|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
To i ja dołączam do życzeń bo jutro nie wiem jak będzie..
Magia Świąt to dziecięca wiara w Św.Mikołaja
, zapach ciasteczek cynamonowych , rozpakowywanie prezentów pod choinką
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() mam w końcu troszke czasu miałam wpasc wczoraj ale wciagło mnie pakowanie prezentów przy których sie prawie poryczałam bo tak m i sie zrobiło jak pomyslałam ze w końcu mam moje dziecie i moge go obdarzyc prezencikami, no i ze w koncu świeta spedzimy w trójke a dzis w aucie to juz łzy mi poleciały bo na RMF mówili ze jak rozdawali choinki to 5 latek śpiewał kolede i puścili to no i matka wariatka sie poryczała![]() u mnie juz wszystko zrobione , teraz gotuje warzywka na sałatke, jutro zrobie barszczyk i bedzie ok ![]() choinka ubrana po przejsciach bo lampki nie dotarły , dzis jezdziłam za lampkami i masakra sa ale w jednym kolorze w koncu zakupiłam zwykłe noi eledy i ni emrugajacie buuuu no ale przynajmniej sie świeci hehe
|
|
|
|
#4023 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fakt, w firmowych za napis na pudełku się płaci ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też macie kujące łóżeczko? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To ja też już złożę wam życzenia bo jutro to nie wiadomo co będzie: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. życzy Natka z rodzinką
|
|||||||
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane życzę wam cudownych magicznych świąt, aby ten czas był dla was radosny, aby wszystkie dzieciaczki były zdrowe i pogodne a każdego dnia na ich buźkach gościł uśmiech
![]() świeta.jpg |
|
|
|
#4025 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() okej! ![]() Cytat:
![]() ja to wole czasami jak w dzień mniej śpi, bo chociaż nocki ładne gdybyśmy były na spacerze na pewno dłużej by spała, no ale pyłki no właśnie niby ten sam wzór ale w tych kolorkach wgląda całkiem inaczej. Takie jak jest na focie bym nie kupiła ;D a tak sobie myśle że ja jestem dobra żona, bo wzięłam chyba najtańszy pierścionek ![]() po świętach musze go jeszcze zanieść do powiększenia, co by mi pasował na środkowy paluch. Cytat:
wzajemnie kochana oj tak, niech przypomina Cytat:
MAgii Świąt życze Cytat:
matka-wariatka pewnie nie jedna z nas będzie płakać jutro ![]() nie martw sie, nasze lampki też nie mrugają Fajnie masz w sumie mi na jutro też niewiele zostało, zupka rybna, grzanki, kapustka z grzybami, makówki i upieczenie karpika Chyba że będe miała moc to kapuche jeszcze dziś zrobie i te grzanki
|
|||||
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka podładuje troszkę aparat i cyknę fotkę choinki
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Acelinka Marceli dostanie kurtkę(no własnie zapomniałam że kurtka zapakowana wiec nie mam jak cyknąć foty wiec Archi pokaże jak rozpakujemy hehe bo chyba Ty chciałaś zobaczyc co nie? dobrze pamietam?) dostanie tez bodziaki
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki, poczekam
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana przepięknych Świąt ![]() Cytat:
![]() jaka karteczka piękna jak ja zrobiłaś? ![]() Radosnych Świąt Asieńko
|
||
|
|
|
#4029 |
|
KWC
|
Wpadłam tylko zobaczyć czy już sobie skąłdamy życzenia i nie myliłam się.
W takim razie ja życzę Wam przede wszystkim dużo życzliwości przy rodzinnym stole - bo czasem o to trudno i wspaniałych, niezwykłych prezentów. Lecę, nie nadrabiam, bo muszę pierogi lepić, a Eryk jescze nawet nie wykąpany! |
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
tak to Marcelito
![]() Cytat:
naprawde łatwo tam sie takie rzeczy robi,a ja narobiłam tych kartek mnóstwo i nie mogłam sie zdecydować która wam dac hi
|
|
|
|
|
#4031 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję kochana że pytasz jest już lepiej, piersi nie bolą, ale nadal w tym jednym mam taką dużą grudke, więc chyba się tam jeszcze nie zagoiło, cały czas smaruje maścią bactroban. Po nowym roku przejdę się do ginki na kontrolę i zobaczymy co powie, mleko jak trochę ścisnę to coś tam poleciCytat:
![]() Dziewczyny to ja też złożę Wam już życzonka, bo jutro pewnie nie dam rady wejść Kochane Mamuśki życzę Wam radosnych i rodzinnych Świąt, dużo dużo zdrówka dla Was i Waszych rodzin, czasu spędzonego w miłej, pachnacej choinką atmosferze no i bogatego Gwiazdora
|
|
|
#4032 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Mamusie
U nas nadal Meksyk Nadal wstaję ok.5x w nocy-myslałam że się przyzwyczaje ale no way a to już 5tydzień tych atrakcji! W dzień nie lepiej-spanie tylko na spacerku więc tez nie mam kiedy kimnąć a pomocy w postaci babci brak i to boli najbardziej ![]() Z dobrych wieści waga ruszyła do przodu-ważymy 5150 (a propo to m.in.wiadomość dla spray bo pytała z tydzień? temu ale wybaczcie nie miałam kiedy siąść i naspokojnie poodpisywać).Ale ale weszłam nie po to żeby o sobie gawędzieć ale po to aby: Życzyć Wam Zdrowych, Spokojnych, Rodzinnych Świąt- taki standard ale czego chcieć więcej ![]() Cieszmy się z pierwszych Świąt z naszymi Kochanymi Urwiskami Trzymajcie się wszystkie, ucałujcie Wszystkie wizażowe swoje bąble w czółko, stópkę, brzuszek i gdzie tam jeszcze możecie i "dozobaczenia"
![]() |
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Natka, chyba faktycznie to jest problemem. Chociaż ma kaszel jak ja przy silnym przeziębieniu. Taki jakiś flegmisty.
No nic, babka go obejrzała, nic nie wypatrzyła, ale ja będę obserwować. Ja też życzę wesołych świąt! .. i lecę do mojego marudziolca |
|
|
|
#4034 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór mamuski
Życzymy Wam z Fabianem wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wiele niezapomnianych chwil w gronie rodziny...no i oczywiście obfitego Mikołaja z dużym worem prezentów
) Całuski dla wszystkich dzieciaczków *
|
#4035 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam natalci pluszowe klocki z biedronki i chyba jeszcze powiem tż zeby jutro coś jej kupił jak będzie rano na zakupach niech chociaż raz on coś dziecku wybierze Cytat:
![]() Cytat:
za rok będe mądrzejsza i zrobie szybciej takie śliczności ![]() Cytat:
Martuniu, Tobie życzę po pierwsze żeby w końcu z cycorkami było ok no i klimatycznych Świąt ![]() Cytat:
Życzę dużo dużo siły kochana, i oby ze spaniem się porawiło ![]() Pięknych, magicznych Świąt ![]() Kochane ja jutro pewnie też nie wejde, i po świętach zapewne też mnie będzie mało, bo tż ma wolne więc trzeba wykorzystać ten czas ![]() Życzę Wam aby te Święta były wyjątkowe, dla każdej z osobna i takie jak sobie je wymarzyła ![]() Aby nasze dzieciaczki rosły zdrowo, obdarzały nas pięknymi uśmiechami co dzień Cierpliwości w codziennych sprawach ![]() Kochających i pomocnych tż'tów ![]() Spełnienia wszystkich marzeń ![]() pysznego jedzonka, które nie zaszkodzi maluszkom ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|
|
#4036 |
|
Rozeznanie
|
To probiotyk, ma zasiedlać jelitka dobroczynnymi bakteriami i reguluje sprawy kupkowe, bez recepty.
|
#4039 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
że każdy wszystko usłyszy: I sanie w obłokach mknące, i gwiazdy na dach spadające, a wszędzie to ufne czekanie... Czekajmy- dziś cud się stanie... Z najlepszymi życzeniami na ten magiczny czas |
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt, w rodzinnym gronie i dużo łez wzruszenia z maluchami w te pierwsze święta
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
Dziewczyny, Wesołych, magicznych Świąt! Ale się cieszę! Cudowne nasze pierwsze święta z maluszkami Martusia My na to prężenie dawaliśmy espumisan naprzemian z sab simplex, w międzyczasie zmienilam mu mleko bo po nanie nie mógł zrobić kupki. Nie wiem co pomogło, ale jest o niebo lepiej. A jak jest z kupkami u Was? I zauważyłam, że Stefek się tak pręży jak się zbliża pora karmienia Tak jakby w ten sposób pokazywal że jest glodny Asia piękna choinka! I ile prezentów No i zgapię od Ciebie kartkę Cotka buziaki dla Filippa Ancia jak Franuś? Wiem, że jeszcze ktoś coś do mnie pisał, ale nie zaznaczyłam cytatu
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() zaraz uciekam do tesciowej pomagać, mąż zostaje z Gunią, także już wam teraz życzę bo potem pewnie juz nie wejde na forum Jest jeden taki wieczór w roku, gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada, by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości, gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość. A w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzymy Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, tych pierwszych z naszymi dzieciaczkami życzą Danika z Olgunią i mężusiem, który bardzo prosił coby go dopisać
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane kobietki, chcielismy z Mikim i Ł zlozyc Wam zyczenia pelne swiatecznej radosci, pelne milosci, ktora zakrada sie w serca, szczescia ktore gosci na Waszych twarzach-zeby bylo zawsze, pelno ciepla rodzinnego i wszystkiego, wszystkiego dobrego
|
|
#4044 |
|
Zadomowienie
|
koxhane moje
zyczymy Wam radosnych,magicznych i wyjatkowych swiat rodzinnych.. niech ta milosc i radosc towarzyszy na kazdy dzien. Pozdrawiamy
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra ten kaszel jest straszny. Taki flegmowy
a jak wasze się zaksztuszały śliną to też tak to wyglądało ? Kochane, wesołych , bezproblemowych świąt w gronie bliskich osób Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-12-24 o 11:54 |
|
|
|
#4046 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i poszła butla w ruch... Niestety, widać tego jej trzeba.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko co napisałaś- zgadzam się w 100%. Też nie mam nerwów i sił na walkę, dlatego od wczoraj Kamcia dostaje nie jedną dodatkową butlę, ale butlę po każdym pociamkaniu cyca. Bo co mi po jednej, skoro przez resztę dnia głodna? I w końcu dziecko spokojne i najedzone A z tym pokarmem to ewidentnie coś nie tak- rano dostała obydwa cycki i to pełne, bo po całej nocy. Zjadła, a godzinę potem był ryk. Daliśmy butlę, wtrąbiła 100 ml i usnęła szczęśliwa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zdrówko? |
|||||||
|
|
|
#4047 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, z okazji Świąt życzę Wam
zdrówka, szczęścia i miłej atmosfery przy rodzinnym stole. A dzieciaczki niech będą uśmiechnięte i bezproblemowe I jeszcze buziaki od mojej Mikołajki: |
|
|
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt Mamusie!!!Dużo zdrowia dla Was , Waszych malutkich pociech i TŻ
![]()
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane mamusie.... Zdrowych, Wesolych i radosnych Swiat, duzo ciepla przy rodzinnym stole.....Niech Wasze maluszki zdrowo rosna a Wy zyjcie zawsze w zgodzie.....
Olivka i ja...
|
#4050 |
|
kosmitka
|
Wesołych Świąt Mamusie, spełnienia marzeń, tych małych i tych większych, tych wypowiedzianych i tych w sercu ukrytych....
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

, zapach ciasteczek cynamonowych
, rozpakowywanie prezentów pod choinką

miałam wpasc wczoraj ale wciagło mnie pakowanie prezentów

teraz leżał na macie na pleckach to mało się nie zakrztusił. Masakra. Jeszcze jutro ponad godzinna jazda. A lekarka powiedziała, żeby wziąć coś na zbijanie temperatury w razie czego... a tż oczywiście jeszcze w 2 dzień świąt chce jechać, ale raczej się nie zgodzę. Niech babcia przyjeżdża a nie my będziemy w taką pogodę jeździć ;/