|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
bo ktoś inny MUSI zawsze wypić, a mi nigdy nie dadzą
![]() Bo przecież "wódka jest dla chłopów" ![]() baby muszą latać wkoło i podawać żarcie, wyciągać i odwozić schlanych facetów i chlipać cały wieczór jeden kieliszek wina, bo przecież kobiecie nie przystoi pić...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-22 o 23:03 |
|
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
do usług
ja nie wiedziałam ze to kolejna płyta, ale okazało się że pierwszą TŻ też już ma, ale mam refleks Cytat:
![]() ja też jadę już jutro do rodziców i muszę się spakować, bo na 4 dni aż jadę, więc zupełnie nie wiem co zabrać, chyba wszystko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2523 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
W Krakofie też są. I też w Tesco - na wielickiej. To chyba Polly nie urządza Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Focie będą?Cytat:
Zrób tak Weź lapka, słuchawki, flachę, zaszyj w kącie, później udaj, że się czymś zatrułaś
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2524 | |||||||
|
BAN stały
|
Piernik Ves siedzi właśnie w piecu, czymta kciuki, coby wszystko się udało (trochę zmieniłem proporcje produktów, połowę mąki pszennej zastąpiłem żytnią, miodu dałem na oko, dużo skórki pomarańczowej i rodzynek, więcej przyprawy do piernika i całą bombkę/małpkę rumu)
![]() Tym razem to nie był foch ![]() Cytat:
Przy pierwszej pełni księżyca, przyobleczesz się w katanę z surowego lnu, zawiążesz na szyi kokardę z czerwonego jedwabiu, a następnie o północy okadzisz cały dom dymem z mieszanki szałwi, chabra i bodziszka. Nim wstanie świt, udasz się boso na rozstajne drogi z popiołem owym, staniesz twarzą na wprost wschodzącego Słońca, prawą ręką rzucisz popiół za siebie, przez lewe ramię, a następnie spluniesz przez prawe, podskoczysz trzy razy i wrócisz do domu, nie oglądając się za siebie (!). Jeśli to nie pomoże, wytoczymy cięższą artylerię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31190268]A tak fogle to, nie nieważne [/QUOTE]Dobra, wiem, tak jak ostatnio z tym, ale bez tamtego Cytat:
Świnka Ale o co się rozchodzi? ![]() --- Lete kłuć piernik
|
|||||||
|
|
|
#2525 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie no c o ty ![]() wodka jest dla kobiet mencizni muszom prowadzic swe pojazdy ![]() kurde-tak myslalam ze perełki bedom w tesco-bo to jedyna siec do ktorej mi wyjatkowo nie po drodze-wszystkie inne mam w zasiegu strzału
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wynajmję Cię na next święta 2. ![]() 3. ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- wony |
|
|
|
|
#2528 | |
|
BAN stały
|
Znad gorzkiej herbaty, parówek zapieczonych z serem, z dodatkiem curry i ketchupu, ogórków konserwowych i chleba z serem i salami
Tak właśnie napisałem parę dni temu na pachnącym, do lady_poison (choć szczerze mówiąc, dla mnie Święta i Sylwester bez śniegu to kaszana) ![]() Cytat:
Nie mam nic naprzeciwko, bo jestem za, a nawet przeciw
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryx - ad pogrubione - jutro w Biedrze o tej co zawsze ![]() oooojjoj Agnyska ma rację - jak z bicza strzelił minie ![]() a może jednak nie kupie tych Biedrowych Heńków ![]() oszalała ??? choć zacne były stroje i scenografia
|
|
|
|
|
#2530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ziuty dwa Cytat:
o tej porze?a nie boisz się, że utyjesz? ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
![]() ale ja lubię Titanica + duża torba z ikei
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. co nie? inaczej się chadza po skrzypiącym śniegu an trzaskającym mrozie - a w sylwka i nowy rok to już fogle medżik, te powroty 3. rili? no to dil !
|
|
|
|
|
#2532 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Flo ja też lubię Titanica
i wszystkie materiały, filmy dokumentalne i wszystko o titanicu chłonę jak gąbka.... ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------
|
|
#2535 | ||
|
BAN stały
|
Zapomniałem! Sprzątanie to naprawdę zło jest - znajoma mamy tak intensywnie czyściła łazienkę parę dni temu, że zemdlała od tych chemicznych wyziewów i ją do szpitala odwieźli
![]() Przy lodach, czy herbacie Minutka? ![]() Cytat:
Ale... ale Ty tego nie traktujesz serio?! Ty się naśmiewasz teraz ze mnie?! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
jesu
zmęczony umysł podsunął mi parę obrazów ![]() no jacha gupia ja ![]() Cytat:
lubię na nią patrzeć
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no ale ale ja nie przeczeu - ja to miałam na myśli właśnie - ja ją uwielbiam - guru romansówek to imo zaiebista cecha - ma taki seksapil i wszystko ma że szapo ba normalnie chylę czoła ja bym kciała ją poznać ( słą emotkę dałam cheba. ale cool to znaczy joł joł szacun dla mię, w sensie w deskę topra dawaj w czym widziałaś Gryxa u mnie na chacie pichczącego świąteczne potrawy Gryx - no tak się składa ze musze na gwałt zanabyc herbatę i lody
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-23 o 00:16 |
|
|
|
|
#2538 | ||
|
BAN stały
|
No co Ty?! Wiesz, jak to tuczy?!
Cytat:
![]() Cytat:
No jacha, bylem się tylko wpudzianował ![]() O! Ja ją wolę teraz, niż w czasach Tajtanika, i to o wiele bardziej (i wizualnie, i aktorsko) |
||
|
|
|
#2539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to od zawsze, tzn. na pewno na dłuuuugo przed Cameronem ![]() to samo mam z Egiptem wszelkie (często b. nudne) dokumenty oglądam z tchem zapartym Cytat:
![]() a nie mówiłam, że sprzątanie to zuo ![]() Cytat:
Cytat:
tylko przeoczyłam, na jaką okoliczność te obrzędy
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bokserki z reniferem Rudolfem były i nos czerwony i wielkie czerwone, futrzaste bamboszeogólnie na bardzo świątecznie rozebrany był co do Kejt to zakumałam, ino ja chyba nie znam jej ze zbyt wielu ról Cytat:
i chyba powoli się zbieram, bo P. jutro nie pracuje znaczy pobudka wcześnie
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2544 | ||
|
BAN stały
|
Zuo i niedobro ![]() Cytat:
A jak wszyscy przecież dobrze wiemy, to przynosi pecha Cytat:
|
||
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kejt - aha P. - to tak jak M. ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:2. hmmmmmmm - pójdziem w piptoły
|
||
|
|
|
#2546 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
ja całej rodzinie ogłoszę Cytat:
czytałam rozsypałam sól w knajpie, na kolacji z P. przed ślubem ![]() i wszystko jasne ![]() ad1. nooo i nigdy mnie nie budzi jak do pracy wstaje, ale jak w domu zostaje to człek nie pośpi ![]() ad2.
|
|
|
#2548 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
phi, taki chłodny gwałt
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4IbFk...eature=related
|
#2550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i mnie się nie raz wysypała taka pół kilówka w woreczku jak ucinałam czubek woreczka coby przesypać do solniczki to wszystko bęc ! na podłoge ufff - czyli moje czółenka na platformie będą jak znalazł ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
znicze w Biedrze już nie stoją
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

A dlaczego ktoś inny raz nie musi? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja nie wiedziałam ze to kolejna płyta, ale okazało się że pierwszą TŻ też już ma, ale mam refleks

Nie mam na to ochoty 
Ale i tak przeszedłem dzisiaj samego siebie, czyszcząc zewnętrzne zakamarki brodzika i porcelany sanitarnej patyczkami do uszu 

Focie będą?

wynajmję Cię na next święta 

A jak wszyscy przecież dobrze wiemy, to przynosi pecha
to tak jak M.