Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 17:36   #691
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Dzięki za komplementy co do butków
Jestem bardzo zadowolona bo udało mi sie dziś skompletować do końca prezent dla Tż Kupiłam mu: bokserki x2, skarpetki stopki 5 par ( a tu się nachodziłam bo stopek nie mieli ), pas do ćwiczen na siłownię na odcinek lędźwiowy do martwego ciągu (troszkę Tż tu mi podpowiedział), żel pod prysznic x2, krem do twarzy z Nivei i perfum Blue z Avonu (ze względu na bardzo dobre opinie znajomych ) Myślę że Tż będzie bardzo zadowolony

Też mam zaciesz z powodu śniegu i plany snowboardowe Tylko zacznę od "stoku" nad moim domem

Jak przygotowania do świąt? Ja dziś choinkę będę ubierać, uszka ulepione
na pewno będzie happy

u mnie dziś wielkie sprzątanie a choinkę to tradycyjnie 23 go pewnie ubierać będę

idę się szykować - dziś wypad na kolację do knajpy.... cały dzień poszczę co by tą kolacją sobie diety nie zniweczyć )

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 18:37   #692
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

kurcze, u mnie śnieg pada, jest chlapa na chodnikach i buty mi przemokły. jakoś mnie ten śnieg w ogóle nie cieszy, ale przeżyje, bo tylko dzisiaj ma padać, a potem ma być coraz cieplej
zaraz sobie zrobię ciepłe mleko z miodem

dzisiaj doznałam szoku w toalecie na uczelni - przeglądam się w lustrze i co wiedzę... cudowny blask moich włosów uwielbiam maskę bingo i już zaczynam obmyślać, gdzie mi się uda upolować kolejne opakowania
U mnie nie ma bingo, prosiłam siostrę , żeby mi kupiła w gdyni ale szukała i też nie ma
Stary 2011-12-21, 19:18   #693
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez NUTELLA87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja Wam polecam zamiast tych Fitness zwykłe płatki owsiane
Może nie są tak smaczne ale na pewno zdrowsze i bardziej sycące
Tutaj macie informacje o właściwościach takiego jedzonka:
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywien...aza_36394.html
Może któraś się skusi
Ale ja te płatki jadłam tylko parę razy i nigdy ich nie uważałam za fitness

Owsianka też mnie nie najada, dla mnie to przereklamowane mocno jest.

Mnie najada niewiele produktów-jajecznica, jajka gotowane, spaghetti ze sporą ilością sera-czyli to co ma białko, reszta niekoniecznie.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 19:21   #694
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
U mnie nie ma bingo, prosiłam siostrę , żeby mi kupiła w gdyni ale szukała i też nie ma
w moim tesco widziałam tylko szampony bingo, chciałam się nawet skusić na jajeczny z kolagenem ale zapach zbyt intensywny dla mnie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ale ja te płatki jadłam tylko parę razy i nigdy ich nie uważałam za fitness

Owsianka też mnie nie najada, dla mnie to przereklamowane mocno jest.

Mnie najada niewiele produktów-jajecznica, jajka gotowane, spaghetti ze sporą ilością sera-czyli to co ma białko, reszta niekoniecznie.
oj mnie też jajecznica i spaghetii najada

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 19:44   #695
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

a moze napiszesz co zmienilas w pielegnacji? porownam ze swoja zamowilam na BU puder bambusowy, moze tez cos pomoze.
wszystko

żel do twarzy- z takiego z sls na taki bez sls- np biedronkowy z mikrogranulkami i lotosem- bo slsy na dłuższą metę suszą co potem przetluszcza znowu cerę i błędne koło mamy a teraz myję metodą ocm

toniki do twarzy- bez propylene glycol(np ma lierene) teraz tylko hydrolatów używam

nawilżanie- kremy bez silikonów, glikonu propylenowego i paraffinum liquidium
Smarowałam się też olejem arganowym i tłustym masłem saloos, dla niektorych może dziwne, że tłusta cera i tłuste kosmetyki, ale i tłustej może brakować nawilżenia
Do tego żel z hialuronem, który wiążę wodę.
Regularnie robiłam maseczki- ale zrezygnowałam z mocno oczyszczających, używałam glinek(ale takich z dodatami nawilżającymi) i maseczek montague jenuesse.

W sumie nie wiem co mi najbardziej pomogło, ale coś musiało.

Dzisiaj myłam twarz koło 9, jest po 19 i świecę się odrobinkę, kiedyś jak o 12 przyłożyłam chusteczkę to tona sebum.

No i wiadomo- podkład bez talku, silikonów itp- u mnie to byli najwięksi wrogowie matowej cery.

Generalnie unikamy kosmetyków matujących i głęboko oczyszczających, a nawilżamy i na noc natłuszczamy(tylko niekomodogennymi kosmetykami)

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

dzisiaj doznałam szoku w toalecie na uczelni - przeglądam się w lustrze i co wiedzę... cudowny blask moich włosów uwielbiam maskę bingo i już zaczynam obmyślać, gdzie mi się uda upolować kolejne opakowania
A którą dokładnie masz? bo nie pamiętam

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Jak tam wasze przed świąteczne porządki? Ja już odkurzyłam prawie wszystkie zakamarki, a dziś jeszcze wkraczam z mopem do mojego TŻ Czy Wy też sprzątacie u swoich facetów czy tylko ja mam tak dobre naiwne serduszko?
A mieszkacie razem i sprzątasz jego pokój czy w jego mieszkaniu?

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

z tej wampirowej limitki już stał się moim ulubionym do codziennego makijażu jak mi dziś rozświetlił pięknie buźkę to szok

Ja z tej limitki mam puder do rzęs- nie umiem się tym obsłużyć i lisptain czerwony- trwałe to, aż ciężko zmyć, a wyglądam jak wampir przy mojej obecnej bladości, ale jak będę mieć inny kolor cery będzie ok.

a wypisałabyś 3 pierwsze rzeczy ze składu tego rozświetlacza?

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

2 z tych- miodowy wax i tą z natur vital wielbię

loluska: co daje to coś 'pas do ćwiczen na siłownię na odcinek lędźwiowy do martwego ciągu'?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-21 o 19:46
Stary 2011-12-21, 20:25   #696
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:

A mieszkacie razem i sprzątasz jego pokój czy w jego mieszkaniu?

niestety nie mieszkamy razem ale często bywam u niego w domu
stąd to sprzątanko w jego pokoju bo sam by sie za to nie zabrał

-stawiam sobie cele, które realizuję, powoli... ale realizuje

Edytowane przez NUTELLA87
Czas edycji: 2011-12-21 o 20:28
NUTELLA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 20:28   #697
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko

żel do twarzy- z takiego z sls na taki bez sls- np biedronkowy z mikrogranulkami i lotosem- bo slsy na dłuższą metę suszą co potem przetluszcza znowu cerę i błędne koło mamy a teraz myję metodą ocm

toniki do twarzy- bez propylene glycol(np ma lierene) teraz tylko hydrolatów używam

nawilżanie- kremy bez silikonów, glikonu propylenowego i paraffinum liquidium
smarowałam się też olejem arganowym i tłustym masłem saloos, dla niektorych może dziwne, że tłusta cera i tłuste kosmetyki, ale i tłustej może brakować nawilżenia
do tego żel z hialuronem, który wiążę wodę.
Regularnie robiłam maseczki- ale zrezygnowałam z mocno oczyszczających, używałam glinek(ale takich z dodatami nawilżającymi) i maseczek montague jenuesse.

W sumie nie wiem co mi najbardziej pomogło, ale coś musiało.

Dzisiaj myłam twarz koło 9, jest po 19 i świecę się odrobinkę, kiedyś jak o 12 przyłożyłam chusteczkę to tona sebum.

No i wiadomo- podkład bez talku, silikonów itp- u mnie to byli najwięksi wrogowie matowej cery.

Generalnie unikamy kosmetyków matujących i głęboko oczyszczających, a nawilżamy i na noc natłuszczamy(tylko niekomodogennymi kosmetykami)

---------- dopisano o 19:29 ---------- poprzedni post napisano o 19:25 ----------

a którą dokładnie masz? Bo nie pamiętam

---------- dopisano o 19:38 ---------- poprzedni post napisano o 19:29 ----------

a mieszkacie razem i sprzątasz jego pokój czy w jego mieszkaniu?

---------- dopisano o 19:43 ---------- poprzedni post napisano o 19:38 ----------

ja z tej limitki mam puder do rzęs- nie umiem się tym obsłużyć i lisptain czerwony- trwałe to, aż ciężko zmyć, a wyglądam jak wampir przy mojej obecnej bladości, ale jak będę mieć inny kolor cery będzie ok.

A wypisałabyś 3 pierwsze rzeczy ze składu tego rozświetlacza?

---------- dopisano o 19:44 ---------- poprzedni post napisano o 19:43 ----------

2 z tych- miodowy wax i tą z natur vital wielbię

Loluska: Co daje to coś 'pas do ćwiczen na siłownię na odcinek lędźwiowy do martwego ciągu'?

talc, mica, aluminium starch octenylsuccinate

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
niestety nie mieszkamy razem ale często bywam u niego w domu
stąd to sprzątanko w jego pokoju bo sam by sie za to nie zabrał
ooo nieee, to w takim wypadku ja bym mu nie sprzątała

Dbam o siebie

Stary 2011-12-21, 20:30   #698
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja jak się kiedyś wkurzę a nie bedzie wtedy K. to mu powycieram kurze w pokoju jestem za ładem artystycznym ale nie za kurzem

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 20:40   #699
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc
Ja wlasnie wrocilam z pracy, posiedze troszke na wizazu i bede jechac po TZta

Jutro robimy sobie Wigilie bo ja zaraz w pt po pracy smigam do Rodzicow, ale sie stesknilam ostatni raz sie widzielismy we wrzesniu.
Dojade pewnie kolo polnocy bo mam prawie pol Polski do przejechania Mam nadzieje ze bedzie spokojnie na drodze bo TZ konczy prace po 22 wiec pewnie poloze sie po polnocy, pobudka o 6, w pracy do 15 i kolo 17 planuje ruszyc wiec bede zmeczona.

Dziekuje Dziewczyny, mi tez sie prezenty podobaja

A co do karty z H&M to ja mam jedna i jeszcze jej nie wydalam, pewnie juz tego nie zrobie bo jest chyba wazna do pt a ja jutro spedzam popoludnie w pracy bo piszemy z kolezanka prace naukowa

Angelinmyheart - ja mam zestaw czerwony z szarym

Nutella
- hej O kurcze, mi by sie nie chcialo u TZ sprzatac, zreszta ja nie mam czasu u siebie posprzatac Zreszta On czesciej bywa u mnie, wiec sprzatamy u mnie razem

Ghana - bardzo niefajnie sie zachowal Twoj Tz, jak jakis ksiaze W ogole co to za tekst ze poza Twoim zakresem finansowym, to bylo chamskie i bezczelne. Moglas mu powiedziec ze jak jest takim materialista to niech sam sobie kupi Poza tym co, on az tyle zarabia zeby takie teksty rzucac?

W ogole zapomnialam dopisac ze tak zachwalacie to serum do posladkow z eveline ze tez sie skusilam

No i chcialam sie pochwalic ze uzbieralam na Karaiby dla siebie i TZ, w pol roku - to byl moj cel zeby miec tyle na koncie na to przed nowym rokiem i udalo sie Normalnie sama z siebie jestem dumna Tylko teraz jeszcze musze to utrzymac nieruszone do wrzesnia
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 20:44   #700
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

talc, mica, aluminium starch octenylsuccinate

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

ooo nieee, to w takim wypadku ja bym mu nie sprzątała
hehe tylko wiecie zapomniałam dodać że ja się już tam tak zadomowiłam, że czuje się jak u siebie w domu i wszędzie są moje fatałaszki i pierdołki dlatego czuję się też zobowiązana do takich porządków ale fakt czasem sam mógł by polatać ze ściereczką spokojnie nie dam zrobić z siebie kury domowej

-stawiam sobie cele, które realizuję, powoli... ale realizuje
NUTELLA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 20:44   #701
party_girl7
Zakorzenienie

ja tez sprzatam TZtowi ale to dlatego ze czasem na weekend jestem u niego a mama TZ powaznie chora i nie jest w stanie nic zrobic wiec sprzatkam pokoj TZ ( niedlugo juz nasz pokoj) no i pomagam tesciowej przy sprzataniu...
Stary 2011-12-21, 20:46   #702
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Jutro robimy sobie Wigilie bo ja zaraz w pt po pracy smigam do Rodzicow, ale sie stesknilam ostatni raz sie widzielismy we wrzesniu.
Dojade pewnie kolo polnocy bo mam prawie pol Polski do przejechania Mam nadzieje ze bedzie spokojnie na drodze bo TZ konczy prace po 22 wiec pewnie poloze sie po polnocy, pobudka o 6, w pracy do 15 i kolo 17 planuje ruszyc wiec bede zmeczona.

A co do karty z H&M to ja mam jedna i jeszcze jej nie wydalam, pewnie juz tego nie zrobie bo jest chyba wazna do pt a ja jutro spedzam popoludnie w pracy bo piszemy z kolezanka prace naukowa

Nutella
- hej O kurcze, mi by sie nie chcialo u TZ sprzatac, zreszta ja nie mam czasu u siebie posprzatac Zreszta On czesciej bywa u mnie, wiec sprzatamy u mnie razem

Ghana - bardzo niefajnie sie zachowal Twoj Tz, jak jakis ksiaze W ogole co to za tekst ze poza Twoim zakresem finansowym, to bylo chamskie i bezczelne. Moglas mu powiedziec ze jak jest takim materialista to niech sam sobie kupi Poza tym co, on az tyle zarabia zeby takie teksty rzucac?

W ogole zapomnialam dopisac ze tak zachwalacie to serum do posladkow z eveline ze tez sie skusilam

No i chcialam sie pochwalic ze uzbieralam na Karaiby dla siebie i TZ, w pol roku - to byl moj cel zeby miec tyle na koncie na to przed nowym rokiem i udalo sie Normalnie sama z siebie jestem dumna Tylko teraz jeszcze musze to utrzymac nieruszone do wrzesnia
wow to super ale będą wakacje zazdroszczę

Dbam o siebie

Stary 2011-12-21, 20:47   #703
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc

Nutella

ale Ci zazdroszcze takich wakacji! ja jeszcze nie bylam nigdzie za granica w sumie na wakacjach, moze kiedys sie uda, poki co musze znalezc prace jakas dobra
Stary 2011-12-21, 20:48   #704
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Chyba zainteresuje się medycyną bo są bardzo dobre zarobki wbrew temu co się słyszy

Stary 2011-12-21, 20:51   #705
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: dzięki za podanie składu

tallu: nie wiem czemu ale zdawało mi się, że razem z tż mieszkasz, może przez te naleśniki w lodówce kiedyś

Mojego tżta to łatwo ostatnio zadowolić- żelki mu kupię i zadowolony A jak dostanie fajną grę to już w ogóle uśmiech od ucha do ucha.

Mnie zadowolić ciężej- bo jak coś dostanę w ręce to mnie już nie cieszy, taki ciężki charakter, tzn wiadomo podziękuje, ale jakoś mega się nie raduje

Chociaż teraz mam simsy 3 obiecane- tak bezokazyjnie, bo nie jestem świątecznym człowiekiem więc z tego to akurat się ucieszę, bo lubię się wciągnąć w coś i zapomnieć o istnieniu świata.

<3 <3 <3
Stary 2011-12-21, 20:54   #706
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Powoli bede się szykować do spania.... dziś też będzie podstawa i kąpiel we wannie....
Jakoś tak mało co mnie cieszą święta w tym roku.... chodze taka smutna... ech.... pierwsze święta bez babci....

Stary 2011-12-21, 20:56   #707
Talullah
Wtajemniczenie

Snowhitee, Party - dziekuje W tym roku nie bylam nigdzie, cale praktycznie przepracowalam wlaczajac weekendy wiec marzy mi sie chociaz tydzien

E.J. - no zainteresuj Ale tez nie zdziw sie ile sie trzeba napracowac na te zarobki, niewazne czy dzien powszedni czy swieto czy w nocy. Zdziwilabys sie ile mnie w domu nie ma. Normalnie ironia przez Ciebie przemawia.

Ja sie ciesze podwojnie ze mi sie udalo to odlozyc bo wiem ze od stycznia bym juz nie uzbierala - te dziewczyny co maja wiedziec to wiedza czemu

Kobieto - oficjalnie nie mieszkamy razem, nieoficjalnie to wyglada tak ze TZ ma czesc rzeczy u mnie a czesc u siebie ale 90% czasu jest u mnie, a od stycznia juz bedzie calkiem oficjalnie ze tak powiem

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-12-21 o 20:59
Stary 2011-12-21, 20:57   #708
kobietasukcesu
zawsze mam racje

nutella: najgorsze jest to, że jak się za wiele robi to wcale tego ludzie nie doceniają. Skoro tam siedzisz to wiadomo, że po sobie sprzątnąć trzeba, ale bez przesady bo jak się raz chłopa przyzwyczai to koniec

Zjadłam salatę z oliwą, teraz czas na spaghetti- wiem, że nie pora, ale co poradzić jak mam ochotę

Naolejowałam włosy około 19, niedługo zmyję, nałożę waxa zmieszanego z masłem z olejkiem macadamia i moimi dodatkami zsk- dodam jedwab, keratynę, l-cysteinę i co tam jeszcze mam.
Do tego koniecznie depilacja kremem veet (skończyły mi się moje wielkie zapasy prawie, nakupiłam w biedronce w lato jak wychodziła tubka po 5 zł, ale się kończy, mogliby znowu zrobić promocję) i może jakaś maseczka- może aloesowa z beeco.

<3 <3 <3
Stary 2011-12-21, 20:59   #709
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Cześć Właśnie odpoczywam i zbieram siły do sprzątania

strasznie niefajnie się zachował wg mnie każdy drobiazg od Ciebie powinien mu sprawiać radość... Poza tym co to za gadanie, że za dużo ludzi w sklepach nie podoba mi się takie podejscie u faceta

Ja nie pielęgnuje się dla faceta tylko dla siebie... Gdybym miała się dla faceta pielęgnować to bym sobie odpuściła po tekstach, że przecież jestem ładna i nic nie musze poprawiać

Mnie po takich płatkach zęby i cała jama ustna bolą i nie wiem czemu
Nie chodziło mi o wątek, tylko o to że gdyby nie facet (czyt. Twój tato) nie byłoby Cię na świecie :P

NUTELLA87
Mój Tż jak chce to potrafi sam świetnie posprzątać i nawet robi to regularnie bo raz na tydzień tak porządnie i mu nie pomagam

kobieto

ja wiem tylko tyle że odciąża kręgosłup podczas tego ćwiczenia. Sama w życiu bym na taki prezent nie wpadła, Tż mi pokazał na allegro jak to w ogóle wygląda i udało mi sie dostać w jednym sklepie

Talllu

to kiedy wyruszacie w podróż?

Ubrałam z mama choinkę i pomału czuć święta

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:02   #710
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

E.J. - no zainteresuj Ale tez nie zdziw sie ile sie trzeba napracowac na te zarobki, niewazne czy dzien powszedni czy swieto czy w nocy. Zdziwilabys sie ile mnie w domu nie ma. Normalnie ironia przez Ciebie przemawia.
No i nie ma czasu kasy powydawać jak ciągle człowieka nie ma, dzięki temu się sporo oszczędza

A z ciekawości: ile taka przyjemność i kupujesz w first minute czy zwykłej cenie?

Pamiętam, że jak byłam mała to zamiast last minute czytałam las minute i zastanawiałam się co tak wiele wycieczek do tego lasu

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:

Kobieto - oficjalnie nie mieszkamy razem, nieoficjalnie to wyglada tak ze TZ ma czesc rzeczy u mnie a czesc u siebie ale 90% czasu jest u mnie, a od stycznia juz bedzie calkiem oficjalnie ze tak powiem
A to mogło mi się pomylić

<3 <3 <3
Stary 2011-12-21, 21:03   #711
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Nie chodziło mi o wątek, tylko o to że gdyby nie facet (czyt. Twój tato) nie byłoby Cię na świecie :P
Wielkiej by mi tym krzywdy nie zrobił niż zrobił no ale nie ma o czym pisać.

Stary 2011-12-21, 21:05   #712
Talullah
Wtajemniczenie

Loluska - no ja nie dostane urlopu wczesniej niz wrzesien/pazdziernik wiec mam nadzieje ze w tych miesiacach uda nam sie z TZ zgrac

Super prezent dla TZ, fajnie jak tak chociaz troszke podpowiadaja
Ja mam dla mojego klawiature gameingowa

Kobieta - dokladnie, nie ma kiedy wydawac Albo czlowiek jest tak padniety ze mu sie po prostu nie chce chodzic po sklepach Chociaz ja mam takie zrywy raz na jakis czas - ze ide rzadko ale duuuzo kupie, albo napadne na allegro
Mam odlozone 12 tys - powinno styknac A orientowac sie bede gdzies na poczatku wrzesnia dopiero, teraz to wrzuce chyba na lokate po prostu
Stary 2011-12-21, 21:06   #713
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Proszę nie mówcie mi o zarobkach bo mam porównanie i to spore

Zastanawiam sie nad odżywką z Pierre Rene, ale sama nie wiem czy jest na tyle skuteczna by ją kupować.... Używała któraś?

Stary 2011-12-21, 21:07   #714
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ja to swego czasu byłam zła na to, że mnie stworzono

tallu: ja to na pewno więcej mam czasu niż Ty, ale nie chcę mi się iść do rossmana po 2 rzeczy, szkoda mi czasu, jak już idę to szampon, dwie odżywki, balsam, peeling, zapas maseczek i siata aż ciężko donieść :P

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-21 o 21:13
Stary 2011-12-21, 21:09   #715
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie sadze zebys miala wieksze niz ja bo Ty moze o tym slyszalas a ja dokladnie wiem ile godzin pracuje i za jaka stawke i uwierz ze sie musze napracowac, nie ma nic za darmo. I na dobra sprawe to mam 4 prace.
Inna sprawa ze jak skoncze specke to bede mniej pracowac a zarabiac wiecej, ale jeszcze dluga droga przede mna.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-12-21 o 21:10
Stary 2011-12-21, 21:09   #716
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Loluska - no ja nie dostane urlopu wczesniej niz wrzesien/pazdziernik wiec mam nadzieje ze w tych miesiacach uda nam sie z TZ zgrac

Super prezent dla TZ, fajnie jak tak chociaz troszke podpowiadaja
Ja mam dla mojego klawiature gameingowa

Kobieta - dokladnie, nie ma kiedy wydawac Albo czlowiek jest tak padniety ze mu sie po prostu nie chce chodzic po sklepach Chociaz ja mam takie zrywy raz na jakis czas - ze ide rzadko ale duuuzo kupie, albo napadne na allegro
Mam odlozone 12 tys - powinno styknac A orientowac sie bede gdzies na poczatku wrzesnia dopiero, teraz to wrzuce chyba na lokate po prostu
A co to za klawiatura? Zazdroszczę tej wycieczki ale zdecydowanie zasłużona

Jutro mam zamiar sobie wyprostować włosy na klasowa wigilię, co ostatnio czyniłam baaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno, mam nadzieje że jakoś to będzie wyglądać

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:11   #717
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
nie wiem czy rozumiem

<3 <3 <3
Stary 2011-12-21, 21:14   #718
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
A co to za klawiatura? Zazdroszczę tej wycieczki ale zdecydowanie zasłużona

Jutro mam zamiar sobie wyprostować włosy na klasowa wigilię, co ostatnio czyniłam baaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno, mam nadzieje że jakoś to będzie wyglądać
Taka typowo dla graczy, z maaasa dodatkowych klawiszy i funkcji, podswietlana i inne bajery Ale juz widze usmiech TZ i ten blysk w oku, czasem mezczyzni sa jak dzieci
Dziekuje

Oj, masz tak geste wlosy ze mysle ze bedziesz ok wygladac bo nawet wyprostowane nie straca na objetosci
Stary 2011-12-21, 21:14   #719
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
nie wiem czy rozumiem

<3 <3 <3
Stary 2011-12-21, 21:16   #720
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snowhitee, Party - dziekuje W tym roku nie bylam nigdzie, cale praktycznie przepracowalam wlaczajac weekendy wiec marzy mi sie chociaz tydzien

Ja sie ciesze podwojnie ze mi sie udalo to odlozyc bo wiem ze od stycznia bym juz nie uzbierala - te dziewczyny co maja wiedziec to wiedza czemu

i bardzo dobrze, zasłużyłaś sobie

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości