|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
za szybkie ogarnięcie wyprawki ![]() "Na wszelki wypadek" (bo też chcę cycusiem karmić) kupiłam butelkę Dr. Brown's antykolkową (znajoma niesamowicie zachwalała po "testach" na trójce swoich dzieci) i dwa smoczki uspokajające TT. A czy to wszystko jest ok to wyjdzie nam w praniu ![]() Cytat:
Oj, nieładnie ![]() Poducha fajna rzecz. Jeśli będę uważała, że źle mi karmić bez niej to też do tabelki wpiszę, ale nikomu kreślić nie dam ![]() Twój tż ma niesamowite zmainy nastrojów i huśtawki, raz go chwalić, a raz ganić - co najmniej jakby w ciąży był Cytat:
Cytat:
osobiście kupiłabym lateks, ale kasy szkoda, bo liczę, że koło 2 lat dziecko będzie w łóżeczku spało, a potem trzeba kupić inne jakieś i znowu materac ech... Daj znać na co się zdecydujesz.Oby do końca A córę masz prześliczną
|
|
#4742 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cześć w ten najkrotszy dzień w roku - od jutra juz przybywa dnia
Cytat:
co do materacyka to ja to przerabiałam tydzień temu, jak zdecydujesz sie na piankę to naszykuj sie, że będą patrzeć na Ciebie w sklepie jak na wyrodną matkę
|
|
|
|
|
#4743 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
extra niespodzianka przed świętami, to już możesz się rozpakowywać bez obaw
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale może przerzucą cię do innego działu u nas tak robili ze zwykłymi pracownikami jak jakiś dział likwidowali - bo dr albo kier wyrzucali Cytat:
Cytat:
Smoka mam w razie czego z Aventu, ale ja jestem wzrokowcem i mi się np. strasznie Lovi podobają ![]() o co konkretnie pytasz pisząc 'macie coś sprawdzonego' Cytat:
no co ty, w święta nikt nie może być sam Cytat:
hej mamuśka, jak się trzymasz? Napisz jak tam Igorek w wolnej chwili bo my tu wszystkie ciekawskie ![]() Cytat:
|
|
|
#4744 | |
|
Zadomowienie
|
Kasik ja jestem za tytułem numer 10.
![]() Cytat:
więc ściągałam dodatkowo w czasie kiedy spała i potem jeszcze z flaszki jadła... ![]() materacyk mam piankowy z ikei, taki z grubym pokrowcem też się sparwdził.... jestem wyrodną matką ![]() fajnie, że się odzywasz co u Was?
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
USKA no właśnie co u Was? kiedy Was wypuszczają? Jak Mały Książe? pozdrawiamy
|
#4746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Od teraz jedząc coś słodkiego pomyślę o Tobie ![]() ![]() Łeeee, suwaczek powiedział dziś... 36 ...
KRZYSIO http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png 82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <-- Edytowane przez boroo50 Czas edycji: 2011-12-22 o 09:25 |
|
|
|
|
#4747 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
cudownie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześć No ale fajnie, że u Was ok![]() pearpearl - ciesze się, że nie jestem sama Też ostatnie dni spędzam na zakupach wyprawkowych i stwierdzam, że można dostać świra Na przykład od 2 dni próbuje zrobić zakupy apteczne i cały czas coś zmieniam, bo stwierdzam że to jednak nie potrzebne, a może jednak tak![]() Też zastanawiam się nad materacem, nad przewijakiem, jakie kosmetyki, jakie ręczniki itd.
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
AgaMili
dziewczyny dziękuję za komplementy dotyczące córci jestem z niej dumna jak paw
|
|
|
|
#4749 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witam !
ledwo człowiek z rana wejdzie a wy już szkrobiecie - spanie nie macie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dokładnie, ja spałam na takim "materacu" robionym przez moją babcię czyli tak zwany siennik, tzn. był to taki worek z bardzo grubego plecionego sznura wypełniony słomą.... mój synek też spał jeszcze w takim, bo kołyska którą miał na początku to była jeszcze mojej mamy i do niej mój wujek (na wsi) zrobił mi taki materacyk . potem miałam już tylko ten który oryginalnie jest w łóżeczku tym turystycznym i teraz też będę miała ten (bo to samo łóżeczko mamy)Co do butelek ja mam LOVI MEDICAL + i smoczki też LOVI "dynamiczny smoczek uspokajający" Cytat:
taaa?? a mnie widziałaś :P - 32 tc a ja wyglądam jak bym do porodu szła... oooo TU WIDAĆ: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4200
|
|
|
#4750 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam foteczki niedawnych nabytków:
1 - śpiworek przedłużany do wózka i na sanki ![]() 2 - okrycie kąpielowe, któraś pytała gdzie kupowałyśmy, więc ja te kupiłam w TESCO za 19,99zł, mam jeszcze 1 takie kremowe po synku jeszcze kupione jak miał się urodzić w sklepie dziecięcym KAJA za 32zł . To z TESCO ma wyszywaną aplikację a tamto starsze ma po prostu nadruk
|
|
#4751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dwa to masz tylko brzuszek, czyli woda + dzidzi i tego nie będzie prawie od razu po porodzie, bo poza brzuszkiem to szczupła tam jesteś! A tu się człowieku męcz i płacz jakeś żarł tyle słodyczy :/ Śpiworek masz superancki
KRZYSIO http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png 82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <-- Edytowane przez boroo50 Czas edycji: 2011-12-22 o 10:11 |
|
|
|
|
#4752 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczne, jedno i drugie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Butelkę mam TT ale 260 ml, tak samo smoczek TT, ale jeden. Dokupię jeszcze drugi innej firmy i zobaczymy co ew. "zasmakuje" Też mam jeszcze do zakupu materacyk (kokos-pianka-gryka), kosmetyki i rzeczy z apteki ![]() _______________________ Zjadłam śniadanko (nic mi ostatnio nie smakuje poza pasztetem i serkiem ![]() Wczoraj wieczorem popakowałam prezenty.... Koleżanka dała mi pomysł, żeby popakować w papier pakowy i poozdabiać jakimiś świecidełkami itp. no i popakowałam wszystko w papier, a dzisiaj mąż ma je ozdabiać ![]() Kartony się fajnie pakowało, ale miałam 2 mega niepakowne rzeczy: myszkę do kompa i ładowarkę do baterii (dajemy już z naładowanymi bateriami, a przyszła bez opakowania - niby z opak. zbiorczego ). Wyszły dwa zapakowane potworki, ale mam nadzieję, że jak dostaną ozdóbek, to się polepszy ich wygląd![]() Mały naparzał pół nocy, szczególnie jak chciałam się do męża przytulić a rano obudziłam się z bólem głowy
|
|
#4753 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkie dziewczyny, gratuluję już narodzonych dzieciaczków i życzę wszystkiego najlepszego
czytam Was codziennie, jednak nie udało mi się wdrożyć, już byłyście na tyle zgrane, że ciężko i było wejść w ten wątek, ale zaznaczam, że jestem na bieżąco. U mnie leci 31 tydzień, dzidziunia jest obniżona, mam nadzieję, że wytrzyma do lutego. Już nie moge się jej doczekać. Wyprawkę już mam gotową, łóżeczko stoi...jeszcze tylko wózek i przewijak Moja laleczka szaleje w brzusiu, już coraz coraz bliżej. Narazie nie boję się porodu ale zobaczymy jak nadejdzie ten dzień Pozdrawiam Was!
|
|
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
Przyszłam posiedzieć chwile a jak zwykle zeszło mi się już ponad godzinę, co wejdę nie nadrabiam z czytaniem Chciałam oddać swój głos na 10 ![]() Lecę dziś do gina sprawdzić czy wszystko jest ok,szkoda tylko że mój doktorek mi nie mówi jaka duża jest już Zuśka jego wieczna odpowiedź to " w normie" nie za mała nie za duża. Jak ja mam spakować torbę do szpitala, ciuszki na 50cm, czy może na 56 ![]() Dziewczyny, która z Was może dokonać zmian na pierwszej stronie, bo chciałabym się tam znaleźć Termin mam na 23 stycznia, pisałam wcześniej jakieś ho ho ho z 20 stron. NataliaM1103, ja tak miewam teraz śniadanie wcisnę i zrywa mnie
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zmykam po rybcie
zajrzę później
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziś wstałam uwaga... O 6
się przestawił bo czuje, że dziś go ktoś zmaca ![]() No i zjadłam jabłko, mandarynki i poszłam spać o 7.30 oczywiście męcząc się z uśnięciem Wstaję i się szykuję ![]() Cytat:
Ładne zdjęcia, pewnie też bym beczała Agamili ehh Ty to masz przeboje ze swoim tżtem co chwila coś Mam nadzieję, że się dogadacie do świąt i obie strony będą zadowolone! ![]() Uska ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() [1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;31180405]Witam wszystkie dziewczyny, gratuluję już narodzonych dzieciaczków i życzę wszystkiego najlepszego czytam Was codziennie, jednak nie udało mi się wdrożyć, już byłyście na tyle zgrane, że ciężko i było wejść w ten wątek, ale zaznaczam, że jestem na bieżąco. U mnie leci 31 tydzień, dzidziunia jest obniżona, mam nadzieję, że wytrzyma do lutego. Już nie moge się jej doczekać. Wyprawkę już mam gotową, łóżeczko stoi...jeszcze tylko wózek i przewijak Moja laleczka szaleje w brzusiu, już coraz coraz bliżej. Narazie nie boję się porodu ale zobaczymy jak nadejdzie ten dzień Pozdrawiam Was! [/QUOTE]Witamy! Napisz coś o sobie, o dzieciaczku ![]() A o dopisanie do listy pisz do kasikzaki na pw
|
|
#4757 | |
|
BAN stały
|
Dzis pospalam tylko do 9. bo mnie kurier obudzil. Przyszedl prezent dla meza wiec zapakowalam i mu dzis daje. Swieta i tak mam z☠☠☠ane niezaleznie co postanowie. Przestalalam sprzatac i gotowac. Mam w dupie. Leze dzis do gory brzuchem i nic nie robie procz obiadu. Nawet jakby go olsnilo, przeprosil i zmienil zdanie w co nie wierze to wystarczajaco mi napsul krwi i teraz ja mu urzadze swieta. Zamkne sie w sypialni i bede ogladac sama filmy.
