|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
![]() synek czuje sie ok nawet w głowice kopal ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() tobie życzę przede wszystkim spokojnych swiat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Nio my wrocilismy ze spacerku, samo ubieranie i rozbieranie malego i siebie to juz teraz szczyt moich mozliwosci w ciagu dnia hehe
Zdjecie Filipka ze spacerku i naszych krzywych balwankow ktore stoja na balkonie. Wczoraj byly dwa ale łepetynki im stopniały, Filip sie przejal ze glowy im pourywalo wiec dorobione maja conieco i jeden malutki dzis zrobiony ![]() Z plastelinki ledwo co doczepilo sie cokolwiek ale jest ![]() ![]() To sa rapujace balwanki ![]()
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#396 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aguśka bałwanki wymiatają ![]() ![]() Ja już po wizycie - wszystko jest ok, szyjka w porządku, zamknięta 4cm. Za 3 tygodnie czeka mnie glukoza....brrr.. Za chwilę na maila wrzucam siebie w nowej fryzurce, ale powiem Wam, że zdjęcia nie oddają tak fajnie tego co mam na głowie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#398 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj przed porodem jak juz mielismy wyjezdzac do szpitala jeszcze sie wykapal, wypachnil, ubral w elegancka koszule, a ja ledwo juz co chodzilam a ten sie zastanawial czy by sobie wlosow nie podgolic maszynka eletryczna, wtedy kiedy juz mialam skurcze co 6 minut. ![]() No i dobrze ze sie nie wzial za to, bo wody zamiast na izbie przyjec, odeszlyby mi w aucie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A daleko masz do pracy.... Ja mialam ostatnio taki cos dziwne w gorach na tzw serpentynach ze balam sie jak obok auto przejezdzalo mialam wrazenie ze nie zmiescimy sie ale to raczej nie fobia. Podobno wszystkie fobie da sie wyleczyc hipnoza, ale ja bym sie bala... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bierz kochana No-spe jak Ci lekarz zalecil i spokojnie funkcjonuj. Ja mam taka szyjke jaka mam, a teraz lekarz nie kazal juz lezec, bo nie skrocila sie od ostatniej wizyty. Tylko leki mam grzecznie brac i sie oszczedzac. A łożysko wychodzi na to ze ok? tak?
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#400 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na zdjecia ![]() Cytat:
![]() ta mama balwankowa to jeszcze w I trymestrze jest i widac po minie, ze mdli ja okrutnie hehe ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- desia piekna macie choineczke ![]() Madziara jaki fajny brzus, dosc wysoko masz brzuszek, slicznie! ![]() julliczka fryzurka super!!! bardzo Ci do twarzy ![]()
![]() |
#401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Julliczka jaka zmiana ![]() ![]() Madziara no mamuśka z Ciebie jak trzeba już ![]() ![]() Lena słodkie ciuszki ![]()
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() a ja dzis posprzatalam kuchnie i mam zamiar umyc okno w salonie i zrobie nalesniki bo jakos mnie naszlo ![]() jakos tak teraz czuje sie swiatecznie bo snieg za oknem i slucham swiatecznych piosenek ![]() trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Madziara, superowy masz brzuszek
![]() julliczka, świetna zmiana ![]() desia, choinka jak ta lala ![]() ![]()
#404 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie mialas jakies objawy ze cos jest nie tak czy nie? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no w sumie u mnie tez tak, w pracy kolezanka sie kapnela jak bokiem stalam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
oo też mam alfę, ale nie jestem z niej szczególnie zadowolona. Marzy mi się nikon.
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- hehe ale fajne bałwanki! ile macie śnieguuu!!!! claudia dziękujemy za życzenia - dla Ciebie i Dzidzi też wszystkiego dobrego, na pewno będzie lepiej ![]() ![]() julliczka super że wsyztsko ok!!! ale faaaaajna fryzurka!!!! ![]() a wielkośc brzuszka mam podobną ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
ja już po naleśnikach, zostało jeszcze kilka na wieczór, ale pyszne wyszły ![]() ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2011-12-22 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lena ciuszki super ![]() ![]() Cieszę się, że moja zmiana fryzury Wam też się podoba. Jestem mega zadowolona. Nie muszę układać namiętnie, dzisiaj wstałam, uczesałam się kilka sekund i po wszystkim, fajnie się układają. Też mi się wydaje, że tego typu fryzura pasuje do mojej drobnej twarzy. Kilka lat miałam długie włosy czasem aż za łopatki, w maju tego roku ścięłam, ale nie tak krótko jak teraz. Od teraz będę ścinać się krótko na boba dopóki mi się nie znudzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
Wysłałam na maila siebie w długich włosach. To będziecie miały porównanie. Ale jednak męczyłam się z tymi długimi włosami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
julliczka - naprawdę odważna zmiana. Na lepsze
![]() evvcia, fajnie wyglądasz, ciuszki urocze a widok z okna iście świąteczny Wrzuciłam na maila skan zdjęcia dwumiesięcznej Karolci z tatą ![]() i zdjęcie upominku dla mamy jaki dorzucę do prezentu ![]()
#411 |
Zakorzenienie
|
Aguska łożysko wysoko z usg wyszlo
nowaken nie miałam zadnych objawow tylko twardnieje brzucha jak zawsze ostatnio, 5 stycznia bede w szpitalu na usg to zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Karolcia podobna do taty ![]() ![]() Julliczka, ale miałaś długie włoski ![]() ![]() ![]()
![]() |
#413 | ||
Zakorzenienie
|
No
![]() Cytat:
![]() Co do wloskow, to wlasnie jest ten bol, ze ja tez lubialam siebie w dlugich ale juz nie potrafie zapuscic, bo krotsze sa jednak wygodniejsze. Ale tez mi teskno do dluzszych, jednak nie moge ich zapuscic bo ciagle mi sie wydaje ze jak skroce to bedzie szybciej z rana ![]() Cytat:
A jak czesto Ci twardnial brzus?
![]() |
#414 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja od wczoraj niestety też ma powrót do twardnień macicy. Dzisiaj jestem na buscopanie i zwiększonym magnezie a na noc mam jeszcze aplikować luteine. No a jeśli nie przejdą to oczywiście zgłosić się do szpitala. Mam jednak nadzieję że wszystko się unormuje przy lekach, tak jak ostatnio bywało. Także dzisiaj leżałam sobie grzecznie żeby nie drażnić macicy. Za chwilkę wyjeżdżamy na święta to rodziców, mamy ok 100 km. więc niedaleko. Ale ciesze się że będę mogła tylko je celebrować a nie przygotowywać ![]() Dobrego wieczoru! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Wtajemniczenie
|
Zaraz Was nadrobie, chcialam tylko skrobnac co po lekarzu, no wiec lekarka twierdzi ze to co mam na rece to roza!
Dostalam antybiotyk zinnat na 5 dni , a jesli po tym beda jakies resztki to jeszcze 5 dni. No i oczywiscie zmartwiona, ale zadzwonilam do mojego gina i powiedzial ze mam brac. Nie lubie brac antybiotykow w ciazy ![]() Ale poniewaz to infekcja wywolana paciorkowcem to pewnie zaszkodzi dzidziusiowi rowniez, nie tylko mnie, wiec nie ma innego wyjscia niz lykac
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
julliczka oj mialas bardzo dlugie wloski, sliczne. Ja zauwazylam, ze dluzsze wlosy odejmuja lat, a w krotszych wyglada sie jednak powazniej.
![]() karolcia bardzo sympatycznie wyglada Twoj tato ![]() ![]() A prezent dla mamy wspanialy! evvcia brzus piekny, Ty nadal masz figurke, super wygladasz! ciuszki piekne a widoku z okna zazdroszcze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- desiu nie martw sie kochana. Widzisz, konia miala racje ze to paskudztwo jest bakteryjne. Bierz antybiotyk jak zalecil lekarz i zobaczysz ze bedzie dobrze. ![]() Ale gdzie Ty sie zarazilas bidulko paciorkowcem?
#419 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie bez zmian...nadal źle się czuję...ale daję radę...gdybym tylko mogła chodzić normalnie...ale ta rwa tak strasznie dokucza, że chodzę jak połamany żółw! Dzidziulek mnie dziś ładnie kopie aż nagrałam dla męża filmik ![]() ![]() ![]() ![]() ***trzymam kciuki za wizyty, gratuluję dobrych wieści z badań i wizyt i życzę zdrowych i spokojnych Świąt pełnych radosnych, rodzinnych chwil*** jutro na 10:30 nasza wizyta! proszę o kciuki! Cytat:
Ja mam te twardnienia...ale kontroluję i myślę, że na razie są w normie (po za tym jednym wieczorem) ale dziś jakoś dziwnie mnie ciągnie i kłuje "TAM NA DOLE" są to takie krótkie ciągnięcia...po środku i troszkę po bokach nie wiem? Już zaczynam panikować chyba... bo ciągle coś a ja zawsze tak spokojnie podchodziłam i czekałam na wizytę... odpoczywaj i trzymaj się ciepło ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.