|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Moja koleżanka np uważa, że to niedorzeczne, że dorośli faceci siedzą przed play station, dla mnie to źle nie jest, lepsze to niż wiele innych rzeczy, poza tym dopóki pracują i normalnie żyją to niech odpoczywają jak lubią(tzn w granicach zdrowego rozsądku) Niektórzy to chyba za wiele filmów się naoglądali i nie wiem czego oczekują.
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Taka po prostu refleksyjna myśl o zyciu, zakupach i zarobkach, nic wielkiego.... zresztą w pracy nic innego teraz nie kasuje jak same wieeelkie wózki z zakupami przed świętami
|
|
#723 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc biedny nie ma wyboru... Ja u niego sprzątać nie mam zamiaru, z resztą ja swój bałagan jedynie lubię sprzątać tj w moim mieszkaniu. No i u niego jest skomplikowana syt. rodzinna i w sumie ma rodzeństwa i jak bym miała po nich jeszcze sprzątać to by mnie kur.. wzięła![]() Cytat:
I jak ognia wystrzegam się alkoholu w produktach do twarzy.. W ogóle nie stusuję alkoholu denat. w pielęgnacji I moja mieszana cera ma się świetnie i się nie błyszczy przez cały dzień jak kiedyś... Pamiętam jak kiedyś żeby pozbyć się pryszczy nakładałam na nie wacik namoczony tonikiem Clean&Clear - na pierwszym miejsu alkohol denat. Trzymałam godzinę a potem zdziwinie, że twarz pali żywym ogniem ![]() Młodym i głupim się było ![]() Cytat:
Chociaż u niego i tak kicham itp bo ma psa, a niestety jestem uczulona, ale to moja ogromna miłość, więc cierpię w imię tej miłości ![]() :brzyda l: Tylko wredny pies na moją miłośc reaguje gryzieniem mnie w stopy Cytat:
Czasem pomagał mi powyciągać naczynie ze zmywarki, albo umył naczynia po obiedzie ale to czasem, jeśli sam zaproponował![]() Kiedyś jak moi rodzice byli na wakacjach to obiecałam, że umyje okna w całym domu i TŻ był wtedy i jak zobaczył jak mi to idzie to sam za mnie pomył kochany Ja za to prasuję mu koszulki przed wakacjami - raz na 2 lata Cytat:
Cytat:
Na razie podróżuję po krajach arabskich, bo są stosunkowo tanie ![]() Cześć Wam tak w ogóle Jeszcze tylko jutro i mam wolne, już się doczekać nie mogę, bo nie mam ani chwili dla siebie, codziennie mam kilka zaliczeń i mnie szlak trafia...Z pielęgnacją to lece na podstawach, czasem nawet nie mam kiedy nabalsamować się. Za to od piątku wprowadzam nowe zasady do pielęgnacji, zaczynam m.in. mycie odżywką Teraz robię projek na Podstawy Projektowania Maszyn i Mechanizmów i w przerwie pomalowałam paznokcie i wyszły mi istnie sylwestrowo Na czarnej bazie fuksjowy brokat i fleksy i do tego pomarańczowo-zielone fleksy opalizujące..
|
||||||
|
|
|
#724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja uwielbiam z moim TŻ grać na ps2 Marzy mi się ps3 z PS move albo xbox 360 z kinektem... Nie ma to jak wyładować złość na TŻ młócąc go w Tekkena albo w NBA
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Praktycznie razem mieszkamy a nie da sie wszystko ciagle robic razem, dla mnie to jest takie zaglaskanie. Lubie jak np On sobie gra a ja wtedy poczytam ksiezke albo cos naukowego albo po prostu ponadrabiam wizaz W ogole od kilku dni smaruje twarz kremem zmieszanym z kropla kw hialuronowego i jestem zachwycona - nawilza o wieeeele lepiej |
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tez uwielbia grać na kompie, ciągle jakaś nowa gra, a o takiej klawiaturze pierwsze słyszę Na pewno będzie szczęśliwy A co do włosów, to wcale nie są takie gęste niestety, jak się powywijają lub na dyfuzorze wysuszę to faktycznie wydaje się ich dużo więcej, samych w sobie jest ich mało
|
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja lubię patrzyć jak TŻ gra w jakąś przygodówkę albo strategię - jestem jego największym kibicem Czasem robimy sobie maraton i najpierw gramy w jego gry jak wlaśnie Tekken, MBA, Dragon Balla itp a potem w moje czyli albo God of War albo w Crasha - to moja ulubiona gra, pamiętam jak miałam z 10 lat, mieliśmy z bratem Play Station jedynkę i on mi bez okazji kupił właśnie tą grę
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Ide zrobić w końcu te podstawy bo jutro zaś ostry zapierdziel w robocie
![]() Dobrej nocy
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się kładę już, dobranoc
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Tallu woooooooooooooooooow zazdroszczę
|
#731 |
|
zawsze mam racje
|
Ja gram z tż w tylko jedną grę, bo więcej mi się nie chciało opanować
A mianowice virtual fighter, bo wyścigi mnie nie bawią, jak grać to się bić nic innego tallu: jedziecie na tydzień czy dwa? I jakaś cywilizacja czy same plaże i hotele? Nie byłam to nie wiem co i jak
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-21 o 21:51 |
|
|
|
#732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie ten puder do rzęs przeraża, bałabym się, że te "niteczki", czy jak to inaczej określić, wpadłyby mi do oka. na zdjęciach wyglądają na bardzo kłujące i w ogóle jakoś do mnie nie przemawia ten produkt. Cytat:
Cytat:
na prawdę świetna rozrywka, szczególnie lubię gry sportowe i taneczne ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- w ogóle musiałam jeszcze raz pojechać na uczelnie,żeby zrobić analizę z chemii i padam ze zmęczenia. wstałam o 5-ej, miałam koło i zwykłe zajęcia i teraz najchętniej walnęłabym się do łóżka nic ze sobą nie robiąc, ale rozsądek podpowiada mi, że muszę znaleźć choć trochę siły i przynajmniej podstawy zrobić
|
||||
|
|
|
#733 |
|
zawsze mam racje
|
samara: ja się spodziewałam pudru, a nie takiej waty, chyba kosz to powita
|
#734 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() tak jak kobieta, myslalam ze mieszkacie razem Cytat:
moze tez powinnam sprobowac z tym kwasem ostatnio mam jakos bardzo przesuszona twarz, chyba od tych ciaglych zmian temperatur ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko jesli chodzi o kremy tluste to derma absolutnie zabronila mi ich uzywac - przy tlustej cerze nie sa wskazane, te nawilzajace jak najbardziej ale te tluste juz nie... tlustej cerze przewaznie brakuje nawilzenia, bo w wiekszosci ja wysuszamy zeby sie nie swiecila, dlatego trzeba ja nawilzac ale absolutnie nie natluszczac. Co do podkladu/pudru/rozu to mam spokojna glowe bo czyste mineralki
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny od jakiego czasu (min. od czasu mojej obecnosci na forum) interesuje sie skladem kosmetykow. Pewnie uznacie, ze Ameryki nie odkrylam, ale chcialabym Wam podac link do jednej strony.
http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579592 Powiedzcie co o tym myslicie, bo mi sie wlos na glowie jezy.... I co najsmieszniejsze, w moich kremach (niektorych dosc drogich!) znajduja sie jakies paskudztwa!!! Jak Wy sie na to zapatrujecie?
Zmiany, zmiany!!! Edytowane przez miucciaable Czas edycji: 2011-12-21 o 23:08 |
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
jest prawie 1-30 a ja rodzę jeża przy testach z hiszpańskiego
ale nie pojde spac, poki tego nie skoncze xD
|
|
|
|
#740 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Więc tragedii nie ma. W TBS mają też świetne kosmetyki... Jak spojrzalam na sklady kremow w Sephorze to się przeraziłam czasami, jak ludzie daja sie nabierac i placa za krem np 1600 zl a tam sama chemia i minimum skladnikow aktywnych. Nie moje pieniadze wiec nie powinno mnie to obchodzic, ale denerwuje mnie takie zerowanie na ludzkiej naiwnosci. Chociaz tez to rozumiem z drugiej strony. Moja mama ma dosc spore kompleksy na punkcie workow pod oczami i kupuje kremy itp w nadziei ze jej to pomoze... No a chyba tylko operacyjnie da sie to usunac. Ona je ma przez problemy z krazeniem limfy i zadne oklady, zele nie dzialaly. Moze macie jakis pomysl na cos co moglo by pomoc? Chcialabym kupic jej cos co sprawi ze bedzie usmiechnieta i bez niepotrzebnych kompleksow Moim zdaniem nie wyglada to jakos bardzo zle, ale same wiemy ze jesli cos jest naszym kompleksem to potrafi zepsuc humor...Cytat:
ja zawsze wole sie wyspac niz nauczyc![]() Jestem juz w drodze na uczelnie i przeraza mnie ciemnosc wokol
|
||||
|
|
|
#741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się Mój TŻ też często siedzi na play station albo gierkach komputerowych do tego dochodzą piłkarzyki ale to zimą bo latem jest quad i ścigacz (co akurat nie bardzo mnie cieszy bo u niektórych hierarchia jest inna niestety i to już fajne nie jest.
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu dzisiaj najkrótszy dzień w roku
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-12-22 o 08:47 |
|
|
|
#743 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() I też wielbię kwas hialuronowy- masz jakiś ze sklepów z półproduktami czy jaką wersję? Ja daję na wilgotną twarz spryskaną hydrolatem, tak zalecali na jakiejś stronie, rano na to krem, wieczorem jeszcze olejek, potem krem. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Dla mnie olejki mimo tłustości też są dobrze nawilżające. Chociaż ekspertem biochemicznym nie jestem, wiem tylko co moja cera lubi. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
#744 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
naprawde, swietny krem, a na dozie kosztuje 17,69
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam całkowicie:P
Cytat:
Jak wykończę kremy wszystkie to będę musiała się mu przyjrzeć![]() Ja Ziaję bardzo lubię, a nie miałam chyba nigdy nic z ich serii med.. Chyba po ostatniej przygodzie z Micelem Sopot SPA przestałam zwracać uwagę na ich produkty
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() spoko, ze wczoraj po 3 skonczyłam sie uczyc, a dzisiaj zapomnialam wylaczyc dzwieku w telefonie i rpzyjaciolka mnie obudzila SMSem. Jestem nieprzytomna. I ie mam nic w lodowoce sensownego, wiec dzisiaj na sniadanie 'zdrowo' red bull xD |
|
|
|
#747 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny za odpowiedz o naturalnych kosmetykach. Dla mnie samej te bio kosmetyki, to bylo kiedys badziewie dla naiwniakow. Ze to tylko takie gadanie, ze bio eko... Ale zaczynam widziec, ze to ma sens.
Teraz jestem w Yves Rocher stalym klientem, takze zobacze te eko kosmetyki. Co do grania na ps i x boxie. To mojemu tztowi na poczatku bylo glupio, ze tak lubi grac. My jesli juz gramy razem w NFS . Lubie wyscigi A niektore gry sa z sensem i trzeba sie naglowkowac. A wiecie, ze chirurdzy, ktorzy graja w gry wideo maja lepszy refleks przy operacjach?
|
#749 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja od dziś mam już wolne też mam kinecta (a właściwie to mój brat ;p) i najbardziej lubię tańczyć Talullah ojej Karaiby ![]() loluska woow to się wykosztowałaś dla tż, na pewno będzie skakał ze szczęścia ale u mnie dużo śniegu, czuć juz swięta
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

Ale juz widze usmiech TZ i ten blysk w oku, czasem mezczyzni sa jak dzieci

a teraz myję metodą ocm

ostatni raz sie widzielismy we wrzesniu.