|
|
#1171 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
włączyłam rano program informacyjny i jaoś nie zarejestrowałam tego żeby płakali
|
|
|
|
#1172 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
jakby co, to po nowym roku będę zamawiała dla mojego taty i prawdopodobnie Pandy - będzie się można załapać na tańszą wysyłkę.Szalone, idę nadrabiać. |
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
hard, na onecie jest
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1174 | ||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Pandę łapy świerzbią jak coś czasem u mnie wypatrzy, a mnie to brzydzi i się wstydzę, zawsze na niego krzyczę. A on mi kładzie do głowy, że mnie uwielbia nawet jak mi gdzieś wyskoczy krostka i wcale go to nie rusza. Ble. Ja się wtedy czuję jak jakiś potwór i obrzydlistwo.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1175 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
2. Nie siedzę już w tematach ani kosmetycznych, ani zoologicznych, ani górskich, ani soczewkowych - kompletnie z tego wypadłam Co Ty robisz na rozstaniowym? Wpadłam tam tydzień temu i już mi się odechciewa, nie mam cierpliwości do dzieci.
|
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
Co z tymi korektorami? Drogie to? Kto zamawia? Kiedy? Bo mnie też kusi i nie wiem do kogo się zgłosić.
Może zrobimy po nowym roku (czyt. po wypłacie) zamówienie na te świecące gumki?
|
|
|
|
#1177 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholera - której? Tylko nie mów, że Mandy
|
|
#1179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze pamiętam rozpacz w Polakach zgromadzonych na Krakowskim Przedmieściu, gdy Kaczyńscy odeszli. http://polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/warszawa/news/koniec-grudnia-raczej-cieply-dlugoterminowa-prognoza,1736134,3319
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-12-19 o 12:34 |
|
|
|
|
#1180 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szyrek - u mnie to były mięśnie, naciągnęłam za bardzo przy noszeniu paczek - już przeszło po rozgrzewającej maści
|
|
#1182 | ||
|
Rozeznanie
|
Uf było ciezko ale nadrobiłam Was, z jedzącą Helcią
![]() eh komunikacja miejska... z perspektywy kobiety z brzuchem wygląda to kiepsko. Staruszki generalnie mają gdzieś brzuch u młodej dziewczyny, nie zależnie jak wielki. Miałam kila sytuacji że musiałam wstać i ustąpić miejsca jakiejs babie bo aona musi siedzieć bo jest o lasce, co jej nie przeszkadzało biec do przejścia by zdążyć na zielonym przejść! Ale szczytem wszystkiego była przegonienie mnie w 9 miesiącu z miejsca p[rzez dwóch zulików z dobytkiem!! ale to juz darłam japę na nich i znalazłam lepsze miejsce. A miejsca ustępują kobiety koło 40 - 50 i chłopaki w wieku studenckim. Raz wisiałam na poręczy nad dziewczyna, mój brzuch jej prawie całą książke zasłaniał co czytała ale sie nie zorientowała, dopiero jak jakas starsza babka chciała mi ustąpić miejsca to ta się obudzila a ja juz wysiadałam... Cytat:
![]() Cytat:
moja mama zawsze gotuje barsz wigilijny na "resztkach" po karpiu. Tzn. na głowach i ewentualnie kościach jeśli ryba jest filetowana i oczywiśce sporo grzybów do tego. To podstawa wywaru, a do tego świeże buraczki czerwone. i wczoraj upiekliśmy porcję pierniczków z wtirazykami na choinkę. Zawsze je pieknie razem z mężem dekorowaliśmy ale teraz Helenka przejęła stery i nic nam nie chce i nie mamy siły. Zwłaszcza po nocy z soboty na niedziele gdzie od godziny 17,30 do 3 w nocy spała tylko 40 minut. Dobrze, że świeta u teściów i nie trzeba robić porządków ani pichcić bo nie wiele bym zrobiła |
||
|
|
|
#1183 | |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj nie bardzo, jutro krążę totalnie po Krakowie, w środę w sumie mam czas, a czwartek i piatek sprzątam. Więc środa
![]() Cytat:
cholerko - co z recenzjami? I mam ważne pytanie - chcę przygarnąć jeszcze jednego kociaka, najlepiej malutkigo kocurka, który szybko by się przyzwyczaił do moich pozostałych 2 kociaków. Czy nie znacie kogoś kto chce wydać kocurki? |
|
|
|
|
#1184 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiperaktywna - z fundacjami jest tak, że w umowie jest klauzula o zakazie wychodzenia kotka z domu.
Kiedyś zimą w tramwaju kobieta wylała swoje żale przed wyjściem, że jest w 9 m-cu i nikt jej nie ustąpił miejsca. Była ubrana zimowo i miała dużą torebkę, kompletnie nie było tego po niej widać. I tak zrobiło mi się głupio, a jednocześnie pomyślałam "a czemu kobieto nie poprosiłaś, tylko żądasz i marudzisz, że nie dostajesz?". Niestety, czasem tak trzeba, ludzie jadą zamyśleni i nie rozglądają się, kto wsiada do pojazdu. Cytat:
Ale co się odwlecze... już niedługo będziecie je ozdabiać z Helenką ![]() To jest już nas troje śledzących ten całkowicie beznadziejny przypadek.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-19 o 13:08 |
|
|
|
|
#1185 |
|
Konto usunięte
|
Hiper, to może gdzieś Cię dorwę w środę skoro jutro krążysz- no chyba że jutro o jakiejś znośnej porze byłabyś na Kazimierzu
|
|
|
|
#1186 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Konto usunięte
|
takie rejony mi kompletnie nie pasują
![]() Hiper, a we środę ??? |
|
|
|
#1188 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - nie mam pomysłu, skąd mogłabyś mnie zgrabnie zabrać, więc najlepiej będzie na Borku
|
|
#1189 | |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze nie wiem, zobaczę czy z Shir się będę widzieć.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale masz rację ze powinna poprosic a nie wymagac od innych żeby się domyślali i drzeć się po ludziach. Przypomniało mi się jeszcze jak mój tata kiedys ustąpił kobitce miejsca w kolejce i zagaduje kiedy rodzi a ta jak na niego fuknie ze wcale nei jest w ciąży!! i tata stwierdził że nie bedzie juz taki miły dla pań o nieokreślonym brzuchu... |
|
|
|
|
#1191 |
|
Konto usunięte
|
ok, Hiper to dasz znać
a jak nie to bym wzięła w środę od hiperbabci jesli mozna
|
|
|
|
#1192 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie porządki w szafce z bielizną, okazuje się, że mam 10 staników + 2 do wyrzucenia, a z tych 10 tylko 5 jest dobrze dopasowanych (65C), reszta jest totalnie nieuświadomiona, ale szkoda mi wyrzucać...
Wyrzuciłam chyba z 20 par majtek, a kolejne 60, jak nie więcej, kotłuje się w szufladzie, wychodzi na to, że nie muszę ich prać przez co najmniej 2 miesiące ![]() I kolejne spostrzeżenie, muszę sobie kupić jeszcze jedno pudło i oddzielić skarpetki od rajstop
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-12-19 o 13:33 |
|
|
|
#1194 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31132781]Dobra to zapraszam na własnoręcznie robioną cytrynówkę [/QUOTE]Nie mogę, bo muszę wrócić nakarmić kotka ![]() Znalazłam Ci kociaczkę, do wzięcia od zaraz, śliczna ![]() Kontakt: http://www.facebook.com/events/205741962837890 Fotki: https://www.facebook.com/media/set/?...3286761&type=3
|
|
|
#1195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo jak Kaczyńskiego opłakiwali Ci, którzy go kochali.
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31133070]Tylko, że ja tym razem już muszę kocurka...[/QUOTE]
Tu są fundacyjne: http://afn.pl/?pl_kocieta-do-adopcji,165 Tylko oni mają wygórowane wymagania... Teraz jest kiepska pora na kociaki - w maju będzie świeży rzut.
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
mmmmmm masz chyba zapchaną skrzynkę PW
![]() hm, a moze to ja miałam przepełnione konto?? Edytowane przez szyrek Czas edycji: 2011-12-19 o 13:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

jakby co, to po nowym roku będę zamawiała dla mojego taty i prawdopodobnie Pandy - będzie się można załapać na tańszą wysyłkę.
Pandę łapy świerzbią jak coś czasem u mnie wypatrzy, a mnie to brzydzi i się wstydzę, zawsze na niego krzyczę. A on mi kładzie do głowy, że mnie uwielbia nawet jak mi gdzieś wyskoczy krostka i wcale go to nie rusza. Ble. Ja się wtedy czuję jak jakiś potwór i obrzydlistwo.