Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-23, 12:29   #4951
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość

Chcialam sie jeszcze pochwalic, ze odbieram dzis moja kruszynke ze szpitala Oczywiscie strach jak ja sobie dam rade , ale bedzie dobrze, nie ma innej opcji
Sandra, super wieści
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny martwią mnie te krostki na brzuchu,na kazdym rozstępie pojawiły się mimo ,że naprawdę staram się nie drapac ich,są ochydnie czerwone,pocieszam się ,że to pewnie od oliwki tłustej... A Wy co myślicie????
Natalia, nie pomogę, bo nie wiem co to może być. Może uczulenie?

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość

Agawo

Cytat:

No nie wiem kto gorszy ale Ci Albanczyki ktorych znam to kłamcy i w dupie mają naszą religię bo ślub i wesele na 250 sosób Anecie w ich wierze robia w Wielki Piatek a na wigilie chca przyleźć
A Kuba to bezdomny brat męża którego jedynym celem w zyciu są imprezy , trawa i piwo. Mieszka na squacie, ma dredy, brodę i wygląda jak żul Ale jest ojciem chrzestym Milenki (kiedys byl normalny) a ona go uwielbia
No nic dziwnego, taki egzotyczny wujek

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość

Wczoraj przeżyłam horror.Leżałam sobie i uświadomiłam sobie ,że od kilku godz nie czuję ruchów,więc zaczęłam zmaieniac pozycje lezenia,właczyłam małej muzykę i nic,w koncu zaczęlismy z mężem potrząsać brzuszkiem i ciągle nic więc szybko pojechaliśmy do najbliższego szpitala,mąż zapieprzał jak wariat ,zrobili mi ktg i dopiero wtedy zaczęła kopać.Matko ale ile mnie to nerwów kosztowało,ledwo mogłam powiedzieć w rejestracji co chce bo tak ryczec mi się chciało.Mam nadzieję ,że mała już nam tak nie zrobi.

Monia mam nadzieję ,ze już po wszystkim i masz już Michasia przy sobie
Ojej, nieźle Cię nastraszyła Dobrze, że jest w porządku

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 12:30   #4952
anankee
Rozeznanie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Monia kciukasy zaciśniete, choć już na pewno jest po wszystkim i tulisz Michałka do siebie

Sandra
super wieści!!!!

nikotynko jezeli chodzi o cc to robią przy rozwarciu, mnie zrobili jak miałam pełne 10 cm rozwarcia

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 12:40   #4953
ewula83
Rozeznanie

Hej Dziewczynki!!

U mnie troche zamieszanie z tymi SwietamiRodzice z bratem przyjezdzaja do nas do DE i chce zeby wszystko dobrze wypadlo,gotuje i sprzatam od ranaBrzuszek mi sie stawia i twardnieje to miedzy gotowaniem kapusty a grzybow staram sie lezec

U mnie juz 38tydzien,to wszystko moze sie zdarzyc.Tymbardziej,ze bylam wczoraj w klinice gdzie chce rodzic i zbadali mnie to mam 2 cm rozwarcia i mlody nisko glowka siedzi.Modle sie,zeby w Wigilie ani swieta nie rodzic

Monia moze juz jest po wszystkim i tuli Michalka.
Uska pewnie juz jutro wyjdzie.

Ktora nastepna???Ja jeszcze te pare dni zaciskam nogi
Stary 2011-12-23, 12:42   #4954
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

siemano

Sandra to super wieści ze zabierasz juz małą czekamy na wiecej fotek?? dziewcyznki a moze w K zrobiłybysmy oddzielny topic na foty dzieciaczków juz urodzonych?

Monikaaaaaaaaaaaa!!!!!! doczekała się.... pewnie juz po wszystkim... kurka jakies miałam przeczucie, ze wejdę na wątek a tu rozmnożenie nastąpi jakies ciekawe....hmmmm

Uska na Was tez czekamy i na fotki małego
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 12:46   #4955
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
No nie wiem kto gorszy ale Ci Albanczyki ktorych znam to kłamcy i w dupie mają naszą religię bo ślub i wesele na 250 sosób Anecie w ich wierze robia w Wielki Piatek a na wigilie chca przyleźć
A Kuba to bezdomny brat męża którego jedynym celem w zyciu są imprezy , trawa i piwo. Mieszka na squacie, ma dredy, brodę i wygląda jak żul Ale jest ojciem chrzestym Milenki (kiedys byl normalny) a ona go uwielbia
1. Nie chcę krakać Twojej siostrze, ale nieźle się kobita pakuje Niech im jeszcze powie, ze dzieci będą sobie mogły religie wybrać albo będą chowane jak katolicy Ale by było dopiero!

Każdy kuba taki? Bo ja normalnego nie znam w takim razie żadnego. A Ci nasi różnią się tylko tym, że mojego mieszka z mamunią i tatuniem, ale trawsko, piwsko i cała reszta jak najbardziej. Bleeee, jak ja go nie cierpię!!!

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 12:53   #4956
Mijus
Rozeznanie

Jestem z siebie dumna bo zmobilizowałam się do pracy i ogarnełam kilka spraw, ale szło mi jak krew z nosa

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Potem tż pożyczył busa z pracy i przywiózł mi wkońcu szafę. W częściach pierwszych hihi i trzeba było posprzątać, zrobić miejsce, poskładać i zmontować, umyć ją, bo na strychu te części były (kupiłam ją rok temu), posprzątać, poprzesuwać inne meble. Masakra dosłownie. A jeszcze on ją samiuteńki na drugie piętro tachał. Zmęczony był strasznie. Ale nie było litości, bo ja prosiłam prawie 3 tygodnie, żebyśmy remoncik zaczęli mały i żeby mi ją przywiózł, bo nie miałam gdzie rzeczy i ubranek dla dzidzi poukładać. A teraz mam. I tak jak mogłam sobie chodzić na pół nago po domu tak teraz się muszę uzbroić ubraniami, bo ma takie ogromne lustra i się cała widze. Znaczy widzę tego wieloryba, którego nie znam. A przecież nago przy obcych brzydkich babach to chodzić nie będę, nie?
No to gratki za szafę i szacun dla tż A tymi kobietami w lustrze się nie przejmuj, to w ciąży podobno normalne
Ja swoich ostatnio pytałam czy widziały gdzieś Basię, ale nie znają takiej

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić!!!

Dostałam od TŻ nowiusi telefon Podobno kosztował 1000zł, a ja mam go za 300zł :O
Wow to super

Cytat:
Hej mamuski!
Ja tylko na sekunde:P przelecialam jednym okiem posty
I gratki dla Uski Niech Igorek sie zdrowo chowa
Kciuki za Monike, oby szybko poszlo, ale z taka waga Michasia, to chyba wolalabym cesarke
Agatek, nie martw sie. Moze twoj zajaczek bedzie drobniutki. Ale wazne, ze wszystko inne ok Ja urodzilam sie 2 dni po terminie z waga 2380 gram i widzialas jaki wieloryb ze mnie jest .

Chcialam sie jeszcze pochwalic, ze odbieram dzis moja kruszynke ze szpitala Oczywiscie strach jak ja sobie dam rade , ale bedzie dobrze, nie ma innej opcji
Cóż za cudowny prezent na Święta Wspaniale, że razem spędzicie w domku Świeta Oczywiście dasz sobie doskonale radę!!!

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny martwią mnie te krostki na brzuchu,na kazdym rozstępie pojawiły się mimo ,że naprawdę staram się nie drapac ich,są ochydnie czerwone,pocieszam się ,że to pewnie od oliwki tłustej... A Wy co myślicie????
Może faktycznie oliwka? Nie używaj jej i zobacz czy jakaś różnica będzie?

Cytat:
Ha! Tz się przełamał i idziemy na Wigilię, mama starych ma po kilku godz. odwieźć do domu a Anete zatrzymujemy na noc (mam w dupie czy się zgodzą Albany ), potem rano wszyscy się zbieramy i do nas na śniadanko i indyka na obiados. Jedyny minus - mój tata zaprosił Kubę (brata tż) którego jeśli pamiętacie uwielbiam.
Także dziś plan:
zaraz zabieram się za pieczenie ciast, potem sprzątanko, tż wstaje i jedziemy na ostatnie zakupy i kupić Anecie, Kubie i mi prezent + wędlinka w Polskim sklepie na święta a potem razem robimy salatke jarzynową. Jutro zupa grzybowa i jaja faszerowane.
No i jescze kto mi pomoże poporcjować prawie 10kg indyka
Super, że się dogadaliście i oczyściliście atmosferę

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
a do mnie chyba wraca I trymestr... Wczoraj zjadłam troszke bigosu na śniadanie i czułam go na żołądku do końca dnia. Myślałam, ze dziś będzie lepiej, ale znowu czuję, że śniadanie mi nie przypasowało A zjadłam dwie kromeczki chleba z dżemem
Współczuje! Oby to było chwilowe, no bo jak to tak na Święta nic nawet nie pojesz

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Wczoraj przeżyłam horror.Leżałam sobie i uświadomiłam sobie ,że od kilku godz nie czuję ruchów,więc zaczęłam zmaieniac pozycje lezenia,właczyłam małej muzykę i nic,w koncu zaczęlismy z mężem potrząsać brzuszkiem i ciągle nic więc szybko pojechaliśmy do najbliższego szpitala,mąż zapieprzał jak wariat ,zrobili mi ktg i dopiero wtedy zaczęła kopać.Matko ale ile mnie to nerwów kosztowało,ledwo mogłam powiedzieć w rejestracji co chce bo tak ryczec mi się chciało.Mam nadzieję ,że mała już nam tak nie zrobi.

Monia mam nadzieję ,ze już po wszystkim i masz już Michasia przy sobie
Masakra! Współczuje przeżyć Dobrze, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
o mamo puknijcie mnie w głowe!! przeciez Uśka miała cc i przecież miała zaplanowaną ja juz chyba całkiem zgubiłam mózg i byłam dzień przed i przecież pamiętam to wszystko ...aaaaa idę sprzątac tylko do tego się juz chyba nadaję bo do myślenia albo jakiejkolwiek konwersacji to nie bardzo...
Stary 2011-12-23, 13:00   #4957
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
J
Współczuje! Oby to było chwilowe, no bo jak to tak na Święta nic nawet nie pojesz

ech, nic mi nie mów... robię właśnie ciasto z makiem, ale kompletnie nie mam na nie ochoty

Mam nadzieję, że mi przejdzie
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 13:09   #4958
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Monika do nikogo nie pisała??? Ciekawe jak tam Michałek... Może napisać do niej smsa?

Ja jestem po wizycie i chyba torbę mogę rozpakować

Mały piękny, dorodny, wymiary wszystkie na 40tc... waży z pomiarów 3561g ale lekarz powiedział, że szyjka piękna i świetnie trzyma... i na ten moment nie widać, żeby cokolwiek miało się wcześniej zadziać.
Za to powiedział, że macica mi się już jednak ładnie obniżyła i brzuch opadł (ja tam nie widzę tego) i wszystko jest jak powinno być. Wody ok i łożysko III stopnia.

Cytat:
Druga
Ide gotować z nudów
o losie, o której ty wstajesz???
Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
dużo bardziej wsciekłam na to, że pare dni temu przepalił się halogen w pokoju, i on nie miał czasu wymienić tej żarówki, a nawet nie spojrzał ile watt ma byc w tej zapasowej. No i telefon_ wyjmij i zobacz ile nosz kurna ja z tym brzuchem na krzesle, ręce w górze mdleja, a ten mi mówi postaraj się bardziej i czesc.
udało mi sie sprawdzić, ale popsuł mi humor doszczetnie
heh, faceci, oni to robią bo po prostu nie mają wyobraźni chyba
oby brzuszek i jego zawartość ładnie rosły

Cytat:
super, ale będziecie mieli miłe święta

Cytat:

kochany małżja też sapię haha jak hipopotam a mała juz się mi w brzuchu chyba nie mieści tak się wypycha...wczoraj się mąż śmiał strasznie z niej bo wystawiła pupe tak że przez wszystkie ciuchy zimowe moje było widać taka górkę po lewej mi zrobiła i sobie tak leżała przez 2godz

powiedzcie mi czy przed porodem dzidziuś się mniej rusza czy bardziej? moja mała wczoraj i dzisiaj jest strasznie aktywna non stop praktycznie i w nocy tez skakała bo nie mogłam spac to czułam, a nie chce juz rodzić...tak w styczniu niech sobie wychodzi
fajowy wehikuł

Mój ostatnie kilka dni wypycha się jak szalony, wczoraj też z tż siedzieliśmy i patrzeliśmy na brzuch jak się przesuwa, jak mały tyłek wypina i nogami smyra
a z tą ruchomością to różnie piszą, czasem że właśnie dziecko jest mniej aktywne, bo przygotowuje się na wyjście, a czasem wręcz przeciwnie, że nawet podczas skurczów się wierci niemiłosiernie. Więc dla mnie to żadna informacja
Cytat:
Każdy kuba taki? Bo ja normalnego nie znam w takim razie żadnego. A Ci nasi różnią się tylko tym, że mojego mieszka z mamunią i tatuniem, ale trawsko, piwsko i cała reszta jak najbardziej. Bleeee, jak ja go nie cierpię!!!
ojj tam nie każdy Nam się to imię najbardziej podobało ale pasuje do nazwiska jak świni siodło i nie zrobimy mu tego
Stary 2011-12-23, 13:16   #4959
Mijus
Rozeznanie

Napisałam do Moni ale narazie cisza
Stary 2011-12-23, 13:16   #4960
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej mamusie

Na początek Monia trzymam mocno kciuki za Ciebie i Michałka.

Sanda wyjście małej ze szpitala to wymarzony prezent na święta

Uśka dla Was uściski

Dzisiaj w końcu sie wyspałąm, spałąm do 10tej. Wczorajszy dzień dał mi w kość i był moment że myślałam ze urodzę
Mamusia przyleciała ale pojechaął do siostry bo na razie tam będzie....wiadomo musi się nacieszyc wnukami

Troche mi się plany pozmieniały bo miałąm jechać po południu na zakupy ostatnie a się okazało że tz musi jechać do Dublina po pracy i jestem bez auta, ale nie ma tego złego.....jedzie tam bo dostał druga pracę i karzą mu jakieś papiery powypisywać. Od stycznia zaczyna i super bo moze ją pogodzić z tą pracą co ma bo teraz na pół etatu pracuje.

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
A tak w ogóle... Teraz też Kasia prowadzi wątek czy jest zmiana? Pogubiłam sie :p
No............. już pisałam ze sie nie dam wykurzyć skoro nie zakładamy jeszcze odchowalni

Już mogę ogłosić że hasło nr. 10 wygrało
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 13:27   #4961
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dla e-ciotek Kluskowa Syrka

A która pierwsza zgadnie co to na drugim zdjęciu to stawiam duże ciacho

kasikzaki
super że tż dostał drugą pracę
teraz już możesz chyba zakładać kolejną część, bo tą chyba wykończymy niedługo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC210143.jpg (31,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC210144.jpg (32,0 KB, 62 załadowań)
Stary 2011-12-23, 13:28   #4962
NataliaM1103
Rozeznanie

ewula83 ja tez zaciskam jeszcze nogi,ale 1 stycznia niech się dzieje co chce
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 13:32   #4963
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

kasikzaki
Jestem w trakcie zakładania

Super syska
a to drugie to ja jojca obstawiam
Stary 2011-12-23, 13:37   #4964
mala_stopka
Zadomowienie

hello

cholercia pocytowałam sobie i mi zeżarło

a niewiele pamiętam, bo robiłam to na raty

Agatek nie martw się będzie dobrze... a Twoja niespodzianka wcale nie taka mała...
Moja Majeczka ostatnio po 3 tyg przybrała prawie 1 kg, a na następnej wizycie po 2 tyg to przybrała 200 g, więc to różnie bywa....

Sandra super, że zabierasz małą do domku i dasz radę, napewno!!!

Pear

Renata wózio piękny

ja też zanim zobaczyłam wiadomośc od Mijus napisalam do Moniki, ale na razie odpowiedzi nie ma....

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

patrze jak mój mężulo dzisiaj sprząta i ledwo się powstrzymuję od komentarzy......nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam...
za 1,5h ma jechac po core do przedszkola, a on nie jest nawet w połowie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Inutil czyżby jajca???
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 13:39   #4965
Mijus
Rozeznanie

Cytat:

kasikzaki super że tż dostał drugą pracę
Jajca

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość

Widzę że mala_stopka mnie ubiegła
Stary 2011-12-23, 13:45   #4966
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Jestem w trakcie zakładania

Super syska
a to drugie to ja jojca obstawiam
Dla Ciebie nagroda jojca jak się patrzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1322257194225.jpg (24,4 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-12-23, 13:47   #4967
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Widzę, że wy tu specjalistki od usg, bo jak lekarz pokazał stażystce, która się trochę spóźniła i kazał powiedzieć co to, to miała nie lada problem... hihihi
Stary 2011-12-23, 14:06   #4968
Haniula
Zakorzenienie

czesc dziewuszki

Sandra super ze Amelka spędzi swoje pierwsze święta juz w domku!
Monia 3mam kciuki, chociaz mam nadzieje ze juz dawno tulisz swojego Michałka w ramionach
Agatek likas szkoda Was dziewczynki i tych maluszków w brzuszkach, ze Was tak męczą tymi szpitalami
inutil ja tez pomyslałam ze jajca a szpytka jaka słodka niedlugo bedziemy wszystkie całowały te małe syrki

Ja już ciacha zrobiłam bedzie rafaello i fale dunaju tz wlasnie skonczył sałatki , choinka ubrana i na dziś laba
Pod wieczór sprzątne łazienke, jutro ostatnie mopowanie i świętujemy !
Chociaz po kłótni z tż cały czas nie jest jak być powinno i jakoś aż tak nie cieszą mnie te świeta
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 14:16   #4969
kasikzaki
Zadomowienie

Mamuśki powolutku zapraszam do zameldowania się w nowej części- będę sprawdzać listę obecności

ps. Inutil już wyczaiła

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31199043 #post31199043

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Dla Ciebie nagroda jojca jak się patrzy

Dziękuję, już wcinam

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
niedlugo bedziemy wszystkie całowały te małe syrki
Moja siostra zawsze mówi że najbardziej uwielbia u takich dzieciaczków całować syrki
Stary 2011-12-23, 14:23   #4970
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamuski!
Ja tylko na sekunde:P przelecialam jednym okiem posty
I gratki dla Uski Niech Igorek sie zdrowo chowa
Kciuki za Monike, oby szybko poszlo, ale z taka waga Michasia, to chyba wolalabym cesarke
Agatek, nie martw sie. Moze twoj zajaczek bedzie drobniutki. Ale wazne, ze wszystko inne ok Ja urodzilam sie 2 dni po terminie z waga 2380 gram i widzialas jaki wieloryb ze mnie jest .

to super macie wspaniały prezent na święta
Cytat:
a do mnie chyba wraca I trymestr... Wczoraj zjadłam troszke bigosu na śniadanie i czułam go na żołądku do końca dnia. Myślałam, ze dziś będzie lepiej, ale znowu czuję, że śniadanie mi nie przypasowało A zjadłam dwie kromeczki chleba z dżemem

W ogóle jakaś słaba jestem i zmęczona...

Czubasku, jak Twoja kość ł. się ma? polepszyło się?
Oj polepszyło, polepszyło pózniej strasznie doskwierał mi zylak ale psiukanie TR dało skutek i teraz moge chodzić w ciąży jeszcze z pół roku, tak dobrze sie czuje

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 14:24   #4971
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

Super, że wychodzisz! Na pewno sobie poradzisz!
Cytat:
przykro mi Agatku że musisz znowu do szpitala...w tej hipotrofii to chyba chodzi o to że mało przybiera/lub że ma mały brzuszek a nie mało waży co? bo moja córcia waży o100gwięcej tylko niż twój zajączek...a wszystko jest ok podobno
ginka mi mówiła że 100-200g dziecko na tydzien przybiera i to jest norma...mi wychodzi że w ciągu 6tyg mała przybrała 700g czyli troche ponad100 w tydzienja tego nie rozumiem...
Tak o to chodzi- wewnątrzmaciczne zahamowanie wzrostu wagi lub ciała, u mnie ciałko jest duże, ale waga- rozmiar brzucha nie taki- różni się o 2 tyg to nie rozumiem dlaczego Ty masz tak samo a nie stwierdzili niczego niepokojącego
Cytat:
Myślałam, że już RAZ zrobiliście coś razem i była przy TYM radość
to było dawno temu ja już nie pamiętam jak to się robi! ale tż jutro wróci to mnie nauczy
Cytat:
A ja nie umiem hihihi Zbanowali by mnie jeszcze i co? Ja mam stałe łączę i stałe IP kurcze to nie miałabym jak z domu wleźć
Ale ja tam coś napisałam... Sama
czego nie umiesz?? Nie zbanuja wstawisz foty do klubiku w bieliźnie- tak jak ja mnie nie zbanowali więc spox
Cytat:
ale mu pojechałaś! chłopakowi pewnie się uszy pieką

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 14:34   #4972
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
tego Ci zycze

u mnie lipa
tz zadzwonil, ze oblali go na egzaminie na prawo jazdy
mial dodatkowy egzamin za punkty, ktorych nazbieral 28 i dzisiaj go uwalili
nie wiem, co teraz
dalej jestem w Gizu, bo egzamin byl za pozno, zeby Tata mnie wiozl do Łomzy - tam mial mnie odebrac tz :/
no, ale teraz jak on ma niewazne prawko, to ja nie wiem, jak to bedzie
kur.wa, swieta za pasem, dzieciak w drodze, trzeba robic zakupy wyprawkowe, jezdzic do lekarza, na badania, a on nie ma prawka
ulala współczuję kurcze i jak dojedziedz do stolicy skoro on nie może cię odebrać może ojca poprosi swojego aby pojechał z nim po ciebie
ciekawe ile się czeka na kolejny raz i czy można tak szybko jak przy oblaniu egzaminu zwykłego

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość

Wróciłam od lekarza. Szyjka bez zmian tak jak w zeszłym tygodniu ale reżim łóżkowy mam trzymać do kolejnej wizyty tj. do 4.01. A miałam nadzieję, że chociaż siedzieć mi pozwoli a tak to mogę zrobić wyjątek tylko na wigilię. Mały siedzi nisko, główką napiera na szyjkę i ginka się trochę boi, że pod naporem dzieciątka może pęknąć pęcherz płodowy a wtedy wiadomo wody odchodzą i na porodówkę czas ruszać. Na szczęście od 4.01. będę mogła normalnie funkcjonować, tylko wytrwać na leżąco te 2 tygodnie jeszcze...
kurczę strasznie mi przykro że możesz wstać wyłacznie na wigilię
trzymam kciuki żebyś wytrwała, to już niedługo
ja też mam nadzieję że wytrzymam choc do 3.01

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
tak na szybko:

Mmonika mi wlaśnie napisala, ze o 20:30 odeszły jej wody, jest na porodówce, na razie skurczy brak i jeszcze wody jej się sączą, a mały ma 4,2kg

Oby szybko sie rozkręciło i mały Michałek szybko wyszedł na świat...
o jaaa ale wieści
kciuki Monia - czekamy na info

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Piewsza dzis 4h snu lacznie. Maly w koncu je bo tracil na wadxe Monia trzymam kciuji
hej kochana - jakieś zdj Igorka byś podesłała wizażowym ciotkom

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość

A ja po wczorajszej wizycie u gina mam dołek będe brała zastrzyki w brzusia z heparyny, bo mojego lekarza zaniepokoił mniejszy o 2 tyg brzuszek niż wynika z wieku ciąży no i mam leżeć na lewym boku wczoraj pochlipałam trochę w poduszkę z tego powodu ( tych zastrzyków) , dziś już trochę lepiej
ja miałam różnice o 4 tyg u jednego gina i poszłam do kolejnego i było .... 2dni
sprawdz prosze u innego bo może sprzęt miał źle skalibrowany albo niedokładnie zmierzył
no chyba że mu ufasz na 100%
Cytat:
super wiadomość

Cytat:
dzieńdobry mamusie!
jestesm chyba ostatnia która dzisiaj zaczyna jakiekolwiek przygotowania do świątwczoraj wróciliśmy i już nie miałam siły zaczynać -zreszta nie chciałam bo po takim maratonie to się boję że córci może się zachciec wychodzić-miałam was nadrabiać ale nie miałam siły a dzisiaj nie mam czasu-wybaczcie!!
ja do tej pory mam
choinkę i stroiki
zakupy
więc nie jest z tobą najgorzej
Cytat:

W ogóle jakaś słaba jestem i zmęczona...
dla mnie bigosik na śniadanko to hardcore
Cytat:
jedzie tam bo dostał druga pracę i karzą mu jakieś papiery powypisywać. Od stycznia zaczyna i super bo moze ją pogodzić z tą pracą co ma bo teraz na pół etatu pracuje.
gratki dla tż

Cytat:

Cytat:

śliczna syrka
niezłe jajcocha

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 14:39   #4973
*Agatek*
Zakorzenienie

Lucy a Ty po jedzeniu nie masz zgagi, niestrawności, a może Ci się odbija czy co? Jak tak to weź renie, ona mi pomaga jak mi się odbija jakimś jedzeniem

Inutil jak torbę rozpakować przecie jak lekarz mówił, że się brzuch obniżył to za 2 tyg rodzisz nie?
Ale gira!!
A jajca jak berety dorodne

kasikzaki za pracę tżta! Pijemy, nie ma co

Cytat:
o mamo puknijcie mnie w głowe!! przeciez Uśka miała cc i przecież miała zaplanowaną ja juz chyba całkiem zgubiłam mózg i byłam dzień przed i przecież pamiętam to wszystko ...aaaaa idę sprzątac tylko do tego się juz chyba nadaję bo do myślenia albo jakiejkolwiek konwersacji to nie bardzo...
mocna jesteś, nie ma co ale jest Ci to wybaczalne, w końcu brzuch uciska na mózg
Dziecko pod koniec ciąży mniej się rusza- bo brak miejsca
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No nic dziwnego, taki egzotyczny wujek

Stary 2011-12-23, 14:42   #4974
klaurencja
Raczkowanie

idę robić kartki świąteczne w ps'ie, zawołajcie mnie jakby co.
Stary 2011-12-23, 14:46   #4975
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Widzę że mala_stopka mnie ubiegła
Ja byłam pierwsza

Cytat:

kasikzaki
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
gratki dla tż
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
A jak........... pijemy pijemy
Stary 2011-12-23, 14:53   #4976
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma co... każdy argument jest dobry do pochlej-party.pl

A gdzie n1kotynka???????

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-12-23 o 14:59
Stary 2011-12-23, 15:01   #4977
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

A co to wszystkie na nowym wątku a tutaj jeszcze niedokończony

Widziałyście jakie wyprzedaże w smyku... ciekawe czy w stacjonarnym też są takie

http://www.smyk.com/wyprzedaz?kwnazw...&bannerId=2437

Cytat:
Inutil jak torbę rozpakować przecie jak lekarz mówił, że się brzuch obniżył to za 2 tyg rodzisz nie?
Ale gira!!
A jajca jak berety dorodne

noo, jak berety. Lekarz mówi, że z takimi jajcorami to nie ma mowy o pomyłce. Ale jajca to by były jakby dziewucha z tych jajcorów wyszła

Cytat:
Ja byłam pierwsza
Stary 2011-12-23, 15:18   #4978
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
A co to wszystkie na nowym wątku a tutaj jeszcze niedokończony
No właśnie widzę

Już mi tu szybciutko wracać, bo jeszcze bana dostanę za za szybkie zakładanie wątku Miałyście się tylko zameldować

Chyba wiadomość o Moni ich tam tak ściągnęła

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

A odnośnie zabawek, czekałąm w argosie na dostawę lego duplo dla bratanka i miały przyjść wczoraj i cholerka nie przyszły a jutro Wigilia
Muszę cos wymyślić
Stary 2011-12-23, 15:19   #4979
dph
Rozeznanie

Cytat:
nie ma co... każdy argument jest dobry do pochlej-party.pl

A gdzie n1kotynka???????
no właśnie coś się nie odzywa nikotynka ej nieładnie tak nie dokończyć starego wątku a siedzieć na nowym :P
Stary 2011-12-23, 15:20   #4980
nawojka8583
Zadomowienie

Cześć Mamusie! Ale mam mętlik w głowie i sama nie wiem dlaczego Gonitwa myśli i na niczym się nie mogę skupić. Straszne to. Nie wiem za co mam się zabrać. Nie wiem czy myśleć o świętach czy o porodzie czy o czym Normalnie jak w jakimś amoku
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Piewsza dzis 4h snu lacznie. Maly w koncu je bo tracil na wadxe Monia trzymam kciuji
Uska widzę, że z każdym dniem lepiej jeśli chodzi o sen trzymajcie się dzielnie z Igorkiem
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości