|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
to też się umówię do fryzjera jak tak szalejecie....
![]() MissZuzia nie patrzyłam jaki model ważne żeby się podobał i był fajny a jest![]() pizza pachnie- idziemy jeść z Lilka później mały spacer i sie zabiore za nadrabianie...
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
![]() Cytat:
a co do pazurków to pamietaj nie malowac na kolorowo bo jakby sie zaczeło to nie zdążysz zmyc albo zapomnisz i problemo bedzie |
||
|
|
|
#4833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() uważaj na siebie
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i gratki za decyzję ![]() ![]() smacznego
|
|
|
#4835 |
|
Rozeznanie
|
a oto moja choinka
![]() wiecie 5 lat temu zaręczylismy się z Tżetem w wigilie i mama śmieje się,że w wigilie pewnie Bartek zechce wyłazic hehe Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2011-12-22 o 17:11 |
|
|
|
#4836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojj to wiem że patrza na paznokcie dlatego na kolorowo tylko robie koncóweczki reszte zostawiam normalnie nawet mlecznych nei bede robic w razie wu
|
|
#4838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wczoraj moja siostra ciot mi tak mowila - ale jej dziecko ma 4l wiec moze cos sie na lepsze zmienilo Cytat:
prezent na rocznice idealny zatem bylby
|
|
|
#4839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4840 |
|
Rozeznanie
|
czy są jakieś kobietki,które odstawiły FENOTEROL ?jak się czujecie?brzusio twardnieje?
ma któras może termoopakowanie z tommee tippee?bo niewiem czy wejdzie butelka 260ml z Avent?? Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2011-12-22 o 17:24 |
|
|
|
#4841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nikotynka ma dziś chyba zdejmowany pessar ciekawe jak tam u niej
|
|
#4842 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizyte. No to będziemy mieć prawdopodobnie kolejnego małego wielkiego ludzia![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
po domku spaceruj ile wlezie, ale na takie wypady masz zakaz dobrze, że podparłaś się na rękach i że skończyło się tylko na stłuczonym kolanie, ale teraz siedź grzecznie w domku na |
|||
|
|
|
#4843 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witaj w klubie Ja w końcu zdecydowałam się na pianka-kokos. Najpierw położę kokos, a potem zmienię na piankę. Jakby się odkształcał to go wymienię. Ale chcę taki, żeby po stronie kokosa miał jeszcze taką jakby włókninę, żeby coś troszkę zmiękczało efekt kokosa ![]() Wracaj szybko do domku i wstawiaj zdjęcia Igorka ![]() [1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;31180405]Witam wszystkie dziewczyny, gratuluję już narodzonych dzieciaczków i życzę wszystkiego najlepszego czytam Was codziennie, jednak nie udało mi się wdrożyć, już byłyście na tyle zgrane, że ciężko i było wejść w ten wątek, ale zaznaczam, że jestem na bieżąco. U mnie leci 31 tydzień, dzidziunia jest obniżona, mam nadzieję, że wytrzyma do lutego. Już nie moge się jej doczekać. Wyprawkę już mam gotową, łóżeczko stoi...jeszcze tylko wózek i przewijak Moja laleczka szaleje w brzusiu, już coraz coraz bliżej. Narazie nie boję się porodu ale zobaczymy jak nadejdzie ten dzień Pozdrawiam Was! [/QUOTE]Jak się nie możesz wbić? Wbijaj się cytując i od razu się wdrożysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niektórzy nie mają do tego talentu i radzą sobie z tym jak mogą, np. przeklinaniem Spokojnie, jak się dzidziuś pojawi, to na pewno nie będziesz już o tym pamiętała ![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj Tź kupił mi koszulę do karmienia i jakby ktoś jeszcze nie miał to może przyda się moja opinia Te koszule z firmy Muzzy nie są takie same. Chodzi mi o wzór z lawendą i innym podobnym kwiatuszkiem. Te z lawendą strasznie się rozchodzą na biuście, te drugie są dużo fajniejsze. Materiał ten sam i wszystko takie samo a tu taka niespodzianka... W sumie ja zamierzam sobie wpiąć agrafkę, bo nie chcę niemiłej niespodzianki ale jakbym miała wybór to bym nie wzięła z tą lawendą, pomimo tego, że wygląda ładniej.Pochwalę się Wam co dzisiaj zrobiłam na obiad Łososia ze szpinakiem w cieście francuskim Pycha Potem leżeliśmy z Małżem i się śmialiśmy, że się tak najadłam, że aż mi brzuch wydęło Ale z nas czasami głupole wyłażą ![]() Likas i Mała stopka śliczne córeczki macie Pearl co do wyprawki to ja kupowałam na allegro (część kosmetyków, butelki, pościel), leki w DOZ-ie a ubranka to pośpiesz się i kup jeszcze w tym roku, bo od 1 stycznia wzrośnie na nie VAT A teraz już są przeceny, to można fajne rzeczy kupić Ja planuję uzupełnić braki po Świętach
|
||||||
|
|
|
#4844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
normaqlnie dalabym sie pokroic w zamian
|
|
#4845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też zaręczyliśmy się w Wigilię, ale 3 lata temu Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powiem Ci, że jakbyś się tak zaczęła gimnastykować przy obgryzaniu paznokci, to Michasiowi mogłoby się zrobić ciasno i mógłby wyjść
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja odstawiłam 5 grudnia i jak widac do tej pory nic cisza zero skurczy a rozwarcie na 5,5cm od ponad 2 tyg bo wcześniej było na 4cm
|
|
#4849 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba ze tesciowie sie szarpna, to wtedy juz zamawiam lateksowy i mam spokoj ![]() a myslisz ze ten bylby ok http://allegro.pl/materac-piankowy-1...002767301.html ??? B cene ma cudna Cytat:
Zawitkowski do tego twierdzi, ze one sa po prostu za twarde dla malego dziecka. zastanawia mnie jak to jest, ze przez pewien okres czasu byly uwazane za istny cud, a teraz samo zlo. Kto tu,ze tak powiem,manipuluje... Cytat:
Faktycznie najlepiej kupowac w lumpku, ale na razie totalnie brakuje mi czasu na latanie. Poza tym strasznie mnie bola plecy i ochota odchodzi :/ Cytat:
teraz zaluje ![]() Najprawdopodobniej pozamawiam rzeczy apteczne w DOZ, a kosmetyki kupie w Rossmanie i tyle... Posciel chyba "sciagne" od Annyonne ![]() Cytat:
![]() W takim razie zostane na razie przy TT i sie zobaczy, czy mojemu Sokowi podpasuja ![]() A Ty od razu 260ml - z grubej rury walisz ![]()
|
|
#4850 | |||
|
Zakorzenienie
|
kaczuszka81 dobrze, że mała tyle waży, dużo jak na ten tydzień, super!
A doktora to masz jakiegoś gbura straszny jest, wrr... chodzisz prywatnie, czy na NFZ?Neska superowo, że szafa gra z młodym! ![]() Agawoo, przykro mi, że z pracą tak wyszło, ale jestem dobrej myśli, może coś się zmieni na lepsze! Nie no... siwy dym! Cytat:
To Cię w jajco zrobił haha ![]() normalnie... pochlej-party.pl ![]() Cytat:
coś mi się pokręciło ![]() Cytat:
![]() sex, długie spacery, chodzenie na czworaka, rycyna, masaż brzuszka i sutków, chodzenie po schodach już wypróbowane??
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
Bo to pewnie żarłacz będzie- po tatusiu hehe, a tak poważnie to sie nie znam
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Dziękuję za kciuki, ale coś słabiutkie były ![]() Malec nie waży dużo- 2400... 200 g w 2 tyg - / 36+4/37 tyg... po świętach wracam do szpitala we wtorek na 'niby' 3 dni ![]() Renatko super, że pojazd już kupiony! NataliaM1103 ale chujaneczka zawsze stołek- wiadro i o. Boska!
|
#4853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, na czworakach właśnie wyszorowałam wykładzinę, na rycynkę się nie skusze-nie ma mowy
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
Agatek głowa do góry!!!! przecież tak niewiele zostało do końca!!dasz rade!!!
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4856 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gryzaczkow na razie tez nie kupuje - mysle, ze dostaniemy w miedzy czasie w prezencie. A, dowiedzialam sie przez przypadek(Mama poprosila mnie,zebym przeczytala jej smsa,bo nie miala okularow ![]() dla meza a masz juz jakis upatrzony? ![]() Cytat:
![]() w takim razie kciukasy za szybki powrot do zdrowia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziekuje Agawoo,
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pogrubionego --->
|
|
|
#4858 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się pochwalę, że mój Wojtuś będzie miał nowego kolegę Moja przyjaciółka jest w ciąży i okazało się, że też będzie miała synka Strasznie się cieszę, bo chłopaki będą się razem bawiły ![]() A pamiętacie moją koleżankę wszechwiedzącą? Dzisiaj do mnie dzwoniła i mówię jej, że po Świętach muszę dokupić brakujące ubranka, bo np. na 56 mam tylko 2 pełne komplety ubranek i chcę dokupić jeszcze ze 2 pary śpiochów lub pajacy a ona, że dla swojego synka to miała po 25 sztuk śpiochów i w 2 dni było wszystko brudne Ciekawe jak mam jej w to uwierzyć
|
||
|
|
|
#4859 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
przewalone te szpitale, nie czytalam dlaczego leżałaś wcześniej w szpitali i dlaczego teraz idziesz
|
|
#4860 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm...a nie, nie zaczne... Bo do poczatku stycznia bede na Mazurach, a tutaj ze sklepami lipa :/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym podpatrzylam u Kasikzaki,Boro i Annyonne i one tez kupily 150 ml to sie zasugerowalam Agatku, ojej... : cmok:a moze Zajaczek po prostu tak ma i juz,ze chce sie malutki urodzic, a pozniej sobie podrosnie? Nie martw sie na zapas - sporo dzieciaczkow rodzi sie ociupinkami,a pozniej nadrabiaja Szkoda tylko, ze mezus bedzie, a Ty w tym cholernym szpitalu ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Po wczorajszej wiadomosci o smierci tych 5 Polakow w Afganistanie cos mnie tknelo i napisalam do swojego przyjaciela/jakby troche bylego chlopaka , ktory pracuje w wosjku i kiedys chcial tam jechac na misje. Okazuje sie, ze siedzi tam od 3 miesiecy... :/ I teraz jakos tak czesto o nim mysle
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-12-22 o 19:02 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

mam jeszcze jedna kolezanke, ktora niedawno wyszla za maz, jest o rok starsza ode mnie wiec w przyszlym roku stuknie jej 30 wiec mysle ze ona tez mysli
biedna szefowa 
no i dzień już zrąbany bo cała obolała chodzić nei mogę ale na porawę humorku tż podrzucił mnie do fryzjerki farbnełam sobie bo już mi kolor taki wyblakły sie zrobił troszkę je pocieniowałam i jest git niebawem biorę sie za pazurki bo mi szwagierka sprzęt pożyczyła to sobie lajsne paznokietki jakieś na święta bo moje to juz takie poniszczone obgryzione ztych nerwów kiedy się maluszek zdecyduje wyjść że jeszce troche i będe obgryzać chyba te u nóg chociaż to by był wyczyn niesamowity jak bym sięgła hahahahahahaaaa

no i popatrzyłam na wszystkie jeszcze raz a mój mąż się zachwycił mutsym i koniec już wyboru nie było...jestem mega happy że to juz za nami
po domku spaceruj ile wlezie, ale na takie wypady masz zakaz
[/QUOTE]

normaqlnie dalabym sie pokroic w zamian

: cmok:
, ktory pracuje w wosjku i kiedys chcial tam jechac na misje. Okazuje sie, ze siedzi tam od 3 miesiecy... :/ I teraz jakos tak czesto o nim mysle