wyjazd doszedł do skutku...a może to moja wina w tym wszystkim, bo mam leżącą chorą psychicznie babcie i zajmowanie się nią i słuchanie jej wyzwisk pod moim adresem mnie dobiło.... Ja już nie mam czasu na szukanie nowych znajomości, jestem pracoholikiem i większość dnia w tygodniu spędzam w pracy i jeszcze w sobotę wzięłam inną robotę...Jak się z nim rozstanę to was poinformuje
Stary 2011-12-19, 12:32   #81
bluesky89
Zakorzenienie

Sieeema!
Tak myślałam, że będzie już nowy wątek
Wszystko nadrobiłam, ale zapomniałam cytować
Studi- wszystkiego najleeeepszego !!
Moniczko, apropo teściów. My z TŻ się zgadzamy ze sobą w 100% co do listy gości i tego czego chcemy. Problem w tym, że teściu jest dość ciężkim okazem, bo jest zaborczy i za każdym razem chce postawić na swoim, chociaż ze mną mu się to jeszcze nie udało, bo ja nie dam sobie czegoś wmawiać. Także jak będziemy w maju musimy po prostu go uświadomić. I tam jest jeszcze taki problem, że teściowa nie ma prawa głosu. To Pan i Władca decyduje niestety. I strasznie się cieszę, że Mój TŻ nie ma charakteru po ojcu, bo razem byśmy nie byli. I sam przyznaje, że co do tego, to ojciec jest nie do zniesienia.
Ale mam nadzieje, że obejdzie się bez niepotrzebnych kłótni.
Co do Twojego TŻ, to bardzo mi przykro, że ma taki dość olewczy stosunek. Mniej więcej wiem o co chodzi, bo sama spotykałam się z takim chłopakiem. Nasza znajomość skończyła się po miesiącu.
Wiem, że nie lubisz na kimś wywierać jakiejś presji, ale kochana, tu chodzi o Wasze dobro, Waszą przyszłość. Porozmawiaj z nim, powiedz co Cię gryzie i po prostu zapytaj czy jemu nadal na Tobie zależy, bo nie wiesz na czym stoisz. Nie macie po 15 lat, żeby bawić się w takie związki. Nie mówię, że ma Cię od razu ciągnąć do ołtarza, choć byłoby miło, gdyby przyklęknął chociaż ale niech się chłopczyna ogarnie i zachowuje się jak dojrzały, zakochany mężczyzna, a nie 15 letni gówniarz trzymający się spódnicy mamy.
Gaja, co za Mikołaj Mógł sobie darować te pożal się Boże żarciki.
Kinia, to moja lista gości przy Twojej to mały pikuś... Masakra.
Ala, zleci do lipca, zleci

A ja idę na zakupy dziś, bo mam wolne
A i dzięki jeszcze raz za pochwały Naszej choinki
Stary 2011-12-19, 12:42   #82
santom
Zakorzenienie

Cytat:
santom, nie myślę nad rozstaniem...za dużo już facetów przerobiłam w swoim życiu, którzy robili znacznie gorsze rzeczy niż on. Przed dwa lata układało się super i wogóle...nie wiem co się stało w Holandii czy ten rozwód w jego rodzinie go jakoś nie wiem dobił, czy co... chciałabym by ten wyjazd doszedł do skutku...a może to moja wina w tym wszystkim, bo mam leżącą chorą psychicznie babcie i zajmowanie się nią i słuchanie jej wyzwisk pod moim adresem mnie dobiło.... Ja już nie mam czasu na szukanie nowych znajomości, jestem pracoholikiem i większość dnia w tygodniu spędzam w pracy i jeszcze w sobotę wzięłam inną robotę...Jak się z nim rozstanę to was poinformuje
nie obwiniaj sie!! w takim razie bede naciskac, zebyscie szczerze ze soba pogadali, bo widzisz, zecos sie zmienilo, a nie wiesz czemu w takim razie koniecznie musisz dojsc o co chodzi i jesli bedzie mozliwosc to naprawic, pomoc przejsc Tz przez to co go trapi, przy okazji i Ty mu powiesz o swoich zmartwieniach, oczekiwaniach, bo chyba nie macie zamiaru zyc tak juz caly czas.skoro czujesz, ze cos jest nie halo, to trzeba rozwiazac problem, sam sie nie naprawi, musicie powalczyc o siebie!!

