Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-23, 15:21   #4981
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

A gdzie n1kotynka???????
pewnie wita sie z teściową i mama - dziś miały przyjechać już

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
A co to wszystkie na nowym wątku a tutaj jeszcze niedokończony

Widziałyście jakie wyprzedaże w smyku... ciekawe czy w stacjonarnym też są takie

http://www.smyk.com/wyprzedaz?kwnazw...&bannerId=2437
ja jeszcze tu, tam nie zostawiłam malutkiego nawet śladu nie tak jak wy, pierwsza, druga, czwarta

właśnie na reklamę z ciekawości spojrzałam ale nic nie znalazłam co by mnie zainteresowało, ciuszków przecenionych mało

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:23   #4982
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
A ja po wczorajszej wizycie u gina mam dołek będe brała zastrzyki w brzusia z heparyny, bo mojego lekarza zaniepokoił mniejszy o 2 tyg brzuszek niż wynika z wieku ciąży no i mam leżeć na lewym boku wczoraj pochlipałam trochę w poduszkę z tego powodu ( tych zastrzyków) , dziś już trochę lepiej
Pozycja
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:29   #4983
*Agatek*
Zakorzenienie

aaa już myślałam, że nikotynka może ten teges...

proszę następne brzuchatki niech się rozpakowują, jazda! rak cak cak, nie widzę Was!! MIGIEM!!!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:29   #4984
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
ja jeszcze tu, tam nie zostawiłam malutkiego nawet śladu nie tak jak wy, pierwsza, druga, czwarta

właśnie na reklamę z ciekawości spojrzałam ale nic nie znalazłam co by mnie zainteresowało, ciuszków przecenionych mało
oj tam, oj tam... ja tylko się zameldowałam i tu szybciutko wróciłam
Stary 2011-12-23, 15:30   #4985
renata:)
Zadomowienie

Agatku może chodzi o obwód brzuszka? (bo moja mała ma dobry obwód) patrze teraz w karte ciązy w 20tyg ważyła 262g, w 29/30 1499g a teraz jak ją ważyła-36tydz 2500g,wychodzi na to że w ciągu 6i pol tyg przytyła 1kg (a nie 700g miałam jakies zaćmienie rano) czyli cos ponad 150g na tydzien...więc wcale nie dużo

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:33   #4986
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
Agatku może chodzi o obwód brzuszka? (bo moja mała ma dobry obwód) patrze teraz w karte ciązy w 20tyg ważyła 262g, w 29/30 1499g a teraz jak ją ważyła-36tydz 2500g,wychodzi na to że w ciągu 6i pol tyg przytyła 1kg (a nie 700g miałam jakies zaćmienie rano) czyli cos ponad 150g na tydzien...więc wcale nie dużo

jeszcze 14 postów!

i znów pijemy... do wieczoraj to my się nabimbamy jak ta lala, a gdzie tu robić żarełko na święta?

Dobra, sory ale ja idę spać! bo coś mnie nosi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:34   #4987
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Dziewczyny które mają w planie kupić szczotkę do włosów z grzebykiem np na all to:

Ta szczoteczka choć napisane ze jest miękka, jest niestety twarda(mam i żałuję ze kupiłam), na opakowaniu jest napisane że jest ze świńskiego włosia dla starszych dzieci a miękka to ta z włosia koziego i jest super miękka dla niemowląt. Jak wcześniej szukałam u rodzyneczki to jej nie wiedziałam a teraz jest. To ta klik

edit. Na allu opis tych dwóch produktów jest taki sam, wprowadzają człowieka w błąd

Wcześniej już twardszą do ciemieniuchy kupiłam i teraz mam dwie twarde

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-12-23 o 15:36
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:35   #4988
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Jakoś od rana humoru nie mam. Jest mi ciężko, duszności mnie łapią i co chwila sobie popłakuję Chwilami mam już dość przygotowań do Świąt i najchętniej bym poleżała, ale moja mama jest chora i muszę się włączyć w przygotowania... Idę zabrać się za jakiś obiad i może jeszcze piernik upiekę przed pójściem do gina. Trzymajcie kciuki za moją wizytę
Kropeczka widzę, że humor nam taki sam dziś dopisuje. Trzymam kciuki za wizytę
Stary 2011-12-23, 15:36   #4989
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
No to gratki za szafę i szacun dla tż A tymi kobietami w lustrze się nie przejmuj, to w ciąży podobno normalne
Ja swoich ostatnio pytałam czy widziały gdzieś Basię, ale nie znają takiej
Basię? Aaaa, Basię! Trzeba było tak od razu Basia to w akcji zaginęła jakieś 8 miesięcy temu z groszem, ale niedługo wróci hihi
A tż to nawet nie klnął przy składaniu szafy, wiecie?
Cytat:
ojj tam nie każdy Nam się to imię najbardziej podobało ale pasuje do nazwiska jak świni siodło i nie zrobimy mu tego
Dziękuję, dziękuję Bo ja sie martwiłam trochę czy ab u nikogo nie uraziłam tą moją niechęcią do kub
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
to było dawno temu ja już nie pamiętam jak to się robi! ale tż jutro wróci to mnie nauczy

czego nie umiesz?? Nie zbanuja wstawisz foty do klubiku w bieliźnie- tak jak ja mnie nie zbanowali więc spox
No nauczy... choinkę ubierać
Nie umiem dodać sobie tam nic. I na pewno zbanują, bo tylko pejcza by mi brakowało do kompletu A poza tym to się teraz w to nie zmieszczę

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:37   #4990
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Chcialam sie jeszcze pochwalic, ze odbieram dzis moja kruszynke ze szpitala Oczywiscie strach jak ja sobie dam rade , ale bedzie dobrze, nie ma innej opcji
Sandra to świetnie, że zabierasz już dziś Amelkę do domu, ale będą radosne święta
Stary 2011-12-23, 15:40   #4991
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Dziewczyny które mają w planie kupić szczotkę do włosów z grzebykiem np na all to:

Ta szczoteczka choć napisane ze jest miękka, jest niestety twarda(mam i żałuję ze kupiłam), na opakowaniu jest napisane że jest ze świńskiego włosia dla starszych dzieci a miękka to ta z włosia koziego i jest super miękka dla niemowląt. Jak wcześniej szukałam u rodzyneczki to jej nie wiedziałam a teraz jest. To ta klik

edit. Na allu opis tych dwóch produktów jest taki sam, wprowadzają człowieka w błąd

Wcześniej już twardszą do ciemieniuchy kupiłam i teraz mam dwie twarde
ja kupiłam taką i jest mięciutka http://allegro.pl/babyono-szczoteczk...006525225.html
Stary 2011-12-23, 15:45   #4992
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Zrobiłam dwa prania dla maluszka w proszku Lovela I białe i kolorowe, ale jednym proszkiem do koloru
Przemieściłam większość ubrań z jednej szafy do "nowej" i zostało mi teraz wywiescić drugą turę prania, przenieść ostatnie partie naszych ubrań ze starej szafy i komody, zrobić zakupy i pojechac do Media po telewizor
Już się doczekac nie mogę tego tv, bo zmuszę wtedy mojego tż do przemeblowania

Stary 2011-12-23, 15:48   #4993
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ha! Tz się przełamał i idziemy na Wigilię, mama starych ma po kilku godz. odwieźć do domu a Anete zatrzymujemy na noc (mam w dupie czy się zgodzą Albany ), potem rano wszyscy się zbieramy i do nas na śniadanko i indyka na obiados. Jedyny minus - mój tata zaprosił Kubę (brata tż) którego jeśli pamiętacie uwielbiam.
AgaMili no to fajny finał sprawy, cieszę się, że tak się to dla Was skończyło. A co do Kuby? Mąż przymknął oko na Albanów to Ty musisz przymknąć oko na Kubę. Chyba tata wiedział co robi z tym zaproszeniem brata TZta

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Renatka przed porodem dzidzia się mniej rusza
No to super moj tak szaleje od dwóch dni, że chyba nie wyjdzie w terminie
A tak wracając do poprzedniego tematu to ciekawe jak Albany zareaguja na wieść, że siostra zostaje u Was na noc no i czy ona sama będzie tego chciała, czy już jest tak ustawiona, że się zabierze razem z nimi???

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-12-23 o 15:52
Stary 2011-12-23, 15:50   #4994
annyonne
Raczkowanie

Monia trzymam kciuki za błyskawiczny poród i obyście święta mogli spędzić razem w domku

Agawoo
mam podobne odczucia co do tych świąt, a zawsze tak się cieszyłam jak przychodziły....

Mijus ale tak bardzo rozwaliłaś czy tylko troszeczkę?

Kropeczka za wizytę, będzie dobrze

Sandra gratuluję!! I na pewno sobie poradzicie nic się nie martw

AgaMili super, że u was już wszystko ok

Boroo krewetki o Ty zła kobieto...

Eliza no to piąteczka Przeżyć z brakiem ruchów nie zazdroszczę...

MissZuzia dziękuję A co do 3.01. to wytrzymasz, kto jak nie Ty

-----------------

U mnie nadal kicha, pokłóciłam się rano z mężem bo łaskę wielką mi zrobił jak go poprosiłam o ściągnięcie pościeli do przebrania i opakowań na prezenty (wysoko w szafie były), fochem strzelił aż nie wytrzymałam. Bo niby wszystko na jego głowie w pracy młyn, w domu musi wszystko robić itp. W domu to jest bajzel jak ta lala, a do tych heroicznych zajęć mojego małżonka należy mycie naczyń, podgrzanie obiadu (który robi teściowa), robienie mi śniadań i ogarnięcie mieszkania tydzień temu. Szlak jasny mnie trafia bo 100 razy bardziej wolałabym chodzić teraz do pracy i sprzątać niż leżeć plackiem w łóżku bo mnie to psychicznie wykańcza Dzisiaj jak wyszedł do pracy to ogarnęłam trochę pokój, popakowałam prezenty, zmieniłam pościel, zrobiłam pranie... Więcej już nie dałam rady bo brzuszek zaczął mi twardnieć i pobolewać i chyba trochę mnie ambicja poniosła bo nadal przy każdym ruchu twardnieje...
Święta najchętniej bym przespała, bo ani atmosfery ani nawet żadnej dekoracji za wyjątkiem zapakowanych prezentów o ile można uznać je za dekorację...
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:01   #4995
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja własnie wróciłam- byłam u mojego chrzesniaka.... u chrzesnicy przedwczoraj juz wiecej chrzesniaków nie chce bo każde z nich ma jeszcze rodzeństwo- to wiadomo-kasa fruuu poleciała

zrobiłam od rana sałatki, pomogłam mamie przy ciastach. teraz mnie przegoniła wiec przyszłam do siebie i skończe sprzatac- lekko lazienkę ogarne bo gruntownie juz sprzątnieta, odkurze podłogi i umyje i juz... ale mi sie nie chc e

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

skopiowałam dla tych które jeszcze tu a tam nie dotarły

Cytat:
Melduje się

kasikzaki - zmień mi na liście miejscowość na Bydgoszcz

Kochane wiadomość od Moni:

Hej, o 12:43 przyszedł na świat Michałek o wadze 4500, jestem wykończona ale szczęśliwa. Pozdrawiam i ślę buziaki.

brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! gratulujemy!!!!! ale prezent prawie pod choinkę

A CO DO SMYKA TO SŁYSZAŁAM ZE W STACJONARNYCH SKLEPACH TEZ WYPRZEDAZE I KOMBINEZONIKI PO NIECAŁE 50ZL
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:03   #4996
Lucy1111
Zakorzenienie

Agatku, zgagi nie mam.. A jeśli już, to wieczorami. Bigosem mi się nie odbijało, tylko czułam, że coś mi siedzi na żołądku :/

a czy hardocre jeść bigos na śniadanie? hmmm, o 12:00 chyba nie

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Wielkie brawa dla Moniki Gratuluję!!
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:08   #4997
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Troche mi się plany pozmieniały bo miałąm jechać po południu na zakupy ostatnie a się okazało że tz musi jechać do Dublina po pracy i jestem bez auta, ale nie ma tego złego.....jedzie tam bo dostał druga pracę i karzą mu jakieś papiery powypisywać. Od stycznia zaczyna i super bo moze ją pogodzić z tą pracą co ma bo teraz na pół etatu pracuje.

No............. już pisałam ze sie nie dam wykurzyć skoro nie zakładamy jeszcze odchowalni

Już mogę ogłosić że hasło nr. 10 wygrało
Kasikdla TZta. I fajnie, że tytuł 10 wygrał

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Dla e-ciotek Kluskowa Syrka

A która pierwsza zgadnie co to na drugim zdjęciu to stawiam duże ciacho
Inutil za wizyte. A ta stopa to rozmiarowo czterdziecha chyba
Stary 2011-12-23, 16:08   #4998
AgaMili
BAN stały

3 bit się chłodzi i wygląda cudnie wielka blacha a miodownik sie piecze. 2 sałatki śledziowe też kuszą z lodówki . Ide zaraz sie zabierac za rybe po grecku i nastawic warzywa na sałatkę. Tz dzwonił ze sklepu ze stoi i stoi w kolejce do kasy . Oczywiscie kupil alkohol na swieta ale to juz wiedzialam ze bedzie i w sumie jak chca niech sobie piją jeśli z umiarem. 1 wino dla mamy i 1 wódka dla chłopów.
Ahh ale mi szyneczki pachną
No i nie wiem jak się zabrać do indyka bo taki ciezki ze z trudem go podnosze
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
AgaMili no to fajny finał sprawy, cieszę się, że tak się to dla Was skończyło. A co do Kuby? Mąż przymknął oko na Albanów to Ty musisz przymknąć oko na Kubę. Chyba tata wiedział co robi z tym zaproszeniem brata TZta

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

No to super moj tak szaleje od dwóch dni, że chyba nie wyjdzie w terminie
A tak wracając do poprzedniego tematu to ciekawe jak Albany zareaguja na wieść, że siostra zostaje u Was na noc no i czy ona sama będzie tego chciała, czy już jest tak ustawiona, że się zabierze razem z nimi???
No wlasnie troche sie boje ze ona wie ze oni sie nie zgodzą i nawet nie bedzie chciala zostac. Spróbuję ją namówic... Chcialabym spędzić z nią chociaż te 2 dni... Boże w co ona się wpakowała . Gdyby tylko chciala od nich odejść
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:11   #4999
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość

MissZuzia dziękuję A co do 3.01. to wytrzymasz, kto jak nie Ty

-----------------
mam taka nadzieję

Cytat:
U mnie nadal kicha, pokłóciłam się rano z mężem bo łaskę wielką mi zrobił jak go poprosiłam o ściągnięcie pościeli do przebrania i opakowań na prezenty (wysoko w szafie były), fochem strzelił aż nie wytrzymałam. Bo niby wszystko na jego głowie w pracy młyn, w domu musi wszystko robić itp. W domu to jest bajzel jak ta lala, a do tych heroicznych zajęć mojego małżonka należy mycie naczyń, podgrzanie obiadu (który robi teściowa), robienie mi śniadań i ogarnięcie mieszkania tydzień temu. Szlak jasny mnie trafia bo 100 razy bardziej wolałabym chodzić teraz do pracy i sprzątać niż leżeć plackiem w łóżku bo mnie to psychicznie wykańcza Dzisiaj jak wyszedł do pracy to ogarnęłam trochę pokój, popakowałam prezenty, zmieniłam pościel, zrobiłam pranie... Więcej już nie dałam rady bo brzuszek zaczął mi twardnieć i pobolewać i chyba trochę mnie ambicja poniosła bo nadal przy każdym ruchu twardnieje...
Święta najchętniej bym przespała, bo ani atmosfery ani nawet żadnej dekoracji za wyjątkiem zapakowanych prezentów o ile można uznać je za dekorację...
współczuje ci bo wiem jak jest ciężko jak tż ma pomóc
i nie przesadzaj z ta ambicją, ty masz leżeć a nie latać i sprzątać

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość

a czy hardocre jeść bigos na śniadanie? hmmm, o 12:00 chyba nie

---
taka godzina toż to obiad prawie że

Stary 2011-12-23, 16:15   #5000
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
mam taka nadzieję

współczuje ci bo wiem jak jest ciężko jak tż ma pomóc
i nie przesadzaj z ta ambicją, ty masz leżeć a nie latać i sprzątać

taka godzina toż to obiad prawie że
hyhy, no tak jakby... pierwsze śniadanie było o 5: oo

oo, koniec wątku

żegnam się,
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:24   #5001
MissZuzia
Zadomowienie

To jeszcze taki końcowy akcencik o SPAMERSKIM TOP FIVE

1. *Agatek*
2. agawoo
3. nawojka8583
4. czubasek20
5. neska22

https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=576884

hy hy

Edytowane przez MissZuzia
Czas edycji: 2011-12-23 o 16:26
Stary 2011-12-23, 16:25   #5002
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Stary 2011-12-23, 16:35   #5003
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Boroo krewetki o Ty zła kobieto...

A faceci to wszyscy tacy sami. Mój też się uważa za niewolnika teraz hehee. A jak ja z brzucholem do pracy chodziłam, potem jeszcze do odmu obiad i sprzątniae, pranie itd to problemu nie było hihi

Stary 2011-12-23, 16:38   #5004
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Koniec wątku

A tu jeszcze raz nowy

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=581730
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:47   #5005
agawoo
Zakorzenienie

Hehe widzę, że ja i Agatek niezmiennie w czołówce
Muszę przestać tyle pisać
Spadam na nowy wątek

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 19:34   #5006
pearpearl
Wtajemniczenie

Ja na momencik, bo zaraz jedziemy do tesciow
jestescmy juz w wawie,ale podroz to byla katorga - plecy mi wysiadly po kilku godzinach :/
tz jezdzi bez prawka i tyle
jak go zatrzymaja, to ja bede niby rodzic i jedziemy do szpitala

AgaMili,
Mam nadzieje, ze jednak dojdziecie jakos z tztem do porozumienia. trzymam za Was kciuki i za to, zeby jednak te Swieta nie byly takie zle

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
A ja po wczorajszej wizycie u gina mam dołek będe brała zastrzyki w brzusia z heparyny, bo mojego lekarza zaniepokoił mniejszy o 2 tyg brzuszek niż wynika z wieku ciąży no i mam leżeć na lewym boku wczoraj pochlipałam trochę w poduszkę z tego powodu ( tych zastrzyków) , dziś już trochę lepiej

najwazniejsze,zeby Dzidzia podrosla

Cytat:
Pearl - głowa do góry każdemu może się powinąć noga, takie życie Na pewno zda następnym razem Ja np. na egzaminie na motocykl rozwaliłam maszynę

brawo,Kochana
Ty to potrafisz mnie zawsze zaskoczyc

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić!!!

Dostałam od TŻ nowiusi telefon Podobno kosztował 1000zł, a ja mam go za 300zł :O
no to dla tzta, ze taki businessmen z niego

lece dac tesciowej ciasto od Mamy
a tesciowi nalewke od Taty
nie powiem,zeby zasluzyli

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 20:23   #5007
Dark lady
Zakorzenienie

Cześć.

Od środy siedzę tylko w kuchni i nie bardzo mam czas nadrobić. Pewnie nie uda mi się to jeszcz przed świętami, zatem napiszę teraz:

Zdrowych i wesołych świąt,
dobrego Nowego Roku,
Z naszymi pociechami w ramionach,
przynoszącymi nam radość bycia mamą

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
3 dzień mam mdłości,jakoś tak dziwnie na żoładku,wkurza mnie to ,bo czuje się jak na początku ciąży.czy ktoraś ciężarówka tak miała??
Ja tak mam od tygodnia, niestety trzeba to dzielnie znosić i tyle.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 11:31   #5008
pearpearl
Wtajemniczenie

Kochane moje Mamusie!!!

Nie wiem,czy bede miala czas zaleciec pozniej,bo musimy ogarnac prezenty,a korki pewnie beda straszne, wiec...
chcialabym zlozyc Wam najlepsze zyczenia z okazji SWIAT. Mam nadzieje, ze kazda z Was bedzie w tych dniach szczesliwa, radosna i pelna cieplej tesknoty za swoim Malenstwem, a te rozpakowane pelne szczescia ze swoich Malenstw
Radosci,milosci i spokoju !!!

Malgosia i Nietoperek

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 21:07   #5009
anankee
Rozeznanie

dziewczyny już nowy wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post31204191

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości