|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Zabawnie to wygląda ![]() |
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie czasami ludzie rozwalają...
![]() Dotarła dzisiaj moja paletka z ebaya, wspomniałam o tym w pracy, no i się zaczęło - że jak to z Chin, jak ja mogę kupować coś z Chin, przecież to badziewie strasznie jest itd. Kiedy wspomniałam o pędzlach do minerałów to się zaczęły śmiać i dziwić po co mi te pędzle. Kiedy powiedziałam, że używam podkładu mineralnego to oczywiście nie wiedziały co to jest i że przecież podkład nakłada się gąbeczką albo palcami, a nie pędzlem. Kiedy powiedziałam, że to jest podkład w proszku to zaczęły gadać, że jak to w proszku, nie ma podkładów w proszku, że pewnie mam na myśli puder sypki itd. A kiedy powiedziałam, że zamawiam ten podkład z USA to już w ogóle się zaczęło, ehh, szkoda gadać... |
|
|
|
|
#1983 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Albo może warto jeszcze poszukać... Dzisiaj tonik z kwasem kojowym i glukonolaktonem - taki prosty, na przebarwienia. Cytat:
![]() Cytat:
A co kupiłaś? Jak polazłam ostatnio, to tylko 10 zł wydałam , choć w sumie mogłam niczego nie kupować, bo nie było ciśnienia.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widać, że ciemne i nie czytają wizażu
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przeglądam sobie wizaż i postanowiłam wpaść i przywitać się choć już sie tu raczej nie udzielam i pewnie o mnie już nie pamiętacie ale ja pamiętam tylko czasu na pisanie brak...Aguś paskudo - czemu nie odpisujesz mi na gg??
|
|
|
|
|
#1985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() To przecież takie urocze . Opowiadaj tak, opowiadaj, to podwyżki nie dostaniesz . Lepiej powiedz, że kupujesz w sklepach : "Wszystko za 5 zł." . A tak na poważnie, w mojej głowie też jeszcze siedzi przekonanie, że to co chińskie to bubel . Tylko, że teraz do jakiegokolwiek sklepu wejdziesz, to większość towaru : made in China i wcale nie takie buble. Cytat:
Cytat:
Cytat:
TV i gazety bzdury rozpowszechniają ! Gdzie tu w Polsce niedostatek ?! Byłam wczoraj w mieście po niewielkie zakupy. Matko kochana, istny horror . Na parkingach nie ma miejsca, na ulicach tłumy, w sklepach tłumy i każdy ludź ugina się pod ciężarem dźwiganych siat . Matko kochana ! W ubiegłym roku tak nie było . I czego ja się durnowata dziwię ?! Sąsiadka samych ciast piecze osiem sztuk . Matko kochana ! Miłego dnia ---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- NK to się na nas o coś obraziła ?! |
||||
|
|
|
|
#1986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nową pomadkę Rimmela by Kate ![]() Może to i dobrze, jeszcze mnie tu znajdą i będzie siara ![]() Cytat:
Bo mam wyłączone Obiecuję, że dzisiaj coś napiszę Cytat:
![]() Też tak kiedyś myślałam, aż do zakupu pędzli do minerałów - bez logo taniej, z logo firmy z USA drożej, a wszystkie tak naprawdę pochodzą z jednej fabryki w Chinach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj spadł u mnie śnieg, zima jak zwykle zaskoczyła drogowców więc ślisko jak diabli, wieczorem do tego wyłączyli mi prąd ![]() TŻ mówi, że ani na chodnikach ani na ulicach nie ma nawet odrobiny piasku, drogowcy jak zwykle nie przygotowani na taką okoliczność, no ale co się dziwić, w końcu mamy grudzień, porę jak najbardziej nie zimową
|
|||||
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Złamał się Ostatnio właścicielce Zbyszka narysowałyśmy coś takiego na TV Aga Zaraz będę robić ciastka i pierniki- któraś chętna później spróbować to zapraszam ![]() Aaa i zakochałam się w kolorze lakieru z Virtuala- ostatni nabytek, zdjęcie w albumie
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=13937
Wiem,że na zdjęciu "przed" wyglądam jakbym miała prześwity ;o
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja w rękawiczkach zaczęłam chodzić dopiero w zeszłym tygodniu, po tym jak zauważyłam jakie suche są moje ręce
Czapki jeszcze nie noszę, wspomagam się kapturem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam już C-thru Charming ![]() Edit. Zapomniałam napisać, że mam już w łapkach paletkę z ebaya - cienie są malutkie ale śliczne. I jest i ich dużo ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-12-22 o 21:52 |
||
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Tak jak pisałam - nie poddam się łatwo, walczę . Cytat:
Wczoraj w TV mówili, że cały następny tydzień plusowa temperatura i deszczowo . Widmo śniegu już kompletnie sen mi z oczu spędzi . Śliczny kolor . Taki mój ! A co Ty masz na tej głowinie ?! Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko coś a abonamencie
![]() http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...izor-komputer# |
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach no tak ![]() Nie ma sprawy ![]() Cytat:
pierwszy raz w życiu brakuje mi śniegu Krótkie włosy źle uczesane były więc wyglądam jakbym łysiała
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie i skonana jestem, a to jeszcze nie wszystko, kontynuacja jutro
![]() Kupiłam blender Brauna w Biedronce, może w końcu zrobię naleśniki albo jakieś ciasto
|
|
|
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() perłowe czy matowe? ![]() Cytat:
