Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 15:10   #4591
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Zuzia, tak się domyślałam, że o to chodzi, bo ja też mam takie coś, tylko że u mnie pracodawca sam sobie to odlicza, ja nic im już nie muszę zwracać .. ale ja w dużej firmie pracuję, więc by zwariowali, jakby każdego prosili, żeby im cośtam oddał, więc jest inaczej
Tak czy siak, problem dla Ciebie i masz rację - skąd masz wiedzieć, że Cię nie szwabią
jak pracujesz w dużej firmie to dostajesz pensje z firmy, więc oni już ci to na pewno potrącą ale ja pracuje w małej i obecnie już Zus mi pensje płaci a nie firma, wiec mój pracodawca nie ma skąd tych 10zł potrącić mi skoro nie wydaje ani złotówki na mnie. Dlatego też jestem zmuszona im sama płacić znaczy zwracać ale nie wiem czy gorzej na tym nie wychodze bo jak pisałam ciezko mi się doliczyc czegokolwiek jak to takie porypane
totalny bezsens
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Miss Zuzia ja mam ( tzn bede miec po swietach )te niemieckie kropelki, znajomi mojego taty przywiozą, ale wiem ze juz kupili Jak dobrze zrozumialam to 4x3oml. Chociaz mam wielka nadzieje, ze nie bede musiala tego uzywac

Ale mam dziś dzien Jestem wsciekła jak osa, pokłóciłam sie z tż, i to solidnie. czekam na przeprosiny. Ale co sie naryczałam to moje

Przed chwila był listonosz z paczką, a w niej literki do pokoju Lenki. Są boskie cudowne i jeszcze bardziej słodkie niż na zdjęciu Przynajmniej mi humor poprawił Zdjecie Wam pokaże, jak powiesimy na ściane juz
Moge śmiało polecić sprzedawce - http://allegro.pl/show_item.php?item=1973912119

No i sie dowiedziałam, że moj brat bedzie miał syna, wiec bedzie parka
no cóż, mam nadzieję że moje dziecko nie będzie mieć takich kolek

śliczne literki - też chcę ale ALEKSANDER ma dużo literek i ciągle nie zamówiłam bo to spory koszt

Robię dziś naleśniczki z serkiem i truskawkami która chętna

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:12   #4592
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

MissZuzia a Olek? albo jakos inne zdrobienie? Wychodzi dosc drogo, ale naprawde efekt jest super przynajmniej mi sie widzi bardzooo
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:14   #4593
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
MissZuzia a Olek? albo jakos inne zdrobienie? Wychodzi dosc drogo, ale naprawde efekt jest super przynajmniej mi sie widzi bardzooo
hmm mi się widzi bardziej Aleks niż Olek albo Aluś
muszę z mężem skonsultować
a dostałaś jakiś dekor (kwiatek czy coś) gratis czy tylko literki

Stary 2011-12-21, 15:27   #4594
n1kotynka
Zadomowienie

heeej

kurcze ledwo siedzę i piszę przez tego gnoja H. jutro o 12 mam wizytę, idzie zwariować tak boli

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Nikotynko Miałąm sie właśnie Ciebie pytać to z panem H.Doskonale Cię rozumiem. Widzę że masz już w takim zaawansowanym stanie jak ja miałam. Chodzenie na siku czy nawet zwykłe siadanie na krześle to była masakra....a co dopiero "grubsza" sprawa. Nie raz płakałam z bólu.Nic mi nie powiedzieli co przy porodzie ale im od razu o tym powiem jak pojade do szpitala rodzić. W tej chwili jest już nie najgorzej bo nie boli ale się nie wchłonął całkowicie i wylezie jak zacznę przeć na 100%. Biorę pod uwagę to że poród z tego powodu będzie jeszcze gorszy
Na noc robię sobie cały czas okłady z kory debu, tak profilaktycznie zeby nie pogorszyło się znowu do porodu.
Zycze Ci żeby Ci się polepszyło zanim zacznie się akcja porodowa
Daj znać jak sie czegoś dowiesz w czwartek.
kurcze ja to Kasik trochę zaniedbałam, bo nie bolał i nie wychodził, więc stwierdziłam, że luz, może się schowa jakoś sam i wchłonie a tu w ciągu ostatnich 3 dni wylazł wielki i boli tak, że ani leżeć ani siedzieć zapytam jutro lekarza jak to będzie przy porodzie i dam Ci znać