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2011-12-19, 12:43   #83
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
nie obwiniaj sie!! w takim razie bede naciskac, zebyscie szczerze ze soba pogadali, bo widzisz, zecos sie zmienilo, a nie wiesz czemu w takim razie koniecznie musisz dojsc o co chodzi i jesli bedzie mozliwosc to naprawic, pomoc przejsc Tz przez to co go trapi, przy okazji i Ty mu powiesz o swoich zmartwieniach, oczekiwaniach, bo chyba nie macie zamiaru zyc tak juz caly czas.skoro czujesz, ze cos jest nie halo, to trzeba rozwiazac problem, sam sie nie naprawi, musicie powalczyc o siebie!!
Santom ma racje musicie sobie wszystko wyjaśnić i razem przez to przejść

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-19, 12:46   #84
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Pierniczki od Cat
Składniki:
  • 1/4 szklanki miodu
  • 5 łyżek miękkiego masła
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 jajko
  • 2 i 1/4 szklanki mąki
  • 1 łyżeczka sody
  • 3 łyżeczki przyprawy do piernika
  • 1 łyżeczka kakao
Wszystkie składniki wymieszac i zagniesc ciasto. Rozwałkowac, delikatnie podsypując mąką, na grubosc ok. 3mm, wycinac pierniczki. Można posmarowac jajkiem, by miały ciamną skórkę. Piec 10min. w temp. 180 st.
O to ja też chętnie skorzystam jeśli można ale ile sztuk około wychodzi z tego przepisu?

1.08.2015

Stary 2011-12-19, 12:47   #85
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
O to ja też chętnie skorzystam jeśli można ale ile sztuk około wychodzi z tego przepisu?
Kochana nie wiem musiałabym się zapytać Cat bo będę robiła 1 raz

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2011-12-19, 13:04   #86
asiaczek87
Zakorzenienie

Ok im więcej tym lepiej

1.08.2015

Stary 2011-12-19, 13:05   #87
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Polejcie tej Pani, bo dobrze mówi!
Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa! Takich rzeczy nie można przemilczeć, bo samo się nic nie rozwiąże!
Stary 2011-12-19, 13:48   #88
asiaczek87
Zakorzenienie

Santom leję Ci bo dobrze mówisz

1.08.2015

Stary 2011-12-19, 14:26   #89
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
(...) Fari, Monig, wielki prztulas za wytrwałość i cierpliwość do waszych TZów
dzięęęki
Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
(...) biedna Moniq, nie wiem co ten jej TŻ odstawia musisz z Nim kochana porozmawiać. Może on nie przepada za Twoimi rodzicami? Albo miał jakieś spięcie z nimi i unika ich? (...)
TŻ ma z moimi rodzicami dobre stosunki trzy tygodnie temu był na niedzielnym obiadku z okazji imienin Taty, dogadują się dobrze (nawet lepiej niż ja z Jego rodzicami) a wcześniej byliśmy kilka razy razem na weselu, napili się też było ok eh, nie wiem... myślę że cały czas jest Mu do mnie 'za daleko' ;/ (1h jazdy busem, samochodem 15min)
Cytat:
trzymam kciukasy za wyprawę! nieważne gdzie

adela (popsuł mi się cytat, nie wiem czemu) ja mam podobnie, tż-ta zajmuje nie tylko mama ale i reszta rodziny,ale nie mogę mu kazać wybierać ,,ja albo Twoja rodzina''i też mu nie po drodze...zawsze można się spytać czy rrr też mu zapewni rodzina, to tak w ramach dowcipu zgryźliwego (...)
hehe, niieee no nie ma mowy żeby stawiać przed takim wyborem zresztą mój TŻ ma tylko starszą siostrę (aktualnie za granicą) więc nie zajmuje się młodszym rodzeństwem jak Twój... mój generalnie woli siedzieć u siebie w okolicy bo wszystkich znajomych ma w sąsiednich blokach, więc nie potrzeba wielkiej wyprawy, a do mnie trzeba ruszyć dalej tyłek i to jest problem trzeba było nie brać dziewczyny z prowincji poza tym metro pod nosem, szybko do centrum na spotkanie łatwo podskoczyć a tłuc się autobusem 1h o niiieee dla hrabiego za daleko i za zimno (a w metrze zawsze ciepło)
natomiast co do zgryźliwego dowcipu, to u mnie chyba nie zadziała, bo to ja mam większe libido i większe potrzeby, TŻ nie ma takiego ciśnienia

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
(...)Monia - ja też kwiatki rzadko dostaję, ale mimo, że mieszkamy od siebie 13km to M. jest u mnie minimum 3 razy w tygodniu i ja jakoś raz na tydzień, na dwa zaczynają Cię łapać wątpliwości czy to to, tak właściwie chyba masz podobny problem do Adeli co nie? Trzymaj się ciepło (...)
eh... nie wiem czy mogę porównywać się do adeli, ale może macie takie wrażenie po prostu wkurza mnie, że TŻ nie chce do mnie przyjeżdżać akurat teraz sytuacja wynikła przez Jego mamę, ale generalnie nie w Niej tkwi przyczyna tylko w podejściu TŻta... jakby chciał to by umiał...

bluesky cieszę się że jesteście zgodni z TŻ co do stanowczości wobec teściów oby było ok
dziękuję za ciepłe słowa
z moim TŻ pogadam po sylwku - postanowione i Dziewczyny to nie jest tak, że jest megamamisynkiem ostatnimi czasy tak się złożyło... ale 'mamisynkostwo' to też moim zdaniem Jego wina, bo jakby na co dzień więcej robił to w weekend miałby spokój a jak przyjdzie po pracy to usiądzie i nic nie robi dla domu (tyle co sobie pranie i pozmywa), ale nie sprząta w ogóle, zakupów nie zrobi... dlatego nie dziwię się że jak Jego mama wkurzy się to On potem lata z motorkiem w d*pce przez kilka dni bo taki syf (a pokój 3razy mniejszy od mojego)... i oczywiście wszelkie prace wykonuje w czasie kiedy mógłby spotkać się ze mną ;/

eh dobra, trochę mi przeszło... kawka z rana dobrze nastraja o, i to jest moja wada, za szybko mi przechodzi wszelka złość (maks. 24h ) jakbym sfochowała się na kilka dni to może wychowałabym swojego Pana
wczoraj na all...o kupiłam prezenty dla TŻta, czekam na maila z odbiorem osobistym

dziś ostro kucharzę, gotuję rosół przez co jeszcze 2h zejdzie mi się w kuchni
w międzyczasie powieszę firanki, które Wam pokazywałam, bo niedawno przyniósł kurier

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-12-19 o 14:30
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 14:54   #90
bluesky89
Zakorzenienie

Wróciłam.
Miałam sobie coś kupić, ale kurcze takie szmaty same a ceny z kosmosu Więc kupiłam koszulę dla G. kapcioszki i leginsy dla siebie i tonik dla mojego ryjka
A teraz szamam obiad
Monika, aaa, no to teraz już wszystko rozumiem. Więc w sumie nie ma co obwiniać za bardzo mamy Twojego TŻ, bo ma racje, skoro Jaśnie Pan nic w tygodniu nie robi, to w weekend musi nadrabiać.
Trzymam za Waszą rozmowę
Co do fochów, to ja też nie potrafię się długo złościć, w szczególności na TŻta

A, no i idę w Wigilię do pracy. Od 17 do 21 lub 22. Nie wiem jeszcze co z TŻem.

Edytowane przez bluesky89
Czas edycji: 2011-12-19 o 14:57
bluesky89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości