![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
lece sie myci do wyrka, bo znow mnie brzuch zaczyna bolec;( mam nadzieje, ze jutro sobie odpusci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No właśnie dlatego nie chciałam pytać, zeby się nie dowiedzieć ze np. pielęgniarki zawiniły ![]() ![]() A co do wizualnego efektu to w miarę upływu miesięcy od operacji to moja postawa się poprawiała - całe ciało, żebra, łopatki, mięśnie, ramiona, biodra przystosowywały się do nowego "rusztowania" i jest dużo lepiej niż było, nie mam takiej różnicy w biodrach, czy "talii" o ile coś takiego u mnie istnieje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dorsz numer 1 dla mnie. Miruny nigdy nie jadłam ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#184 | |
Rozeznanie
|
Santom, wiem, żem głupia, nigdy nie twierdziłam że jest inaczej
![]() Cytat:
Mam nadzieję że będę mogła wprowadzić swoje tradycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie też nie było tradycji czytania Pisma Św., ale z 10lat temu mój brat zaproponował, bo mówili o tym na religii w szkole i wszystkim spodobało się, od tamtej pory zawsze mój brat czyta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj tez na kazdym slubie placze i sie juz boi jak to bedzie na naszym
![]() |
#187 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój tylko raz przy mnie uronił łzę - jak 2 albo 3 lata temu w wakacje podrinkował sobie z moim tatą, poszliśmy później do mnie i zaczął mi po raz pierwszy opowiadać o chorobie swojej mamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() heh pianka też może być ![]() ![]() Cytat:
![]() Łaaaaaa facet płaczący na ślubach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie, nie, nie, sama co raz bardziej nakręcam się na NIE
![]() |
#189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oooo to zmienia postac rzeczy!! JA bym nie szła, nie chciałabym codziennie rano po przebudzeniu przeżywać koszmaru pt. kolejny dzień w koszmarnej pracy z koszmarnymi ludźmi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. sorry, ale to jest bezczelne ![]() 3. PIONA mój też nie wzrusza się za bardzo a już na pewno nie na ślubach ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-19 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro się czyta coś takiego ![]() Ja już spać, rano znowu do obowiązków ![]() Dobranoc Dziewczyny ![]()
![]() |
#192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2 - ludzie, wiem rodzina itd. ale z reguły to właśnie rodzina najbardziej wykorzystuje takie okazje, przynajmniej ja tak to widzę, że już prędzej obce osoby przyniosą coś od siebie żeby nie przyjść z pustymi rękami na wyżerkę ![]() 3 PIONA ![]() Idę lulu, bo wczoraj o 7 wstałam ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a może szukają kogos na miejsce jakiejś ciężarnej babki na zwolnieniu... bo umowy tylko na zastępstwo... może tym bardziej nie warto zawracać sobie głowy ![]()
![]() |
#194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba jutro do mnie przyjedzie po pracy booo... przyjechała do nich w piątek wieczorem taka pani D. która była przyjaciółką mamy TŻa. Ona była z nami na pogrzebie, polubiłam ją wtedy, chociaż taka strasznie (!!) otwarta, to jednak fajna kobitka. Ona jest "starą panną"... no i przyjechała w piątek pod wieczór - podobno po to żeby posprzątać im mieszkanie przed Świętami, ot jako dobra przyjaciółka domu chce im pomóc. Wszystko byłoby ok, ale ona została u nich na sobotę, niedzielę, dziś jak TŻ wrócił z pracy to jej nie było i juz się ucieszył, ale później (ok. 17.) wróciła... Powiedzcie mi proszę co o tym sądzicie?? czy to jest normalne zachowanie? czy może widzicie w tym coś hmmm... dziwnego? ![]() TŻ się wkurzył i napisał mi dziś że przyjedzie jutro do mnie i czy jeśli będzie taka potrzeba to czy go przygarnę na dłużej - oczywiście się zgodziłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam swoje podejrzenia, ale chciałabym usłyszeć/przeczytać Waszą opinię ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
dobranoc
![]() Cytat:
![]() 2. to prawda... z rodziną dobrze się wychodzi tylko na zdjęciu (czasem i to niekoniecznie ![]() o 7 do kościoła?! o mateczko, ja wstałam 10:30, a do kościoła na 11 zebrałam się w 15min ![]() współczuję migren ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Ah, żeby było jasne, pogadam z TŻ jutro na ten temat, ale nie chcę czegoś palnąć i dlatego Was pytam o obiektywną ocenę sytuacji
![]() Monia to jeśli się zdecydujesz to powodzenia na teście ![]() 15 minut? dobra jesteś, ja się 15 minut ubieram, a gdzie make-up, mycie zębów i czas na odzyskanie przytomności? JA wstałam o 7 a wychodziłam z domu o 8.30 ![]() ![]() Ehh idę już bo się zebrać nie mogę żeby iść siku ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym, co faceci maja dwie lewe ręce i nie posprzątają sobie? Ok, rozumiem na jeden dzień wpaść i pomóc, ale tyle czasu... Sorry, ale w to nie uwierzę, jak dla mnie to wymówka żeby czepnąć się ich ![]() Inna możliwością jest to, że kobieta może szuka sobie bliskich osób z którymi mogłaby spędzić święta, ale moim zdaniem takie rzeczy inaczej się załatwia (po prostu pyta czy nie mieliby nic przeciwko spędzeniu świat razem, żeby było raźniej). Tak czy siak jeżeli TŻ serio zdecyduje się wyemigrować do Ciebie, najpierw powinien porozmawiać z tatą... bo może tacie również nie pasuje obecność tej kobiety, i złym rozwiązaniem jest pozostawienie sam na sam z 'przyjaciółką', bo facet sobie nie poradzi. Wtedy obydwaj powinni dac jej do zrozumienia że dziękują za pomoc ale ni życzą sobie ciągłego nachodzenia i mieszkania u nich. Jeżeli tata TŻ chce zamieszkać z ta kobitą to cóż... wtedy chłopy muszą dogadać się między sobą, bo faktycznie ja nie widzę możliwości żeby Twój TŻ mieszkał z nimi w trójkąciku ![]() no nic, musisz poczkeać na TZ co Ci powie ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() hehe na test pewnie się zdecyduję (o 13) ot tak, by nabrać doświadczenia ![]() hm, 15min. to sporo, w tym czasie zrywam się jak szalona ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc po raz kolejny ![]()
![]() |
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie to też jest dziwne ale to tata TŻ powinien zareagować ![]() Dziękuję za pochwałę moich pierniczków ![]() ![]() ![]() kuti też nigdy nie jadłam a najbardziej lubię śledzie ![]() Ja dziś dostałam @ i umieram ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Szarlotki u mnie nie ma
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wiecie jakiego mi T. ostatnio smsa napisal? to tak odnosnie tych prostych ale milych ![]() ![]() ![]() Dzien dobry ![]() No, a grzybowej u mnie nie ma ale u mojej babci w Opocznie (pozdro Mabi ![]() ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-12-20 o 06:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie znam sytuacji w domu Twojego TŻ, ale z tego co Moniq pisała, to On nie ma Mamy. więc jedno co się nasuwa na samą myśl to: co za wredne babsko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Przyszłam godzinę temu do pracy i jeszcze nic nie zrobiłam, jedynie śniadanko i kawkę ![]()
#202 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hm... kawa dobra myśl ![]() ![]() ja dziś też witam z rańca ![]() wstałam o 7, polecieliśmy na targ po choinkę, i jest! ![]() ![]() ogólnie kupiliśmy jeszcze duuużo pyszności, mam przepyszne ciasteczka z budyniem na dzisiejsza wigilijkę ze znajomymi, ale kurcze uszek nie było... mam nadzieję że w supermarkecie coś znajdę ![]() muszę napisać jeszcze 4 listy motywacyjne (już brak mi pomysłów ![]() ![]() ![]() dobra, lecę po tą kawkę ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-12-20 o 08:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Mi tam sie podoba taka odpowiedz
![]() Fari - zgadzam sie z dziewczynami w twojej sprawie ![]()
![]() |
#204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fari, to świetnie, ze kontrola przeszła pomyślnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fari, odnośnie Twojego problemu... No to nie wiem... Istnieje chyba także możliwość, że ta babka była dla ojca TŻ już wcześniej kimś więcej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Kohnelia - już nie mam pojęcia jak będzie, dajemy sobie czas do przemyślenia do końca grudnia, szczerze to już robi mi się to obojętne, w sumie dla mnie może być tylko cywilny, a najwyżej kiedyś kościelny, wsio ryba... Fari - a może coś się kroi? jak jest przyzwolenie ojca to może skłaniają się ku sobie, dziećmi nie jesteście, to już niech będzie decyzją ojca Twojego TŻa, najlepiej żebyś się w to nie mieszała, najzdrowiej będzie ![]()
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj po powrocie od lekarza poszłam spać. Net w okolicach 20:00 pada,więc rzadko o tej godzinie pisuje...torby na prezenty kupione....dziś chyba choinke będziemy ubierać
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
clood dokladnie, facet sam zostal... Ł. tez zaraz moze z gniazda wyfrunac... i co wtedy... a jednak czlowiek to zwierze stadne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Kinii, to się zgadzam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.