|
|
#1951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII
Cytat:
Cytat:
Bosze, jakie cuda
|
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko je odkazam takim niemieckim specyfikiem w sprayu, a bielizne choc kupuje zawsze taka ktora wyglada na nowa to piore w wysokiej temperaturze tylko pierwszy raz pozniej juz normalnie ![]() Cytat:
A torebki z sieciowki to chyba juz nigdy nie kupie normalanie w sklepie za cene np 129zl te torebki sa strasznie slabe albo ja na takie trafiam-juz rekalamowalam 2 a 3 napewno nie kupie
|
||
|
|
|
#1953 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)
|
|
#1954 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze, że dołączyłaś takie cudeńka chcemy oglądać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szczególnie to body koronkowe i ogólnie te pogrubione cuda!
|
||||
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj skromniutko bo tylko futerko do płaszcza za 3 zł. Bardzo mała dostawa była przed świętami
|
|
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje bardzo
Przyznam się, że również cieszę się z moich 'perełek' i nie spodziewałam się, że takie ubrania można znaleźć w lumpku
|
|
|
|
#1957 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i cena powala!Cytat:
ja rowniez czasem sie tak nacielam przez to, ze bylam na cos zapatrzona. Teraz staram sie tak szybko nie podejmowac decyzji i ogladam dokladnie rzecz, bo moze akurat zostala oddana bo cos sie z nia stalo i taka teraz mam strategie a z tymi butami - ehhhhh przykro mi - moze zanes je do szefca, oni maja wszystkie gadzety do butow, moze poprostu wszyje Ci nowa gumke, albo cos innego poradzi a buty extra wszystkie!!!! torebka CUDO Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1958 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moje buciki dzisiejsze. Niestety też koszt duży jak na buty z SH. Wczoraj kosztowały 51 zł, dziś za nie dałam 40 zł. ( Atmosphere)
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Fajny wątek. Ja co prawda od niedawna jestem fanką sh, za sprawą mojej szwagierki. Ale mam już trochę ciuszków z sh w swojej kolekcji. To moje ostatnio zakupione :
|
|
|
|
#1961 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|||
|
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za mile slowa
Chociaz i tak sie bardzo ograniczam co do szperania w sh juz nie chodze po wszystkich ostatnio odwiedzam tylko dwa...Cytat:
ale te buty mi calkiem zamydlily oczy...moj zaprzyjazniony szewc powiedzial, ze zwyczajnie nie oplaca mi sie wszywac nowej gumy, bo ona jest akurat na zgieciu kolana i ona caly czas bedzie sie szybko rozciagac wiadomo siadamy zginamy nogi i wogole szkoda kasy na wszycie jak po jakims czasie znowu sie rozciagnie ![]() Ciesze sie ze moje wykopaliska sie podobaja ![]() Cytat:
![]() Musisz mi uwierzyc na slowo to wszystko pochodzi z lumpka takiego gdzie sa sieciowkowe ciuchy z czescia na wage i wycene
|
||
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
A co to jest Tanix?
|
|
|
|
#1964 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i kolczyki te fioletowe Cytat:
Z butami możesz iść do szewca i spytać czy coś da się zrobić... mi sie rozciagneła gumka w moich kozakach z atmo ( ale mam je już 3 lata ) i poszłam sie spytać, niestety bez rezultatu bo materiał tam za cienki i jakby próbować nie wiadomo czy by pomogło, wiec sobie odpusciłam. Ale może w Twoich sie da wszyc inna gumke czy cos zrobic
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz pisalam wyzej
Jest to sklep z sieciowkowymi ciuchami (u mnie reserved,cropp,house, mohito). Czesto ciuchy z reklamacji, z malymi wadami (czasami i duzymi ja tam ciuchow prawie wogole nie kupuje, bo prawie wszystkie maja dziury), buty np z lekko odklejona podeszwa, kolczyki bez zapiec, przerwane wisiorki(1 min i juz naprawiony )Cytat:
|
|
|
|
|
#1966 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) w ogóle wszystko super!!!!Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|||
|
|
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
ale mi dzisiaj smutno... środa - dzień dostawy w moim ulubionym lumpku. Ale od zeszłego tygodnia dostawy nie było i będzie dopiero 11 stycznia
![]() a Wy tu takie cuda wstawiacie....
|
|
