|
|
#2702 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Kur*a, no... myślałem, żem coś zacytował
![]() A wuj z tym, chciałem tylko napisać, żem jest wzruszon sympatią i miłością, wysłaną w moim kierunku przez rzesze anonimów, wyznawców, oszołomów i sympatyków... kocham Was, jestem z Wami, nie opuszczajcie mnie w potrzebie ![]() --- Ale że aż tak sztywni jesteśta, to żem nie wiedział... cush, si ja tumoroł
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-12-24 o 01:45 |
|
|
|
#2703 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bidoku - coś z ciśnieniem dziś wariowało Cytat:
nawazajem Tobie też Cytat:
![]() ...już czaaaaaas... ![]() Cytat:
Cytat:
jak na spowiedzi |
|||||
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Ho-ho-ho-ho! zakradam sie zostawic garsc serdecznych zyczen: radosci, milosci i.... Wolnosci zarowno z okazji Swiat, jak i ogolnozyciowo |
|
|
|
#2705 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ziuty znad kawy i szarlotki, która wyszła przepyszna, bom jest zdolna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
śniło mi się, ze byłam na jakimś wyjeździe integracyjnym z pracy. Tak pochlaliśmy w autobusie, że ocknęłam się dopiero pod koniec wyjazdu, na koncercie Eluveitie. A ci znajomi z pracy skłądali się z mojej klasy z LO
U mnie chujka ubrana, ciasta popieczone. Wesołych Świąt
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-24 o 10:11 |
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Wam kochani Wesołych Świąt
Długich, co chcą długie i króciutkich dla innych, ale w obu przypadkach wielu prezentów i żeby co jeden, to fajniejszy był
|
|
#2708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jassne...z bezpiecznym seksem ![]() zompik brzmi równie atrakcyjnie ![]() Cytat:
ale ale, nie nabijaj się ![]() wony Ziuty chociaż coś będzie w słup mój mały Jezusie ![]() ale pięknie piernikiem pachnie
|
|
#2709 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A u mnie sałatka sledziowa zrobiona. Za to znowu zapomniałam rozmrozić paluszki krabowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2710 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Wszystkim Zdrowych Wesołych Swiąt! Rodzinnej Atmosfery, Spokoju, Bliskości a Pod Choinką Wymarzonych Pachnących Paczuszek
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt!
|
#2712 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Biedulek
![]() A ja wie-em skąd ma-asz ![]() A to jakaś doroczna tradycja? Na jakiś cel? Lepiej mieć tyle, niż nic Wybieram zdecydowanie buraki ![]() Cytat:
Ponoć na pniaku, wolę nie wnikać ![]() Cytat:
![]() 2. Se nie pochlebiaj, jeszcze Rachel w tym ma uczestniczyć 3. Idę edytować, znaczy zatrzeć dowody ![]() Nie wierzysz w jego miłośćdo mnie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla każdego coś miłego ![]() No to chyba tyle mnie na dziś ![]() Bawcie się dobrze, obojętnie z kim i jak
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych, spokojnych i udanych Świąt życzę wszystkim i każdemu z osobna!
Wypoczynku i mnóstwa prezentów! |
|
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
Aaaaaaj, wpadłam se tu do was na chwilkę życzenia wszystkim złożyć
Zdrowych, radosnych, spokojnych i pełnych kulinarnych i zapachowych ekscytacji!Ostatnio miałam koszmarnie chaotyczny i intensywny okres w pracy, przez co nieco wizaż zaniedbałam (co nie przeszkodziło mi w tym, bym w tym czasie kolekcyję rozbudowała do ponad 120 flakonów ![]() Dziś dostałam świetną zawodową informację i cieszę się jak prosiak , oj to dobry dzień, dobry![]() Buźki dla wszystkich!!!!
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż Agnyski wygląda jak wcielenie niewinności
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2716 |
|
BAN stały
|
Ziuty świąteczne
Wszystkiego dobrego |
|
|
|
#2717 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ziutam wigilijnie
wszystkiego dobrego wszystkim życzę i gratuluję Ewusi wygranej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt życzę Wam ja Ps Nadrobię Was kiedyś później
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2719 |
|
Nindżopesz
|
Wesołych temu Baru
![]() I tyle w temacie
|
|
|
|
#2720 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najlepsze życzenia, żeby wszystkim się spełniło to co im się marzy
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Przepis na rybę po grecku:
Kupujemy rybę na kredyt i każemy go spłacać Niemcom ![]() Idę poszukać, czy mi się jeszcze zostało coś w probce Messe de Minuit
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-12-24 o 14:31 |
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój znajomy z liceum - z wyglądu po prostu misio wiecznie z anielskim uśmiechem na twarzy, okrągła buzia, loczki, często nawet rozmawiałyśmy z koleżankami, jaki ten M. rozbrajający, jaki słodki chłopaczek. Szalenie uprzejmy, grzeczny, cichy, spokojny, wręcz mocno nieśmiały. Na pierwszym roku studiów gruchnęła wiadomość o tym, jak M. zabił siekierą oboje rodziców. Później widziałam we wszystkich gazetach jego zdjęcia, w kajdankach, z zamazaną twarzą, ale loczki i misiowata postura nie pozostawiały wątpliwości, że to on - nie mogłam spać przez miesiąc. Sorry, że tak przy świętach, ale tak mi się nasunęło I proszę nie cytować.
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Nindżopesz
|
Och, kalendarz z fotami N i jakąś okolicznościową durnostojkę. Mamy jej sms z 7.12.11 jako potwierdzenie, że chciała kalendarz
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale fakt.
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brzuch zaczął żyć własnym życiem
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zaawansowaną ciążę spożywczą
Ale jedzonko pyszne tjaaa...ostatnio przoduję w durnych szczytach jak nie pierogi to ciąża spożywcza
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-24 o 18:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Tak fogle się mi przypomniało, jak kumpel na studiach zwykł zwracać się do mnie: "Jesteś moim małym Jezusem!" 

a przecież nie sprzątałam 

no nie mów że masz zabawne wypustki i karbowania dla zwiększenia doznań