![]() |
#1261 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dekupażystki się wymieniają :))
Cytat:
Zostaw troszeczkę na czas Świąteczny ![]() -u mnie zachowały się maleńkie słodkości od obu wymianek-aż sie mocno dziwię ,że moje domowe łasuchy jeszcze nie wywąchały gdzie je ukryłam ![]() Dziewczyny,pieknie się wszystko prezentuje:słodkościowo i ślicznościowo. Myslę ......od Stokroteczki???? ![]()
Moje decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554572 Z miłości do niteczek; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654039 Milej jest dawać niż brać. Edytowane przez kaj07 Czas edycji: 2011-12-19 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1263 |
Osiołek z zakątka :)
|
No to skoro dziewczyny jednak słusznie odgadły prezent Bożenki
![]() ![]() ![]() ![]() Naszą Pierwszą Dekupażową Wymiankę Forumową za zakończoną !!! Dla wszystkich uczestniczek wielkie ![]() ![]() ![]() Wielkie buziaki i podziękowania dla Was Dziewczyny i dziękuję za miłą zabawę i wspaniałą atmosferę na tym zwariowanym wątku ![]() ![]() ![]() A teraz można rozpocząć następną ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2011-12-19 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
No wiecie dziewczyny, coś wam szybko to zgadywanie wyszło. Absolutnie nie wiem jak Wy do tego doszłyście.
![]() Jeszcze raz moim wymiankom dziękuję za śliczne prezenty. Ewuniu Tobie wielkie dzięki za super zabawę. Dawno już się tak fajnie nie bawiłam jak z Wami tutaj babeczki. Całuski dla wszystkich uczestniczek. ![]() ![]() No i czekam na następną wymiankę. Biernasia. ......................... ......................... ......................... ... Papierki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546774&page=7 Biżuteria - https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post24 336411 Decoupage - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496541&page=12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez ciesze sie i dziekuje wszytskim. Fajnie ze prezenty dolecialy, bo juz myslalam ze je poczta gdzies zapodziala. No i czekam na temat nastepnej wymianki oczywiscie.
Buziaczki dla Was szalone dziewczyny. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w srode w nocy zamawiam drewienka, więc zobaczymy czy sie uda do tego czasu wyklarować wymiankę, nie wiem czy będę w ciągu najbliższych miesięcy robić zakupy w tym sklepie ![]()
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
A teraz można rozpocząć następną
![]() W takim razie Jolcia do roboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
A teraz wszyscy ładnie razem: DZIĘ-KU-JE-MY!!! Za wysiłek organizacyjny
![]() ![]()
#1269 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJEMy,DZIĘKUJĘ!!!!!
1.Przede wszystkim Ewuni,naszej wspaniałej organizatorce ![]() 2.Moim Mikołajkom za kawał serducha w każdym prezencie ![]() 3.Za atmosfere panującą na tym wątku-uśmiałam się tu nie raz do łez ale do wzruszeń była okazja ![]() To co? Następna? Tutaj oczywiście? Nie będziemy zakładać nowego wątka? ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- No to słowo się rzekło.Jak zapowiadałam: Podaję reguły i ogłaszam nową WALNIĘTĄ WYMIANKĘ Z AKCENTEM! ![]() 1.Podstawowy punkt: Wartość materiałów nie może przekraczać 2 złote. 2.Wysyłamy tyle prezentów ile zgłosi się osób.Czyli każda do każdej.(jak się będziecie bardzo buntować to możemy ograniczyć do ...10? ![]() ![]() 3.Musi zawierać COŚ CZERWONEGO. (Choćby kokardka,no ale o Waszą inwencję się nie boję.) 4.Prezenta nie muszą być decou,wręcz przeciwnie! Im różniej tym ciekawiej. 5.Staramy się zmieścić do koperty.Ale rozmiaru nie określam ![]() 6.Wysyłka od 1 do 7 lutego 2012 aby na 14 lutego wszystko spokojnie doszło. 7.Zgłoszenia do 5 stycznia do pólnocy.Będzie czas otrząsnąć się ze Świątecznego decou Coś jeszcze? Macie jakieś sugestie? Zastanawiałam się nad kartką...ale kilkanaście kartek to mogłoby już sprawić kłopot zwłaszcza niekartkującym a ja chciałabym aby jedynym kłopotem w tej wymiancę było "jak zmieścić się w 2 zł!" ![]() No i teraz lista chętnych już zgłoszonych ale liczę na jeszcze dużo,dużo więcej! 1.JAMBOLAJA 2.DECOMANKA 3.BIERNACKA4 4.ZIELONABUTELKA 5.TERENIA18 6.STOKROTKA(tylko jaki damy Jej limit cenowy...1 Funta?,no i czy nie wycofa się ze względu na ilość znaczków...) 7.ULA zaocznie bo już z góry zapisywała się na kolejną 8.PUPIL 9.KAJO7 10.FIGAMAGA 11.COMCIA 12.CYCOL11 13.KICIA 14.KATHINA Kto następny?
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2012-01-02 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
a wiecie, że jedna kartka wydruku kosztuje 2 zł
![]()
#1271 |
Raczkowanie
|
ja sie nie wycofuje, i jak dla mnie moze byc 1 funt, mamy tu funciaka, wiec napewno cos znajde co ozdobic mozna, co bym po smietnikach szukac nie musiala. hehe
Czyli co temat walentynkowy??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
o matko ja byłabym jednak za limitem ilościowym... w ogolę przydałaby mi się przerwa od decuo, bo przed świętami trochę tego było
![]() za 2 zl to mozna deche formatu A4 kupić ![]() temat walentynkowy może być - retro zakochane pary i serduszka jak kto lubi, i różyczki Martusiowe i ogólnie klimaty romantiko ![]() ![]()
#1273 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Proszę mnie też dopisać...ale ja będę pewnie preferowała decu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
to może wszystkie do Ewy wyślemy. Martusia tak marudziła na te znaczki, a tak wyśle dodatkową kopertę, kilka znaczków i koszt bedzie jak w przypadku dwoch paczek a nie dwudziestu
![]() Albo do Joli ![]() ![]() ![]()
#1275 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tematu nie narzucam.Myślałam początkowo aby była serduchowo-walnięta ale w końcu zostało na czerwonym akcencie bo nie każdy lubi serduszka...Zresztą serduszko tak na prawdę będzie i tak w każdej pracy ![]() Cytat:
Ilościowo-Jak chcecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() O! Świetny pomysł! Biorę to na siebie jakem organizator! Stokrotka śle do mnie troszkę wcześniej,ja rozsyłam ze swoimi ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Ale myśle, że dziewczyny ktore miałyby problem z tymi znaczkami mogly by przesłać przez jedną osobę....
Ja Ci swoje komody prześle, za każdą poczta chce 15 zeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
zapraszam na moj blog ![]() Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2011-12-20 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Raczkowanie
|
ja jestem za i nawet fajny pomysl, zeby jedna osoba rozeslala wszytsko, ja oczywiscie koszta bym zwrocila
pisze sie na nowa wymianke napewno ale to zalozymy nowy watek czy dalej na tym ciagniemy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
|
Ciągniemy na tym wątku
![]() ![]() Tylko nie wiem, czy uda mi się przed świętami zrobić galerię, przepraszam za opóźnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po świętach przecież może być, a teraz zabieraj się za pierogi ![]()
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
Dopisuje się świadomie i dobrowolnie-zebrową produkcje rozpoczynam po świętach.
#1281 |
Wtajemniczenie
|
To może i ja się dopiszę? (dzięki Jolu, że mnie na duchu podniosłaś i mam odwagę się zapisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Wtajemniczenie
|
Galeria konieczna najlepiej po świętach, bo teraz nawet nie będzie czasu na uważne czytanie i podziwienie
![]() Ewuni chciałam podziękować jeszcze raz za super pomysł i organizację, a Wam wszystkim za super zabawę. Nad następną zastanowię się po Świętach, bo teraz myslę o choince, grzybkach, buraczkach, mięskach itp itd..... a czas tak jakoś pędzi ostatnio......
#1283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie wiem czy dam rade wziąć udział w wymiance. Cały czas analizuje czy podołam. Chyba, że ktoś chce prywatnie??
![]()
zapraszam na moj blog ![]() Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2011-12-20 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Emilko na razie Cie nie wypisuję.Na to zawsze przyjdzie czas ![]()
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]()
#1287 |
Zadomowienie
|
Ja też OGROMNIE dziękuję naszej organizatorce
![]() ![]() Bez Ciebie Osiołku nie miałabym tyle emocji i zabawy DZIĘKUJĘ! ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kolejnej wymianki, nie mogę się aktualnie wypowiedzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Rozeznanie
|
A moze taką wymiankę jaka była?Tzn dla dwóch osób. Bo jak pomyślę o 20 rzeczach to normalnie strach mnie ogarnia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tymże właśnie wpisem historia zatoczyła koło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Raczkowanie
|
Ja też się dopisuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.