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Ach, fajosko mi tam bylo Do tego "szarpnelam sie" na taka troche drozsza (w porownaniu do cen warszawskich czy wroclawskich i tak jest tania), ktora ma lepsze sprzety,kosmetyki, wygodniejsze lozko, smaczniutka kawe z ekspresu i przyjemna muzyczke tak mi tam bylo blogo, ze prawie usnelam
a jak nakladala mi henne na brwi, to az podskoczyla, bo ja Nietopson skopal

rano i wieczorem to rzadko
u mnie leci wiecej i musze zmieniac 3-4 razy dziennie... nie wiem, czy to dobrze czy zle

No i gratuluje,kochana, nowego mieszkanka!!! Dobrze, ze z babolcem Wam sie skonczyly perypetie
rano i wieczorem bo kupiłam taki chłonniejsze wkładki carefree jak używałam discreet to i z 5 mi szło na dzień i czułam się nieświeżo a przy tych jest ok

dzięęęki
Cytat:
Napisane przez Psotnika Pokaż wiadomość
mnie na SR polecano tą maść: http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...-krem-30g.html
i podobno po naturalnym porodzie większość kobitek ma pana H. bo powstają duże naciski na żyły i taki tego efekt.. i że ta maść jest bezpieczna w czasie karmienia
ale ona jest na blizny a nie na pana H.
Cytat:
Kurcze nie wiedziałam
Okłady robie tak:
Ja kupiłam taki wywar z kory dębu. Za każdym razem robię 30ml rozczynu(bo tak jest na etykietce). To mi starcza na ok 5 okładów. Zanurzam w tym okrągły płatek kosmetyczny i przykładam do Pana H. Zostawiam na jakes 20 minut. Ja to robię z zimną wodą bo tak lepiej na tego dziada ale Ty na pipkę to raczej z letnią lub nawet ciepłą.
Nikotynka chyba ma taką normalną kore co się z niej napar robi to moze lepiej opisze co i jak
A tak w ogóle to nie pamiętam czy tu na tym wątku czy na innym było ze po porodzie dobrze sie podmywać takim naparem.

Jak coś to poproszę mamę żeby mi z Pl wysłała, dzięki
w pl jest suszona kora dębu a nie wywar niestety...
eh trzeba było profilaktycznie już wcześniej nasiadówki robić
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
nikotynka, kasikzaki,nie pomyślcie o mnie, że jestem nienormalna czy coś ale ponoć aby zlikwidować/zmniejszyć/ zapobiec H. dobry jest seks analny... nie wiem ile w tym prawdy, ale...
Kuuurcze Agatek Ty jak zwykle jakąs rewelację wymyślisz, że aż mnie tyłek rozbolał problem w analu jest taki, że jak taki dziad wyjdzie to hmm zasłania całe wejście
ponadto te dziady lubią pękać i leje sie sporo krwi wtedy dlatego trzeba jeść dużo błonnika, bo jak masz dodatkowo zaparcia i pana H. to jest masakra ( oczywiscie ja musze tak miec ) i się męczę w łazience pół godz albo i dłużej ze łzami w oczach

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Wczoraj przyszedł mój stoliczek na laptopa i dzisiaj piszę do Was z takiego wynalazku Jest super Tż zapowiedziałam, że ma mi na nim przynosić śniadania do łóżka

Dziewczyny z przyjacielem H. polecam Virdepol, hemogel, kora dębu, z rokitnikiem, na tego gnoja Jest dostępny w aptekach DOZ za 17 zł.
n1kotynka - gratuluję nowej chatki i udanej przeprowadzki. Oby Wam się tam dobrze mieszkało.
fajny taki stolik też by mi się przydał

dzięki
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Nikotynka oby Wam się dobrze mieszkało w nowym mieszkanku

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
pearpearl ja biorę macmiror przez pessar co 3 noc więc po tym mam takie żółtawe upławy,ale jak gin robił mi wymaz i nic nie wyhodowali więc jest czysto,a wkładki dziennie wymieniam 2-3 ale znowu przez pessar jest ich więcej bo to ciało obce.Wczoraj usiadłam na łóżku i wyleciało ze mnie cos nie wiem czy to wody czy tyle bardzo płynnego śluzu bo aż majtki mi trochę zalało,ale myślę ,że to jednak śluz
mam to samo! na szczęście ( albo i nie) jutro zdejmuje ciekawe jak go lekarz wyciągnie jak on tak głęboko siedzi
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

JAAAAAAAAAA !!

Monia czyżby rycyna nie zadziałała u Ciebie?

no ciekawe która następna będzie rodzić

aaa dzwonili z wózkiem - nie mają fotelika, będzie za kilka dni

co za dzień... boli mnie
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:30   #4595
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
heeej

kurcze ledwo siedzę i piszę przez tego gnoja H. jutro o 12 mam wizytę, idzie zwariować tak boli
jeju współczuje
Cytat:
aaa dzwonili z wózkiem - nie mają fotelika, będzie za kilka dni
kilka dni to znaczy do świąt czy też już po kur.de leca sobie w kulki z wami

Stary 2011-12-21, 15:36   #4596
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
hmm mi się widzi bardziej Aleks niż Olek albo Aluś
muszę z mężem skonsultować
a dostałaś jakiś dekor (kwiatek czy coś) gratis czy tylko literki
Mam misia, ale zapłaciłam za niego dodatkowo. Moja wina bo nie przejzałam dobrze ich aukcji, na innej licytacji mieli promocje ze wlasnie dekor gratis
No ale cóz, roztrzepaniec jestem to trzeba płacić na szczęscie tylko 9zł, chociaz ten mis w stosunku do literek wydaje się mały, no ale wymiarów tez dobrze nie sprawdziłam ale pasuje i jest ślicznie
Stary 2011-12-21, 15:36   #4597
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
jeju współczuje

kilka dni to znaczy do świąt czy też już po kur.de leca sobie w kulki z wami
cały czas coś

o widzisz nie dopytałam
Stary 2011-12-21, 15:38   #4598
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Boroo ale mi pojechałaś Wiesz, jestem osobą, która chce pokazać, że sobie poradzi i ogarnie wszystko przy dzieciaczku Jakoś tak... chcę mieć wszystko gotowe, nakupowane i nie wiem nie chce mi się to zmienić, chociaż fakt, mogłam poczekać z karuzelką, no ale- MĄDRY POLAK PO SZKODZIE
Oj tam, nie chciałam, nie płakusiaj Muszę Ci powiedzieć, że ja również kupiłam wszystko już prawie. Zostało mi łóżeczko drewniane, materacyk jedynie i fotelik samochodowy oraz ubranko do wyjścia ze szpitala, karuzelę, matę edukacyjną. Gdzie 3 lub 4 pierwsze rzeczy zakupie niedługo, a resztę z zabawkami moga sobie przynosić

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
moj tez powiedział, ze mi nie pomoże bo on się boi.... z resztą teraz tez się boi już.... ech te chłopy
Miło słyszeć, że nie tylko mój mały nie będzie miał "dołeczków Kalisza"

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
na śpiocha go weź
Śmiej się, śmiej, ale wcześniej to tak robiłam jak mnie wkurzył i się nie odzywałam
Ale teraz jak ja się mam wczołgać tak na górę? Bo on na plecach albo do mnie śpi

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziękuję
Jeszcze żeby ten śnieg poleżał sobie przez święta, to by było już cudownie
Normalnie od 19 chyba w oknie będę siedzieć
Obyś miała ten swój śnieg
I koniecznie daj znać czy już zaczął padać

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a mój to jest jakiś inny bo powiedział że jak tylko powiem to on bardzo chętnie mi pomoże
ale czekamy spokojnie na styczeń 2012
Nie wiem czy pytać o pożyczkę dobną mogę hihhi Żartuję oczywiście

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:42   #4599
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej. mamusie

Ja tylko na chwilę bo jestem u siostry. Wrzucam propozycje tytułów.
Wieczorem będę nadrabiać Pewnie z 5 stron będzie

1. Brzuszki rosną, dzidzie kopią byle do Nowego Roku
2. Brzuszki rosną, dzidzie kopią, przyjdą do nas w Nowym Roku
3. Raz łaskotka,raz kopniaczek w Nowym Roku będzie dzieciaczek
4. W Nowym Roku-w tym najlepszym będę mamą-cud największy
5. Nowy rok 2012 rozpoczynamy a w nim swe pociechy już przytulamy. Mamy I-II
6. W Nowym Roku każda z nas Mamusiek, już przywita się ze swym ślicznym dzidziusiem. I-II 2012
7. Koniec w brzuszkach leżenia, czas na świat wychodzenia!
8. Pierwsze dzieci w rożkach już fikają,a drugie po żebrach jeszcze naparzają
9. Już mamusie są w pieluszkach,reszta dzieci jeszcze w brzuszkach.Mamusie I-II
10. Nowy rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem - mamy styczniowo-lutowe 2012
11. Nowy rok lada dzień witamy a w nim wszystkie dzidzie przytulamy - Mamy I i II 2012

Głosujemy!!!
w odpowiedzi podajcie nr tytułu a nie sam tytuł, szybciej mi będzie liczyć. Może być na priv albo na wątku.

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-12-21 o 16:30
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:44   #4600
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Mam misia, ale zapłaciłam za niego dodatkowo. Moja wina bo nie przejzałam dobrze ich aukcji, na innej licytacji mieli promocje ze wlasnie dekor gratis
No ale cóz, roztrzepaniec jestem to trzeba płacić na szczęscie tylko 9zł, chociaz ten mis w stosunku do literek wydaje się mały, no ale wymiarów tez dobrze nie sprawdziłam ale pasuje i jest ślicznie
no właśnie bo ja oglądałam jedną aukcję gdzie był gratis i jeszcze literki po 9,99zł a tu blisko 12zł i nic gratis ....

Cytat:
cały czas coś

o widzisz nie dopytałam
spytaj bo jak nie daj boże zaczniesz rodzić w święta to was nie wypuszczą ze szpitala bez fotelika jeśli pare dni dla nich to np. piatek przed sylwestrem
i będziesz musiała pożyczać

Stary 2011-12-21, 15:46   #4601
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej. mamusie

Ja tylko na chwilę bo jestem u siostry. Wrzucam propozycje tytułów.
Wieczorem będę nadrabiać Pewnie z 5 stron będzie

1. Brzuszki rosną, dzidzie kopią byle do Nowego Roku
2. Brzuszki rosną, dzidzie kopią, przyjdą do nas w Nowym Roku
3. Raz łaskotka,raz kopniaczek w Nowym Roku będzie dzieciaczek
4. W Nowym Roku-w tym najlepszym będę mamą-cud największy
5. Nowy rok 2012 rozpoczynamy a w nim swe pociechy już przytulamy. Mamy I-II
6. W Nowym Roku każda z nas Mamusiek, już przywita się ze swym ślicznym dzidziusiem. I-II 2012
7. Koniec w brzuszkach leżenia, czas na świat wychodzenia!
8. Pierwsze dzieci w rożkach już fikają,a drugie po żebrach jeszcze naparzają
9. Już mamusie są w pieluszkach,reszta dzieci jeszcze w brzuszkach.Mamusie I-II
10. Nowy rok zapasem, czas przywitać się z Bobasem - mamy styczniowo-lutowe 2012
11. Nowy rok lada dzień witamy a w nim wszystkie dzidzie przytulamy - Mamy I i II 2012

Głosujemy!!!
w odpowiedzi podajcie nr tytułu a nie sam tytuł, szybciej mi będzie liczyć. Może być na priv albo na wątku.

ja głosuję na 11 - najlepszy
Stary 2011-12-21, 15:48   #4602
Haniula
Zakorzenienie

Kasiu mi sie widzi 9 i 10. Nie wiem który bardziej
Stary 2011-12-21, 15:54   #4603
Mijus
Rozeznanie

kasikzaki - głosuję na nr 10
Stary 2011-12-21, 15:55   #4604
Blanszor
Rozeznanie

Brzuchatki byłam na KTG. Wszytko ok - zanotowano jeden skurcz na poziomie 50 Na następne KTG mam przyjść za tydzień.

Jadę dziś do rodziców na noc, zostawiam Tżta ze swoją ukochaną (kotką).

U rodziców są trzy kotki i dwa pieski - jeszcze moje panieńskie zawsze ze mną śpią jak u nich jestem.

Jutro nadrobię czytanie. Miłego po południa
Blanszor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:55   #4605
MMONIKA9
Wtajemniczenie

dziewczyny a co się dzieje z LILY ROSE????????
ostatni raz widze pisała u nas na forum 25.10.2011
i od tej pory cisza hmmm??? mam nadzieje że u niej wszystko ok Liluś jak nas podczytujesz to odezwij sie proszę!!!!!!!
Stary 2011-12-21, 15:56   #4606
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie bo ja oglądałam jedną aukcję gdzie był gratis i jeszcze literki po 9,99zł a tu blisko 12zł i nic gratis ....

spytaj bo jak nie daj boże zaczniesz rodzić w święta to was nie wypuszczą ze szpitala bez fotelika jeśli pare dni dla nich to np. piatek przed sylwestrem
i będziesz musiała pożyczać
dzwoniłam do nich, zamówili u kuriera i powinien być w piatek no zobaczymy

ja jestem za nr 4
Stary 2011-12-21, 15:58   #4607
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

czego się awanturujesz, no czego??
A tak, żeby ciekawiej było

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
oj to Cię załatwiła z tym pobieraniem
ja muszę powiedzieć, że w pobieralni mam świetną pielęgniarkę. ma juz swoje lata ale za to nigdy się nie zdarzyło, zeby cos poszło nie tak... chyba mogłaby tą krew z zamkniętymi oczami pobierac
z resztą wiecie, z racji mojego wykształcenia żadne igły ani krew mnie nie ruszają
chociaż wenflonu nigdy w życiu nie miałam założonego i to takie brrrrr jest
Ja miałam pierwszy raz w czerwcu, jak wylądowałam w szpitalu.
Da się przeżyć, chociaż wygodne to nie jest

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hej hej mamusie

u mnie śnieg pada fajnie się świątecznie robi choć ja aury nie czuję w domu końcówka remontu i pewnie to jest powód

sap simplex jest nie dostępny w Polsce polecam tylko niemieckiej firmy bo są jeszcze Czeskie ale on się nie sprawdzają mój TZ na szczęście pracuje w Niemczech to nas zaopatrzy aaa i widziałam na internecie ofertę kupna ale czy są oryginalne to nie wiem
Ja mam nadzieję, że te kropelki nie będą mi potrzebne, ale jakby coś to będę kombinować, żeby mi ktoś kupił (kolega TZta jedzie do Niemiec, ale dopiero w lutym, więc w razie czego jego poprosimy)

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
ale mnie dzisiaj boli krzyż.....
Kupiłam teściowej 12 szklanek wysokich do zimnego picia bo takie chciała i coś jeszcze bym chciala dokupic no ale nie wiem co??????proszę o radę

Dotarł też kocyk dla Bartusia
Ja niestety nie pomogę, bo nie mam pomysłu nigdy
W tym roku teściowa ma prezent już załatwiony, bo w grudniu ma jeszcze imieniny, więc taki zbiorczy prezent już kupiliśmy

Cytat:
Zgadzam się, ostatnio kupiłam na próbę i faktycznie są ok. Jak dla mnie lepsze niż carefree
Ja generalnie używam Discreet, ale majątek na nie ostatnio wydaję
Spróbuję te Biedronkowe w takim razie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:01   #4608
czubasek20
Zakorzenienie

Ja głosuje na numer 10

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:02   #4609
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Witam po imprezowo,
wysmiałam się strasznie (erotoman gawędziarz trafił nam sie do stolika),
jedzenie takie sobie ale lokal super.
Jakis czas temu pisałam, że mama wydziergała komplet dla dzidzi - wklejam zdjęcie, a także moich zakupów - dres z Pepco za 14 zl i dwie sukienki (jedna balowa na majowy ślub) obie za 3 zł
Likas fajnie, że impreza się udała. Ciuszki bardzo ladne
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:10   #4610
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
dzwoniłam do nich, zamówili u kuriera i powinien być w piatek no zobaczymy
a co z kolorem taki jak chciałaś czy musiałaś wybrać inny

Stary 2011-12-21, 16:10   #4611
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ja głosuję na 9 .

