|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3111248]
A wisła przegrała 2:1...(Niach niach ) a Ciebie to śmieszy że Wisła przegrała ???????? Cytat:
![]() które znowu przegrają
|
|
|
#23492 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze zanim doszło do przykrego incydentu z kibicami ŁKS, Marcin Baszczyński dzielił się z nami swoimi uwagami na temat obecnej sytuacji Wisły. - Chce się płakać. Najgorsze jest to, że nie wiemy co robimy źle - mówił załamanym głosem.
Wciąż tracicie bramki zaraz po wznowieniu gry. - To jest bolesne dla nas samych. Mówimy o tym, wiemy, że jesteśmy w złej sytuacji, nie idzie nam i jeszcze w dodatku tracimy takie bramki. To nas dobija. Trudno się w jakiś sposób tłumaczyć. Dużo na ten temat rozmawiamy, staramy się, ale nie umiemy znaleźć przyczyny dlaczego tak się dzieje. Nie gramy piłką, każy się boi, pochowany. Próbujemy jakiejś gry bez sensu, długimi piłkami, a tak Wisła nigdy nie grała. Nie wiem. Jest jeszcze pare meczów do końca. Trzeba coś zrobić, ale sami do końca nie wiemy co. - Płakać się chce. Najgorsze jest to, że nie potrafimy znaleźć przyczyny. Myślałem, że to będzie jednorazowa wpadka w Pucharze Polski i się pozbieramy, bo zawsze tak było. Teraz niby wiedzieliśmy, że jest źle i niedobrze, a nie możemy się pozbierać. I to jest najgorsze. Czemu mówisz, że nie wiecie co macie robić? Brakuje wam myśli taktycznej? - To nie o to do końca chodzi. Wiemy, że gramy w systemie 4-4-2, wiemy jakie mamy zadania, co mamy robić. Problem w tym, że na boisku nie mamy odwagi, nie wiem skąd to się bierze. Może przygotowanie fizyczne... Biegamy w jednym tempie, nie bierzemy na siebie odpowiedzialności, więc nie ma kreowania gry. To wszystko jest przypadkiem. Szwankuje przygotowanie fizyczne? - Coś w tym jest, bo jeśli piłkarz jest świeży, wybiegany, ma ochotę do gry to nie boi się, szarpie, próbuje indywidualnych akcji. U nas tego jest za mało. Chowamy się przed piłką, zamiast ją rozgrywać. Mecz w Łodzi obfitował w zółte kartki. - W pierwszej połowie sędzia nas wykartkował. Można powiedzieć w cudzy słowiu, że nas w ten sposób uspokoił. Staraliśmy się walczyć, ale kartki były w jedną stronę. Nie wiem dlaczego. Miałeś ostre spięcie z Tomaszem Hajto... W tej sytuacji Hajto zatrzymał mnie nieprawidłowo i dostałem dość mocno w głowę. Dziwiły nas trochę interpretacje sędziego... Teraz czeka mnie prześwietlenie w szpitalu, czy wszystko z kością w porządku. No i kilka szów, by rana się zrosła. Za dwa tygodnie mecz z Basel. Jest szansa, że zagracie lepiej? - Myślę, że tak, bo wydaje mi się, że gorzej już nie możemy zagrać. Ciężko mówić o jakiejś rehabilitacji, chęci poprawy. Trzeba coś zrobić, by wypaść lepiej. Musimy złapać świeżość, wznieść się na wyżyny i zagrać o wiele lepiej. Odpuście Puchar Ekstraklasy, by skupić się na meczach w UEFA? - Nie wszyscy mamy grać w środę. Większość zawodników otrzyma wolne, ale nie można nic robić. Trzeba szukać przyczyn słąbej gry. Brakuje wam fizjologa... - Nie wiem, trudno mi na to pytanie odpowiedzieć. Może jakby ktoś był to byśmy grali lepiej, ale pewności nie ma. Baszczu, kochanie ![]() to jest to o czym mówiłam, nic nie będzie tak jak było Tricomi, co to będzie za mecz z Zagłębiem, jak połowa nie będzie grać jest fatalnie, ja to mówiłam a nikt mnie nie słuchał
|
|
#23493 |
|
Zakorzenienie
|
Do skandalu organizacyjnego doszło po zakończeniu spotkania Wisły z ŁKS-em Łódź. Dwóch mocno pijanych kibiców łódzkiego klubu zaatakowało Marcina Baszczyńskiego!
Do incydentu doszło około godzinę po zakończeniu spotkania. Obrońca Wisły, jako jeden z ostatnich, opuszczał szatnię i udawał się do autokaru. Jednak, zaraz gdy opuścił budynek klubowy, rzucił się na niego jeden z kibiców ŁKS. Całkowicie pijany mocno popchnął Baszczyńskiego, próbował go uderzyć. Z autokaru momentalnie wyskoczyli pozostali piłkarze Wisły i doszło do krótkiej przepychanki. Na szczęście w ostatniej chwili interweniowała policja, która zatrzymała trzech najbardziej krewkich kiboli. Nie zmienia to jednak faktu, że zainstniała sytuacja to wynik niedbalstwa organizatorów meczu. Agresywnie zachowujący się kibice od dłuższego czasu przebywali w bezpośrednim sąsiedztwie szatni wiślaków. W tym czasie członkowie firmy ochraniającej spotkanie tłoczyli się w ciasnym korytarzyku, gdzie zdawali sprzęt. Ani jeden z nich nie pojawił się pod szatnią piłkarzy gości. Bałagan organizacyjny sprawił sporo kłopotów kierownikowi drużyny Markowi Koniecznemu. Przez klikanaście minut bezskutecznie poszukiwał pracowników klubu, którzy umożliwiliby mu sprowadzenie autokaru. - Czemu tutaj nikogo nie ma? - dziwił się. Jak się wkrótce okazało, przy okazji incydentu z Baszczyńskim, jego zdziwienie było zrozumiałe. Nie wiadomo jeszcze czy Wisła będzie składała protest w tej sprawie. ja *******e, jakbym dorwała tego kibica to
|
|
#23494 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dzieci we mgle
ehhhh dalej jestem zła i jest mi smutno wiem że Was nie interesuje Wisełka (oprócz Tricomi), a tym samym ja I nie mówcie mi że następnym razem będzie lepiej bo następnego razu nie będzie nie będzie meczu, nie będzie zawodników, nie będzie mnie na tym wątku, wszystko będzie inaczej ...
|
|
#23495 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam, mocne to było, myślałam że on przejdzie gdzieś za tymi facetami ale nie, pramerą
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#23496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze mnie flirciara No co ty :PTak o Picię z BB
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#23497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
l.
|
|
|
|
|
#23499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to zdjecie ju dodalam kilkadziesiat stron wczesniej
|
|
#23500 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
e co? Cytat:
Danke sehr za obrone kakiczaka
|
|
#23501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiedziałam, że się rzucili na MArcina : ![]() Marcin nie wie co się dzieje? no jasne, że nie wie, przecież gdyby wiedział, to od razu by to poprawili i grali o niebo lepiej. To jest sport, to są tylko ludzie i tak to właśnie jest, że jedni wygrywają, inni mają problemy jak Wisła, ale i tak trzeba ich wspierać, tym bardziej w takich momentach, a nie się załamywać, nie rozumiem dlacego tak to odnosisz do siebie, przecież to nie Ty biegasz po boisku i wpuszczasz bramki ![]() pamętasz co niedawno miałaś w podpisie? "dumni po zwycięstwie, wierni po porażce" głowa do góry, jeszcze się podniosą popieprzyło mi sie, to PUCHAR EKSTRAKALSY się nazywa, a nie Polski ![]() tak tak tak będzie w Polsacie Sport i TV4 ![]() |
||
|
|
|
#23502 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ty ty moj ci on!!!! a co do niemieckiego kazdy sposob jest dobry
|
|
#23503 |
|
Zakorzenienie
|
ooo czesc Mavi
|
|
|
|
#23504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niegadaj ze sie nikt nie interesuje i nie przeejmuje bo tak nie jest. A Wisla wyjdzie z kryzysu bo nie jest w fatalnej sytuacji i sie podniesie i wszystko odrobi. Uwiez niektore zespoly maja sie gorzej![]() trzeba do konca wierzyc w swoja druzyne dewiza wiernego i prawdziwego kibica
|
|
#23505 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
, ale ja tak już mam jeśli chodzi o moje włosy, bo bardzo lubię długie i ogólnie lubię swoje włosy . A co to za facet obok vicki? (tylko nie myślcie, że mi się podoba, bo tak nie jest Cytat:
. właśnie przyszedł do mojego pokoju i śpi pod moim fotelem, wcisnął się grubasek pomiędzy nóżki od fotela dlatego oglądam supernianię, żeby się czegoś nauczyć tak na przyszłość oczywiście, że pomogę, a co miałabym zrobić Cytat:
Cytat:
Cytat:
idę teraz na obiadek, niedugo jadę na zajęcia, będę wieczorkiem, papa |
||||||
|
|
|
#23506 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie moge
http://i85.photobucket.com/albums/k70/hllh/TX.gif
|
#23507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#23508 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zrobili... ![]() nie mysl o tym...nie skupiaj sie...bo wtedy to dopiero mozesz miec sny... wiem po sobie... sznix mi sie snił kiedys przeciez nie wiem skad...moze wizja [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3111248]O mamusiu! Sikaaam! Kurde, wydało się...[/QUOTE] nie martw sie co wieczor winko sie leje litrami ![]() Cytat:
nie bierz tego tak do siebie... masz nas w razie czego...wiesz...bayern gra w srode...w meczu czempions lig ;] a tu ni widu ni slychu transmisji...oczywiscie zapewne na premiere...a juz sie tak cieszylam, bo do tej pory chyba wszystkie puszczali bajernowe c.l. szzz.... Cytat:
hohoh...przed wlasna rodzina swiece oczami...tylko siema z rana i juzm nie nie ma w wakacje sie wezme...rodzinka sie zbierze...wiekszosc niemieckojezyczna ![]() a no widzisz dla mnie tez to idealny prezent swiateczny bedzie nie martw sie...ja tam w Polsce jestem a tez polskich to mam tyle, ze sie zalamac mozna 4 programy XD ja mam wszystko ...przynajmniej jesli chodzi o dojczkow... a szczegolnie piosenki mundialowe ;]Cytat:
my jestesmy z toba...a moj pies tez bojuszek ... baaa...mamy znajomych z yorkiem...to moj sie go boi a no nie wiem...w razie czego przede wszystkim nie wiesz czy ta dziewczyna ma nazwisko przez dwa 'i' i przez dwa 'l' ? bo nie wiem czy sie mylneła czy tak ma byc...a nie chce jej glowy zawracac niepotrzebnie z glupotami xDCytat:
faktycznie...hahahah... beka ;]hehehe no wlasnie...u mnie to samo ;] to chyba tylko dla dzieci ...wierzace w mikolaja...szczerze jak bylam mala to umialam wytrzymac wpadlam na chwilke niedawno wrocilam dopiero z budy :l i biore sie za mase lekcji o jak mi sie nie chce :P buziaki i na dobry poczatek
|
|
|
#23509 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dopiero wpadam bo na angielskim byłam on nauki przynjamniej....będę was dzisiaj prosić o radę ale to zaraz po kolei bo to dłuższe pisanie wiem że to OT ale wiem że mnei tu znacie i pomożecie
|
|
|
|
#23510 | ||
|
Zakorzenienie
|
szok Cytat:
hhehe ![]() Cytat:
dobra
|
||
|
|
|
#23511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh dziewczynom z Ebisiowego wątku sie u nas nie spodobało
|
|
|
|
|
#23512 |
|
Zakorzenienie
|
dobra pozwolę sobie na 'mały'
of topic chwała tym co wytrwają do końca i zrozumieja jakiś czas temu poznałam kolegę poprzez jedna z moich kolezanek. Spotykaliśmy się, i wydaje mi sie ze cos pomiedzy nami iskrzy . on chodzi do mnie do szkoly wiec sie codziennie widzimy i umawialismy sie w weekendy mianowicie X nie odp na smsy moje i mam wrazenie ze unika spotkania ale w szkole jak mnie widzy to "HEJ" i usmiech od ucha d ucha dziwne troche na poczatku pomyslalam ze moze zle zinterpretowalam jego zamiary i jestem kolezanka dla niego ale przemyslalam sprawe i to raczej nie tak.i doszlam do wniosku (nie tylko ja) ze ktos mi robi kolo tylka i teraz tak : jego kolezanki - nie przepadaja chyba za mna (nie znaja mnie ) ale wiem ze jestem dla nich takim typem 'gwiazdy' glupiej materialistki i mozliwe ze taka opinie mi zrobily i dwa - ta kolezanka co nas poznala , nich bedzie Y - nie jest to tym z ktorym byscie zostawily swojego faceta na noc juz jednej mojej przyjaciolce tak ladnie zrobila ze jest ze swoim facetem dla kasy tylko ona lubi tak cos walnac niby 'przypadkiem' takiego i dzisiaj sie podzielilam swoimi spostrzezeniami co do tej sytuacji z przyjaciolkami i czego sie dowiaduje mianowicie sytauacja taka po 1 naszym spotkaniu tym we 3 (piatek) ona zadzwonila do mnie w niedziele i mowi ze byla z X w McDonaldzie (ona ma faceta zaznaczam) i sie o mnie pytal ale zapomniala dac mu mojego nr ale powiedziala mu ze ja 'zawze mam czas' . Zapytalam czemu po mnie nie wpadli bo MCD jest 300 m od mojego domu (byli samochodem) a ona ze 'X nie mial czasu' no to ja OK ale .......... TO BYLA WERSJA DLA MNIE a moja przyjaciolka zna troche inna jechali i X powiedzial ze moze po mnei wpadniemy a ona ze 'nie bo mnie w weekend nie ma nigdy ' a jak jestem to 'na pewno sie ucze ( ) bo moja mama nie pozwala mi tak wychodzic na spotkania ' jak to dzisiaj usłyszłam to szok jutro go łapię w szkole i zapytam o co chodzi ze zlapal taki 'dystans' (chyba tak bedzie najlepiej pogadać poprostu ?????) bo niby jest Ok ale inaczej jakoś....w zasadzie bez powodu i mam jakies przeczycia ze Y mu cos powiedziala ciekawego na moj temat albo ktos inny tylko on jest kulturalny i mi sie nie przyzna nawet jesli tak bylo a ja i tak sie dowiem kto jest tego sprawca to urwe mu leb a msciwa to ja jestem..... wiec........ mam takie nerwy ze szok dzieki jesli wytrwalyscie do konca i zrozumialyscie to zagmatwanie |
|
|
|
#23513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(sorry, że to tak mówie o Twojej koleżance, ale tak to wygląda) to Ci mówie ja bejb honorem dojczen kibicen Mrs. psycholog Smolarek ![]() a jeśli chodzi o tego chłopaka, to masz racje ![]() jak się nie zreflektuje, to olej kolesia, a koleżance powidz, że nie odpowiadają Ci kolesie, którzy nie mają własnego zdania, no ![]() za prawdziwych mężczyzn, oby ten Twój się takim okazał ![]() |
|
|
|
|
#23515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz rację wiesz jeszcze gdyby to bylo takie tylko HEJ z dziwną mina i śmignięcie dalej to ja bym już dzisiaj go wychaczyła tylko on mówi to HEJ z pełnym uśmiechem do mnie i ogólnie spojrzeniem takij jakgdby nigdy nic co mnie troszkę dezorientuje i jeszcze pomyślałam że może on się 'obawia' zdania tych koleżanek oby wpadnę niedługo |
|
|
|
|
#23516 | |
|
Zakorzenienie
|
ej... łots goin on...
ja wcale tego nie napisalam...dlaczego ten tekst jest opatrzony moim nickiem...czy naprawde gdzies tu cos takiego ktos napisal 'w moim imieniu'? btw: ja to nawet nie umiem takich agresywnych emotów robic XD Cytat:
ja pamietam takie akcje to robily u nas dziewczyny...w podstawowce...wspolczuje szczerze takiej kolezanki xD tez sie nie dziwie jesli chodzi o jego kumpele...chociaz bez poznania kogos to tez tak nie teges :P ale ta twoja kolezanka... bez komentarza...ja to bym taką... tfu tfu...nie powiem jakby ci mocno przeszkadzala to powiedz swojemu blizniakow hej ! ![]() ja wpadam teraz...pewnie nikogo nie ma...taka pora dziwna... ale potem musze jeszcze z wosu sie nauczyc troche...i oddac kompa bratu ![]() a poki co o matko...chyba nie bylo dnia, zebym chociaz raz dziennie nie przesluchala tego juz od prawie pól roku o rety...ale ten czas mija (tak swoja droga :P)
|
|
|
#23517 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Madziu
wpadne potem
|
|
|
|
#23518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeee........... hej tłinsie no jakby co to wiem że wy ale tamta sytuacja mne wkurzyła |
|
|
|
|
#23519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ty mnie zostawiasz :O :P eszz... coz za okrutny los ![]() ale dobra...posiedze sobie sama....moze cos powklejam...a potem nauka wzywa... i konrad walenrod ehhh...jejcia...czuje sie choro... a tyle roboty :P
|
|
|
#23520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo Konrad Wallenrod a KW nawet mi się podobał było parę mądrych stwierdzeń
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

) 

No co ty :P

a to zdjecie ju dodalam kilkadziesiat stron wczesniej
Miałabym tam lepsze życie
i nie wiem czy bede na hałsie :P
dla zainteresowanych

ale to zaraz po kolei bo to dłuższe pisanie