|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy
Cytat:
Nie wiem, a może po prostu jakąś maszynkę do golenia? Taką lepszą ![]() I też się późno obudziłam bo zaraz idę kupić prezent dla kuzynki i babć.. Dla nich takie papcie ciepłe A dla kuzynki to pojęcia nie mam![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() Mój muss niby nie robi takiej skorupy i jest fajny.. Ale tak czy inaczej później po zmywaniu makijażu czuję taki lekki przesusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,35588,revlon-photoready-makeup.html To? ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
A na dodatek tata mówi, że kiedy jemu się oczy zamkną to nam się dopiero otworzą Kiepskich się naoglądał
Kto Ci powiedział, że jestem kobietą? Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem ![]() 28.05.12 podcięcie końcówek 12.07.12 podcięcie końcówek Tż- Towarzysz Życia ![]() Edytowane przez Krasko1 Czas edycji: 2011-12-21 o 11:28 |
|||
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy
ja tacie w tym roku kupiłam stację pogody (załącznik) ma termometr, barometr, higrometr i zegar
akurat mamy taką wąską ścianę wolną w salonie i będzie pasować.. a tata bardzo chciał to dostać, więc w końcu będzie trafiony prezent muszę dokupić coś bratowej, myślę takim fajnym sweterku z reserved i chyba dokupię coś mamie no ale to się okaże, bo wydałam już tyle kasy na prezenty, że po prostu sama nie wiem
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna, super prezent, ale chyba nie na moją kieszeń
Krasko, może maszynka to rzeczywiście dobry pomysł Muszę skonsultować to z mamą
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba niestety dość kosztowne i mnie nie stać niestety![]() Właśnie zrobiłam sobie skarpetowy kok, zakładam czapkę i idę na zakupy Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie bo idę dzisiaj na wigilię do brata szkoły więc chcę jakoś wyglądać Swoją drogą oni mają bardzo fajną panią, on jest już w gimnazjum a ona robi rodzinną wigilię . Kobieta jest przesympatyczna ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
no ok 150zł trzeba wydać jak się kupuje w necie.. w sklepie stacjonarnym kosztuje 349 zł
![]() jaki szalik pasuje do męskiego czarnego płaszcza? tzn mam na myśli czy pasuje ciemny szary np w paski? chcę Tż-owi kupić pod choinkę
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2011-12-21 o 11:51 |
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie śmieszne. Uwielbia je
|
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie ma to jak praktyczny prezent ![]() Mój tata w tym roku dostanie pidżamę ![]() Cytat:
![]() A ja znowu mam problem z zimowymi butami. ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Edytowane przez otako Czas edycji: 2011-12-21 o 11:55 |
||
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
z butami zimowymi jest masakra... ciepłe nie są fajne, a fajne nie są ciepłe. a jak są i ciepłe i fajne, to są też drogie. błędne koło... ja musiałabym kupić buty na góry, ale jak mam wybulić prawie 300zł za fajne buty na 3 dni, to e-e nie bardzo
w ogóle doradźcie ![]() jesteście kreatywne, młode i z różnych miejsc PL, więc pewnie macie różne pomysły. chodzi mi o to w jaki sposób urozmaicić prezenty tzn każdemu dodałabym jakiś gadżet, np. marcepanowego aniołka czy coś... ale to już było rok temu, więc co by tu dodać w tym roku? mam na myśli jakiś drobiazg może rózgę?
|
#2499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastawia siostrę przeciwko, wmawia jej swoją wersję która jest nieprawdziwa Wcale nie znalazłam jej mieszkania, nie zajmowałam się kilkadziesiąt razy chrześnicą, nie doradzam jej kosmetyków, nie pomagam szwagrowi na studiach, nie dałam mu swoich notatek, nie dostał mojej pracy licencjackiej a wziął sobie taki sam temat no ku... nic ![]() Cytat:
U mnie tyleee śniegu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj założyłam "kozaki" na płaskiej, cienkiej podeszwie i przemokły po 2 minutach i na dodatek wyrżnęłam w nich orła O, rózga to fajny dodatek. Sama bym chciała dostać. albo może tradycyjnie - czekoladowego Mikołaja? ![]() U mnie w tym roku mama produkowała gipsowe aniołki i każdemu dorzuca do prezentu.
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet teraz odnoszę wrażenie, że ma pretensje o to, że tata jest chory. z jednej strony jej się nie dziwię, bo ma prawo czuć się rozżalona i przeciążona, ale z drugiej - ja czuję się tak samo. tak samo jak ona miałam plany, które teraz albo muszą poczekać, albo po prostu nigdy nie dojdą do skutku w takiej formie jakbym chciała... ale nie chodzę i na każdym kroku nie mówię, że to mi źle, a reszcie dobrze.. masakra tak samo - w ogóle nie docenia tego, co robię. tylko wymaga. nie wiem skąd to się bierze. w mojego brata jest zapatrzona jak w obrazek, a ja to w sumie jestem tylko od zbierania opier.... no ale przyzwyczaiłam się i od lat już chodzę swoimi ścieżkami. ma pretensje, że się jej nie zwierzam, ale jak próbuję się coś poradzić to pierwsze co słyszę to opiernicz... także Miki, nie martw się - nie jesteś sama ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Z moją mamą miałam wielkie awantury z latającymi rzeczami nad głową ojczula, a teraz jak non stop mnie nie ma - tęsknota ją bierze, dzwoni, kiedy wrócę do domu itd. Serio dziewczyny, to co się działo, jak kłóciłam się z mamą zachodzi na patologię
Mam nadzieję, że stosunki się poprawią, bo ja nikomu bym nie dała swojej pracy licencjackiej. Co najwyżej bibliografię ;p co świadczy o tym tylko jak (za) bardzo się angażujesz. Natomiast mój TŻ ma rodziców, którzy przywiązują go do domu. Parę dużych awantur, zrezygnowali z takiego rygoru, niech już będzie jak jak jest, niż jakby miało nie być w ogóle Utrata dziecka uczy pokory.---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- spadam do pracy miłego dnia
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2011-12-21 o 12:39 |
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna - patrz jaki to fajny gadżet
Piłeczka antystresowa w kształcie Mikołaja tylko nie wiem gdzie taki bajer można dostać stacjonarnie. Dla dzieciaków po prostu zabawka, dla dorosłych sposób na wyładowanie nerwów.
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
O, jeszcze bałwanki są: http://nokautimg4.pl/p-36-2c-362cb3b...wa-snowman.jpg
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest tak, że była nas paczka 5 osób... Jedna siedzi w Anglii, druga na zaocznych w W-wie, trzecia siedzi u siebie na wsi i schodzi na psy, a czwarta ma chłopaka i siedzi ciągle w domu Więc zostałam sama i sylwestra z TŻ spędzimy w domu, na chwilę wyjdziemy tylko na miasto zobaczyć fajerwerki ![]() E tam, ja o tym wszystkim wiem
|
|
|
|
|
#2506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy do czarnego pasuje brązowy?
Chodzi mi o sukienkę z h&m ta taka rozkloszowaną. Pasują do niej brązowe rajstopy i brązowy pasek w talii?Albo czarne rajstopy i przypnę w talii fioletowego kwiatka +fioletowe paznokcie i powieki. ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=117333
|
|
|
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojciec często mówi do mnie Anetko, Aneciu a matka ostatnio go za to opierniczyła, że nie jestem dzieckiem i nie musi zdrabniać mojego imienia Cytat:
Trudno mi później odbudować zaufanie do takiej osoby, która powiedziała mi tyle przykrych rzeczy.Znajomemu też nie dałabym swojej pracy ale to szwagier ... ![]() Posprzątałam prawie cały regał. Jeszcze tylko pranie zrobię. Myślę w co się ubrać na święta
|
||
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień śnieg u mnie pada i sobie włączyłam "Snow is falling"
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie to czekam do urodzin![]() U mnie też pada Właśnie weszłam do domu i znów wychodzę... Musze bratu pomóc ryby zanieść do szkoły bo moja mama robiła Nie wiem w co się ubraćKupiłam kuzynce 2 książki. Jedną o koniach- rasy i ogólnie jak powstawały dyscypliny. Drugą o kotach- ciekawostki w formie pytań i odpowiedzi Bardzo mi się podobała
Kto Ci powiedział, że jestem kobietą? Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem ![]() 28.05.12 podcięcie końcówek 12.07.12 podcięcie końcówek Tż- Towarzysz Życia ![]() Edytowane przez Krasko1 Czas edycji: 2011-12-21 o 15:43 |
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie do przewidzenia, bo to wszystko jest tam podrażnione i w ogóle... Ale ja chcę cesarkę i nawet gdybym miała bulić za nią, to nie rodzę naturalnie i koniec kropka
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jasny brąz bardziej taki karmelowy owszem, ale właśnie taki brąz, że brąz to też nie Ejjjjjj, martwię się Nie mam jeszcze @, a zawsze spóźniał się 2 dni, a dzisiaj 3 albo 4...
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle dzisiaj umyłam okna, zrobiłam przemeblowanie, stworzyłam stroik na stół i kupiłam tabletki w aptece, które miały kosztować 5 zł z groszami, a kosztowały 9 zł
zmęczyłam się :P
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Timotei wprowadziło nowe odżywki, widziałam dziś w rossmanie i skład maja boski ! Krótki, ale bogaty. Tylko cena nie zachęcająca - 16 zl
|
|
|
|
#2520 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Dziewczyny ratujcie... Mam zrobić koleżance prezent na wigilię klasową. Nie mamy ze sobą super kontaktu, ale wiem, że Ona kocha tenisa i w niego gra. Jest miła, ma długie włosy, typ sportowca. Na razie mam dla niej plakat tenisisty którego lubi i miętowo-czekoladowe ciesteczka. Ale coś jeszcze przydałoby się dorzucić, ale nie mam pojęcia. A to już jutro |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

Z moją matką też tak mam 

akurat mamy taką wąską ścianę wolną w salonie i będzie pasować.. a tata bardzo chciał to dostać, więc w końcu będzie trafiony prezent
Ale to chyba niestety dość kosztowne i mnie nie stać niestety

Nie mam jeszcze @, a zawsze spóźniał się 2 dni, a dzisiaj 3 albo 4...