|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
wszystkie zapracowane albo po łokcie zajęte sprzątaniem gotowaniem i całą resztą
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Święta idą pełną parą
tak myślałam że nie uda nam się skończyć wątku... no nic najwyżej tytuł damy jakiś sylwestrowy a potem pomyślimy coś znowu o zimowych
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczęta!
Też wpadłam tylko po to by pożyczyć Wam radosnych, spokojnych, spędzonych w gronie rodzinnym świąt oraz duużo śniegu (opcja dla dziewczyn, które chcą go mieć). Wieczorem jedziemy, ale muszę jeszcze posprzątać w domu i spakować. W domu będę miała dostęp do internetu, ale wątpię bym się pojawiła wczesniej niż we wtorek ![]() Trzymajcie się dziewczęta i do zobaczenia po świątecznym lenistwie A dziewczynom, które muszą pracować życzę mało pracy i żebyście chociaż przez chwilę poczuły magię tych świąt!
|
|
#4804 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w pracy
![]() i dużo pracy w pracy mam |
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
no to teraz ta która chciała juz nie pamiętam która wpisuję tytuły piosenek które mogłyby byc jako podkład do naszej płyty z wesela - Black Eyed Peas- I gotta feeling -Feel - no kochaj mnie - One Republic- Passenger - Metallica- nothing else matters - Ben Rector- Disarm -The Rembrands-I'll be there for you(do tej piosenki chcemy jakiś filmik ze znajomymi zrobic) - Bruno Mars- Marry you - Dana Glover- It is you (piosenka ze Shreka )- De Mono- może to o nas - Volver- z tobą mam sen - Lifehouse- Spin - Alexandra- Popłyniemy daleko - Daughtry- Feels like tonight - Ewa Farna- poznasz mnie, bo to ja Myslę jeszcze nad Ewą Farną- nie przegap bo t moja ulubiona piosenka
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4808 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mam pytanie, u Was nie ma tradycji, żeby "udawać", że to Mikołaj przynosi prezenty? u nas wszystkie prezenty podpisuje się Dla M, Dla, J. itd, zdziwiło mnie to Twoje "Mama" ![]() Cytat:
![]() My na koniec też chcemy wrzucić fotki, ale z wesela jakieś zabawne, wraz z napisami końcowymi Coś jak w napisach "Nie wierzcie bliźniaczkom", tym z Lindsay Lohan ![]() Cytat:
A co do Waszej dyskusji z TŻtem na temat psa, to naprawdę, przemyślcie to 10 razy. Moja Koleżanka miała psa, łagodnego, spokojnego, kochała go jak własne dziecko, nazywała synek, nie wyobrażała sobie rozstania. Zaszła w ciążę, pies nie był agresywny, ani nic, ale okazało się, że Mały jest uczulony na psią sierść. I tak jak kiedyś wolałaby sobie odciąć rękę, niż oddać tego psa, tak oddała go do hodowli, z której go wzięła niemal bez wahania, bo nie mógł być z dzieckiem w tym samym malutkim mieszkaniu. Dlatego warto poczekać z psem na własny dom z ogrodem, bo w mieszkaniu może się okazać, że zaraz trzeba będzie psiaka oddać. Cytat:
![]() Ja też się biorę za siebie... Bo już normalnie zaśniedziałam. I zaczynam od zaraz, o! Cytat:
Poza tym do tej pory żadna jeszcze nie wyraziła chęci, żeby go zakładać ![]() wiesz, za co.
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
święta idą bardzo proszę tylko bez przemocy
![]() a ja przed chwilą dostałam podwyżkę i przedłużyli mi umowę
|
#4810 | ||||
|
Podróżniczka
|
Witajcie
![]() Mam dzisiaj wolne, więc rano pojechałam do mamy, żeby pomagać jej w przygotowaniach wigilijnych (pierwszą część wigilii spędzamy u moich rodziców, drugą u rodziców TŻa) Teraz mam przerwę, a potem bierzemy się za sałatki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i pomysł z fotkami fajny Cytat:
Co do psów w ogóle. My mamy yorka, ale TŻ chce drugiego psa. Jeden taki mały szkrab nawet przy dziecku to nie problem, ale dwa psy to już większe zobowiązanie. Tym bardziej, że TŻ chce dużego najlepiej setera. Po ślubie chcemy starać się o dziecko, więc na razie skutecznie wybijam mu ten pomysł z głowy. Ale jak się przeprowadzimy i dzidzia trochę podrośnie, pewnie kupimy sobie drugiego psa Cytat:
Nasza piosenka na pierwszy taniecFajna lista.
|
||||
|
|
|
#4811 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratkiChatka fajny pomysl ten na koncu, masz gdzies jakis filmik na necie "do pokazania"?
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
i teraz więcej będę zarabiać niż ten mój przyszły niedoszły
i jestem teraz przygotowana na kredyt, orzeszka, fasolkę, psa i całą resztę
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-12-23 o 12:11 |
|
|
|
#4814 |
|
Podróżniczka
|
Gratulacje
Fajny prezent na Święta
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak z Twoją umową
jesteśmy po prostu niezastąpione
|
#4816 |
|
Podróżniczka
|
Jaha.
To się rozumie samo przez sie
|
|
|
|
#4817 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu ![]() ![]() klask i:gratuluje Ci serdecznie! cudowny prezent na święta
|
|
#4819 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawooo ![]() Cytat:
Coś podobnego chcemy zrobić, z naszymi fotkami weselnymi
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja też w pracy. Myślałm, że dzisiaj będzie spokój, a tu taka kołomyja, że szok ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
bo będą bacikigratuluje podwyżki i umowy ![]() Dużo zdrowia - to banalne Dużo śniegu -to normalne Dużo kasy - nie wiem z skąd Życzę Wam Wesołych Świąt Dużo zdrowia i radości w sercach Waszych niech zagości. I prezentyi śnieg biały By te Święta urok miały. Smacznych wzruszeń przy choince I Odjazdowego Sylwestra ;** no mieszkanko posprzątane teraz trzeba powiesić cukierki na choinkę.... udekorować resztę ciastek (kurde za mało lukru kupiłam i nigdzie nie moge znaleźć już tesco 3 stokrotki obleciałam i nie ma ... jeszcze biedronka zostaje ) potem popakować prezenty i finito... a jutro z rana biorę się za pierogi (kurcze to moje ostatnie święta w domu za rok wszystko będę musiała zrobić sama strach się bać)
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki!
![]() Życzę Wam zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie tych, których kochacie!!! Już na szczęście mam świąteczne porządki porobione. teraz zostają tylko sprawy "kosmetyczne" - powycierać podłogi, wytrzeć kurze itd. Właśnie wróciłam z miasta. byłam na przedświątecznych zakupach (pierwszych w tym roku ) , bo wcześniej nie miałam kiedy. Za 2 godz. jedziemy z TŻtem na drugą turę zakupową ![]() Dziś mam wolne, więc troszkę spokojniejszy dzień jest ![]() http://demotywatory.pl/3607024/W-niektorych-sytuacjach zobaczcie mega pozytywne. sama zaczęłam się śmiać hehe
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
mam.... nie wpadłam na to żeby samemu zrobić
|
#4826 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, a ja tylko wpadlam do was na chwilke z zyczeniami...
Mam dzis wolne, na szczescie...wlasnie obdzwonilam wszystkich znajomych w PL zeby zlozyc im zyczenia tak wiec skladam i Wam... Kochane... Z okazji zbliżajacych się Świąt wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, samych ciepłych i radosnych chwil... Tyle szczęścia ile jesteście w stanie unieść i tyle miłości ile Wasze seduszka pomieszczą... A przede Wszystkim, abyscie mogly spędzić ten czas z tym, których najbardziej kochacie... ![]() M&M ....a teraz lece na ostatnie zakupy...buzka
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2011-12-23 o 12:42 |
|
|
|
#4827 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ekstra ![]() piękny żakiecik ![]() Cytat:
te bałwanki wyglądają bardzo apetycznie ![]() Cytat:
fantastycznie prezentuje się ten stroik ![]() Cytat:
świetny prezent na Święta ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Magdzia0108 ibyza zostało nam pół roku do ślubu |
|||
|
|
|
#4828 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie mogłam jeszcze Wam napisać. Wczoraj dostałam ultokę, że dziś jest wielkie otwarcie Biedronki na mojej ulicy. Miałam niezłe zdziwko, bo ulica jest krótka i nie widziałam nigdzie budowanego żółtego blaszaka... szok, po prostu szok. Mój TŻ dziś w pracy i powiedział, że żałuje że przegapi otwarcie Biedronki. Wczoraj wyszliśmy wieczorem do skelpu i przy okazji obczailiśmy gdzie tą biedrę nam wybudowali i idziemy tam gdzie nas mapka niby prowadzi i okazało się, że w nowym bloku na dole biedronka jest...
Chociaż najlepsze było dzisiaj. Wychodziłam do sklepu zrobić ostatnie zakupy przed wyjazdem i pomyslałam, że podejdę do biedry i zobaczę jaka ona jest (czy duża czy są jakieś promocje). Podchodzę i widzę wielki tłum ludzi oczekujących na otwarcie! Kolejka taka jak za czasów PRLu jak ludzie dowiedzieli się, że będzie dostawa czegoś więcej niż wódki i cukru... Zaczełam się śmiać i darowałam sobie wielkie otwarcie biedronki ![]() Zaznaczę, że teraz w promieniu 200m mamy dwie duże biedronki ![]() dobra Kochane zmykam - ostatnie ogarnięcie się i do domu na święta! Trzymajcie się i jak będzie chwilę swobody, to postaram się Was nadrabiać i coś Wam popisać. A i jak fryzury próbne wyjdą, to się Wam nimi pchwalę! Buźka!
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-12-23 o 13:37 |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
no kochane to teraz z górki
oj coraz bliżej, bliżej
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na złość cały tydzień w miarę luźny a dzisiaj wszyscy sobie przypomnieli i drzwi się nie zamykają... U mnie zero premi, zero podwyżki, nic. Jeszcze zwolnieniami straszą... Wszyscy pracownicy raczej w marnym nastroju bo każdy liczył na świąteczny dodatek a tu NIC. Szefa dzisiaj nie ma - wiedział co robi.. Takie życie, nic tylko po ślubie szukać nowej pracy...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

26.11.2011
19.05.2012 
tak myślałam że nie uda nam się skończyć wątku... no nic najwyżej tytuł damy jakiś sylwestrowy
18.08.2010 - zaręczyny

wiesz, za co.

i jestem teraz przygotowana na kredyt, orzeszka, fasolkę, psa i całą resztę
klask i:

... jeszcze biedronka zostaje 
) , bo wcześniej nie miałam kiedy. Za 2 godz. jedziemy z TŻtem na drugą turę zakupową