#1968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jakie taniutkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajna ta czarna bluzeczka
|
|
#1969 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Kokon pro
|
my tez dzis z Sag etwas poszlysmy, bo wisiala kartka ze wyprzedaz do wczoraj, dzis wstalysmy snieg sypie jak szalony, ale poszlysmy a tam nowa kartka, ze dalej wyprzedaz niech ich drzwi scisna o tyle powiem.
|
|
|
|
#1971 |
|
Zadomowienie
|
u mnie właśnie też w większości wyprzedaże ;/ ale upolowałam 1 koszulkę
później się pochwalę
|
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj była niby nowa dostawa, ale jakaś taka skromna, i cena za kg niższa niż zwykle w taki dzień. Ciekawe dlaczego tak mało sprowadzają przed świętami
Nic to jednak, i tak wyszłam z pełnymi siatami hehe. Zrobię zdjęcia i wstawię jak mi wszystko wyschnie
|
|
|
|
#1973 |
|
Wtajemniczenie
|
Jej, jak ja dawno nie zaglądałam do Was. Świetne rzeczy znajdujecie, szczególnie buty Atmo i płaszczyk z futerkiem.
Tez planuje wyskoczyć na dniach na jakieś łowy, wiec postaram się pochwalić
|
|
|
|
#1974 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za pochlebne komentarze
U mnie też niby były dostawy w lumpkach, ale bardzo skromne, wieszaki puste i ludzi bardzo mało. Szał będzie dopiero po nowym roku, a dokładnie w drugim tygodniu. Przymusowy odwyk dla Nas :P
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
dawno mnie tu nie bylo
ostatnio malo chodzilam po lumpkach bo pogoda skutecznie mnie zniecheca.... ale nawet rzadkie wyjscia zaowocowaly upragnionymi i dlugo poszukiwanymi plaszczykami 1.Clockhouse z C&A - 45 zl (nowka z metkami) - kurcze w lumpie wisialo ich tam ok 10 w roznych rozmiarach, nie wiem skad je pobrali, zadnych wad nie mialy ani nic z tych rzeczy, nawet lumpem nie smierdzialy, szukalam takiego od samego poczatku moich lumpowych poszukiwan wiec cene przeboleje 2. Laura Ashley - 28,50 zł - 100% welny, firma brytyjska a made in Poland ![]() jestem przeszczesliwa z moich zdobyczy, to byly milosci od pierwszego wejrzenia ![]() oba plaszcze kupione w lumpkach z wycena, taniosc to nie byla ale u mnie w tych na wage kupic cos porzadnego z ciezszych rzeczy to trzeba wybulic majatek - nie oplaci sie krotko mowiac.1.jpg2.jpg 3.jpg4.jpg P.S. czy prala ktoras z was 100% welne w pralce? kiedys pytalam o plaszcz z dodatkiem welny i wiem, ze pralyscie w pralce, niby na metce jest napisane, ze prac na sucho ale same wiecie bulic ze 20 zl za pranie plaszcza za 28 troche bezsens ![]()
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tez to intersuje czy pierzecie plaszcze na ktorych pisze czyscic na sucho, jaki program ustawic w pralce(jaka temperatura)?????? |
|
|
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak dumam czy nie zaryzykowac i wrzucic na pranie zimne, program welna, ale jak mi sie spierdzieli ten krotki plaszczyk to sie rozplacze ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie w lumpku malo co ogladam za okryciem wierzchnim ale chyba zacznę. ![]() A co do tych moich rurek chabrowych maz mi zrobil zamek i sie nie odpina juz
|
|
#1979 |
|
Kokon pro
|
ja pralam w 30 stopniach na delikatnym programie, w wys temp sie skurczy i zrobi brzydki
ja pralam nawet puchowke, bo w pralni 40 zl chcieli ;/
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie podnosiłam za bardzo bo bałam sie ze sie tez rozciągnie, ale nic sie z nim nie stało, wysechł i nadal go namiętnie używam ps. wrzuciłam go na chwile do wirówki, bo bałam sie powiesic taki ciezki i mokry
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

choc mam nadzieje, ze da sie jakos naprawic te buty, bo ich ogolny stan jest super...Nie wiem jak wy, ale ja czasem jestem zaslepiona jak cos znajde co mi sie dawno marzylo i tak bylo w przypadku tych butow spojrzalam z przodu wszystko ok wiec juz na tyl nie spojrzalam i to byl blad- w domu dopiero zobaczylam, ze ta gumka na samej gorze jest tak rozciagnieta, ze buty brzydko sie marsza i wygladaja jak takie buty uzywane przez wedkarzy poprostu gora jest za szerokoa i co byscie z tym fantem zrobily...????

i bardzo dobrze, że dołączyłaś takie cudeńka chcemy oglądać 

klask i:

Nic to jednak, i tak wyszłam z pełnymi siatami hehe. Zrobię zdjęcia i wstawię jak mi wszystko wyschnie