|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/COLOR]Moim klientom ani razu nie zmienili hotelu..a pracuje w tym zawodzie 6 dłuuuugich last...dodam, że mam 26 ![]() Bo z polskich biur robia takie przekrety, ale nie bardzo moge wymieniac i opisywac bo pewnie zaraz bym upomnienie dostała Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-12-19 o 11:29 |
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja co do wycieczek z biurami podróży nie mogę się za bardzo wypowiadać, bo tylko raz byłam - w Turcji - Alanya (polecam widocznie albo ludzie są marudni albo my niezbyt wymagający ) no i teraz jak dobrze pójdzie to pojedziemy na tę Majorkę w podróż poślubną.Poza tym wszystkie inne wyjazdy zagraniczne (Włochy, Chorwacja, Bułgaria) sama organizowałam od początku do końca i bardzo to sobie chwaliłam
|
||
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już nie pamiętam co to były za strony, ale jakby Ci zależało to mogę poszukać
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Kindzia myślę, że do TŻta zaczyna docierać to co mu powiedziałaś i pewnie go to ruszyło
żeby wszystko było dobrze
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lepiej wiedzieć, gdzie uderzać
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedzenie każdy organizuje tzn każda para robi sałatkę, na resztę rzeczy się składamy i robimy wspólne zakupyOd dzisiaj mam urlop do 29 grudnia, umyłam okna i w sumie całe mieszkanie jest już na tip top wysprzątane teraz powolutku będę pichciła jedzonko na święta, ale nie za dużo, bo większość czasu to spędzimy u rodziny i pewnie nam coś powciskają. Wczoraj spakowałam prezenty, zaraz się wam pochwalę. 3 godziny je pakowałam Ja byłam w Egipcie i wyjazd był całkowicie udany, widocznie dobrze trafiliśmy
|
|
|
#4002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak już kiedyś dziewczynki pisały że jest taka wróżba która oczywiscie należy traktować z dystansem że pogoda w ostatnich 12dniach przed wiglia oznacza jaką pogoda będzie w poszczególne miesiące,dziś wypada na lipiec
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluje pieknego stazu Wracajac do wakacji to ja juz chyba korzystalam z mozliwie kazdej opcji - odpoczynek, odpoczynek + zwiedzanie, wycieczka objazdowa, samodzielne organizowanie i na podroz poslubna polecalabym chyba ta pierwsza opcje, dodatkowo wykupilabym jakas wycieczke jednodniowa juz na miejscu. Odpoczynek + zwiedzanie jest dosyc rygorystyczne, bo jest dokladnie okreslone kiedy konkretnie odbywa sie zwiedzanie i trzeba sie do tego dostosowac. Wycieczka objazdowa z biura podrozy wydaje mi sie ze w ogole na podroz poslubna sie nie nadaje, bo co tu duzo mowic - jest to dosyc meczace i mimo iz przyjemne to wydaje mi sie ze podczas podrozy poslubnej swiety spokoj i odpoczynek sa jednak najwazniejsze
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam rozrywać papier
|
|
|
|
|
#4006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki kraj Cię interesuje? któryś z tych w których ja byłam np? Cytat:
ale to jak np potrzebuję jakiejś nocki w hotelu (np w tym roku potrzebowaliśmy jednego noclegu w Genui to tam zarezerwowaliśmy) bo tam raczej hotele mają, kwater prywatnych mniej Z takich portali polecam też http://www.venere.com/ (tylko nie mają polskiej wersji) Korzystałam ja i moja rodzina i było wszystko ok zawsze. Cytat:
ja też się muszę zabrać za pakowania, ale na razie to nawet papieru jeszcze nie kupiłam |
|||
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj jestem względnie sama w domu ale papieru brak
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczeta
![]() Weekend mnie pochlonal... rpacowalam i sprzatalam, na koniec dnia maly wypoczynek - spotkanko w pubie ze znajomymi Jeszcze 4 dni i Swieta
|
|
|
|
#4009 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Nie było mnie przez weekend, wczoraj nawet na chwilę nie włączyłam kompa (!), a siedziałam w domu, co mi się daaawno nie zdarzyło... Ogólnie wczorajszy dzień zaliczam do grupy megakijowych i cieszę się niezmiernie, że się skończył. Pół nocy nie spałam i jestem trochę nieprzytomna, ale daję radę. Weekend spędziliśmy (oprócz wczoraj) bardzo przyjemnie, byliśmy w piątek na wigilii fundacji Nautilus (mój TŻ jest jednym z jej członków), a w sobotę na urodzinach mojej Przyjaciółki i było bardzo przyjemnie. Wczoraj zaś najpierw pokłóciłam się z TŻtem, potem ledwo się pogodziliśmy przyszła moja Mama, z którą też się pożarłam, a w nocy dostałam telefon od Chłopaka jednej z moich Przyjaciółek, że się pokłócili i wyszła w noc bez telefonu i On nie może jej znaleźć (a była po %) Także tyle się jeszcze nadenerwowałam, na szczęście się znalazła u kolegi. Ale naprawdę, dzień okropny. Gratuluję wszystkim DDŚ, zakupionego alkoholu, stażów związku i wszelkich sukcesów mniejszych i większych ![]() Cytat:
Impreza plenerowa to super sprawa, tylko właśnie niestety ryzykowna w naszych warunkach. Sala wygląda bardzo przyjemnie ![]() Cytat:
No ciekawą rzecz robisz z tym pierścionkiem i obrączką, jeśli Twojemu to nie przeszkadza, to uważam, że pomysł jest dobry ![]() Ramiączka do sukni to świetny pomysł, powinno się je mieć przynajmniej na wszelki wypadek, gdyby. Cytat:
Jeszcze się nie odezwali, więc nie sądzę, żeby do mnie zadzwonili, ale miło, że we mnie wierzysz ![]() Cytat:
Reżyserowanie przez kamerzystę musi wyglądać strasznie zabawnie Suknia bardzo oryginalna, jeszcze takiej nie widziałam ![]() Cytat:
Przymierzyłaś śliczne sukienki, szkoda, że nie możemy Cię w nich zobaczyć. Najbardziej mi się podoba oczywiście ta ostatnia (tak marylko, bardzo chętnie bym taką przymierzyła ), aczkolwiek te wszystkie zwiewne też wyglądają fajnie Ty jesteś śliczną i chyba dość drobną dziewczyną, więc Tobie w każdej będzie pięknieCytat:
![]() Kindziu, no proszę, jak się postarał ładnie. Ja coś czuję, że ten ślub to jednak będzie przecież tak naprawdę kochasz Go i chcesz z Nim spędzić życie, po prostu musi się chłopak ogarnąć. Jak widać właśnie zaczyna.Powiedz Mu, że w zaproszeniu jest błąd :„…Są dwa serca, ich ciągłe, nieustanne bicie zdajE się w dwóch jestestwach jedno tworzy życie. Łańcuch który nas wiąże, los nie skruszy zmianą, Będą bić zawsze razem, albo bić przestaną…” Madziuniusiu, no włoski ładnie wyglądają Jeszcze trochę jaśniej będzie i już lodzio miodzio jak dla mnie ![]() madziu, fajnie, że sytuacja z Sylwestrem się rozwiązała. My póki co mamy już 2 propozycje i sama nie wiem... chętnie bym gdzieś potańczyła i się powygłupiała, teraz tylko kwestia, z którym towarzystwem
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-19 o 13:23 |
||||||
|
|
|
#4010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko jak się pokłóciłaś z TŻ to na prawdę musiał być fatalny dzień
przeciez wy się nie kłócicie
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja organizuje coś takiego. Myślę, że dla tych co lubia poleżeć i pozwiedzać idealne rozwiązanie..
http://www.cruisepool.com/affprog/in...9&shipType=MSC Kreuzfahrten&kat2=1&kat4= 1&kat5=1&kat6=1&UID=3747& esuche=G&size=625 lub ten link: http://www.cruiseportal.de/modul/Cru...u4s8g6#no_jump Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-12-19 o 13:51 |
|
|
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nawet my się czasem na siebie obrażamy, ale tym razem ewidentnie winię mój PMS i głupotę Tżta Powiedział coś, co normalnie pewnie bym zbyła klapsem w tyłek i strzeleniem focha, ale że był pms, to mnie to dotknęło do żywego, zraniło i się poryczałam TŻ poszedł do sklepu po lekarstwa, bo się mi skończyły, a ja w tym czasie z nerwów całe mieszkanie odkurzyłam i umyłam podłogę w kuchni Jak wrócił ze sklepu to mnie przeprosił za głupotę, ja Jego za pmsa i już było ok![]() no, ale potem przyszła Mama... normalnie wczoraj żniwo jak ta lala.
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia dzięki za sugestie
![]() Laski kopnijcie mnie. Kupa robotyw pracy, a ja się zebrać nie mogę. |
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kościoła wychodzili 3 razy bo mu za każdym razem nie pasowało, mówił im kiedy i w jaki sposób mają zjeść tort, jak siedzieć podczas oczepin, itp itf, a co najlepszego - robił takie malutkie, ale bardzo szybkie kroczki - wyglądał przy tym jak gejsza, my z TŻtem pękaliśmy ze śmiechu
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski!!!
Ja nie wiem kiedy mi ten weekend uciekł. Sobota minęła najpierw oficjalnie, na proszonym obiedzie, a po kawie to już towarzystwo naszej wiejskiej organizacji się rozluźniło i było ciekawie ![]() A wczoraj pojechałam z TŻtem na ostatnie zakupy prezentowe. I tym sposobem mam już wszystko!!!!! melod_y piękne suknie przymierzyłaś Kindziulindzia no to się TŻ wziął za siebie ![]() Cały dzień ściskam kciuki za prawo jazdy, tylko nie wiem, czy Blacky dzisiaj zdaje???? No i za resztę egzaminów (Aleksandreta też chyba coś wspominała) również ściskam mocne Chatko zaskoczyłaś mnie Twoim postem no ale kto z nas się nie kłóci, lub nie focha na siebie. Takie smutne życie ![]() Lecę do mojej siostrzenicy, bo za niedługo kończy 9miesięcy i już nie daje mi spokoju, cały czas musze się z nią bawic. A jak na chwilę odejdę to jest głośno na cały dom
|
#4017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chatka A czasem "trzeba" sie poklocic... mam znajomych ktorzy sie w ogole nie kloca i niby jest sielankowo a mnie sie jakos w to wierzyc nie chce... bo to tak jakby ktos w ogole emocji nie okazywal |
|
|
|
|
#4018 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że Im przysięgi nie kazał 2 razy powtórzyć, bo może coś Mu umknęło albo zaszumiało w mikrofonie Cytat:
Ale w sumie to nawet trudno to nazwać kłótnią, ja się po prostu poczułam zraniona i przestałam się odzywać A takie małe to potrafią dać do wiwatu Masz praktykę przed własnym ![]() Cytat:
![]() heh, no my się w zasadzie też nie kłócimy... czasem po prostu któreś pieprznie coś głupiego i w ten sposób drugie czuje się skrzywdzone. Taka kłótnia kłótnia to nam się chyba ze 3 razy na cały związek zdarzyła - a i tak zaraz się godziliśmy. My sobie ciągle okazujemy uczucia i emocje i bardzo dużo rozmawiamy i może właśnie dlatego mało jest konfliktów, bo swoje sprawy rozwiązujemy na bieżąco i nic w sobie nie dusimy. Poza tym jesteśmy ewidentnie dobrani pod względem charakterów, więc naprawdę trudno o większy konflikt, bo mamy bardzo podobne podejście do wszystkiego. Może Ci Twoi znajomi też tak mają.
|
|
#4019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Ok mykam w poszukiwaniu prezentow - mam nadzieje ze to juz ostatni wypad
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się popołudniowo i w końcu popracowo ( post spłodzony, idę gotwać obiad)
![]() Chatko: Oj tam, Oj tam, trochę popsztykania nikomu nie zaszkodziło Ja tam wiem, że Wy zgodni i takie tam się nie liczy I na pewno znajdziesz pracę, jak nie tą to inną, o! ![]() Też się właśnie zdziwiłam, gdzie ten weekend. Za tydzień to już po świętach będzie ![]() Chyba sobie kupie śnieg w sprayu...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

ale spokojnie będę patrzeć dalej na rozwój sytuacji padłabym trupem jak się okaże że np kupił mieszkanie 

Raz z rodzicami, ok8 lat temu przydzielili nam wypaśny 5 gwiazdkowy
, z TŻtem byliśmy 3 lata temu i dostaliśmy inny, też 4 gwiazdkowy, ale te 4 gwiazdki to on chyba 20 lat temu dostał

teraz już nie pamiętam co to były za strony, ale jakby Ci zależało to mogę poszukać 

któryś z tych w których ja byłam np?
przeciez wy się nie kłócicie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)