Cytat:
![]() Ja nie pomoge bo nawet nie wiem jaki m |
|
|
|
|
#4758 |
|
Rozeznanie
|
witam ciążarówki
![]() ja tylko na chwileczke, też zabieram się za pakowanie prezentów i obiadek robic |
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Agamili
Pearl ja mam gryka-kokos (tzn dziś ma przyjechać ) i dużo dziewczyn takie materace ma
|
#4760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to moja krakowianka: |
|
|
|
|
#4761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś spałam jako tako, rano byłam na badaniach, teraz odpoczywam. Na domiar złego opryszczka mi wychodzi Wczoraj miałam jakieś dziwne bolące skurcze... nieregularne. Do tego jak wstawałam z łóżka tak mnie rozbolała kość łonowa, że aż łzy w oczach miałam (współczuję tym, które boli często i mocno, masakra). I się przestraszyłam trochę. Więc melduję, że torba spakowana ![]() kasikzaki super, że paczka doszła niespodziewanie *Agatek* widzisz jaka niespodziewanka boroo50 też korzystam z tej strony pogodowej... u nas niestety śniegu niet mala_stopka super mały król z Igulca, nie dziwię Ci się, że się wzruszyłaś ![]() kicha z tą pracą, ja bardzo często słyszę, że kobiety po urodzeniu nie mają po co wracać do pracy taka polityka prorodzinna i firmy przyjazne kobietom...pearpearl ja mam butelkę dr Brown's antykolkową małą, polecaną przez znajomą bardzo... więcej nie kupuję, bo i tak chcę piersią karmić ale w razie w. kupiłam żeby na szybko nie musieć kombinować. Smoczki mam aż 4, TT w dwupaku uspokajające kupiłam, mam dostane Lovi i Nuk. I tak dziecko samo wybiera jaki mu przypasuje... AgaMili kurna, kto u was jest w ciąży, Ty czy tż??? Bo z tego co piszesz on ma objawy... Lucy1111 co Ty o tej porze robisz przy kompie trzeba było coś przekąsić i dalej spać ![]() uska000 to się wyspałaś jak się czujesz fizycznie po CC, jak Igor??? boroo50 mam taki sam zestaw ![]() kaczuszka81 lekarz już Ci nie powie raczej ile cm ma maluch bo to bardzo ciężko obliczyć... a jeśli chodzi o zapis na pierwszej stronie to najlepiej napisz priv do kasikzaki, bo w postach może przeoczyć
|
|
|
|
#4763 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
no to zaszalalas ![]() to teraz poranna gimnastyka, sniadanko, zakupki i do roboty !!! przecie kiedys kobiety rodzily na polu, w rabek spodnicy dziecko zawinely i dalej pracowaly ![]() tuuuuuuulonko dla Ciebie i Igorka Cytat:
![]() A, widzialam wlasnie,ze kupila Dr.Brown's - w koncu korzystalam miedzy innymi z Twojej listy ![]() Cytat:
tak wiec po dluzszych czytaniach i opiniach "ekspertow" stwierdzam, ze na pewno nie pojde w gryke-pianke-kokos. Nie dosc, ze twarde, to jeszcze podobno lubia sie tam zadomowic jakies grzybki i inne cholerstwa. Zawitkowski tez stwierdzil, ze jak juz nie stac nas na lateks, to wtedy lepsza bedzie pianka i teraz tak: albo wezme taki i jak skonczy mocno ulewac, to wymienie na nowy albo wezme taki i niech juz "ciagnie" na nim do konca albo namowie tzta,zeby poprosil tesciow o taki Z tym ze znajac mnie, nie bede chciala nic "z laski" od tesciow i zdecyduje sie na ktorys z tych tanszych ![]() Cytat:
![]() a jaki piankowy wzielas? taki najzwyklejszy, z kolorowym pokrowcem? bo podobno "to nie jest najlepsze rozwiazanie, ale juz na pewno zdrowsze niz gryka czy kokos" Cytat:
Cytat:
mecze, mecze...ale wolalabym skorzystac z doswiadczenia innych, niz sama szukac, a pozniej sie denerwowac, ze przeplacilam ![]() Cytat:
![]() ![]() oj to zarloka mialas, a jezeli moj bedzie dalej taki zarty, to tez pewnie bede musiala sciagac ![]() Cytat:
![]() no i za wyrodne matki ![]() Cytat:
mialam miec gotowa wyprawke wczoraj, a zamowilam ledwie pare dupereli, a dzisiaj juz nie mam czasu,bo wyjezdzam po poludniu do wawy i zaraz sie obudze z reka w nocniku gdybys cos wyczaila fajnego, to dawaj znac ![]() ![]() Cytat:
no widzisz...i zyjesz i Twoj synek tez zyje i nic sie zlego z Wami nie dzieje wiec chyba nie ma co tak szalec z tymi materacami Ladne to okrycie z tesco. I 10 zl tansze niz to,ktore ja zamowilam no, ale Ty to juz wiadomo,ze jestes wyrodna matka sniadanie przed tv i te sprawy... Kochana, na moje powinnas sie pogodzic z tztem. Teraz jestes wsciekla i masz w du.pie, ale przyjdzie co do czego, to bedzie Ci tak cholernie smutno i przykro bez niego, ze bedziesz zalowala. Badz madrzejsza, wyciagnij reke, pomysl o Mili, o Marcelku i badzcie razem w tym dniu Plerrryyy mnie napiz.dzaja Agatek, za wizyte. Daj znac, co tam u Zajaczka!!!
|
|
#4764 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć Dwupaczki!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Współczuje infekcji |
||
|
|
|
#4765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale podobaja mi sie takie: http://allegro.pl/hevea-materac-pian...955921839.html - widziałam gdzieś taniej ale dzis nie moge znaleźć (byl bez jaska) tutaj masz wlasnie grubsza zwykła piankę: http://allegro.pl/materac-piankowy-1...002767301.html (większość ma 5-6 cm a ten ma 9) Jeszcze psiapsiółka do mnie zadzwoniła i tez od razu powiedziała, że Zresztą tak jak pisałam lekarka w poradni rehabilitacji dziecięcej tez powiedział tylko pianka. ale bez przesady dla Ali mialam gryka - kokos ( wtedy polecany cud) i zyje, a teraz ma Ikeowa piankę i jest bardzo zadowolona Edytowane przez likas Czas edycji: 2011-12-22 o 11:51 |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z rybnego... prawie pół godziny stałam w kolejce, na dodatek oczywiście ceny poszły ostro w górę, więc zabuliłam no, ale robię śledzie dla jednych i drugich rodziców i dla nas Nie mam jakoś dzisiaj nastroju... wczoraj pół wieczoru przeryczałam, dzisiaj nie mam weny na nic... jutro mamy się zabrać za placki, hurtowo ryby (nie mam pojęcia w czym je zrobię, bo nie mam aż 3 ładnych zamykanych misek ), jeszcze na 18 do gina...No i kurcze... głupia kasa ucieka jak szalona
|
|
#4767 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;31180405]Witam wszystkie dziewczyny, gratuluję już narodzonych dzieciaczków i życzę wszystkiego najlepszego czytam Was codziennie, jednak nie udało mi się wdrożyć, już byłyście na tyle zgrane, że ciężko i było wejść w ten wątek, ale zaznaczam, że jestem na bieżąco. U mnie leci 31 tydzień, dzidziunia jest obniżona, mam nadzieję, że wytrzyma do lutego. Już nie moge się jej doczekać. Wyprawkę już mam gotową, łóżeczko stoi...jeszcze tylko wózek i przewijak Moja laleczka szaleje w brzusiu, już coraz coraz bliżej. Narazie nie boję się porodu ale zobaczymy jak nadejdzie ten dzień Pozdrawiam Was! [/QUOTE]hej, fajnie że się odezwałaś a nie tylko podczytujesz ![]() co to znaczy hmmm wdrożyć się ZAWSZE można i nigdy nie jest za późno, wystarczy od czasu do czasu się odezwać i jakoś się wkręcisz Cytat:
![]() Cytat:
![]() na allu to na pewno n1kotynka kupowała od tego: stylowedzieckopl http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12076101 ja kupowałam w sklepach stacjonarnych sporo plus w Smyku online co do rozm to na ten mniejszy 56 nie warto nakupować się jak głupi bo dziecko wyrośnie - twój nietoperek duży wagowo więc na 56 kupiłabym po max 3-4 szt, więcej na 62 pościel najtaniej wychodzi na allegro, ja jeszcze w sumie żadnej nie kupiłam ani do kołyski ani do łóżeczka taka wyrodna matka ze mnie I różne firmy się przewijały, m.in. Ala i As, Drewex kolorino, Feretti w zależności ile chcesz wydac na taką pościel ja przewijak kupiłam sobie w sklepie kosmetyki to różnie dziewczyny kupowały, na allu albo na promocjach w drogeriach itp. Ciężko coś napisać bo każda inaczej a jak nie śledziłaś wtedy i nie spisywałaś gdzie najtaniej to współczuję Ja poszłam do superpharmu po kosmetyki ![]() tak samo tam do apteki - nie szukałam w necie na DOZie jakie sa ceny bo mi się nie chciało
|
|
|
#4768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mam TT antykolkowe z tym, że 260ml i dwa smoczuchy i podobnie jak Ty chcę karmić naturalnie i nie dawać Synkowi smoka, ale podobno lepiej mieć taki zestaw w razie W. |
|
|
|
|
#4769 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamuśki koło południa
Co do tytułu to jak dla mnie 10 Agatek super że mąż jednak da rade przyjechać jak nic się nie zmieni za co trzymam kciuki i napisz potem jak na wizycie i co u Zajączka słychać ![]() Mala_stopka ale masz fajnego króla a raczej królową co do pracy to je też nie mam do czego wracać, znaczy przyjąć mnie przyjmą bo muszą ale po kilku dniach wypowiedzenia się spodziewam bo u nas w naszej firmie tak działa polityka prorodzinna. Zresztą teraz tak się zmieniło na gorsze, że nie wiem nawet czy chce tam wracać, więc nie pozostaje nic innego jak niedługo zacząc się rozglądać za pracą. AgaMili naprawdę współczuję całej sytuacji na same święta takie przykrości, nieporozumienia i nerwy ach... az sama nie wiem co więcej napisać. Kasik super że paczki doszły i że wózek i nosidełko już na miejscu. pearpearl co do wyprawki to mi cały czas czegoś brakuje a i tak nie mogę się zebrać w sobie żeby w końcu kupić i tak odkładam na później aż w końcu pójdę rodzić i dopiero będzie. Idę troszkę w domu ogarnąć, bo święta tuż tuż a u nas nic nie zrobione. Wczoraj ubraliśmy choinkę ale przez to że trzeba było ją skrócić to taka "goła" się zrobiła, ale mąż zawiesi lampki to może nabierze choinkowego charakteru Ps. u nas śniegu nawet tyci tyci nie ma i raczej szanse na śnieg też niewielkie więc się nie nastawiam ale biało jest żeby nie było bo wszystko szronem pokryte
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
A ja męczyłam się z niespaniem do 7:00. Później usnęłam i wstałam godzinkę temu
![]() Moje libido chyba do mnie wraca!! Ale powiedzcie mi, czy częste seksowanie nie szkodzi ciąży? My ostatnie trzy noce trochę zaszaleliśmy (no tak się cieszyłam, że wszystko wraca do normy), ale teraz mam małe wyrzuty, że mogę przyspieszyć poród Kurde... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

ale podobno dobrze miec jakas w zanadrzu. Wzielam TT antykolkowa 150 ml, ale nie wiem, czy one sa dobre?
Tak samo ze smoczkami - chcialabym,zeby Nietopek nie ssal smoka, ale na wszelki wypadek wzielam mu dwa uspakajajace TT. Tez nie wiem, czy sa ok
za szybkie ogarnięcie wyprawki 
. U mnie zostały tylko kosmetyki i musze męża naciągnąć na poduszkę do karmienia bo mi wykreślił z listy
Oj, nieładnie
Podobno najlepsze sa lateksowe - ale cena odstraszajaca, pozniej piankowe, a taki co chcialam (gryka-kokos) to podobno w ogole zlo wcielone

ale przynajmniej dostaną koło 120 eu więcej tzw "śniegowe" 
spalam dzis 34minity

Gabrysia - 09.02.2012