|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
|
|
|
|
#3362 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Zmartwiłyście mnie informacją, że wszystko się do nich przyczepia |
|
|
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
byłam dziś w h&m u mnie w focusie i było tam dużo więcej wyprzedażowych rzeczy niż w łodzi
mimo wszystko nic mnie nie zachwyciło, mierzyłam tylko ogromniasty, szary nierozpinany sweter z kieszeniami i łatami na łokciach przeceniony na 40zł, ale S była praktycznie jak L i dałam sobie spokój szkoda, że nie było tych jelonkowych sukienek, bo chętnie zobaczyłabym, o co tyle szumu na wizażu. za to mama kupiła sobie na 50% przecenie czarny płaszczyk za 75zł.
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Wykorzystałam dzisiaj 3 moje karty avanti i zakupiłam 5 par koronkowych majtek
udany zakup, właśnie takich potrzebowałam
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaopatrzysz się z czyścik odzieży i będzie git
|
|
#3369 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() i o pomiar skorzanej kurtki w klatce piersiowej rozmiar 40? Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-12-19 o 20:08 |
|
|
|
|
#3370 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny można zwrócić biustonosz? oczywiście jest z metkami ;]
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Kici kici miau miau
|
ja jeszcze wczoraj bylam w wykorzystac 3 karty z Avanti ( GB Gdansk) ale powiem szczerze ze duzego wyboru nie bylo.. sukienek w jelonki bylo sporo ale nie dla mnie taki styl.
tak wiec zakupilam sobie komin koloru czarnego i spinki do wlosow dla corki Hello Kitty
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Troszkę po fakcie, bo rzeczy z tej kolekcji sprzedały się w ciągu godziny Szczególnie te skórzane.W czwartek było trochę spodni bojówek i kilka miniówek.
|
|
|
#3375 |
|
Kici kici miau miau
|
prosilam o to jeszcze przed wejsciem kolekcji ale nikt nie byl wtedy chetny jak widac. no szkoda
![]() na All bardzo duze sa przebitki cenowe |
|
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mi się podobało parę ciuszków, ale zadowoliłam się bojówkami.
|
|
|
#3377 |
|
Zadomowienie
|
kojarzycie dziewczyny mgiełke waniliowa w okrągłej plastikowej buteleczce, hello kitty bodajże, jest tez różana. Jaka jest jej dokładna nazwa?
Edytowane przez szafiarka Czas edycji: 2011-12-19 o 21:16 |
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wyprzedaży w H&M to byłam w 3 różnych i w każdym zupełnie inna sytuacja. W jednym H&M się obkupiłam, było dużo rozmiarów i jak zaglądałam na dział męski praktycznie cały przeceniony, z kolei w 2 pozostałych - te przecenione rzeczy były strasznie tandetne i aż krzyczały z wieszaków- nie kupuj mnie a dział męski- parę jakiś cienkich kurtek czy sweterków z dekoltem przecenionych. Jeśli w waszych H&M też jest taka bieda to się nie dziwię, że nie miałyście co wybrać żeby zrealizować swoje karty awanti
![]() Ale muszę przyznać, że przeceny na Divided mnie pozytywnie zaskoczyły Z kolei co do bielizny- to ta najładniejsza nieprzeceniona (
Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2011-12-19 o 21:25 |
|
|
|
#3379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w Bydgoszczy widziałam jedną parę legginsów z tej kolekcji dragon, pewnie ktoś zwracał, rozmiar 36. Nawet przymierzałam, bo miały fajną cenę (79,90), ale materiał przypominał mi balona
Widać było wszystkie ślady po dotknięciu palców i można było go łatwo zadrapać. Już miały na pupie 2 ślady jakby zadrapane, takie przetarte białe, dlatego nie wzięłam, choć były dość fajne i ten zamek na środku mi nie pasował.Dziewczyny są może u Was jeszcze KOSZULE W KONIE? Jeśli tak bardzo bym prosiła kogoś o zakup rozmiaru 34, 36 lub 38, chętnie się odwdzięczę Kupiłam sobie na wyprzedaży tą sweterkową sukienkę (zdjęcie zapożyczone z all), ale nie wiem czy ją zostawić. Jak myślicie, warto ? |
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj byłam na zakupach:
- M1 - Malta - Stary Browar I porażka, bo nic nie kupiłam... Niby wisi tego wszystkiego, ale nic mnie nie przekonało... Aaa, nie, przepraszam. Dorwałam jedynie ''lisa'', tzn. taką etolę z futerka za 20 zł. Fajna jest, bo jest zapinana pod spodem za zatrzaski. Niby z działu Divided. Nie miała metek początkowych, więc nie wiem ile kosztowała wcześniej... Te etole jasne za 40 zł nie podobały mi się, bo są strasznie długie i nie mają żadnego podpięcia... Trochę mało funkcjonalne. Miałam jeszcze trochę kart AVANTI, więc po prostu kupiłam byle jakie spodnie i oddałam je. Więc mam teraz zwrot nabity na kartę ważną 2 lata Nie chciałam na siłę teraz czegoś kupować...
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny Wam też się tak mocno rozciągneły te spodnie materiałowe za 39,90 zł ??
|
#3383 |
|
Konto usunięte
|
Bylam dzis w H&Mie. Chcialam cos kupic wiec dokonalam dokladnej inspekcji wieszakow w caly sklepie. Jestem bardzo rozczarowana jakoscia. Wiekszosc ubran jest z fatalnego materialu. Marynarki kolorowe za 129 zl wygladaja jak tani dres, biala marynarka za 199 zl wydaje sie kiepsko wykonana, wszystko jest megasztuczne i nieciekawe. Trzeba sie ostro przekopac przez sklep, aby znalezc cos dobrej jakosci.
btw: ma ktoras z Was szpilki Versace? Jak sie sprawuja? |
|
|
|
#3384 |
|
Przyczajenie
|
Czy któraś z was sie orientuje czy od razu po świętach- 27 grudnia będą jakieś wyprzedaże?
|
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Mam parę tregginsów z h&m, ogólnie to uwielbiam je. Są grubsze niż legginsy, nie muszę się martwić, że mi tyłek widać, że majtki prześwitują. Ot, zwykłe spodnie, tylko bez kieszeni
I ładnie podkreślają kształty. Parę ze zdjęcia kupiłam ponad rok temu, może troszkę się rozciągnęły, ale nadal super leżą. A wiele dziewczyn pisało, że treggi z hama rozciągają się niemiłosiernie. |
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak bardzo chciałam wziąć w tym kolorze co Ty, ale u mnie same zmechacone i pozaciągane były, wiec zostało na beżowym
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co sie kryje pod tym poglebieniem przecen? zejscie z ceny czy dorzutka;p?
|
|
|
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Forget_me;31138553]Jest
dziekuje za odpowiedz, a orientujesz sie moze czy jest dobrze wyposazony?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

szkoda... moim zdaniem kolekcja była świetna

mimo wszystko nic mnie nie zachwyciło, mierzyłam tylko ogromniasty, szary nierozpinany sweter z kieszeniami i łatami na łokciach przeceniony na 40zł, ale S była praktycznie jak L i dałam sobie spokój