Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-19, 15:42   #4681
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
gizmiątko piękny brzuś spory już
czemu ja nie widze zdjecia gizmiatka
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:46   #4682
iw32
Rozeznanie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
czemu ja nie widze zdjecia gizmiatka
Musisz wejść na jej etykietę i tam kliknąć
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:52   #4683
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
A moj maz zrobil sobie takiego jakby drinka z wina i coca coli.
Pilam takie cos nie raz, nie bedac w ciazy, pyszniutkie i teraz załyczyłam
No nie moglam sie powstrzymac, ale lyczka jednego doslownie, a tak mi posmakowalo ze chcialabym wiecej buuuuu
Ech ja mimo, ze w zasadzie nie pijąca (sporadycznie martini z soczkiem jabłkowym lub winko grzane) to największą zachcianką w ciąży jest napic się czegoś alkoholowego.

Evcia dobrze, że już jesteście pogodzeni z Tż. No i gratuluję 7 rocznicy

Cytrynka wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię doskonale. My w ogóle nie mamy TV i nie zamierzamy.
Padłabym z rozpaczy bez tv w domu

Karolca bidulko ..nigdy nie miałam migreny, ale z tego co opisujesz to jakas makabra...
wy Syrenki, a mój Tż to wielbiciel Trabantów, gorzej ze ja nie podzielam jego pasji.

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A my skorzystaliśmy że była wczoraj niedziela handlowa mąż mnie wyrwał na zakupy
kupiliśmy łóżeczko, materacyk, kołderkę z poduszką, 2 komplety pościeli i 2 prześcieradła, rożek, wanienkę, aspirator i kropelki do noska, sudokrem, szczotkę i grzebyk, i patyczki do uszu dla maluszka i wkładki laktacyjne. i wydaliśmy 670 zł. Najważniejsze rzeczy kupiliśmy
Super zakupki

Konia
Kaja to super imię dla córeczki i bardzo pasuje do Niny.

Tynka super wieści z wizyty.

Co to ja chciałam...dziewczyny czy znacie jakiś sposób na męczące gazy, które nie mogą znaleźć ujścia i krążą po brzuchu?
Męczy mnie to strasznie, że chodze zgięta w pół. Wzięłam już Espumisan ale nie pomógł. A dziś mam usg i boję, się że przez to będzie obraz zaburzony, pomijając już moje cierpienia.
Zachciało mi się budyniu na noc.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:57   #4684
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Ci

gizmiatko jaki masz juz duzy brzuszek, sliczny

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Flowerbombka mi w tej ciazy wyjatkowo chce sie drinka
Oczywiscie nawet lampki wina sie nie napilam, ale nie moge sie doczekac A ja tez z tych rzadko pijacych cos z % raczej lubie do smaku sie napic
Niestety trzeba bedzie jeszcze dlugo dlugo poczekac bo zanim skonczy sie karmic to minie troche czasu hehe
Nie wiem jak mozna jeszcze pomoc z tymi gazami.
Kiedys sucha rurke do wiadomo czego sie wkladalo ale trzeba umiec i miec taka specjalna (moze w aptece mozna kupic). To sie robi jak lewatywe, wklada rurki troszke wczesniej smarujac ja czyms np wazelina i na koniec rurki zaklada sie rekawiczke i zwiazuje. Ale to tak z pielegniarskich metod.
A z takich lagodniejszych moze herbatka koperkowa taka dla niemowlat.
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-12-19 o 16:00
Stary 2011-12-19, 15:58   #4685
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

A mi wczoraj na imprezie skapnął się szampan Piccolo bo mój synuś powiedział że to jest ble i wolał wodę z cytryną. Ale trzeba zrobić zakup Piccolo na sylwestra
A w ogóle to z syna to mi wodzirej rośnie wczoraj jeden 3 latek uciszył koło 20 osób i zaczął śpiewać bela bela dona i jakie zdziwienie wystąpiło na jego twarzy jak wszyscy zaczęli z nim śpiewać. Duma mnie po prostu rozpierała wczoraj

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 15:58   #4686
alamig
Zakorzenienie

Hej
Dziś robiłam test z glukozy. Bleeeee! Oby tylko dobry wynik wyszedł

Klaudia życzę Ci dużo sił i zaciskam kciuki za pomyślne rozwiązanie tej sytuacji
Stary 2011-12-19, 15:58   #4687
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Ech ja mimo, ze w zasadzie nie pijąca (sporadycznie martini z soczkiem jabłkowym lub winko grzane) to największą zachcianką w ciąży jest napic się czegoś alkoholowego.

Evcia dobrze, że już jesteście pogodzeni z Tż. No i gratuluję 7 rocznicy

Cytrynka wszystkiego najlepszego

Padłabym z rozpaczy bez tv w domu

Karolca bidulko ..nigdy nie miałam migreny, ale z tego co opisujesz to jakas makabra...
wy Syrenki, a mój Tż to wielbiciel Trabantów, gorzej ze ja nie podzielam jego pasji.

Super zakupki

Konia
Kaja to super imię dla córeczki i bardzo pasuje do Niny.

Tynka super wieści z wizyty.

Co to ja chciałam...dziewczyny czy znacie jakiś sposób na męczące gazy, które nie mogą znaleźć ujścia i krążą po brzuchu?
Męczy mnie to strasznie, że chodze zgięta w pół. Wzięłam już Espumisan ale nie pomógł. A dziś mam usg i boję, się że przez to będzie obraz zaburzony, pomijając już moje cierpienia.
Zachciało mi się budyniu na noc.
Ja nie wyobrażam sobie już życia bez internetu Wiele programów/filmów, które lecą w TV można bez trudu znaleźć właśnie w sieci. Ja niestety od małego dorastałam przy wiecznie włączonym telewizorze i w dorosłym życiu postanowiłam to zmienić Są jeszcze książki, na które znajduje się wówczas dużo więcej czasu
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:00   #4688
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

emigra, nowaken, moniahan i tynka sliczne brzuszki macie
aguska twoj synek jak zwykle uroczy
Flowerbombka dziekuje

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2011-12-19 o 16:02
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:01   #4689
Nikii89
Zakorzenienie

Claudia zgadzam się z dziewczynami, musisz teraz myśleć o sobie i o dziecku. Piszesz , że bierzesz to na spokojnie bo nie chcesz się denerwować. Kochana ale tego na spokojnie się nie da. W środku pewnie cała z nerwów "latasz". Najważniejsza jesteś teraz Ty jak i Twoje dziecko, tak więc jak już dziewczyny pisały najlepszym rozwiązanie jest brak kontaktu z nim. Niech pierw zrozumie, że źle postępuje. Niech przyjdzie przeprosi Ciebie jak i Twoich rodziców. Niech w końcu pokaże że jest facetem i że zależy mu na Tobie. Bo to co on teraz wyprawia to raczej pokazuje że Cię nie szanuje.
Owszem w każdym związku są dobre i złe chwile. No ale ludzie bez przesady - co on ma 16 lat??

Trzymaj się kochana, odpoczywaj, relaksuj się i najlepiej nie myśl teraz o nim.

A tak w ogóle to mój TŻ miał jechać od 26-31.12 do roboty na Warszawę i Stalową Wolę, ale zrezygnował dla mnie Kochany jest. Odmówił bo powiedział, że żona w ciąży i że chce ze mną spędzić ten świąteczno-noworoczny czas Tym bardziej że ma wtedy urlop

Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2011-12-19 o 16:04
Nikii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:02   #4690
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość

Małobąd — 1 października
Małogost — 23 października
Małomir — 11 stycznia
Małostryj, Małostryk
Małowid — 19 listopada
Małowuj
Manomir — 6 stycznia
Markusław — 25 kwietnia
Masław — 1 stycznia
Mezamir
Męcimir — 21 sierpnia
A moja mama naszego Morfeuszka nie może przeboleć
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:11   #4691
mag_99
Rozeznanie

hehehe karolca dzięki za dodanie imienia na listę na 1 stronie, no ale teraz mój Filipek wygląda jak rodzynek w środku pięknych pań ma chłopak z czego wybierać

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:15   #4692
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

gizmiatko jaki masz juz duzy brzuszek, sliczny

popieram
Stary 2011-12-19, 16:18   #4693
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
popieram
ja też popieram piękne brzuszki

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:30   #4694
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to mój TŻ miał jechać od 26-31.12 do roboty na Warszawę i Stalową Wolę, ale zrezygnował dla mnie Kochany jest. Odmówił bo powiedział, że żona w ciąży i że chce ze mną spędzić ten świąteczno-noworoczny czas Tym bardziej że ma wtedy urlop
brawo dla meza
Cytat:
bo tez malo spotykane imie, ale bez przesady nie jest ani smieszne ani obrazliwe, tyle tylko ze rzadkie a te z listy to masakra niektore
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:33   #4695
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
a ja lubię to imię - kojarzy mi się z Matrixem tylko nie chciałabym, żeby ktoś zdrobniał Morfi albo Morfik bo wtedy niestety kojarzy mi się z morfinistą - musiałby być Morfeusz i koniec!

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:36   #4696
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Aguśka ja też właśnie tak zrobiłam
Stary 2011-12-19, 16:56   #4697
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Hello

wczoraj znowu poszłam spać po 4 oglądaliśmy z tż filmy ojj a teraz tż ma cały czas na nocki i już nie po 12h tylko znowu po 8h więc idzie na 22 do rana...

Byliśmy na mały zakupach itp. maluch mnie troszkę skopał na mieście

Muszę dzisiaj albo jutro przygotować listę zakupów bo w czwartek jedziemy na ostateczne zakupy a w środę jadę sama na miacho po brakujące prezenty i jakiś fajny komplecik bielizny dla siebie

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:59   #4698
cziqua
Zadomowienie

a mnie cos choróbsko przed świętami łapie katar gardło zaczyna bolec co polecacie?

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 16:59   #4699
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
emigra, nowaken, moniahan i tynka sliczne brzuszki macie
aguska twoj synek jak zwykle uroczy
Flowerbombka dziekuje
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Aguśka ja też właśnie tak zrobiłam
nio juz teraz bede wiedziala
SZYMONEK

Stary 2011-12-19, 17:06   #4700
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

To splatanie jest dla mnie dziwne Karolinka i to ze nie moglas dobrac slow (to sie nazywa afazja). Koniecznie zapisz sie do neurologa. Oby to nie bylo nic powaznego, jednak jakis czas po porodzie jak juz dojdziesz do siebie koniecznie zrob tomografie i ewentualnie rezonans.
Bidulko
Byłam już z tym u neurologa, nie dość, że nie chciała żadnych badan zrobić to potraktowała jak gówniarę... Lekarz rodzinny jakby mógł skierować na badania to od razu był gotowy to zrobić, ale nie mogł.
Ale chcę od nowego roku zacząć coś robić, aby w razie podobnego ataku migreny czuć się bezpieczniej.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 17:07   #4701
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
ja dzis kończę 18 lat
Wszystkiego Najlepszego

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-19, 17:07   #4702
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
a mnie cos choróbsko przed świętami łapie katar gardło zaczyna bolec co polecacie?
mi pomogl syrop prenaglen dla kobiet w ciazy
Stary 2011-12-19, 17:10   #4703
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Z TŻtem w Marcu będzie 2 lata.
Ale znaliśmy się wcześniej..

mój TŻt ma 23 lata. Zanim zaszłam w ciąże z początku związku było świetnie w ogóle się tak dogadywaliśmy jak nikt inny, wręcz idealna para, później każdy z nas miał swoje zdanie na określony temat, ale zawsze szliśmy na kompromis. No Ale ogóle nasz związek należał do udanych, jego znajomi mówili że w końcu ma normalną dziewczynę z którą można porozmawiać, pożartować. Miesiąc przed zajściem w ciąże ktoś powiedział mu że nie będzie z nim rozmawiać bodajże jakaś dziewczyna bo ją straszyłam że oberwie.. (co za bezmyślność - ja nigdy agresywna nie byłam, poza tym przed ciążą byłam szczupła więc jakiekolwiek bicie nie wchodziło w grę poza tym ile ja mam lat 15?) I napisał mi na drugi dzień że jestem u niego przegrana.. Minęło pół miesiąca i akurat w tym czasie dowiedziałam się że jestem w ciąży. Nie miałam wyjścia i powiedziałam mu, to zaczęliśmy się spotykać jak gdyby nigdy nic.. Przeprosił powiedział że będzie się o mnie troszczyć że będzie dobrym partnerem i ojcem.. Wyprowadził się z domu do mnie bo pokłócił się z rodzicami, było pięknie ładnie, w końcu wychodził częściej do kolegów ale to moja wina była bo pozwalałam mu bo twierdziłam że skoro ja wymiotuje to nie musi też ciągle siedzieć przy mnie i patrzeć jak za przeproszeniem rzygam. Ale powtarzało się to zbyt często i w końcu go spakowałam.. Wyprowadził się z powrotem do swojego domu. Spotykaliśmy się dalej było lepiej niż mieszkając razem.. Były sprzeczki jak w każdym związku ale TŻ jak wychodził z siebie to potrafił podnieść głos, ale nic mi by nie zrobił. Wolał walnąć ręką w stół.. No i teraz właśnie od czasu kiedy miał mnie zawieźć na ostatnią chwilę na wizytę zaczął fiksować, że nie daje mu praw żeby się mną opiekował bo ojciec mnie woził do ginekologa bo brał sobie wolne w pracy.. (tak uzgadniałam z TŻtem że ojciec mnie zawiezie) nie widział nic przeciwko temu) Po tym że mam mu oddać 200 zł za łóżko na które się składał to mówię ze nie domagał się tych pieniędzy to dałam na wizytę. No i później że ja rozporządzam jego pieniędzmi że zobaczymy komu sąd przyzna dziecko itp itd.. a dzisiaj po 2 dniach przychodzi z łaską że ja bez niego decyzje podejmuje, podniesionym głosem wszystko.. że on nie nawidzi moich rodziców bo chyba mną manipulują itd..
Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
ja bym zrobiła tak: co najmniej na miesiąc zadnych kontaktów + przynajmniej chwilowa zmiana numeru telefonu + brak kontaktu internetowego (nie możesz od niego przyjmować i czytac SMS ani wiadomości bo ci bedzie różne cuda wciskał a tobie bedzie ciężej) sam ma sie domyslić że droga do ciebie prowadzi przez powazną rozmowę z twoimi rodzicami i przeprosiny

sorki że sie tak rozpisałam ale wkurza mnie ten gnojek, oczywiście to tylko rada, trzymaj się
Klaudia Owszem brak kontaktu to dobry pomysł, ale najpierw napisz mu jednego jedynego smsa. Napisz, że jesteś zła za jego niegrzeczne i nie dojrzałe zachowanie, za to, że podnosi na Ciebie głos, że Kochasz i chcesz być z nim ale nie nie wtedy gdy dalej będzie chamski dla Ciebie. Ze było między wami ok a on nagle zaczął odwalać jakieś szopki.

Ja myśle, że i Twoi rodzice maja racje i Ty i on może troszke. Ale najwazniejsze jest to, żeby żadno z nich nie narzucało wam zbytnio swojego zdania bo wkońcu zrobi się metlik. Niech przemyśli i sam napisze i wtedy spotkajcie się gdzies w osobnym miejscu bez wiedzy nikogo i sobie szczerze pogadajcie. I zduscie wtedy swoje nerwy wspolnie znajdzcie winy i racje i odnajdzcie kompromis.

Ja też mam TZ w wieku Twojego jest super mężem i ojcem. Właśnie się bawi z moim synem w namiocie z kulkami. A ja też mam 20 lat i 2 dziecko w drodze i myśle, że tu nie ważny jest wiek tylko dojrzałość emocjonalna.

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
Rutinoscorbin, wick na rozgrzanie, syrop z cebuli exentualnie tatntum verde do płukania albo szałwia
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 17:13   #4704
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Kupiłam dzisiaj w Biedronce rolade lodową i mam zamiar zjeść kawałeczek

oraz migdały bo któraś polecała na zgage wczoraj miałam drugi raz zgage tylko, że nie taką mocną jak ostatnio...

idę dalej Was nadrabiać

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-19, 17:14   #4705
cziqua
Zadomowienie

dzięki kobiety idę robic syrop z cebuli mam i vick i amol

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 17:22   #4706
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Byłam już z tym u neurologa, nie dość, że nie chciała żadnych badan zrobić to potraktowała jak gówniarę... Lekarz rodzinny jakby mógł skierować na badania to od razu był gotowy to zrobić, ale nie mogł.
Ale chcę od nowego roku zacząć coś robić, aby w razie podobnego ataku migreny czuć się bezpieczniej.
Karolinka idz do innego neurologa, koniecznie.
SZYMONEK

Stary 2011-12-19, 17:24   #4707
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za kciuki

zdecydowanie sie przydały wszystko z synkiem i ze mna w porzadku. Wynik mojej glukozy( miałam 75 g po 2 godzinach) lekarz stwierdził ,ze ok na czczo 87, po 111, hemoglobina tez w normie 12,3.
Dzis jest 24 tydzien i 4 dzien, Mateuszek wazy okolo 900 gram, szyjka ok 43 mm, głowka 64, brzuszek 206,polozenie gin napisał podłuzne główkowe jezeli dobrze odczytuje
na moja prośbe pokazał mi jescze raz siusiaka ( oczywiscie siusiaka dzidzi) kazał odpoczywac , nie przejadac sie i ostro nie tanczyc

Cytrynka wszystkiego najlepszego, zdrowia dla Ciebie i dzidzi, spokojnego porodu i jak najwiecej kopniaczków ale nas nabrałaś z ta 18

Karolca wspolczuje Ci bardzo, znam osoby które czasem maja bóle migrenowe i mówia ze to koszmar, wymioty, drgwaki i straszny bol.

U nas dzis na obiad schabowe dostałam wczoraj od mamy razem z surówka z pekinskiej zeby nie musiec nic dzis gotowac

My tez bedziemy trójka na M Martyna, Marcin Mateusz)

Super, że wizyta się udała

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-19, 17:25   #4708
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinka idz do innego neurologa, koniecznie.
tak.
Póki mam czas i siły to sobie poszukam dobrego neurologa. Mam u siebie w mieście Szpital Wojskowy w Przychodnią, myślę, żeby tam 'uderzyć'. Diagnostyka 'pod reką'. U mnie w przychodni niby też, ale nerologów mamy głupich

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-19, 17:28   #4709
agabi
Rozeznanie

dziewczyny kochane, dziękuję Wam bardzo za kciukiprzydał się bardzo.nastresowałam się dzisiaj strasznie. wizyta u gin bez żadnych rewelacji w sumie- wyniki w normie, ciśnienie i waga ok.i tyle.jak zwykle mnie nie zbadał...umówiliśmy się na usg , na 30 grudnia.
potem echo serca miałam. nawet dwa razy mi je robili, chyba wszyscy kardiolodzy z oddziału byli na tym badaniu...widownie miałam konkretną.ogólnie nie jest źle.tzn, nie jest bardzo gorzej niż było.miałam wysokie przepływy i teraz są jeszcze wyższe-ale wiadomo-ciąża, serducho mocno obciążone.mam leżeć. no i czeka mnie cesarka, już na 100 % ogólnie jestem szczęśliwa- spokojnie mogę się przygotowywać do świąt i kompletować wyprawkę

zaraz sobie poczytam co napisałyście i pooglądam fotki na mailu

jeszcze raz wielkieee dzięki za wszystkie kciuki i ciepłe myśli
Stary 2011-12-19, 17:31   #4710
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
dziewczyny kochane, dziękuję Wam bardzo za kciukiprzydał się bardzo.nastresowałam się dzisiaj strasznie. wizyta u gin bez żadnych rewelacji w sumie- wyniki w normie, ciśnienie i waga ok.i tyle.jak zwykle mnie nie zbadał...umówiliśmy się na usg , na 30 grudnia.
potem echo serca miałam. nawet dwa razy mi je robili, chyba wszyscy kardiolodzy z oddziału byli na tym badaniu...widownie miałam konkretną.ogólnie nie jest źle.tzn, nie jest bardzo gorzej niż było.miałam wysokie przepływy i teraz są jeszcze wyższe-ale wiadomo-ciąża, serducho mocno obciążone.mam leżeć. no i czeka mnie cesarka, już na 100 % ogólnie jestem szczęśliwa- spokojnie mogę się przygotowywać do świąt i kompletować wyprawkę

zaraz sobie poczytam co napisałyście i pooglądam fotki na mailu

jeszcze raz wielkieee dzięki za wszystkie kciuki i ciepłe myśli
Najważniejsze jest Twoje zdrowie Nie przemęczaj się o stosuj do zaleceń lekarza, będzie dobrze.
Wiadomo, ciąża jest ogromnym obciążeniem dla zdrowego organizmu a co dopiero mówiąc i chorobach. Cesarką się nie przejmuj, wszystko będzie dobrze i jest to w Twojej sytuacji najlepsze wyjście. Będzie dobrze i na 100% datę narodzin maluszka będziesz znała z wyprzedzeniem

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości