|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
ja tz nieraz kupowalam buty na prezent
wystarczy, ze za nie zaplaci chociaz 2zl ![]() ale i tak nie wierze w takie bzdury mi tez mierzac ciezko cos dopasowac a jak nie mierze to jest ok dlatego duzo przez neta kupuje ja tez leniuch ![]() dopiero w poniedzialek zaczelam
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miseczki nie zdradzę, bo przy E Unholy to moge się schować ![]() a tak przy okazji Unholy, EDIT: idę do pracy, ale mi się nie chce
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam 2 dni i jestem na bieżąco. p4w w temacie kupy, zero tematu.Nic nie mówcie, nie chwalcie, nie karzcie.Kupa jest czymś normalnym i nie powinna się źle kojarzyć. karo-sis dzieci też mają takie rzęchy i często im wyciąga szczególnie z kącików.Ale nie kojarze by płakali że boli.Może dlatego że mniej im wchodzi. zjadłyśmy super obiad.Makaron ze szpinakiem i feta i zaraz idziemy na dwór.Wczoraj Laura zaliczyła sanki.Oczywiście zasnęła na nich...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilysmy z sanek i chyba dziecko mi sie zmeczylo bo zasnela
![]() jak malz wroci z pracy to jedziemy do brata na kawke
|
#1865 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny nadrobilam chociaz ostatnie pare dni ,ale nie bylo mnie tak dlugo ,ze jak wyskocze z czyms jak Filip z konopii to przepraszam
.Ja wlasnie siedze sobie w solarium , zastepuje kolezanke bo poleciala na Swieta do Polski. Spokojnie narazie to moge z wami popisac. P4W u nas z kupka kiedys bylo tak samo ale od kiedy raz zrobil na nocnik i wszyscy bili mu brawo, to probowal robic kupe za kazdym razem jak siedzial na nocniku i byl zly jak nie chciala wyjsc . Do tej pory musze ogladac jaka kupa duza , bo chce sie pochwalic .Karo u nas na Swieta Daniel dostanie zestaw malego majsterkowicza i samolot , no i cos od tesciow ale nie wiem co . ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Widze , ze wasze gadulki tez fajnymi tekstami rzucaja, moj Daniel to samo raz np. jechalismy samochodem i TZ podspiewywal sobie jakas piosenke ktora leciala w radiu a Daniel z tylu krzyczy : Cicho, Boze drogi ! , chyba mu sie nie spodobalo .
|
#1866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio kupilam balsam i maslo z mf i sa fajne, ale z PL wycofuja, wiec nie wiem, co ci jeszcze poradzic, bo ostatnio wykanczalam rozne, mniej fajne kosmetyki do ciala Cytat:
U nas nie ma tematu kupy, ewentualnie chwalimy, gdy zrobi, a robi na podkladke, ale ciagle nosi pieluche, bo nie wola. Jak go zapytam czy chce zrobic na ubikacje, to zawsze chce i zrobi, kupe rzadziej, ale bywa. Cytat:
Cytat:
Mayaszko, dla ciebie tez Karola, zapomnialam napisac - straszna ta przygoda z rzesami , dobrze ze obylo sie bez szpitala Dzisiaj dostalam najlepszy prezent gwiazdkwoy ever, zadzwonila do mnie glowna szefowa przekazac wiadomosc, ze przedluzyli mi licencje na pobyt na wyspie na 15 lat, co w efekcie oznacza, ze na zawsze Wreszcie moge cos zaplanowac i zyc bez strachu. Moge tez odwolac moja rozmowe o prace 12.01 Tak sie ciesze, ze nie musimy sie przeprowadzac
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ktoras z was uzywa jakies oleje na wlosy?
bo od kilku dni czytam watek na fryzjerskim i tyle tych olejkow jest ze mam metlik, a chcialabym zaczac olejowac ![]() Cytat:
teraz mozesz miec spokojna glowe
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej znalezc ze swizego miazszum, bo ladnie pachnie i musi byc koniecznie nierafinowany uzywalam tez jojoba, awokado dziekuje
|
|
#1869 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czeko ja uzywam amli
ale chce wyprobowac teraz olej sesa mi kokosowy nie sluzy
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola nawet nie wiesz jak się cieszę!!!
angy zdrówka dla córci ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- uszylam mikołajka małego, zajeło mi to 3 godziny jeszcze dwie lale chce uszyć, ale to pozniej, jak ciasta zrobię. zejdzie mi chyba z pól nocy :/ |
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za przepis rowniez dziekuje 3 godziny ![]() Jesli bedziesz miala czas to zrob zdjecia lalom i mikolajowi
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolko sama jakoś odetchnęłam jak przeczytałam jaką dziś miałaś niespodzianke.Bardzo dobrze się złożyło
19:09 Laura śpi ![]() Dopijam zimną kawę i mam chwilę luzu.Obie śpią.Później kąpiel Blaneczki i kijki. Mam kolejny kilogram w dół wśród wielu nadliczbowych, ale powolutku ![]() Mała wczoraj piła mleczko o 23 i pospała nam do 9:20
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1873 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to chyba w styczniu wrócę do l'occitane a następnym razem moze coś poszukam i spróbuję na jaką podkładkę ![]() Cytat:
mam jeden, którego nie mogę nosić dłuzej niż kilka godzin, bo jest właśnie mało elastyczny ale oczywiście jak Tobie lepiej to noś 65
|
|
|
#1875 |
|
Ola-Unhola
|
Wiem Jola, wiem
![]() Moze kiedys się przejadę gdzies dopasowac, gdzie będzie szeroki wybór. No chyba, ze Małż to niby sporo kasy wydał na wizytę w salonie z bielizną i usługą brafittingu ![]() Mam już wszystkie prezenty )Kupiłam w Rossmannie Teściowej wisior a Tesciowi zapach Beckhama ![]() Tacie książkę Niedźwiedzkiego i słuchawki do telefonu. Koniec ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Aaa Ola nie bij ![]() A to E to nie wiem skąd, ja mam takie pustaki, prawie ja Keira Knightley, także wiesz....
|
#1876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
synek koleżanki lezał w szpitalu na zapalenie oskrzeli /miesiąc wcześniej za zapalenie płuc/ i tam złapał wirusa, na drugi dzień po powrocie do domu dostał biegunki i wymioty męczyło go chyba 5 dni ![]() Cytat:
ale to szczegół trzymam za to kciuki
|
|||
|
|
|
#1877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhh wygrzała bym, się w solarium chwilkę moze tatuś fałszował ![]() Cytat:
Cytat:
ale śpioszek ![]() podczytuję cały dzień ... robie własnie ostatnie ciasto pewnie tu posiedzę troszkę
|
||||
|
|
|
#1878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/fisher-price-lapto...934374128.html Cytat:
Cytat:
![]() ![]() p4w nie wypowiadałam się wcześniej-też jestem za tym, żeby nie robić afery z kupą, przyjdzie samo, pewnie jest to denerwujące, takie czekanie na ten moment, ale cóż zrobić... *** Dziękuję za troskę Zosia już ma się lepiej-już bez gorączki i jakby jej troszkę apetyt wrócił wieczorem. Jutro ubieramy choinkę i piekę sernik orzechowy ![]() Poza tym czuję już chill out-pijemy sobie drineczka z whisky i chce mi się wyciągnąć nogi. Więc spadam ![]() Dobranoc
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa akurat, widziałam te pustaki bez stanika ![]() mariolko, zapomniałam przy poprzednim poście -
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam powiedzieć dobranoc, nie dokonczyłam lalek, zostało je wypchać, pozszywać, wykończyć, a to kolejne pól dnia roboty.
Mariolu cykne jutro fotki ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje wam wszystkim
p4w, nakladke na toalete mialam na mysli, ale przenosny nocnik, ktory mozna wlozyc do torebki tez mamy
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż, jaki to nocnik?
|
|
|
#1883 |
|
Ola-Unhola
|
Mariolciu, super, że tak się u Ciebie ułożyło
Na pewno odczuwasz ulgę Ola, ale ja wtedy karmiłam, a teraz pustaczki ![]() Wojtusiu, też w wolnej chwili czekam na fotki Twoich dzieł angy, super, że z Zosią lepiej Fajnie,że już masz relaks ![]() ps. nie pisałam jeszcze, ze fajowy masz głos ![]() Ania, o matko tylko nie agd ![]() Idę na Bezdroża do łózka i spać. Dobrej nocki
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Ci ... ja mam jeszcze góre sprzątania nie chcesz? przłozyłam orzeszki, ciasteczka, wysmarowałam nutellą babeczki i idę ... mama upiekła biszkopt na roladę a mi pysznotka nie wyszła znów włozyłam blachę do piekarnika jak mama wyjęła biszkopt, piekarnik był ustawiony na ileś tam minut i przestał grzać a ja siedziałam przy szybie i się zastanawiałam dlaczego moje ciasto ni rośnie idę, bo mam nerwa, małż mnie wkurzył jeden dzień urlopu miał i jeszcze mi marudził, ze mu jakieś zadania wymyślam ... nosz kurde paaaaa |
|
|
|
|
#1885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet nie masz pojecia jak wielka
|
|
#1886 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Cytat:
![]() ale się cieszę Cytat:
Cytat:
*** a ja siedzę w pracy :/ P.S. znów jestem ruda
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wojtusiu masz babo![]() talent![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie sluzyl czyli co,podraznial?
|
|
#1889 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
Wojtusia slicznie ![]() Cytat:
a po kokosowym nie mialam fajnych wlosow, jakies takie ciezkie, nie podpasowal mi amla jest super ale teraz chce sese zamowic bo podobno najlepszy ja w ogole teraz zaczelam dbanie o wlosy bo mialam strasznie zniszczone, olejuje je, nie myke szamponem tylko odzywka, nakladam kilka odzywek na wlosy, tylko olej zmywam szamponem ale takim dla dzieci bez SLSow
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
Wojtusiu, ale suuuuuuuuper
masz talent dziewczyno
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2011-12-23 o 09:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

i zaraz idziemy na dwór.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.

męczyło go chyba 5 dni
pewnie tu posiedzę troszkę
czy lepiej już coś 
jeden dzień urlopu miał i jeszcze mi marudził, ze mu jakieś zadania wymyślam ... nosz kurde