Nie mam siły odpisywać ani czytać ze zrozumieniem
Stary 2011-12-21, 16:11   #4612
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczynki- KARUZELA DZIAŁA!! baterie mam i tak się kręcą te zwierzątka ekstra, że chyba sama sobie do łóżka ją zamontuję

N1kotynka no jak jest pan H. to nie ma co marzyć o analku
lipa straszna, ale mam nadzieję, że pozbędziesz się tego cholerstwa tak jak inne dziewczyny i wtedy można ewentualnie spytać gina co na ten temat sądzi i spróbować o ile ktoś taki seks lubi

kasikzaki ile tytułów!
"8. Pierwsze dzieci w rożkach już fikają,a drugie po żebrach jeszcze naparzają " ekstraaaa

chociaż 'naparzają' to jest zbyt lekkie słowo...

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Oj tam, nie chciałam, nie płakusiaj Muszę Ci powiedzieć, że ja również kupiłam wszystko już prawie. Zostało mi łóżeczko drewniane, materacyk jedynie i fotelik samochodowy oraz ubranko do wyjścia ze szpitala, karuzelę, matę edukacyjną. Gdzie 3 lub 4 pierwsze rzeczy zakupie niedługo, a resztę z zabawkami moga sobie przynosić
no to ładny masz już zbiór skoro tak mało brakuje materac wczoraj zamówiłam i powinien przyjść jakoś na dniach- po świętach max foteliki mam, teraz już 3 bo A. kupił dodatkowo na aukcji fajnie, jeden w moim samochodzie, drugi w jego, 3 w domu matę kupiłam używaną w stanie idealnym- rewelka

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:20   #4613
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
jak pracujesz w dużej firmie to dostajesz pensje z firmy, więc oni już ci to na pewno potrącą ale ja pracuje w małej i obecnie już Zus mi pensje płaci a nie firma, wiec mój pracodawca nie ma skąd tych 10zł potrącić mi skoro nie wydaje ani złotówki na mnie. Dlatego też jestem zmuszona im sama płacić znaczy zwracać ale nie wiem czy gorzej na tym nie wychodze bo jak pisałam ciezko mi się doliczyc czegokolwiek jak to takie porypane
totalny bezsens

no cóż, mam nadzieję że moje dziecko nie będzie mieć takich kolek

śliczne literki - też chcę ale ALEKSANDER ma dużo literek i ciągle nie zamówiłam bo to spory koszt

Zuzia, no tak, w małej firmie jest inaczej Ale wyjścia nie ma, tak czy siak, oni muszą wziąć od nas tą kasę

A z literkami najlepiej jakieś zdrobnienie
Ja zamówię literki, ale dopiero jak się malutka urodzi, na wypadek gdyby chciała zrobić psikusa

Cytat:
[...]
Obyś miała ten swój śnieg
I koniecznie daj znać czy już zaczął padać

Nie wiem czy pytać o pożyczkę dobną mogę hihhi Żartuję oczywiście
Właśnie dlatego ja się wstrzymuję na razie z zakupem karuzelki i maty edukacyjnej (chociaż czarno to widzę, żeby się kroś szarpnął na takie prezenty), ale dam im szansę, jak nie, to kupię sama

Pewnie, że dam znać

A z pożyczką niezły pomysł
Cytat:

Głosujemy!!!

