|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Ja zaraz jak wracam z pracy wyłączam telefony i niech sobie ślą .... włączam po świetach. A teraz jem w pracy śniadanko .... sałatka warzywna ... komuś może łyżeczkę ? Choć pewnie swoje macie smakołyki już w domkach.Wiecie co siedzę w wigilię w pracy już któryś rok z kolei (pracuje w sklepie hydraulicznym) i zawsze co najwyżej ktoś kupił jakąś uszczelkę i nic poważniejszego a dzis jest takie natężenie i robią normalne zakupy, zaczynają nowe roboty fachowcy jak w każdy inny dzień Może to dlatego, że u nas jest ciepło
|
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
ja też nie
dziś póki co dostwałam dwa,i najczęściej odpisuję krótko:"dziękuję i nawzajem" ![]() Cytat:
Jedź na ciacha i Wesołych Świąt Luksa w Kraku też dość ciepło,+3 wróciłam teraz z warzywniaka-trzeba było świniaka zabezpieczyć na święta w zieleninę i zgrzałam się,siedzę teraz mokra normalnie-nie wiem czy Theraflu mnie rozgrzało,czy to ciepło kawę sobie zrobiłam,cappuccino z pingwinka,pyszne jest,polecam jak nie miałyście |
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie leje deszcz
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też ciapie deszcz
![]() Rudy nienawidzi takiej pogody, bo przy każdym wchodzeniu do domu musimy wycierać mu łapki, a dla niego to katusze
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też ciepło...właśnie wróciłam z solarium i słodyczowych zakupów...paczki czekają pod choinką...mąż z dziecmi wróci to bedzie rozpakowywanie...
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Ja tez nie lubię smsów w Świeta dostawac i nie odpisuje...najczesciej ludzie przepisuja cos z neta, zaznaczają liste ludzi w tel i wysyłają...nawet sie pewnie nie orientują kto odesłał sms a kto nie
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
|
własnie patrzyłam na kamerkę w Helu i tam też pada
Cytat:
![]() Ja też chwilowo odpoczywam,kawkę dopijam,świnek mi śpi na kolanach przodem do choinki,zrobiłam zdjęcie
|
|
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na solarium to chodzę okazjonalnie np przez 3 tygodnie co 3-4 dni...ale od nowego roku chciałabym regularnie co 8-10 dni chodzić, bo wtedy mam ładniejszą cerę...a Ty często chodzisz? Na długo...ja tak 6-8 minut...??? |
|
|
|
|
|
#1988 | |
|
|
Cytat:
znudziło mu się jednak spanie i zjechał sobie na dół po moich łydkach jak na zjeżdżalni-zawsze tak robi ![]() Ja chodzę albo raz w tygodniu na 7 minut,albo co 10 dni na 10 minut-wolę jednak co 7 dni,po po 10 minutach opalania jestem lekko czerwona teraz ostatnio trochę zaszalałam bo chodziłam co 4 dni po 7 minut,chyba 4 takie sesje powtórzyłam,ale spalona nie jestem wcale,tak w sam raz lekko jak lubię a po solarium mam zdrowszą i dużo ładniejszą cerę-i pozbyłam się raz na zawsze trądziku ![]() no,kawka wypita,idę jeszcze ogarnąć trochę tu i tam,zapytam mamy w czym jej pomóc-choć znam odpowiedź że w niczym a czuję już zapach suszonych grzybków z kuchni wizażu nie wyłączam,będę przychodzić i odświeżać do Was |
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...dla mnie 10 też za dużo...w solariach które najbardziej lubie mają mocne lampy. Jeszcze nigdy nie byłam na stojącym i mnie kusi... A smarujesz się czymś??? Ja mam taki kompleks z cerą że ide w makijazu i tam zmywam...oj masakra!
|
|
|
|
|
|
#1990 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz kawkę dopijam i czekam na "moich" Małż dzwonił że już dokupił dla mnie prezent(znaczy sie mikołaja spotkał
) idzie po dziewczyny i zaraz będą...
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię, dlatego w tym roku z Oliwką wymyśliłyśmy swój Cytat:
No to dziewczynki: Wigilijny wieczór nadchodzi w Tę noc Chrystus się rodzi Cały świat się zmienia bo dobroć nas opromienia Spotykamy się przy stole wigilijnym niby tym samym a co rok innym Składamy sobie świąteczne życzenia szczęścia, zdrowia i finansowego powodzenia Siadamy przy stole, sianko na białym obrusie jemy barszcz, pierogi i susze Cicha noc i Lulajże nam rozbrzmiewają a leżące pod choinką prezenty -chodźcie- wołają Wesołych Świąt! Dziewczyny- niby jesteśmy tak daleko od siebie i osobiście się nie znamy ( oprócz Majki) jednak mogę zdecydowanie powiedzieć że jesteście mi bliższe- niż niektóre osoby z rodziny, czy osoby, które uważałam za przyjaciół. Będę do Was jeszcze wpadać- placki upieczone- przez TŻ P.S Wierszyk jest autorstwa mojego i Oli |
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam jasną cerę, ale nie pytają mnie czy jest mi słabo
![]() A ja nigdy nie byłąm na leżącym Zaraz mykam do Ciotki na nespresso
|
|
|
|
|
#1994 |
|
szeryfcio
|
Dzień doberek
Witam wszystkich w ten świąteczny dzień
|
|
#1995 | |||
|
|
Cytat:
http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...yspieszacz.jpg ale skończył mi się i kupiłam ostatnio Avonowy ![]() oczu nie zmywam w solarium...idęz tuszem i cieniem,nie mam tylko pudru oczywiście kiedyś poszłam bez umalowanych oczu i spaliło mi powieki a pieprzyki,sutki i skórę pod oczami smaruję naszym avonowym Anew SPF 50 ![]() Cytat:
dziękujemy Tobie i Oliwce ![]() Ja też mogę zdecydowanie powiedzieć to co Ty-jesteście mi bardzo bliskie Cytat:
dlatego wyglądam anemicznie solarium to dla mnie zbawienie hehe,paradoksalnie,bo wiem że tak naprawdę jest szkodliwe ![]() idę dalej ogarniać
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-12-24 o 12:25 |
|||
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie
macie piękne choinki ![]() Despa - wierszyk też cudny |
|
|
|
|
#1997 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
hehe, ja też tak czasami robię Myślę, że to Theraflu. U nas szaro, mglisto, pochmurno... przynajmniej można choineczkę włączyć ![]() Mąż ma dzisiaj imieniny, zapomniałam mu złożyć życzenia, koleżanka z pracy była pierwsza Ale prezent mam rzecz jasna, bo ogólnie o tym pamiętam ![]() Ech, a ja niestety widziałam prezent dla mnie... a tak lubię niespodzianki Jak mąż przyszedł w czwartek z wielkimi zakupami z Reala i z galerii, mignęła mi w wielkiej torbie mała papierowa firmowa torebka z logo Triumph ;/ Tak więc pół niespodzianki mam z głowy
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-12-24 o 12:58 |
||
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też od rano jak nie kropi to mżawka
![]() a ja sms-em życzenia moge wysyłac i dostawac, e-mailami różnie ale osobiście to życzenia nie wsztskim chcę składać i się całować, mam swoją rodzinę, swoich najbliższych no i mam parę osób nie spokrewnionych i im życzenia chętne składam ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- oooooooooo Sherylciu przypomniałaś mi idę złożyć życzenia swojemu mężowi ja też nie będę miała niespodzianki (no chyba, że o czymś nie wiem) sama wybierałam prezent razem z mężem Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-12-24 o 12:59 |
|
|
|
|
#1999 | |
|
|
Cytat:
![]() No,drobne pranko zrobiłam,świniakowi klatkę wyczyściłam-choć miał niedawno czyszczoną,no ale na święta trza i potem już 'wigiliowanie' o której zasiadacie do stołu? u mnie to tak najczęściej ok.17.30 zaczynamy
|
|
|
|
|
|
#2000 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w tym roku już jesteśmy uzależnieni od pór kiedy Oliwia je i podje insulinę, więc 17.30. Mi też zostały paznokcie do zrobienia i włosy do zafarbowania- z tym czekam na TŻ bo ślepa jestem i sama nie nałożę. ZALOTNICA - Wszystkiego najlepszego, cudnego, szczęśliwego i spełnionego życia wypełnionego miłością i spełnionymi marzeniami |
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2003 |
|
|
O Boże Zalotka ma urodziny!!!!
![]() Kochana wszystkiego co najlepsze,spełnienia wszystkich marzeń !!! |
|
|
|
|
#2004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś już dostałam kurierem na nagrodę z wizażu do testowania jakaś odżywka i szampon, przyszła w kopercie i oczywiście pół odżywki nie było A listonosz może też spisać protokół szkody jakby coś było nie tak? Cytat:
Po miesiącu już zajmowało mi to 2 godz Ale normalnie biegałam tam z tym mopem ![]() Ja też ![]() Cytat:
Ale dostałam sms z życzeniami od osób z biura avon w moim mieście Cytat:
A w auchan 70 % taniej ozdoby choinkowe Musiałam z tż jechać do casto, bo pływak w spłuczce się zepsuł
|
||||
|
|
|
|
#2005 |
|
szeryfcio
|
Oj, no właśnie, przecież nasza Zalocia dziś podwójnie świętuje.
Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-12-24 o 13:14 |
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już po obiadku
też wam życzęWesołych Świąt teraz trzeba jakoś małą uśpić wcześniej co by za dużo na wigilię do teściowej się nie spóźnić bez spania to nie wytrzyma ech wcale mi sie nie chce tam jechać![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Zalocia wszystkiego najlepszego
|
|
|
#2008 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Brawo dziewczyny! Razem stanowicie niezwykle uzdolniony tandem.
|
|
|
#2009 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2011-12-24 o 13:19 |
|
|
|
|
#2010 |
|
w krainie snu i marzeń
|
a to dla Zaloci
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Choć pewnie swoje macie smakołyki już w domkach.

dziś póki co dostwałam dwa,i najczęściej odpisuję krótko:"dziękuję i nawzajem" 

a pieprzyki,sutki i skórę pod oczami smaruję naszym avonowym Anew SPF 50
dziękujemy Tobie i Oliwce 

Kiedyś już dostałam kurierem na nagrodę z wizażu do testowania jakaś odżywka i szampon, przyszła w kopercie i oczywiście pół odżywki nie było