![]() Kasiu, mam nadzieje ze z Maxem bedzie okej, trzymam kciuki zeby sie udało cos zaradzic Asia, gratuluje pierwszego wlasnorecznie zrobionego kremu ![]() Wesołych Świąt Wam życze
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I perłowe i matowe. Po pierwszych testach wydaje się, że matowe lepiej się trzymają. Nabrałam ochoty na tę drugą, bardziej kolorową |
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym kupila sobie jakas ladna paletke matowych, ale bieda teraz
a nawet juz sie nauczylam w miare malowac tylko wlasnie musze miec matowe cienie bo perlowe mi nie pasuja chyba, tzn nie podoba mi sie efekt koncowy
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam perły Inglota
Maty podobno też są fajne, tylko trzeba się z nimi trochę pomęczyć. Jeszcze tydzień i znowu się wyvenituję ![]() |
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Było do przewidzenia, że nie odpuszczą . Matko kochana, ale ja spostrzegawcza jestem ! Rewelacyjny kolor ! Cytat:
Cóż Wam przesłać pod choinkę ?! Może serca odrobinkę i pozdrowień szczerych moc w tą Najświętszą Cichą Noc . Wiem, wiem - kolęda po raz pierwszy powinna zabrzmieć na Pasterce. Ja tak dla zbudowania nastroju już od rana . "Daję" Wam moją najulubieńszą kolędę : http://www.youtube.com/watch?v=01TdP...eature=related Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-12-24 o 07:34 |
|
|
|
|
|
#1999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jedzenie się dogotowywuje a prezenty spakowane, strój przygotowany, teraz jeszcze wysłać za mama życzenia Cytat:
Kolędy już dawno lecą u mnie w domu, moja ulubiona zagraniczna (chociaż nie wiem,czy to kolęda) http://www.youtube.com/watch?v=ENfDUMJkWcs Życzę Wam,abyście odpoczęły w rodzinnej atmosferze i najadły się do granic możliwości
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
NK sie nie obrazila tylko komputer spalila... nie pytajcie, mam przerąbane;/
w ogóle zgubiłam moją cudną czapke zimową i teraz mi zimno, innej nie chaciu;/ Wesołych i Radosnych Świąt!! |
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
NK, to coś Ty robiła?
![]() Również Wesołych Świąt Wam życzę |
|
|
|
|
#2002 |
|
|
Hej Kobiety
![]() Wyszlajałam się z domu, więc nie mam za bardzo jak nadrabiać [zrobię to po świętach] , zatem wpadam tylko złożyć Wam wszystkim życzenia świąteczne ![]() Mam nadzieję, że znajdziecie pod choinką mnóstwo trafionych prezentów ![]() Buziaki i do po świętach
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem tylko, że się obżarłam do granic możliwości
![]() Jak zwykle to samo, co roku obiecuję sobie, że nie będę tyle jadła, a potem padam z przeżarcia, no bo wszystkiego trzeba spróbować (kilka razy |
|
|
|
|
#2004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Takie zakończenie roku wróży wiele pomyślności w nowym . Cytat:
A kto nie ?! Tak wczoraj czekałam do tej 24-tej, żeby z dzieciakami pogadać . I nic . Pospały się paskudniki ! |
|||
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to w nocy wydała z siebie dźwięk przypominający "miau" Albo śniło jej się, że jest kotem albo języki jej się pomyliły
|
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pierogów wzięłam cały talerz ![]() I już poplamiłam nową bluzkę mam nadzieję,ze to coś mi się spierze...
|
|
|
#2007 | ||||||||||
|
|
Cześć Kobiety
Wróciłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oby już mu ten spokojny nastrój został ![]() Cytat:
Jestem tego żywym przykładem. Ani lakier, ani odżywka nie potrafią zatrzymać łamania paznokci u mnie. Jedyny plus z pomalowania jest taki, że nie gmeram przy rozdwojonych końcówkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to jednak nie przejdzie. ![]() Aaa, co do matowych cieni, to teraz w Sensique są nowe czwórki matowe, można kupic na próbę i potestować nie spłukując się przy tym zanadto. Cytat:
Cytat:
, no ale to raczej dlatego, że nie wszystko mi można i dzieciarnia nie dawała za bardzo przy stole posiedzieć
|
|
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() No właśnie ![]() Cytat:
![]() Tak ![]() Cytat:
Wczoraj na śniadanie i obiad i dzisiaj na śniadanie jedliśmy resztki z wigilii, które dostaliśmy od rodziców I to jeszcze nie wszystko Niepotrzebnie kupowaliśmy pieczywo i wędlinę bo tak naprawdę nic z tego nie ruszyliśmy - w przyszłym roku musimy o tym pamiętać i być mądrzejsi ![]() Zazdroszczę naszej wątkowej młodzieży, że mają jeszcze wolne, a ja muszę iść jutro do roboty
|
||
|
|
|
|
#2009 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj rano internetowa "gazeta" Wirtualnej Polski raczy mnie informacją na temat podwyżek podatków gruntowych, cen oleju napędowego, akcyzy na papierosy, składek ZUS itp . A na pierwszym zdjęciu : roześmiana od ucha do ucha gęba ministra Rostowskiego . Tak mówi po świętach 99,9 % Polaków . Przychodzą następne święta i ... znowu lodówki pękają w szwach . Skąd ja to znam ?! ![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Satin rose, nr 84 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przechodzę na dietę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

tylko czasu na pisanie brak...

, no ale to raczej dlatego, że nie wszystko mi można i dzieciarnia nie dawała za bardzo przy stole posiedzieć