Ja głosuję na
10

Ja byłam dziś na wizycie, wszystko ok, malutka się trochę wyrównała wagowo, waży niecałe 2800 (mama się śmieje, że albo doktor ślepy, albo mu sprzęt szwankuje - bo niby jak to możliwe, że raz za duża, a raz nie ). Gin zrobił mi wymaz, jutro muszę zawieźć do labo, bo dziś już było za późno I powiedział, że czekamy na poród - jak nie urodzę, to za 4 tyg. na wizytę

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-12-21 o 16:24
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:21   #4614
MissZuzia
Zadomowienie

Kasik ja głosuję na 10 - a co tam, będę stronnicza
z tym, że 'zapasem' powinno być oddzielnie chyba 'za pasem'

Cytat:
Dziewczynki- KARUZELA DZIAŁA!! baterie mam i tak się kręcą te zwierzątka ekstra, że chyba sama sobie do łóżka ją zamontuję
super

w temacie TRUFLOWYM pojawił się nowy przepis na trufelki
http://mojewypieki.blox.pl/2011/12/T...ascarpone.html
może któraś z was ma ochotę wypróbować i podzielić się.... wrażeniami oczywiście

Stary 2011-12-21, 16:24   #4615
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne
Cytat:

Czubasek – ślicznego masz kota, przepiękny kolor, a Drożdż powinien nazywać się Dartanian
[B][COLOR=black]
Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Czubasku piękne futrzaki

Moja Pixi jak tylko Tż wychodzi do pracy, robi hop na jego poduszkę albo piżamkę i idzie spać mrucząc i onanizując się jego zapachem. Ona ma totalnego świra na jego punkcie. Czasem jestem zazdrosna, bo ja ją dostałam rok temu od Mikołaja

Wczoraj byłam z nią u weta i powiedział, że jest troche za gruba (utożsamia się pewnie ze mną). Waży 4600. Na foto Pixi szczęśliwa śpi przy poduszce Tżta.

dziękujemy za komplementy
Onanizuje sie jego zapachem ?
ja pamietam jak kiedyś kota mojej cioci głaskałam az w pewnym momencie wystawił swoj '' interes''

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Jakis czas temu pisałam, że mama wydziergała komplet dla dzidzi - wklejam zdjęcie, a także moich zakupów - dres z Pepco za 14 zl i dwie sukienki (jedna balowa na majowy ślub) obie za 3 zł

a za kilka minut wkleję brzuszek do klubu
Śliczne ciuszki

Cytat:

Czubasku fajne kocurki - imię Dżordż powaliło mnie na kolana! i fajnie ma też czarnuch wyciętą linię białą na nosku- moja mała też ma taką
to imię wymyśliła moja 4 letnia siostra cioteczna i tak zostało

Cytat:
Ale teraz jak ja się mam wczołgać tak na górę? Bo on na plecach albo do mnie śpi
wczołgaj się i nie odpuszczaj. ja mojego zawsze strasze ze albo odda mi się dobrowolnie albo go na śpiocha biorę

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:26   #4616
ultraradiola
Wtajemniczenie

Ja jestem za tytułem numer 10

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:29   #4617
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
to imię wymyśliła moja 4 letnia siostra cioteczna i tak zostało
przypomniało mi się:

Dżordż Klunej??? - bleeeechhhhh, brzyyydal!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:29   #4618
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Kasik ja głosuję na 10 - a co tam, będę stronnicza
z tym, że 'zapasem' powinno być oddzielnie chyba 'za pasem'
hehe nie zwróciłam uwagi bo skopiowałam z tego co napisałaś
Nie wyświetlił mi się błąd bo piszę u siostry a ona nie ma Polskiego słownika

zaraz poprawię

Ok. siostra już wróciła z dzieciakami ze szkoły......spadam....do wieczora
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:37   #4619
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
hehe nie zwróciłam uwagi bo skopiowałam z tego co napisałaś
Nie wyświetlił mi się błąd bo piszę u siostry a ona nie ma Polskiego słownika

zaraz poprawię

Ok. siostra już wróciła z dzieciakami ze szkoły......spadam....do wieczora
no wiem właśnie, że mój byk chyba bo akurat nie jestem pewna na 100%

Stary 2011-12-21, 16:39   #4620
Angelika_26
Raczkowanie

Cytat:

Ładna, nie narzekam... ale... spadła Ci na kafelki z odległości pół metra?

W sumie to spadła i mam małą wgniotkę na kancie z tyłu, u góry :P ale ogólnie żyje!! hehe i hula jak trza!!
Angelika_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości