Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 11:27   #2491
Krasko1
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że obudziłam się późno, ale...... Co mogę kupić tacie???
Pomijając różne specyfiki po goleniu i perfumy :P?
Mój by się ucieszył ze spirytusu żeby mógł robić cytrynówkę
Nie wiem, a może po prostu jakąś maszynkę do golenia? Taką lepszą

I też się późno obudziłam bo zaraz idę kupić prezent dla kuzynki i babć.. Dla nich takie papcie ciepłe A dla kuzynki to pojęcia nie mam

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Próbowałaś Revlona? Ja też po większości podkładach świeciłam się zaraz po ich nałożeniu mimo że miały matowić. Dopiero po Revlonie + oczywiście pudrze mam spokój na dłuższy czas.

Na samą myśl o podkładzie w musie swędzi mnie twarz Miałam kiedyś próbkę któregoś z podkładów i miałam jedną wielką, suchą skorupę
Nie nie próbowałam, zaraz zobaczę na kwc cóż to

Mój muss niby nie robi takiej skorupy i jest fajny.. Ale tak czy inaczej później po zmywaniu makijażu czuję taki lekki przesusz Więc mało tego używam żeby później zmarszczek nie mieć tylu

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,35588,revlon-photoready-makeup.html To?
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Mikiiiii, Z moją matką też tak mam
Tylko zazwyczaj jak jest coś nie po jej myśli to mówi, że ją wykończymy i kiedyś wyjdzie i nie wróci
U mnie też tak mówią A na dodatek tata mówi, że kiedy jemu się oczy zamkną to nam się dopiero otworzą Kiepskich się naoglądał

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia

Edytowane przez Krasko1
Czas edycji: 2011-12-21 o 11:28
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:36   #2492
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy

ja tacie w tym roku kupiłam stację pogody (załącznik) ma termometr, barometr, higrometr i zegar akurat mamy taką wąską ścianę wolną w salonie i będzie pasować.. a tata bardzo chciał to dostać, więc w końcu będzie trafiony prezent

muszę dokupić coś bratowej, myślę takim fajnym sweterku z reserved i chyba dokupię coś mamie no ale to się okaże, bo wydałam już tyle kasy na prezenty, że po prostu sama nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PW985_JASNA.jpg (25,8 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-12-21, 11:38   #2493
psyhe666
Zakorzenienie

Blondyna, super prezent, ale chyba nie na moją kieszeń

Krasko, może maszynka to rzeczywiście dobry pomysł Muszę skonsultować to z mamą
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:42   #2494
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja tacie w tym roku kupiłam stację pogody (załącznik) ma termometr, barometr, higrometr i zegar akurat mamy taką wąską ścianę wolną w salonie i będzie pasować.. a tata bardzo chciał to dostać, więc w końcu będzie trafiony prezent

muszę dokupić coś bratowej, myślę takim fajnym sweterku z reserved i chyba dokupię coś mamie no ale to się okaże, bo wydałam już tyle kasy na prezenty, że po prostu sama nie wiem
Bardzo fajny Ale to chyba niestety dość kosztowne i mnie nie stać niestety

Właśnie zrobiłam sobie skarpetowy kok, zakładam czapkę i idę na zakupy Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie bo idę dzisiaj na wigilię do brata szkoły więc chcę jakoś wyglądać Swoją drogą oni mają bardzo fajną panią, on jest już w gimnazjum a ona robi rodzinną wigilię . Kobieta jest przesympatyczna

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:

Krasko, może maszynka to rzeczywiście dobry pomysł Muszę skonsultować to z mamą
Na pewno mu się przyda, mój dostał taką ze 2 lata temu i tylko wkłady wymienia. Ekonomicznie

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2011-12-21, 11:47   #2495
blondyna789
Zakorzenienie

no ok 150zł trzeba wydać jak się kupuje w necie.. w sklepie stacjonarnym kosztuje 349 zł czaisz bazę?

jaki szalik pasuje do męskiego czarnego płaszcza? tzn mam na myśli czy pasuje ciemny szary np w paski? chcę Tż-owi kupić pod choinkę

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2011-12-21 o 11:51
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:52   #2496
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że obudziłam się późno, ale...... Co mogę kupić tacie???
Pomijając różne specyfiki po goleniu i perfumy :P?
ja swojemu zawsze koszulki kupuje takie śmieszne. Uwielbia je

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:56   #2497
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Mój by się ucieszył ze spirytusu żeby mógł robić cytrynówkę

nie ma to jak praktyczny prezent

Mój tata w tym roku dostanie pidżamę

Cytat:
no ok 150zł trzeba wydać jak się kupuje w necie.. w sklepie stacjonarnym kosztuje 349 zł czaisz bazę?
O fak, niezła przebitka.

A ja znowu mam problem z zimowymi butami. już 2 zimę nie mam w czym chodzić. Byłam dzisiaj w Deichmannie i w CCC i nic mi się nie podoba, albo się nie nadaje. Większość butów ma cienką, tekturową podeszwę.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
jaki szalik pasuje do męskiego czarnego płaszcza? tzn mam na myśli czy pasuje ciemny szary np w paski? chcę Tż-owi kupić pod choinkę
Jak najbardziej pasuje. Jakiś szary, grafitowy chyba najlepiej będzie pasował.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2011-12-21 o 11:55
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:03   #2498
blondyna789
Zakorzenienie

z butami zimowymi jest masakra... ciepłe nie są fajne, a fajne nie są ciepłe. a jak są i ciepłe i fajne, to są też drogie. błędne koło... ja musiałabym kupić buty na góry, ale jak mam wybulić prawie 300zł za fajne buty na 3 dni, to e-e nie bardzo mam stare, ocieplane trampki z deichmanna gdzieś w piwnicy, więc może one się spiszą na wyjeździe

w ogóle doradźcie
jesteście kreatywne, młode i z różnych miejsc PL, więc pewnie macie różne pomysły. chodzi mi o to w jaki sposób urozmaicić prezenty tzn każdemu dodałabym jakiś gadżet, np. marcepanowego aniołka czy coś... ale to już było rok temu, więc co by tu dodać w tym roku? mam na myśli jakiś drobiazg może rózgę?
Stary 2011-12-21, 12:08   #2499
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Mikiiiii, Z moją matką też tak mam
Tylko zazwyczaj jak jest coś nie po jej myśli to mówi, że ją wykończymy i kiedyś wyjdzie i nie wróci
Moja o wszystko obwinia mnie, że się kłóci z ojcem to oczywiście moja wina Nastawia siostrę przeciwko, wmawia jej swoją wersję która jest nieprawdziwa Twierdzi że nic jej nie pomagam i siostrze Wcale nie znalazłam jej mieszkania, nie zajmowałam się kilkadziesiąt razy chrześnicą, nie doradzam jej kosmetyków, nie pomagam szwagrowi na studiach, nie dałam mu swoich notatek, nie dostał mojej pracy licencjackiej a wziął sobie taki sam temat no ku... nic

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość

Miki: Taaa a jak się wyprowadzisz to płacze są. Nie ma mnie 2 tygodnie, a już jest histeria lekka, czy ja nie mam domu?!?!?!
Jeszcze niedawno słyszałam "Co ja bym bez Ciebie zrobiła", "Nie wiem co zrobię jak się wyprowadzisz" Puste słowa, które jak widać nic nie znaczą.

Cytat:

a w ogóle to spadł u mnie śnieg
U mnie tyleee śniegu

Cytat:

Nie nie próbowałam, zaraz zobaczę na kwc cóż to

Mój muss niby nie robi takiej skorupy i jest fajny.. Ale tak czy inaczej później po zmywaniu makijażu czuję taki lekki przesusz Więc mało tego używam żeby później zmarszczek nie mieć tylu

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dy-makeup.html To?
Taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:11   #2500
otako
Zakorzenienie

Cytat:
z butami zimowymi jest masakra... ciepłe nie są fajne, a fajne nie są ciepłe. a jak są i ciepłe i fajne, to są też drogie. błędne koło... ja musiałabym kupić buty na góry, ale jak mam wybulić prawie 300zł za fajne buty na 3 dni, to e-e nie bardzo mam stare, ocieplane trampki z deichmanna gdzieś w piwnicy, więc może one się spiszą na wyjeździe

w ogóle doradźcie
jesteście kreatywne, młode i z różnych miejsc PL, więc pewnie macie różne pomysły. chodzi mi o to w jaki sposób urozmaicić prezenty tzn każdemu dodałabym jakiś gadżet, np. marcepanowego aniołka czy coś... ale to już było rok temu, więc co by tu dodać w tym roku? mam na myśli jakiś drobiazg może rózgę?
No właśnie, chyba kolejną zimę przeżyję w najkach. Wczoraj założyłam "kozaki" na płaskiej, cienkiej podeszwie i przemokły po 2 minutach i na dodatek wyrżnęłam w nich orła Niech spadają! więcej nie śnieg ich nie zakładam.

O, rózga to fajny dodatek. Sama bym chciała dostać. albo może tradycyjnie - czekoladowego Mikołaja?
U mnie w tym roku mama produkowała gipsowe aniołki i każdemu dorzuca do prezentu.

Stary 2011-12-21, 12:25   #2501
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Moja o wszystko obwinia mnie, że się kłóci z ojcem to oczywiście moja wina Nastawia siostrę przeciwko, wmawia jej swoją wersję która jest nieprawdziwa Twierdzi że nic jej nie pomagam i siostrze Wcale nie znalazłam jej mieszkania, nie zajmowałam się kilkadziesiąt razy chrześnicą, nie doradzam jej kosmetyków, nie pomagam szwagrowi na studiach, nie dałam mu swoich notatek, nie dostał mojej pracy licencjackiej a wziął sobie taki sam temat no ku... nic
nic nie mów. moja mama jest osobą specyficzną. bardzo ją kocham, ale wkurza mnie tak samo mocno ma o wszystko pretensje! i zawsze mówi do mnie w trybie rozkazującym nawet teraz odnoszę wrażenie, że ma pretensje o to, że tata jest chory. z jednej strony jej się nie dziwię, bo ma prawo czuć się rozżalona i przeciążona, ale z drugiej - ja czuję się tak samo. tak samo jak ona miałam plany, które teraz albo muszą poczekać, albo po prostu nigdy nie dojdą do skutku w takiej formie jakbym chciała... ale nie chodzę i na każdym kroku nie mówię, że to mi źle, a reszcie dobrze.. masakra
tak samo - w ogóle nie docenia tego, co robię. tylko wymaga. nie wiem skąd to się bierze. w mojego brata jest zapatrzona jak w obrazek, a ja to w sumie jestem tylko od zbierania opier.... no ale przyzwyczaiłam się i od lat już chodzę swoimi ścieżkami. ma pretensje, że się jej nie zwierzam, ale jak próbuję się coś poradzić to pierwsze co słyszę to opiernicz... także Miki, nie martw się - nie jesteś sama

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
U mnie w tym roku mama produkowała gipsowe aniołki i każdemu dorzuca do prezentu.
u mnie aniołki z masy solnej (?) czy czegoś tam były w zeszłym roku
Stary 2011-12-21, 12:42   #2502
Nerchie
Zakorzenienie

Z moją mamą miałam wielkie awantury z latającymi rzeczami nad głową ojczula, a teraz jak non stop mnie nie ma - tęsknota ją bierze, dzwoni, kiedy wrócę do domu itd. Serio dziewczyny, to co się działo, jak kłóciłam się z mamą zachodzi na patologię Mam nadzieję, że stosunki się poprawią, bo ja nikomu bym nie dała swojej pracy licencjackiej. Co najwyżej bibliografię ;p co świadczy o tym tylko jak (za) bardzo się angażujesz.
Natomiast mój TŻ ma rodziców, którzy przywiązują go do domu. Parę dużych awantur, zrezygnowali z takiego rygoru, niech już będzie jak jak jest, niż jakby miało nie być w ogóle Utrata dziecka uczy pokory.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

spadam do pracy miłego dnia

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2011-12-21 o 12:39
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:52   #2503
otako
Zakorzenienie

Blondyna - patrz jaki to fajny gadżet Piłeczka antystresowa w kształcie Mikołaja tylko nie wiem gdzie taki bajer można dostać stacjonarnie. Dla dzieciaków po prostu zabawka, dla dorosłych sposób na wyładowanie nerwów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg R89095.jpg (58,5 KB, 2 załadowań)

Stary 2011-12-21, 12:53   #2504
otako
Zakorzenienie

O, jeszcze bałwanki są: http://nokautimg4.pl/p-36-2c-362cb3b...wa-snowman.jpg

Stary 2011-12-21, 13:16   #2505
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilko gratuluję jeszcze raz, teraz przynajmniej już oficjalnie wiadomo
Dziękuję

U mnie jest tak, że była nas paczka 5 osób... Jedna siedzi w Anglii, druga na zaocznych w W-wie, trzecia siedzi u siebie na wsi i schodzi na psy, a czwarta ma chłopaka i siedzi ciągle w domu Więc zostałam sama i sylwestra z TŻ spędzimy w domu, na chwilę wyjdziemy tylko na miasto zobaczyć fajerwerki
Cytat:

Nie straszcie Soleilki
E tam, ja o tym wszystkim wiem

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:31   #2506
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyna - patrz jaki to fajny gadżet Piłeczka antystresowa w kształcie Mikołaja tylko nie wiem gdzie taki bajer można dostać stacjonarnie. Dla dzieciaków po prostu zabawka, dla dorosłych sposób na wyładowanie nerwów.
Cytat:
o matko! ale boskie! szkoda, że stacjonarnie pewnie nigdzie ich nie znajdę.. ale poszukam dziś w galerii
Stary 2011-12-21, 14:29   #2507
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Dziękuję

U mnie jest tak, że była nas paczka 5 osób... Jedna siedzi w Anglii, druga na zaocznych w W-wie, trzecia siedzi u siebie na wsi i schodzi na psy, a czwarta ma chłopaka i siedzi ciągle w domu Więc zostałam sama i sylwestra z TŻ spędzimy w domu, na chwilę wyjdziemy tylko na miasto zobaczyć fajerwerki

E tam, ja o tym wszystkim wiem
Ja o bólu towarzyszącym pierwszej kupie nie wiedziałam
so trójka maybe.

Stary 2011-12-21, 14:48   #2508
19agusia91
Zakorzenienie

Czy do czarnego pasuje brązowy? Chodzi mi o sukienkę z h&m ta taka rozkloszowaną. Pasują do niej brązowe rajstopy i brązowy pasek w talii?

Albo czarne rajstopy i przypnę w talii fioletowego kwiatka +fioletowe paznokcie i powieki.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=117333
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:04   #2509
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie mów. moja mama jest osobą specyficzną. bardzo ją kocham, ale wkurza mnie tak samo mocno ma o wszystko pretensje! i zawsze mówi do mnie w trybie rozkazującym nawet teraz odnoszę wrażenie, że ma pretensje o to, że tata jest chory. z jednej strony jej się nie dziwię, bo ma prawo czuć się rozżalona i przeciążona, ale z drugiej - ja czuję się tak samo. tak samo jak ona miałam plany, które teraz albo muszą poczekać, albo po prostu nigdy nie dojdą do skutku w takiej formie jakbym chciała... ale nie chodzę i na każdym kroku nie mówię, że to mi źle, a reszcie dobrze.. masakra
tak samo - w ogóle nie docenia tego, co robię. tylko wymaga. nie wiem skąd to się bierze. w mojego brata jest zapatrzona jak w obrazek, a ja to w sumie jestem tylko od zbierania opier.... no ale przyzwyczaiłam się i od lat już chodzę swoimi ścieżkami. ma pretensje, że się jej nie zwierzam, ale jak próbuję się coś poradzić to pierwsze co słyszę to opiernicz... także Miki, nie martw się - nie jesteś sama
Moja tak samo, nie potrafi do mnie powiedzieć normalnym tonem tylko krzycząc Ojciec często mówi do mnie Anetko, Aneciu a matka ostatnio go za to opierniczyła, że nie jestem dzieckiem i nie musi zdrabniać mojego imienia a jak matka dzwoni do siostry to tylko słyszę Edyniu, Edysiu, córuś no aż mdli od tej słodyczy. Poza tym wmawia mi że mam znieczulicę a ja po prostu nie umiem okazywać emocji przy ludziach, wszystko trzymam w sobie i wybucham w zaciszu własnego pokoju

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Z moją mamą miałam wielkie awantury z latającymi rzeczami nad głową ojczula, a teraz jak non stop mnie nie ma - tęsknota ją bierze, dzwoni, kiedy wrócę do domu itd. Serio dziewczyny, to co się działo, jak kłóciłam się z mamą zachodzi na patologię Mam nadzieję, że stosunki się poprawią, bo ja nikomu bym nie dała swojej pracy licencjackiej. Co najwyżej bibliografię ;p co świadczy o tym tylko jak (za) bardzo się angażujesz.
Natomiast mój TŻ ma rodziców, którzy przywiązują go do domu. Parę dużych awantur, zrezygnowali z takiego rygoru, niech już będzie jak jak jest, niż jakby miało nie być w ogóle Utrata dziecka uczy pokory.
No cóż może i moja kiedyś zatęskni ale ja jestem dość pamiętliwa i nie wiem czemu ale zazwyczaj pamiętam te gorsze rzeczy które mnie spotkały niż te dobre Trudno mi później odbudować zaufanie do takiej osoby, która powiedziała mi tyle przykrych rzeczy.

Znajomemu też nie dałabym swojej pracy ale to szwagier ...

Posprzątałam prawie cały regał. Jeszcze tylko pranie zrobię. Myślę w co się ubrać na święta

Stary 2011-12-21, 15:16   #2510
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Czy do czarnego pasuje brązowy? Chodzi mi o sukienkę z h&m ta taka rozkloszowaną. Pasują do niej brązowe rajstopy i brązowy pasek w talii?

Albo czarne rajstopy i przypnę w talii fioletowego kwiatka +fioletowe paznokcie i powieki.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Podobno do czarnego wszystko pasuje, ale ja jakoś nie lubię połączenia czerni i brązu
so trójka maybe.

Stary 2011-12-21, 15:17   #2511
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
o matko! ale boskie! szkoda, że stacjonarnie pewnie nigdzie ich nie znajdę.. ale poszukam dziś w galerii
Mi przydałby się worek treningowy

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Obie wersje będą ładnie wyglądać, na pewno pasują

Stary 2011-12-21, 15:29   #2512
Czarna93
Zakorzenienie

Cały dzień śnieg u mnie pada i sobie włączyłam "Snow is falling"
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:42   #2513
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co mnie nie stać, ale może może coś po świętach będzie to wtedy się szarpnę A jak nie to czekam do urodzin

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Cały dzień śnieg u mnie pada i sobie włączyłam "Snow is falling"
U mnie też pada

Właśnie weszłam do domu i znów wychodzę... Musze bratu pomóc ryby zanieść do szkoły bo moja mama robiła Nie wiem w co się ubrać

Kupiłam kuzynce 2 książki. Jedną o koniach- rasy i ogólnie jak powstawały dyscypliny. Drugą o kotach- ciekawostki w formie pytań i odpowiedzi Bardzo mi się podobała

Tż- Towarzysz Życia

Edytowane przez Krasko1
Czas edycji: 2011-12-21 o 15:43
Stary 2011-12-21, 15:42   #2514
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja o bólu towarzyszącym pierwszej kupie nie wiedziałam
dla mnie do przewidzenia, bo to wszystko jest tam podrażnione i w ogóle... Ale ja chcę cesarkę i nawet gdybym miała bulić za nią, to nie rodzę naturalnie i koniec kropka

Bloguję
Stary 2011-12-21, 15:44   #2515
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno do czarnego wszystko pasuje, ale ja jakoś nie lubię połączenia czerni i brązu
Ja też niespecjalnie Szczególnie ciemnego brązu.

Tż- Towarzysz Życia
Stary 2011-12-21, 15:50   #2516
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co mnie nie stać, ale może może coś po świętach będzie to wtedy się szarpnę A jak nie to czekam do urodzin
Jeśli miałabyś kupować to tylko na allegro, z przesyłką wyjdzie koło 37 zł

Stary 2011-12-21, 15:50   #2517
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
dla mnie do przewidzenia, bo to wszystko jest tam podrażnione i w ogóle... Ale ja chcę cesarkę i nawet gdybym miała bulić za nią, to nie rodzę naturalnie i koniec kropka
Ja mam opóźniony zapłon więc nie pomyślałam
Cytat:
Ja też niespecjalnie Szczególnie ciemnego brązu.
Ja jasny brąz bardziej taki karmelowy owszem, ale właśnie taki brąz, że brąz to też nie

Ejjjjjj, martwię się Nie mam jeszcze @, a zawsze spóźniał się 2 dni, a dzisiaj 3 albo 4...
so trójka maybe.

Stary 2011-12-21, 15:54   #2518
Soleilka
Zakorzenienie

w ogóle dzisiaj umyłam okna, zrobiłam przemeblowanie, stworzyłam stroik na stół i kupiłam tabletki w aptece, które miały kosztować 5 zł z groszami, a kosztowały 9 zł zmęczyłam się :P

Bloguję
Stary 2011-12-21, 16:07   #2519
Czarna93
Zakorzenienie

Timotei wprowadziło nowe odżywki, widziałam dziś w rossmanie i skład maja boski ! Krótki, ale bogaty. Tylko cena nie zachęcająca - 16 zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg timotei.jpg (26,0 KB, 20 załadowań)
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:19   #2520
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Zobacz na Allegro - piłki antystresowe, zaznacz swoją miejscowość i odbiór osobisty, a może się znajdzie

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Dziewczyny ratujcie... Mam zrobić koleżance prezent na wigilię klasową. Nie mamy ze sobą super kontaktu, ale wiem, że Ona kocha tenisa i w niego gra. Jest miła, ma długie włosy, typ sportowca. Na razie mam dla niej plakat tenisisty którego lubi i miętowo-czekoladowe ciesteczka. Ale coś jeszcze przydałoby się dorzucić, ale nie mam pojęcia. A to już jutro Doradźcie coś mi proszę !
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości