|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
![]() P.S. Ola
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
ale to wszystko przez to, że muszę sprzątać wolniej i z częścią rzeczy czekać na męża bo już dźwigać łóżek nie chcę
![]() i dawkować sobie to sprzątanie czego nienawidzę, bo ja lubię robić wszystko od razu ![]() to idę ![]() ***
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-12-20 o 08:58 |
|
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Wam tylko pomacham z rana
![]() Później nadrobię ![]() |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() moje dziecko jeszcze spi ale pozno poszla spac bo po 23-ej , a na urodzinach wymeczyla wszystkie kuzynki ktore robily za konikaja mam w planach skonczyc porzadki u mamy i finito........jeszcze dostalam@
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Karo a kupiłaś tą torebkę z etorebka?
Powiem Ci, że jest taka sobie Trochę za mała dla mnie.... ale jest jeden PLUS -ma idealny szarobeżowy kolor i będę z nią jeździć do sklepów z farbami przy wybieraniu kolorów na ściany
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
a ja mam pytanko do p4w bądź innych zorientowanych. jak chcę sobie zamówić cos ze sklepu mango z ich strony, to jak tam się płaci, przelewem? czy przy odbiorze można, bo ja zagramanicznych przelewów nie robiłam nigdy i pojecia nie mam jak i co Śnieg pada ![]() Wyspalam się, mam dobry humor, kawke i sterte prasowania. Czekam z nim do 13 na taryfę, może się wyrobie w 3 godziny ![]() Jola dzięki. Ty na oko robisz? faktycznie trudno uwierzyć
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-12-20 o 10:11 |
|
|
|
#1687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bo ja zawsze tyllllu rzeczy potrzebuję, a jak mam prezent wybrać to nie wiem PLUS torebki super przyda się
|
|
#1688 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie wyspalam sie potrwornie polozylam sie baaaardzo pozno i koty szalaly cala noc, co chwile musialam wstawac je uspokajac a rano trzeba bylo wstac ja dzis biore sie za sprzatanie lazienek
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zjadlam sniadanie, dopije kawe i pojde spac ![]() Na Wigilie nie bede extrowac i Antonio bedzie jadl wszystko to co my, grzyby w kapuscie tez. Zreszta jak robie pizze inna dla niego, to i tak najpierw sciaga nam wszystkie pieczarki czy inne grzyby z naszych kawalkow. Antonio nie ma zadnych problemow zoladkowo-jelitowych, wiec nie widze przeciwskazan, szczegolnie, ze nie jada tak codziennie, bo na ogol serwuje zdrowa kuchnie.
|
#1690 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm, a co takiego przeskrobał? a dziś co? lewa nogą wstał? co do karkówki to kujuję mielona ale Pani przy mnie mieli więc wiem co kupuje ![]() Cytat:
padłam
|
|
#1691 |
|
Ola-Unhola
|
Cieszę się, że nasza praca (kładzenie tapety) jako tako się podoba Wojtusiu, w normalnych warunkach tez pewnie położyłabym za wezgłowiem tylko. Tu musiałam niestety pokombinować ![]() angy, dzięki za foto ![]() Ty masz rolety na ramie okiennej. Ja myslałam, żeby na ścianie (tam gdzie karnisz przymocować. Ale w sumie wczoraj stwierdziłam, że kupię taką cięższą zasłonę spiętą na bok (tak jak mam kremową firankę). Jakis welur albo coś w tym stylu. Teraz powiesze ta jasną, nie bedę na szybko szukała. Po Świętach się tym zajmę. czeko też dostałam @ ![]() Ale w sumie lepiej niż jakbym miała dostać w piątek/sobotę. Nie dałabym rady niz zrobić.... Werka pieknie zapozowała ![]() Chyba ma to po Mamusi ![]() Wypije kawkę i idę coś posprzątac. Wczoraj byliśmy w castoramie, kupiłam troche ozdób świątecznych i 3 kwiatki. Może trudno uwierzyc, ale tak poprzednie zaniedbałam, że od 2 miesięcy nie mielismy żadnego
|
#1692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie bardzo dobrze, mnie teraz olśniło, że w sumie Zosia już nie raz jadła grzyby, na pizzy właśnie i tez nigdy jej nic nie było Cytat:
Cytat:
![]() No trzeba kurka znaleźć jakieś dodatnie plusy
|
|
#1693 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
moja kotka dostala pierwszej rujki
|
|
#1694 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To chyba dość tłuste wychodzi, czy nie? ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Nie ma nikogo?
|
|||
|
|
|
#1695 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja juz jestem
sprzatnelam lazienki w ekspresowym tempie i mam chwile wolnego ![]() jutro biore sie za kuchnie ![]() aaa Jola mialam pisac ale zapomnialam, pamietasz jak pisalam, ze maly skarzyl tacie, ze mama go bije? wszystkie sie dziwily a Twoj Kuba widze taki sam klamczuszek a w ogole wiecie co? tesciowa chciala wczoraj wziac malego na noc i on pierwszy raz w zyciu nie chcial zostac powiedzial, ze nei chce z babcia chce jechac z tata do mamy i z mama spac jak te nasze dzieci sie zmieniaja teraz szok
|
|
#1696 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tu zonk ![]() E tam, kawałek nie zaszkodzi ![]() U siebie Pierwszy raz, zawsze wybywaliśmy Od razu mówię, że część jedzenia zamawiam gotowe, bo chyba wiadomo, że ja nie zrobię ![]() Cytat:
![]() Trafne określenie Dobry pomysł, muszę spróbować Niedawno napisałam o to samo do Amarantusa, bo też mają ich produkty, a ja tam i tak zamawiam, ale mi jeszcze nie odpisali ![]() ![]() Sami Była szybsza, no ale to CBŚ, wiadomo... ![]() Cytat:
No i tak mi się kojarzy Ale fakt, miło mnie zaskoczyli Cytat:
Cytat:
![]() ~~~~~~~~~~~~~~ Wszystkie sprzątają, a ja siedzę Ale nie chce mi się Dzisiaj rano spadł u nas wreszcie jakiś cień śniegu. Oczywiście już śladu po nim nie ma. .
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnych zapraszam do klubu na filmik
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karo doradzisz mi w sprawie tortu? bo bede na all zamawiala a chce zeby doszlo w przyszlym tyg.
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniają się, oj zmieniają, jeszcze parę miesięcy temu Kuba był aniołem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam na zakupach , kupiliśmy Kubie zimowe buty, ale i tak nie wiadomo, czy się przydadzą , śnieg to ja widziałam u nas chyba w lutym
|
||
|
|
|
#1700 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie? ![]() ~~~~~~~~~~ Za tydzień idę do Tymka na zebranie rodziców ![]() .
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie ![]()
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
ja dziś i jutro w domu, nie pytajcie dlaczego Choinkę z Martysią już ubrałyśmy, z braku miejsca mała i sztuczna ale kiedyś to sobie odbiję Przypomniała mi się ostatnio nasza pierwsza wspólna z mężem choinka..była żywa, ogromna i przepiękna, ale wtedy jeszcze mebli nie posiadaliśmy i zajmowała pół pokoju ![]() Co do wigilii to Martynka na pewno nie dostanie sałatki jarzynowej, zbyt dobrze pamiętam zeszłoroczną nockę powigilijną i sałatkę na całej naszej pościeli a dostała tylko odrobinę specjalnej wersji bez majonezu Reszty pewnie popróbuje, kapusty z grzybami u nas w domu się nie jada, śledzi na wigilii też więc problem z głowy ![]() Morska udanej wywiadówki Miramej fajne te buty Mayaszko co do maku to babcia nie raz mi opowiadała jak niemowlętom mak zawijano w chusteczkę i dawano do ssania, żeby były spokojne Na szczęście na Martynce nie próbowała
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym doprawiasz że Zuzka nie je. Ja sypie moc wszelkich ziół,daję cebulę,czosnek i nawet nie pomyślałam żeby osobno zrobić,albo że ziół nie może czy coś OMG współczuję, współczuję, współczujęwróciłyśmy z urodzinek.Był obiadek, tort,kawka i mandarynkówka Matka z dwójką dzieci na imprezce z kieliszkiem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1704 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, padam poprostu padam.... noszę się z zamiarem wejścia na forum już od 15 i co ... ciągle coś ehh... nie mam już sił... ja chce do domku.... ;(
Cytat:
uważaj na siebie, nie przepracowuj sie uuu a ja myślałam, że usunęłyście klub.... chciałam wczoraj wieczorem Wam opisać "sytuację" ale nie znalazłam go hmmm... Cytat:
cwaniaczki małe Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, no klub jest, ale zostały w nim tylko osoby "stale" przebywające na wątku TZ zakłada mi nakładke na parapet. Jakbym wiedziala ze tak bedzie sie denerwowal zakladając go, to bym tego nie chciala
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zdrówka dla Martysi Ja też sobie obiecuję, że kiedyś sobie odbiję ![]() A co u Was będzie na wigilijnym stole? , no różowy dla dziewczynek, niebieski dla chłopców, nie wiesz? ![]() |
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znów weszłam a tyle roboty na mnie czeka ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Mam pytanie do Mam dzieciaczków chodzących do żłobka/przedszkola. Gotujecie jeszcze obiady w domu i dzieci je zjadają? Czy już tylko podwieczorek i kolacja? |
|
|
|
|
#1708 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Martek nerwus identyczny ![]() Cytat:
chyba tradycyjnie, zupa grzybowa (o, tej też nie dam ), barszcz z uszkami/krokiety , sałatka, karp, makówka i jakieś tam drobniejsze rzeczySzczerze mówiąc ja sporo jeszcze osobno gotuję dla małej, ale to głównie dlatego, że mąż preferuje ciężką i niezdrową kuchnię my z Martynką w zasadzie razem jemy, nawet przyzwyczaiłam się do niesłonych potraw ![]() niby wiem ale staram się płynąć pod prąd
|
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pytaj mnie o co chodzi - taką odpowiedź dostałam jak zapytałam mojego ślubnego jak płacił ale ja brałam z odbiorem w sklepie - może przy innej opcji jest wybór, bo tutaj nie było żadnej innej opcji do wyboru Cytat:
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-12-20 o 20:40 |
||
|
|
|
#1710 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Szkoda,że tak daleko mieszkasz,bo bym Cię poczęstowała Domyśliłam się ![]() ![]() ![]() współczuję,też dzisiaj miałam pod górkę ![]() Cytat:
ada podziwiam Cię |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

NIE LUBIĘ TROLLI

czego nienawidzę, bo ja lubię robić wszystko od razu

bo ja zawsze tyllllu rzeczy potrzebuję, a jak mam prezent wybrać to nie wiem

i nie w święta
Przypuszczam,że nie byłby to problem,skoro i tak mają inne soki tej firmy.Ja tak czasem robię u siebie w sklepie,jak coś chcę,a czegoś nie mają i nigdy nie robili problemu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, zdrówka dla Martysi
i jakieś tam drobniejsze rzeczy