Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 18:06   #451
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Juliczka, duza zmiana z dlugich na boba, ale bardzo Ci pasuje musze przyznac!

Madziara, brzuszek ekstra i choinka rowniez

Lena, fajne ciuszki, mam takie same skarpetuszki

Evcia, swietnie wygladzasz, ubranka slodkie, a jaki widok! Piekny!

Karolcia, bobas jak sie patrzy!

Konia a Twoja Nina to do schrupania tylko normalnie!

Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam na mailu

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 18:21   #452
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Ooo Moja teściowa dzwoniła z życzeniami świątecznymi, bardzo grzeczna była spytała jak się czuję i czy po tych ekscesach które wyprawiał jej syn przyjmę od niej zaproszenie na świąteczną kawę i przysmaki. Bardzo chciałaby mnie ujrzeć. Zgodziłam się bo święta to nie czas kłótni, ale TŻta będę trzymać na dystans, nie dam się tak owinąć w okół paluszka..
Zgodziłam się tylko dlatego bo w końcu oni są dziadkiem i babcią również gdyby nie patrzeć w moim brzuszku siedzi ich wnuczek.. Mówiła że mogę zostać nawet do Nowego roku.. Zgodziłam się na wizytę, a Wy co byście zrobiły na moim miejscu?
no to bardzo ładnie z jej strony, ale ja chyba w tej sytuacji zaprosiłabym ją do siebie na kawę i ciasteczko

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 18:41   #453
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

zapomialam dodac ze przytylam w tym miesiacu 3kg lacznie od poczatu 9kg juz
Stary 2011-12-22, 18:49   #454
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
zapomialam dodac ze przytylam w tym miesiacu 3kg lacznie od poczatu 9kg juz
Oj tam, oj tam, w koncu jestes w 28 tygodniu!
Nie ma sie co przejmowac, w razie czego bedziemy sie razem motywowac do odchudzania na forum, pewnie znajdzie sie wiecej chetnych
Lyknelam tabletke, wcale nie byla duza, poszlo gladko

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-22, 18:51   #455
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

Nowaken, ja mam w tabletkach , wiec bedzie ok, tyle ze wygladaja na wielkie, po kolacji zobacze
no to się ciesz bo zawiesina nie wyglądała na dobrą

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 18:51   #456
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, oj tam, w koncu jestes w 28 tygodniu!
Nie ma sie co przejmowac, w razie czego bedziemy sie razem motywowac do odchudzania na forum, pewnie znajdzie sie wiecej chetnych
Lyknelam tabletke, wcale nie byla duza, poszlo gladko
najwazniejsze ze synek zdrowy
ja mam usg kiedy ty masz wizyte
Stary 2011-12-22, 19:00   #457
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
o to widzę że i tu kilka amatorek fotografii jest ja też lubie cykać fotki, tzn ostatnie lata już tak jakoś mniej czasu mam na to ale tak kilka lat do tyłu to nie rozstawałam się z aparatem niestety nasz stary canon 20d odmówił już na posłuszeństwa, teraz mamy amatorską lustrzanke canona 450d, którą jak maluszek się urodzi na pewno odkurzymy
a tu moje stare "dzieła" jak ktoś ma ochote https://picasaweb.google.com/103718148449925637935
Super zdjecia!!Ale masz talent!

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie, szyjka mi sie skróciła(3cm) ale jest zamknięta, mam sluz podbarwiony krwia, lekarz podejrzewa opuszczenie sie łożyska.... generalnie mam nakaz leżenia w łóżku i mam skierowanie do szpitala jak by sie cos nei dobrego dzialo tak ze polecialam prywatnie na usg bo do 5 stycznia chyba bym ze stachu umarla i badanie potwierdziło skrócona szyjke ale na szczęście zamknięta, łożysko jest ok. Moja mama juz mi nagadała ze to i tamto ze to koniec swiata i w ogole zdenerwowała mnie i z tego wszystkiego na wigilie do nas przychodzą rodzice jedni i drudzy i takie buty stresa mam niezlego a i na twardnieje brzucha mam brac nospe
no i synek jest dalej synkie
Odpoczywaj i mysl pozytywnie.Na pewno bedzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Nio my wrocilismy ze spacerku, samo ubieranie i rozbieranie malego i siebie to juz teraz szczyt moich mozliwosci w ciagu dnia hehe
Zdjecie Filipka ze spacerku i naszych krzywych balwankow ktore stoja na balkonie.
Wczoraj byly dwa ale łepetynki im stopniały, Filip sie przejal ze glowy im pourywalo wiec dorobione maja conieco i jeden malutki dzis zrobiony
Z plastelinki ledwo co doczepilo sie cokolwiek ale jest rodzinka w komplecie

To sa rapujace balwanki
Super zdjecia.I jak fajnie,ze macie z czego zrobic balwanki.

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Obok garnka macie dla porównania szklankę... garnek jest pełen
w zupie prawie cała paczka makaronu, więc jest gęsta. Do tego trzy skrzydełka z kurczaka i dwie olbrzymie ćwiartki (mięso obrałam z kości).

Załącznik 4401874
O kurcze to faktycznie moglabys gotowac dla wojska.U mnie zupa malo chodliwa.Ja lubie,mloda zje niewiele,mama tez.A maz,ktory wiadomo jada najwiecej stanowczo z zup preferuje kotlety schabowe

A ja dzis od rana w biegu,zakupy rozne(jaki tlok w sklepach!!),zalatwianie spraw.Cos sie rusza w sprawie domu socjalnego,wczoraj byla ta wizytacja,dzis zadzwonili ze maja oferty i mamy doniesc dokumenty rozne.Mozliwe,ze po Nowym Roku przyjdzie list z konkretna oferta.Kurcze niie myslalam,ze tak szybko to idzie,dopiero od 3 tyg zaznaczamy oferty.

Zakupy juz prawie wszystkie mam na swieta,jeszcze dzis kupilam ostatni prezent(nintendo 3ds)dla corki.Mieszkanie juz tez wysprzatane.A jutro od rana gotowanie.Dzisiaj juz tylko odpoczynek,bo przez ta chorobe jestem wymeczona.
Stary 2011-12-22, 19:02   #458
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
ja bym poszła bo w końcu nie ona Cię skrzywdziła ale tak jak piszesz faceta trzymałabym na dystans i to duży okazywałabym to że przyszłam do jego rodziców a nie do niego chociaż byłabym miła
Też bym chyba poszła, może porozmawiała z nią żeby synowi coś przetłumaczyła, jakoś go naprostowała.. W sumie nie powinna bo to dorosły facet, ale jak nie ma wyjścia innego.. Myślę, że mogłaby wiele - takjak piszesz claudia to w końcu Babcia.. i na pewno Jej zależy żeby wasze relacje były poprawne..
Stary 2011-12-22, 19:02   #459
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
no to się ciesz bo zawiesina nie wyglądała na dobrą
No ciesze sie

Masz racje cytrynka, co tam kilka kg , wazne sa dzidzusie!

A te syropki dla dzieci to faktycznie czasami az wymiotowac sie chce, np smecta, zawsze mi ciezko adasiowi wmusic, ale jak sama to sprobowalam to przestalam mu sie dziwic
masakra

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-22, 19:04   #460
karolca
Zakorzenienie

Mąż w ogóle nie poczuwa się do tego, że trzeba prezenty pokupować zaraz wyjdę z siebie, bo jutro będzie miał żale do wszystkich świętych, że czegoś nie ma... a tak dziś byśmy kupili, jutro bym sobie spokojnie popakowała i byłby spokój. Ale nie!

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 19:16   #461
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Mąż w ogóle nie poczuwa się do tego, że trzeba prezenty pokupować zaraz wyjdę z siebie, bo jutro będzie miał żale do wszystkich świętych, że czegoś nie ma... a tak dziś byśmy kupili, jutro bym sobie spokojnie popakowała i byłby spokój. Ale nie!
Kurcze to na ostatnia chwile jutro macie prezenty do pokupienia?
Nieciekawie, stres duzy!
Ja mam wszytskie w samochodzie i chcialam isc jak adas zasnie bo inaczej ich do domu nie przemyce
Ale znajac zycie to zasne wczesniej niz on!
Wlasnie otworzylam zelki na poprawe nastroju, chyba mi sie chwila zapomnienia (od puchnacego ramienia) nalezy

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-22, 19:25   #462
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
oj rozumiem twoje zdenerwowanie, ja też nie lubie na ostatnia chwile zostawiać takich rzeczy, ja w tym roku większość prezentów na allegro zamówiłam juz na początku grudnia
Stary 2011-12-22, 19:27   #463
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

I znowu kilka stron do nadrobienia

A więc byłam dzisiaj na wizycie Wszystko jest jak najbardziej ok
Posłuchałam serduszka TŻ też dostałam skierowanie na test obciążenia glukozy, ale mam dopiero go zrobić w pierwszym tygodniu stycznia max do 6stycznia i od razu 75g glukozy nie wiem czemu lekarz powiedział, że teraz tak jest...???
Dostałam zwolnienie do 16stycznia.
Poza tym waga 70kg więc ok 5-6kg na plusie...

Później byliśmy na zakupach, kolejki straszne...;/ nakupiliśmy mięsa, ryb itp
Dzisiaj wieczorem po 21 podjadę chyba jeszcze do Tesco po kilka pierdółek

W Wigilię raczej najpierw jedziemy do teściów, a później do mnie - nie wiem jak ja dam radę zjeść dwa razy

Jeszcze dzisiaj albo jutro muszę popakować prezenty bo nie wszystkie są spakowane...

Idę Was powoli nadrabiać

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Julliczka, Jolkaaaa i Cytrynka za wizyty!
Dziękuję za trzymanie kciuków

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki!
Również dziękuję za kciuki

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 19:28   #464
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

Posłuchałam serduszka TŻ też dostałam skierowanie na test obciążenia glukozy, ale mam dopiero go zrobić w pierwszym tygodniu stycznia max do 6stycznia i od razu 75g glukozy nie wiem czemu lekarz powiedział, że teraz tak jest...???
Super że po wizycie możesz się chwalić dobrymi wieściami
Stary 2011-12-22, 19:29   #465
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

tak ogólnie dodam jeszcze, że spać położyłam się po 2 a zasnęłam dopiero po 4 i tż wrócił po 6 zasnęliśmy po 7 a przed 9 trzeba było wstać

na śniadanko były dziś kanapeczki z szyneczką i pomidorkiem, później na mieście banan, na obiadek ryż z kurczakiem, przed chwilą zjadłam porcje lodów Biedronkowych tej rolady a wieczorkiem na kolacje buła jeszcze nie wiem z czym...

a wogóle czuję, że tyłek mi urósł albo mam schizy

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-22, 19:29   #466
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
He he, wiadomo ze z dzieckiem w ciazy to nie jest latwo, ja sie ciesze ze adas duzo wokol siebie juz sam zrobi, ale jak go odbieram z przedszkola np to wiadomo ze ma isc szybciutko wiec pomagam mu sie ubrac plus ja sama w kurtce wiec mi goraco no i wogole ciezko!

Balwanki jakie slodkie!
Widze ze macie fajny teran na spacerek, to lasek jakis?
Co do terenku na spacerki, to nie mamy za bardzo lasku, to takie drzewka zasadzone wkolo blokow. Ja mieszkam w takim miejscu gdzie jest baaardzo duzo blokow wszedzie, ale sa ladne alejki, teraz robi sie coraz ladniej, bo sadza drzewka, mam ogolnie spokojne miejsce z dala od wielkich ulic, wiec dosc bezpieczne.
Poza tym to ja mieszkam zaraz kolo Placu Papieskiego, tam gdzie Papież nas odwiedził jak juz byl taki chorutki. I teraz na tym placu porobili bardzo ladne tereny, zasadzili drzewka, obok teraz robili kort tenisowy i lodowisko ma tez byc. A na nogach 15 minut jakbym szla to dojde do ladnego parku ale teraz sie nie wybieram, bo dojscie do sklepu powoduje u mnie zadyszke
Jesli chodzi o to ubieranie, to rzeczywiscie jest bardzo ciezko, sama jak siebie ubieram to juz naprawde jestem umeczona a jeszcze malego, ten ucieka na dodatek, grymasi ze nie chce isc, potem ze nie chce rajtuzek, potem jak sie wkoncu przekona to wciskanie na te pulchne nozki tych rajtuzek z brzuchem to nie lada wyzwanie itd itd wiec samo szykowanie sie do wyjscia to pol godziny. Ale i tak sie ciesze ze nie ma upalow, wole zime na ten okres ciazy
Cytat:

Aguska, no nie mam pojecia gdzie, ona mowi ze te krostki co mi wyszly najpierw to od czego innego i jak je zaczelam drapac to sobie ta bakterie przenioslam na ta uszkodzona skore , ale skad to na rekach mialam to zagadka!

Nowaken, ja mam w tabletkach , wiec bedzie ok, tyle ze wygladaja na wielkie, po kolacji zobacze
Aha rozumiem. Czyli po prostu sobie zadrapalas krostki. Jesli chodzi o rece, to najwieksze siedlisko bakterii, takze bardzo latwo mozna zakazic jaka rane drapiac paluszkami. Ale najwazniejsze, ze wiesz co Ci dolega, bo najgorsza jest niepewnosc.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 19:30   #467
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:

I znowu kilka stron do nadrobienia

Później byliśmy na zakupach, kolejki straszne...;/ nakupiliśmy mięsa, ryb itp
Dzisiaj wieczorem po 21 podjadę chyba jeszcze do Tesco po kilka pierdółek

W Wigilię raczej najpierw jedziemy do teściów, a później do mnie - nie wiem jak ja dam radę zjeść dwa razy

Jeszcze dzisiaj albo jutro muszę popakować prezenty bo nie wszystkie są spakowane...

Idę Was powoli nadrabiać

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Dziękuję za trzymanie kciuków

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Również dziękuję za kciuki
To super wiesci!
Powodzenia z nadrabianiem

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-22, 19:32   #468
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Ja wstałam wcześniej, bo mam na dziś ambitny plan. Najpierw trochę prania i sprzątania, później zakupy świąteczne, bo dostałam bony z pracy, więc muszę je wykorzystać, a na 14:30 fryzjer. Muszę sobie zrobić jakiś fajny kolorek Wieczorkiem muszę gotowanie zacząć
My dzisiaj zaczęliśmy piec mięsa

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
dzien dobry

wy tak wczoraj o TZ, to ja powiem jak u mnie wyglada sytuacja
mój mąż czuje respekt do swojej mamy, wiec jako ze sama sobie z nim ostatnio nie poradziłam, poskarżyłam sie tesciowej na niego, chciał mnie wczoraj udobruchac, ale postanowiłam byc twarda i zaproawdzic porzadek teraz, niz meczyc sie po porodzie.
Tesciowa powiedziała, ze ona mu da popalic, wiec stwierdziłam ze od teraz nie bede sie z nim o głupoty wykłócac , ze on ma gorszy dzien i niech jego mama sie z nim użera.

Na co dzien TZ jest ideałem, sprzata, zmywa, odkurza, myje okna , wiesza pranie o nic nie musze sie go prosic, ale przychodzi taki jeden dzien w miesacu ze czuje sie jakby on mial okres, wiem juz ze cos mu nie pasuje,ktos go wkurzył i zawsze obrywa sie mnie, wydaje mi sie wtedy ze on nie ma litosci nade mna i zero wspolczucia.

Jolka zazdroszcze Ci tych zkupow sama uwielbiam kupowac, ale to dopiero po swietach
dziewczyny trzymam kciuki za wizyty

ja tak sobie teraz marze ze bym chciala karmic najdluzej jak sie daale czy takie checi bede miala pozniej to nie wiem.

Ide na sniadanko, narazie mam chęć na płatki z mlekiem
ja też uwielbiam kupować, ale później jak płacz gdy się wyda za dużo ogólnie jestem taką małą zakupoholiczką i dziękuję za kciuki

płatki z mlekiem mniam chyba jutro zjem na śniadanko

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-22, 19:32   #469
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
no mi został jeden do kupienia i tak właściwie nie wiem co dla tż chrześniaczki 9-cio latki ale ulicę dalej mam hurtownię z zabawkami i pójdę moze coś znajdę. Kupiłabym porządne puzzle ale teraz te dzieciaki nie chcą takich rzeczy i kręcą nosem że ciotce na łeb padło

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 19:34   #470
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Położna dzisiaj powiedziała, że ciąża mi służy ?? Ciekawe...

I powiedziałam jej, że syn będzie bo ona nie wiedziała i pytała czy poszłam jednak na to 3d a ja, że tak a tak jak przy TŻcie zaczęła gadać na chłopów że dobrze niech będzie chłop kolejny do pracy bo oni strasznie leniwi są...i takie tam pierdółki w żarcie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-22, 19:34   #471
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to na ostatnia chwile jutro macie prezenty do pokupienia?
Nieciekawie, stres duzy!
Ja mam wszytskie w samochodzie i chcialam isc jak adas zasnie bo inaczej ich do domu nie przemyce
Ale znajac zycie to zasne wczesniej niz on!
Wlasnie otworzylam zelki na poprawe nastroju, chyba mi sie chwila zapomnienia (od puchnacego ramienia) nalezy
desia, pewnie że Ci się należy!!! a co!

Jolka super że wszystko ok po wizycie!
Stary 2011-12-22, 19:35   #472
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do terenku na spacerki, to nie mamy za bardzo lasku, to takie drzewka zasadzone wkolo blokow. Ja mieszkam w takim miejscu gdzie jest baaardzo duzo blokow wszedzie, ale sa ladne alejki, teraz robi sie coraz ladniej, bo sadza drzewka, mam ogolnie spokojne miejsce z dala od wielkich ulic, wiec dosc bezpieczne.
Poza tym to ja mieszkam zaraz kolo Placu Papieskiego, tam gdzie Papież nas odwiedził jak juz byl taki chorutki. I teraz na tym placu porobili bardzo ladne tereny, zasadzili drzewka, obok teraz robili kort tenisowy i lodowisko ma tez byc. A na nogach 15 minut jakbym szla to dojde do ladnego parku ale teraz sie nie wybieram, bo dojscie do sklepu powoduje u mnie zadyszke
Jesli chodzi o to ubieranie, to rzeczywiscie jest bardzo ciezko, sama jak siebie ubieram to juz naprawde jestem umeczona a jeszcze malego, ten ucieka na dodatek, grymasi ze nie chce isc, potem ze nie chce rajtuzek, potem jak sie wkoncu przekona to wciskanie na te pulchne nozki tych rajtuzek z brzuchem to nie lada wyzwanie itd itd wiec samo szykowanie sie do wyjscia to pol godziny. Ale i tak sie ciesze ze nie ma upalow, wole zime na ten okres ciazy

Aha rozumiem. Czyli po prostu sobie zadrapalas krostki. Jesli chodzi o rece, to najwieksze siedlisko bakterii, takze bardzo latwo mozna zakazic jaka rane drapiac paluszkami. Ale najwazniejsze, ze wiesz co Ci dolega, bo najgorsza jest niepewnosc.
No zobacz, a wygladalo zupelnie jak lasek
Ja tez sie ciesze ze nie chodzimy z brzuszkami w upaly! Ja tak w ciazy z adasiem chodzilam i nie ulatwialo mi to zycia, oj nie!
'
Aguska ja sie tak zastanawiam bo ta roza jest wywolana przez paciorkowce, a one sa przeciez bardzo niebezpieczne dla dzidzusia przy porodzie, konia to miala chyba? Dobrze kojarze?

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-22, 19:37   #473
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Jolka, sa miejsca parkingowe dla kobiet w ciazy?
Jak one wygladaja?
U nas są, ale tylko w jednym CH jest ono wielkie ma kilka parkingów na dworzu przed, na dachu, w podziemiach...i wszędzie na każdym jest kilka miejsc dla kobiet w ciąży z różowym znaczkiem na miejscu parkingowym oraz przed stoi tablica z takim samym znaczkiem, znaczek jest różowy z kobietą w ciąży

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-22, 19:38   #474
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
no mi został jeden do kupienia i tak właściwie nie wiem co dla tż chrześniaczki 9-cio latki ale ulicę dalej mam hurtownię z zabawkami i pójdę moze coś znajdę. Kupiłabym porządne puzzle ale teraz te dzieciaki nie chcą takich rzeczy i kręcą nosem że ciotce na łeb padło
o, a adas uwielbia puzle
Zawsze lubil takie reczne robotki troche jak dziewczynka
Rysowanie, naklejanie, wycinanki, kolorowanie,nawet naszyjniki uwielbia nawlekac

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-22, 19:39   #475
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
"Szok" z zazdrości bo tak tylko reagują ludzie zawistni nie martw się
No ona jest z deczka postrzelona nie powiem ogólnie nie martwie się, TŻ chciał żebym skasowała ten komentarz
a dzisiaj ją przypadkiem spotkałam to z takim uśmiechem podlizującym się powiedziała "cześć" i że mnie przycięła z daleka

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-22, 19:40   #476
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
mój Chrześniak (ma 3 latka z kawałkiem) uwielbia puzzle
Ale może starsze to rzeczywiście wolą coś innego..
Stary 2011-12-22, 19:40   #477
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas są, ale tylko w jednym CH jest ono wielkie ma kilka parkingów na dworzu przed, na dachu, w podziemiach...i wszędzie na każdym jest kilka miejsc dla kobiet w ciąży z różowym znaczkiem na miejscu parkingowym oraz przed stoi tablica z takim samym znaczkiem, znaczek jest różowy z kobietą w ciąży
A ja nigdzie nie widzialam
Ale spostrzegawczoscia to ja nie grzesze, musze zaczac sie rozgladac!

Viki 28.04.2012
Stary 2011-12-22, 19:41   #478
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Jolka to super ze po wizycie wszystko dobrze

karolcia dlatego ja kochana wszystko pokupilam sobie sama juz w tamtym tygodniu, bo z moim mezem jest tak, ze on takim rzeczami wogole sie nie interesuje.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 19:43   #479
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
A oto moje wczorajsze zakupki z przecen w H&M, już na troszkę większą dzidzię, ale oprzec się nie mogłam Wszystko bawałenka, więc mięciutkie i oddychające.

Skarpetki dzidzia będzie nosiła z każdej pary po jednej - żeby nie było tak że jednego dnia kocha tylko mamusię a drugiego tylko tatusia - tak mój kochany Mąż zarządził
dokładnie te same skarpetki kupiłam wczoraj

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Dlatego ja zdjęcia związanego z ciążą nigdzie nie dodałam. Kto ma wiedzieć, ten wie. Jak rozmawiałam z koleżankami jakis czas temu to obie chamsko wtrąciły "to wreszcie chudzielcu przytyjesz" :/ I skończyłam rozmowę.

Położyłam się spać koło północy, ale zasnęłam około drugiej w nocy :/
Ja miałam też nie dawać, ale TŻ chciał więc on dał pierwszy a potem ja żeby nie było...
I tak długo nie dawałam, dodałam je 3 dni temu...

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-22, 19:43   #480
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie te same skarpetki kupiłam wczoraj

ja też wczoraj

sporo z nas je ma

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości