Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek!
Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 3 5,26%
Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! 7 12,28%
Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. 0 0%
Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. 2 3,51%
Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. 25 43,86%
Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. 3 5,26%
Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. 4 7,02%
Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! 13 22,81%
Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. 0 0%
Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. 0 0%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-23, 10:40   #1081
Zmalowana
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Hej
Wstawiłam fotki do klubu
Od rana wieszam firanki, wczoraj upiekłam sernik bo dzisiaj nie będe miała jak bo pełno sprzątania mam. Ale co tam :P

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 11:09   #1082
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Hej laseczki!
U nas nocka średnia, teraz maluch śpi, ale coś już się wubudza.
Też mi daje niezły sajgon, a poza tym piszę ankietę i kuźwa nie mam czasu.

Wczoraj była teściówka ze szwagierką i zgadnijcie co powiedziała : ,,... a babcia ( jej matka, czyli Igora prababcia ) weźmie Wam prawa rodzicielskie, i będzie Igora jak chrześcijanina wychowywać,a nie poganina... "

Obudził się ;/;;/

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Byłam wczoraj po pampersy i Rosmann już kosztuje u nas 21, 99, a Dady 29,99 ....
Wkurzyłam się, bo niby do złotówka tylko, ale już poszły do góry...

Tak sobie myślę, co do teściowej słów, to cieszę się, ża mam wyje**** na jej słowa i się nie przejmuję, tylko kwituje je śmiechem.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-12-23 o 11:11
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 11:25   #1083
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Hej laseczki!
U nas nocka średnia, teraz maluch śpi, ale coś już się wubudza.
Też mi daje niezły sajgon, a poza tym piszę ankietę i kuźwa nie mam czasu.

Wczoraj była teściówka ze szwagierką i zgadnijcie co powiedziała : ,,... a babcia ( jej matka, czyli Igora prababcia ) weźmie Wam prawa rodzicielskie, i będzie Igora jak chrześcijanina wychowywać,a nie poganina... "

Obudził się ;/;;/

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Byłam wczoraj po pampersy i Rosmann już kosztuje u nas 21, 99, a Dady 29,99 ....

Tak sobie myślę, co do teściowej słów, to cieszę się, ża mam wyje**** na jej słowa i się nie przejmuję, tylko kwituje je śmiechem.
Ja jak zaczęłam kupować Dady (czyli jakieś niecałe 3 miesiące temu) to kosztowały 26,99... Masakra z tymi cenami ;/

A co do teściowej to mądra to ona nie jest krótko mówiąc.
Stary 2011-12-23, 11:34   #1084
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Byłam wczoraj po pampersy i Rosmann już kosztuje u nas 21, 99, a Dady 29,99 ....

U nas jeszcze ostatnio kosztowały 28,90 ciekawa jestem czy też poszły w górę. Choć na razie mam spory zapas na jakiś czas starczy

A co do teściowej to się nie masz co martwić, moja mam też tak mi czasem mówi bo nie chodzę do kościoła, tak często jakby ona chciała.
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 11:35   #1085
Marina1
Zakorzenienie

No mówię Ci zapałeczko, masakra, a te centy to w rossie i biedrze na borku ;/

Brunetko no u nas to samo jest, tylko, że teściowa tak gada w kółko. Ehhh. Zazdroszczę zapasu
No i bebydream mają nową ,,szatę graficzną " trochę, może i przez to ta cena.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-12-23 o 11:37
Stary 2011-12-23, 11:45   #1086
Shira_83
Zadomowienie

hej

mieliśmy awarie netu piszę z małym na ręku mam multum roboty pewnie jak każda z was więc jakbym nie dała rady wejść to życzę wam kochane przyjaciółki pięknych, spokojnych wesołych świąt radości z chwil spędzonych z naszym bąbelkami i ogólnie KOCHAM WAS

OCHO MŁODY ROZWALA SŁUCHAWY TACIE
Stary 2011-12-23, 11:51   #1087
DaKaro
Zadomowienie

Witam .

Mam wazna wiadomosc

Moj szkrab konczy dzisiaj 4 miesiace .

Marina tesciowa . Trzeba bylo powiedziec, ze jak prababcia chce jeszcze miec dziecko to niech sobie zrobi . A tak na serio, to kazdy ma prawo wychowywac dziecko w takiej wierze, jaka uwaza za sluszne. Jak mozna tak komus cos narzucac?

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 12:25   #1088
asynastra
Raczkowanie

Cytat:

o matko. Co za kobieta. Oj jak one lubią się wtrącać w wychowanie.
Poszły poszły do góry pampki. A u mnie otworzyli nową biedronkę i są Dady za 19.99 zapasik jest.

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Witam .

Mam wazna wiadomosc

_
U nas z bioderkami wszystko ok.
Stary 2011-12-23, 12:28   #1089
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dzień dobry,

Ale jestem niewyspana O 1 w nocy wróciliśmy z mężem i Szymonem z zakupów... Aż mi wstyd, że o takiej godzinie ciągam dziecko po sklepach, ale nie mieliśmy wyboru... A. wrócił wczoraj późno z pracy, a dzisiaj znowu poszedł na 12 h...

Po karmieniu o 1 Szymcio obudził się na kolejne jedzonka o 5 i 7, dospał do 9.
Czeka mnie dzisiaj dużo roboty... Mam w planach zrobić rybę po grecku, sałatkę warzywną i ciasto z rabarbarem. Tylko potrzebuję kopa w dupę

Marinko - mi moja teściowa przed wylotem do Anglii powiedziała, że jak chcemy sobie lecieć to lećmy, ale Szymona zostawmy jej - powiedziałam jej, że on ma rodziców, a swoje dzieci już wychowała - odpowiedziała mi tylko: ' No ja wiem, że on ma rodziców... '.

Miłego dnia kochane.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 12:46   #1090
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:

Brunetko no u nas to samo jest, tylko, że teściowa tak gada w kółko. Ehhh. Zazdroszczę zapasu
No i bebydream mają nową ,,szatę graficzną " trochę, może i przez to ta cena.
No ja ostatnio na osiedlu kupowałam Dady, to były po 28,99, więc już zapewne są droższe wszędzie tak jak na borku, tak jak piszesz

asynastra ale Ci zazdroszcze takiej ceny
Stary 2011-12-23, 13:11   #1091
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
nieźle...
Cytat:
u nas chyba jeszcze po 28.99 ale ja mam zapasy z otwarcia okolicznych Biedronek
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
mieliśmy awarie netu piszę z małym na ręku mam multum roboty pewnie jak każda z was więc jakbym nie dała rady wejść to życzę wam kochane przyjaciółki pięknych, spokojnych wesołych świąt radości z chwil spędzonych z naszym bąbelkami i ogólnie KOCHAM WAS
i wzajemnie!
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Marinko - mi moja teściowa przed wylotem do Anglii powiedziała, że jak chcemy sobie lecieć to lećmy, ale Szymona zostawmy jej - powiedziałam jej, że on ma rodziców, a swoje dzieci już wychowała - odpowiedziała mi tylko: ' No ja wiem, że on ma rodziców... '.

Miłego dnia kochane.

Następna mądra...
mam dziwne przeczucie że pewien wątek w klubie po Świętach się zapełni

Idę na spacer z małym, TŻ wróci to przejmuje dziecko a mama sie weźmie wtedy za makowiec i sałatkę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 13:37   #1092
alibany
Rozeznanie

Dziewczyny wszystkim życzymy razem z Alusią WESOŁYCH, PIĘKNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT!!!

alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 14:05   #1093
asynastra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Dziewczyny wszystkim życzymy razem z Alusią WESOŁYCH, PIĘKNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT!!!

nawzajem

mam takie pytanie. dajecie dzieciom chrupki kukurydziane??
Stary 2011-12-23, 15:07   #1094
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asynastra Pokaż wiadomość
nawzajem

dzień (do)bry
i taki mam dziś dzień !!!
mały dziś się zawziął i postanowił mamie robić na złość-nie spać

na spacerze urządził mi 30 minutową histerię pt. jestem padnięty ale nie zasnę!!!!
wróciłam do domu i ciąg dalszy imprezy a tu tyle roboty.

W końcu położyłam go i siłą uspiłam , pytanie na jak długo

trochę ogarnełam tego co miałam zrobić , reszta wieczorem

kobietki kochane tak czytam o propozycjach teściowych i nie potrafię w to uwierzyć, gdybym usłyszała cokolwiek takiego od mojej to więcej by nas nie zobaczyła!!!!!!

co do dad , to nie umiem się zarazić Waszym optymizmem do tych pieluch, dla mnie są fatalne
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:13   #1095
Marina1
Zakorzenienie

http://caketime.blox.pl/2011/09/Praw...Chocolate.html

ale boski przepis!
Stary 2011-12-23, 15:13   #1096
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
nawzajem

nie podaję, jakoś nie miałam okazji ale wątpię, żeby moje dziecię to jadło bo nie lubi kleików ani kaszek kukurydzianych

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość

spokojnych i radosnych świat !!!!!!!

Cytat:
_
U nas z bioderkami wszystko ok.
za bioderka

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Witam .
wszystkiego naj słoneczko!!!

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hej

OCHO MŁODY ROZWALA SŁUCHAWY TACIE
kochana Shirko Tobie też życzę radosnych, spokojnych cudownie spędzonych świąt

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Dziewczynki Dominik wczoraj dostał kleik kukurydziany koło południa i nic mu po nim nie było. Czy mam zrobić tak jak ze słoiczkami, czyli podawać przez np 5 dni żeby sprawdzić reakcję, czy mogę uznać że jest ok i spróbować podać na noc? (ale i tak dopiero po świętach bo czekam na smoczek trójprzepływowy)
ja podałam raz rano i jak było wsio ok to kolejny raz podałam na noc ale nastepnego dnia.

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja Wam życzę radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt! Jak najmniej powodów do złości, grzecznych teściowych, domyślnych TŻów, nieirytującej rodzinki....
Duuuużo dużo zdrowia, i szczęścia przede wszystkim!!!

Ci na Titanicu zdrowie mieli, tylko im szczęścia brakło!
kochana Waszej 3 spokojnych, zdrowych i radosnych świąt

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie Boże już nowy wątek a ja nawet starego nie nadrobiłam... Przepraszam, że tak się pojawiam, napiszę jednego posta i znikam, ale ostatnio dni tak przeciekają mi przez palce, że nie wiem w co ręce włożyć i włączenie komputera jest ostatnią rzeczą, o której myślę.

Teraz też tylko na chwilę wpadam bo pakujemy się i jedziemy do Olsztyna na święta do moich rodziców. Będziemy tam aż do sylwestra, a że tam nie będę mieć dostępu do neta, więc znowu mnie nie będzie mam nadzieję, że przez telefon uda mi się coś nadrobić, ale z fona pisać nie będę...

U nas ok.
Maja robi się grzeczniejsza, ale nadal wymaga dużo uwagi
więc cały czas poświęcam jej

ostatnio znowu walczyliśmy z zielonymi koopami ze śluzem (mama trochę przeholowała z nabiałem i słodyczami ) no i doszły do tego niteczki krwi więc była panika
ale byliśmy w tym tygodniu na szczepieniu i lekarka powiedziała
żeby nie panikować póki nie ma żywej krwi w większej ilości
więc nie panikujemy
poza tym waży już 6510g więc prawie kg jej się przybyło od ostatniego razu więc ładnie
no ale nic dziwnego jak budzi się w nocy nawet 5 razy
poza tym nauczyła się piszczeć i drze się wniebogłosy
i uwielbia zjadać swoje nóżki - to teraz jej najlepsza zabawka

to tyle u nas...

Tym nielicznym, które zastanawiają się, gdzie się podziewamy - dziękuję za pamięć (jak zawsze w tym gronie Natka, dzięki kochana ). Któraś w starym wątku pisała (youyou?) żebym wstawiła zdjęcia z chrzcin Mai także obiecuję, że zrobię to po powrocie

No i z racji, że już mnie na necie nie będzie....

Życzę Wam wszystkim spokojnych, pogodnych świąt z naszymi maluszkami oraz szampańskiej zabawy na Sylwestra !!!!

może po nowym roku będziesz z nami częściej

kochana jak powyżej zdrowych , spokojnych i radosnych świąt

Brumeczku biedny Tymcio, cóz to za świństwo Go męczy , ucałuj od cioci
Stary 2011-12-23, 15:26   #1097
wodaqua
Zadomowienie

Bry!

Dziubku, u mnie to samo, protest na cały dzień zapowiedziała Zosia
Sernik robię na raty, choinke też na raty ubieram Nie lubię tak, ale muszę się przyzwyczaić chyba.
Co lepsze już wczoraj wieczorem wojna była, zasnęła około 20, zabrałam się za keksy i bo wstała, myślałam że oszukam jedzeniem w ciemnym pokoju, a gdzie tam! Gadała jak najęta i wreszcie około 23:15 powiedzieliśmy dość, że spać chcemy, to ta w ryk, że nie chce jeszcze, ale jakoś w bujaczku usnęła Śpi od kilku dni kiepsko, drapie się po buzi, nosie i uszach - mama zajrzała jej dziś do paszczy i powiedziała, ze na górze też coś się będzie działo, więc zębole na całego idą... Nie wiem czy się cieszyć, czy płakać.

Marinko, dobrzę że tak na gadanie teściowej reagujesz
Aania ma rację, będzie o czym gadać po Świętach w K.
Karoline, fajnie, że chociaż wpadłaś na chwilę

Wesołych Świąt moje Kochane! Czas od komputera na dobre odejść
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:29   #1098
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Kochane ja tez juz dzis chce Wam i Waszym rodzinom zyczyc Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku, bo nie bedzie mnie juz az do poczatku stycznia.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:37   #1099
wodaqua
Zadomowienie

Marina, to ciacho wygląda świetnie!!!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:01   #1100
youyou
Zakorzenienie

my z tżtem zawsze na opak, bo im bliżej świąt tym większy u nas burdel, skoro kupiliśmy małym do pokoiku mebelki, to stwierdziliśmy że ładnie będzie wyglądało jak się przemaluje ściany i tż dziś rano pojechał kupił farbę i dziś malował...
Na razie pomalował podkładem a wieczorem będzie malował farbą, w pokoju i w salonie syf brud i malaria...
I w tym wszytskim robię właśnie ciasto

asynatra ja dałam małej parę razy chrupki kukurydziane, była bardzo zaciekawiona co to

dziubek ja też nie mogę zrozumieć tej miłości do Dad, raz je kupiłam i stwierdziłam że nigdy więcej kupiłam już te"nowe" niby premium i super chłonne ale w porównaniu do pampków to dużo mniej chłonne i jakoś od razu czuć było moczem no i od razu dupka czerwona...
po raz kolejny stwierdziłm że wolę zapłacić więcej bo Dady musiałam częściej zmieniać
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:05   #1101
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Kochane ja tez juz dzis chce Wam i Waszym rodzinom zyczyc Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku, bo nie bedzie mnie juz az do poczatku stycznia.
spokojnych świąt kochana dla Waszej 5!!

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

dziubek ja też nie mogę zrozumieć tej miłości do Dad, raz je kupiłam i stwierdziłam że nigdy więcej kupiłam już te"nowe" niby premium i super chłonne ale w porównaniu do pampków to dużo mniej chłonne i jakoś od razu czuć było moczem no i od razu dupka czerwona...
po raz kolejny stwierdziłm że wolę zapłacić więcej bo Dady musiałam częściej zmieniać
dokładnie to samo było ze mną, raz kupiłam pakę (bo tak dziewczyny zachwalały) i raz założyłam. Mam dokładnie te same wnioski co Ty i też wolę dać więcej za pampki i mieć spokój z tyłeczkiem Szymka , bo jeszcze ani razu (tfu, tfu) nie miał odparzonej doopki.
Stary 2011-12-23, 16:33   #1102
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dziubek , Wodaqua u mnie też strajk Spać nie chce, a marudny i zmęczony,że hej ! Wymiękam już Poza tym ta jego wysypka nie daje mi spokoju. Skóra zaczyna się łuszczyć, nawilżam ale nie widzę jeszcze rezultatów.
Poza tym stwierdziłam, że ugotuję mu dziś zupki do słoiczków bo mam tą dynię i nic mi nie idzie. Dość, że przy nim się nie da, to jeszcze dałam za dużo ziemniaków, sporo w nich skrobi, musiałam wyciągać z zamrażalnika zapasy dyni, odmrażać i dodawać, bo wyszło niedobre. Teraz jest w miarę, ale nie wiem czy mu tym nie zaszkodzę Mogę dać łychę oliwy z oliwek ???

Malwinka, Kornelia za skończone miesiące

Aaaa i u mnie Dady też się nie sprawdziły

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:36   #1103
asynastra
Raczkowanie

Cytat:
Mogę dać łychę oliwy z oliwek ???

Aaaa i u mnie Dady też się nie sprawdziły
dawaj

a ja sobie chwalę Dady i już każdy ma inną pupę, że tak powiem
Stary 2011-12-23, 17:00   #1104
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Dziubek , Wodaqua u mnie też strajk Spać nie chce, a marudny i zmęczony,że hej ! Wymiękam już Poza tym ta jego wysypka nie daje mi spokoju. Skóra zaczyna się łuszczyć, nawilżam ale nie widzę jeszcze rezultatów.
Poza tym stwierdziłam, że ugotuję mu dziś zupki do słoiczków bo mam tą dynię i nic mi nie idzie. Dość, że przy nim się nie da, to jeszcze dałam za dużo ziemniaków, sporo w nich skrobi, musiałam wyciągać z zamrażalnika zapasy dyni, odmrażać i dodawać, bo wyszło niedobre. Teraz jest w miarę, ale nie wiem czy mu tym nie zaszkodzę [B]Mogę dać łychę oliwy z oliwek ???
łączę się w bólu kobietki

co do jedzonka to nie pomogę bo nie próbowałam i raczej nie będę teraz próbowac sama gotowac
Stary 2011-12-23, 17:06   #1105
brunetka2000
Zakorzenienie

Witam świątecznie kochane mamusie
Ciasto skończone na dowód wstawiam fotkę muszę powiedzieć, że się udało choć pierwszy raz piekłam.

Ja również składam wszystkim mamusiom i rodzinkom WESOŁYCH ŚWIĄT
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04861.jpg (142,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2011-12-23, 17:14   #1106
Natka_
Zakorzenienie

Zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Kochane!!:cmo k:
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 17:38   #1107
jacieeeee
Wtajemniczenie

Brunetko ciasto wygląda obłędnie I pewnie też tak smakuje

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 17:53   #1108
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Brunetko ciasto wygląda obłędnie I pewnie też tak smakuje
Dziękuję Zapraszam serdecznie sama ocenisz
Stary 2011-12-23, 18:01   #1109
pieleszka
Wtajemniczenie

witajcie kochane
właśnie ułożyłam moją królewnę na drzemkę i mam w końcu chwilę odpoczynku od rana dzisiaj tyle roboty, że nie wiadomo w co ręce włożyć. najpierw wycieczka po brakujące prezenty, zapakowanie ich, potem sprzątanko - takie standardowe + umycie lodówki (Patik mnie zmobilizowała ) w międzyczasie obiad, mała itp... padam na twarz!!! na szczęście koniec na dzisiaj
jako że jutro może nie być czasu życzymy z Haneczką Wam wszystkim
Wesołych Świąt !!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 19:30   #1110
DaKaro
Zadomowienie

Jaciee Dziubek Asynastra dziekuje za zyczenia dla Malwinki .

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości