|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
ja też uwielbiam układać puzle
|
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leż i odpoczywaj, oby wszystko było dobrze - trzymam kciuki ![]()
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak jest w takimmiejscu jak Ty masz to musisz uwazac, zeby nie przeniesc niechcacy zakazenia wlasnie w te miejsca intymne bo latwo przeniesc bakterie. Wazne zebys dokladnie myla rece i paznokcie po kontakcie z miejscem zakazonym.
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-12-22 o 19:49 |
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dobrze
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja mam zablokowane komentarze, mimo iz zawsze mialam mile, nie zlosliwe, jednak niech sobie komentuja ludzie w myslach jak chca.
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj bylo jeszcze wiecej ale rano chyba mala odwilz byla bo balwankom glowy sie zapadly troszke tym co maz wczoraj zrobil i postawil na balkonie i musialam dzis naprawiac.
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki znikam muszę sobie wygodnie usiąść bo mi kręgosłup zaraz pęknie na pół
do jutra.A zapomniałam się pochwalić mężowi smakowała zupa gulaszowa
|
|
|
|
#490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nie mialam pojecia bo nigdy sie z tym nie ujawnila, na gwiazdke w takim razie kupilam jej duze puzle
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszę
Choć dzisiaj trochę się na wkurzałam przez TŻta ostatnio doprowadza mnie do nerwów ;/---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- ![]() nadrobiłam i dalej nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
też się cieszę, że wsio ok
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle ze z tym myciem rak ciagle to nie takie latwe bo ja ciagle tam sobie dotykam bo mnie to drazni Musze zaczac sie kontrolowac!
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tak jak mówiłam tylko w jednym CH i nigdzie więcej...---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- dziękuję przynajmniej mam spokojne święta ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- desia śliczna choinka ![]() madziara śliczny brzusio i choinka również ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- julliczka super fryzurka ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- evccia super brzusio ciuszki też
|
||
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
leze od 11 i plecy mnie bola juz
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- odpuszczam sobie dzisiejsze Tesco, Tż rano skoczy po pracy
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
No i moja kutia już gotowa
Pyszna wyszła miałam więc dobry deser po kolacji!A robiłam w sumie specjalnie dla Męża i Teścia...bo Oni lubią no i ja też ![]() Z apetytem u mnie jakoś tak sobie... ale jem bo jestem osłabiona... * jednak troszkę popichcę pomimo słabego samopoczucia...jakoś dam radę i zrobię: paszteciki z kapustą i grzybami, sernik, pieczony schab ze śliwką, do schabu sos jajeczno-chrzanowy no i kutię Jutro mam tą wizytę na pewno dam znać mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze z synkiem, szyjką i resztą dziękuję za kciuki![]() AHA no i dodałam kilka fotek malutkiej Dorci i nie tylko, np jedno z zeszłorocznych Świąt! ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczylam rybe po grecku
(Na zdjeciu)Moze nie taki gar jak zupa karolci ale tez duzy gar Jutro robie ciasto sernik i salatke, a maz bigos. Dzis juz padam.
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Mała jak wyglada ta kutia?
Trudno sie to robi?Zobaczylam sobie juz w googlach w grafice, wyglada smakowicie ale jak czytalam jak sie robi to chyba nie tak latwo co? Ta pszenice trzeba gotowac az 3 godz? A gdzie sie kupuje wogole taka pszenice czysta?---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Tez sie daje mięsko do tej zupki a dokladnie wołowinę. Pyszna jest tez ![]() desiu staraj sie kontrolowac, lepiej zeby tego dziadostwa nie przeniesc tam bo potem ciezko sie pozbyc. Ja rozumiem, ze swedzi i jest to uciazliwe, ale dasz rade!
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-12-22 o 21:25 |
|
|
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz padne a adas jeszcze zywy jak nie wiem co Jutro duzo roboty wiec trezba wypoczac Aguska bede sie starala uwazac
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez uwielbiam![]() A moj Filipek wlasnie usnal, jeszcze wolal zeby go poglaskac potem zeby dac pic i wkoncu spi
|
|
#501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja Was podziwiam bo czesto piszecie do pozna w nocy a ja o 21-22 to jestem nie do zycia ![]() Dobrej nocki
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
#503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i melduję się oczywiście w nowym wątku. na szarym końcu niestety,ale to wina pracy;/ jak tak to iedze w domu,a teraz jak na złość drugi dzień po 16h pracuję... i jeszcze jutro powtórka oczywiście gratuluję tym dziewczynom, które znają już płeć swoich Odrobinek za wszystkie chore- w szczególności za tę koleżankę,która jest w szpitalu (mea culpa nicku nie pamiętam,wybaczcie...)- trzymam kciuki. Kurujcie się kochane!! I na zaś chce Wam już życzyć Wesołych Świąt ale mam cichą nadzieję,że jeszcze może zajrzę tu choć na chwilkę
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a bym zapomiala!!! dostałam smsa od aaagga dobre wiesci wraca na swieta do domu !!!udrożnili nerke pod znieczuleniem podpajaczkowym co jest lepsze dla dziecka, pisze ze duza ulga bo juz po ścianach chodziła ponoć to nie byl kamien nerkowy tylko zropialy skrzep. teraz ma sie zagoic troche i do domu i aga dziekuje za kciuki i zyczenia powrotu do zdrowia
Edytowane przez Cytrynka_Wawa Czas edycji: 2011-12-22 o 21:40 |
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany ale pszyności )Mała trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! |
|
|
|
|
#506 |
|
Rozeznanie
|
hej kobietki
Witam po dłuższej przerwie i przepraszam, ale nie dam rady Was nadrobić. Niestety, wylądowałam na 5 dni w szpitalu z powodu zapalenia oskrzeli. Dostałam dożylnie antybiotyk, byłam pod obserwacją( a właściwie dzidzia) i wczoraj wróciłam do domku. Uff, wreszcie. Było smutno, zwłaszcza, że po raz pierwszy musiałam zostawić mojego bąbla na tyle dni bez widzenia, ale dałam radę. Agatka waży już 2200g, ja mam na plusie jakieś 12 kilo. Mamy 34 tc. alez ten czas leci... Buziaki kochane Od razu składam Wam najserdeczniejsze życzenia Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpadaja mi plecy. Stalam bez przerwy od 16-21. Zrobilam sernik z serkow kanapkowych, trufle czekoladowe i obiad no i oczywiscie mycie wszystkich misek. Na szczescie maz pozmywal po obiedzie. Chwala mu za to!
|
|
|
|
#508 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze 6 tyg. i życzę szczęśliwego rozwiązania dasz radę kochana!![]() Każda z nas ma w sobie wsparcie! ![]() Cytat:
![]() Laseczki idę spać! Buziaki
|
||
|
|
|
#509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Ewelinka również będzie lubiła i będę miała towarzystwo (bo lubię układać z kimś). Jak byłam dzieckiem, najfajniejszym prezentem były dla mnie puzzle lub fajna książka z pięknymi ilustracjami. Cytat:
Już czuję ten zapach i smak... Zwolnijcie mnie ze świąt Mąż rozmawiał ze swoją mamą... i u teściowej będzie ta część rodziny, od której tak chcielibyśmy odpocząć Kupiliśmy jakies drobne upominki, wydaliśmy kupę forsy nie wiadomo na co. Stwierdziliśmy, że następną wigilię siedzimy w domu. A teściowa jak będzie chciała spędzić święta z nami, może przyjechać w pierwszy lub drugi dzień. Nie mam ochoty się nigdzie ruszać. W pierwszy dzień świat idziemy do moich rodziców, a w drugi dzień jedziemy do dziadków męża. Ucieszą się.
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka Kutia jest pyszna i dla mnie robi się szybko!
*Moja pszenica, którą kupiłam w warzywniaku gotowała się błyskawicznie raptem kilkanaście min! Kupiłam mały worek 350 gram (1,60 zł ) było napisane Pszenica a pod spodem Kutia do tego - zmielony mak ok (1,5 szkl.) nie wiem dokładnie bo robię na OKO można użyć gotowej masy makowej! bakalie u mnie: - rodzynki, ( pół szklanki, lub ciut więcej) - suszone morele, ( z 6szt, drobno pokroić) - ananas, ( 4 plastry, pokroić ) - żurawina, ( łyżka, góra dwie, bo jest kwaskowa ) -orzechy włoskie ( pół szklanki posiekanych, może być więcej) - migdały ( pół szklanki) - skórka pomarańczowa ( kandyzowana) ( dwie łyżki) - miód naturalny, aby ładnie wszystko posklejał i dał smak ![]() Można dodać troszkę miodu sztucznego, i ewentualnie dosłodzić łyżką cukru, jeśli ktoś lubi można także dodać odrobinę olejku np. rumowego, waniliowego lub pomarańczowego! Wszystko mieszamy i jemy! Smacznego!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

tak ze polecialam prywatnie na usg bo do 5 stycznia chyba bym ze stachu umarla i badanie potwierdziło skrócona szyjke ale na szczęście zamknięta, łożysko jest ok. Moja mama juz mi nagadała ze to i tamto ze to koniec swiata i w ogole zdenerwowała mnie i z tego wszystkiego na wigilie do nas przychodzą rodzice jedni i drudzy i takie buty 
Leż i odpoczywaj, oby wszystko było dobrze - trzymam kciuki

U nas tak jak mówiłam tylko w jednym CH i nigdzie więcej...
no i kutię