Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują cz.10 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-24, 10:48   #1981
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
już lawinowo zacznają spływać smsy z życzeniami światecznymi .... jak ja tego nie lubię

kurde trzeba by wstać z łóżka
Ja też już zaczynam otrzymywać. Jakoś nie lubie tego i nie odpisuję, może to i niegrzeczne ale... no nie lubie...
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja nie lubię tych oklepanych wierszyków ściągniętych z neta
Ja zaraz jak wracam z pracy wyłączam telefony i niech sobie ślą .... włączam po świetach.

A teraz jem w pracy śniadanko .... sałatka warzywna ... komuś może łyżeczkę ? Choć pewnie swoje macie smakołyki już w domkach.

Wiecie co siedzę w wigilię w pracy już któryś rok z kolei (pracuje w sklepie hydraulicznym) i zawsze co najwyżej ktoś kupił jakąś uszczelkę i nic poważniejszego a dzis jest takie natężenie i robią normalne zakupy, zaczynają nowe roboty fachowcy jak w każdy inny dzień
Może to dlatego, że u nas jest ciepło

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 10:57   #1982
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
ja też nie dziś póki co dostwałam dwa,i najczęściej odpisuję krótko:"dziękuję i nawzajem"

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Sytuacja opanowana, pralka pierze
Jadę na ciacha

Życzę Wam Wesołych Świąt, spędzinych z rodziną w radosnej atmosferze, fajnych prezentów pod choinką i smacznego karpia

Mam nadzieję, że uda mi się coś skrobnąć w święta
Super że pralka pierze
Jedź na ciacha i Wesołych Świąt Luksa

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
w Kraku też dość ciepło,+3 wróciłam teraz z warzywniaka-trzeba było świniaka zabezpieczyć na święta w zieleninę i zgrzałam się,siedzę teraz mokra normalnie-nie wiem czy Theraflu mnie rozgrzało,czy to ciepło kawę sobie zrobiłam,cappuccino z pingwinka,pyszne jest,polecam jak nie miałyście
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 11:08   #1983
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

u mnie leje deszcz

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 11:16   #1984
katniewojt
Zakorzenienie

U mnie też ciapie deszcz
Rudy nienawidzi takiej pogody, bo przy każdym wchodzeniu do domu musimy wycierać mu łapki, a dla niego to katusze
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 11:18   #1985
zalotnica83
Zakorzenienie

U mnie też ciepło...właśnie wróciłam z solarium i słodyczowych zakupów...paczki czekają pod choinką...mąż z dziecmi wróci to bedzie rozpakowywanie... Kupiłam "Przyjaciółkę" z płytą Barbie w świecie mody za 14,99...dorzucilam do paczki dziewczynom no i tak sobie siedze z kawką i makowczykiem...odpoczywam ...

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Ja tez nie lubię smsów w Świeta dostawac i nie odpisuje...najczesciej ludzie przepisuja cos z neta, zaznaczają liste ludzi w tel i wysyłają...nawet sie pewnie nie orientują kto odesłał sms a kto nie
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 11:32   #1986
Sarunieczka

Cytat:
u mnie leje deszcz
własnie patrzyłam na kamerkę w Helu i tam też pada

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
U mnie też ciepło...właśnie wróciłam z solarium i słodyczowych zakupów...paczki czekają pod choinką...mąż z dziecmi wróci to bedzie rozpakowywanie... Kupiłam "Przyjaciółkę" z płytą Barbie w świecie mody za 14,99...dorzucilam do paczki dziewczynom no i tak sobie siedze z kawką i makowczykiem...odpoczywam ...
KOchana jak często i na ile chodzisz do solarium? pytam z ciekawości bo ja też chodzę w miarę regularnie-jedynie ostatnio 3 miesiące nie byłam,ale nadrabiam bo już mi zaczęli mówić że mam anemię
Ja też chwilowo odpoczywam,kawkę dopijam,świnek mi śpi na kolanach przodem do choinki,zrobiłam zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1150753.jpg (121,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2011-12-24, 11:41   #1987
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
własnie patrzyłam na kamerkę w Helu i tam też pada

KOchana jak często i na ile chodzisz do solarium? pytam z ciekawości bo ja też chodzę w miarę regularnie-jedynie ostatnio 3 miesiące nie byłam,ale nadrabiam bo już mi zaczęli mówić że mam anemię
Ja też chwilowo odpoczywam,kawkę dopijam,świnek mi śpi na kolanach przodem do choinki,zrobiłam zdjęcie
Widzę że zdjęcie jakby z perspektywy świnka zrobione
Ja na solarium to chodzę okazjonalnie np przez 3 tygodnie co 3-4 dni...ale od nowego roku chciałabym regularnie co 8-10 dni chodzić, bo wtedy mam ładniejszą cerę...a Ty często chodzisz? Na długo...ja tak 6-8 minut...???
Stary 2011-12-24, 11:53   #1988
Sarunieczka

Cytat:
Widzę że zdjęcie jakby z perspektywy świnka zrobione
Ja na solarium to chodzę okazjonalnie np przez 3 tygodnie co 3-4 dni...ale od nowego roku chciałabym regularnie co 8-10 dni chodzić, bo wtedy mam ładniejszą cerę...a Ty często chodzisz? Na długo...ja tak 6-8 minut...???
Tak,z perspektywy świnka znudziło mu się jednak spanie i zjechał sobie na dół po moich łydkach jak na zjeżdżalni-zawsze tak robi

Ja chodzę albo raz w tygodniu na 7 minut,albo co 10 dni na 10 minut-wolę jednak co 7 dni,po po 10 minutach opalania jestem lekko czerwona teraz ostatnio trochę zaszalałam bo chodziłam co 4 dni po 7 minut,chyba 4 takie sesje powtórzyłam,ale spalona nie jestem wcale,tak w sam raz lekko jak lubię ja mam bardzo jasną cerę,i często słyszałam pytania czy mi nie jest słabo,czy mam anemię itp,i mnie to strasznie wkurzało a po solarium mam zdrowszą i dużo ładniejszą cerę-i pozbyłam się raz na zawsze trądziku

no,kawka wypita,idę jeszcze ogarnąć trochę tu i tam,zapytam mamy w czym jej pomóc-choć znam odpowiedź że w niczym a czuję już zapach suszonych grzybków z kuchni
wizażu nie wyłączam,będę przychodzić i odświeżać do Was
Stary 2011-12-24, 12:02   #1989
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Tak,z perspektywy świnka znudziło mu się jednak spanie i zjechał sobie na dół po moich łydkach jak na zjeżdżalni-zawsze tak robi

Ja chodzę albo raz w tygodniu na 7 minut,albo co 10 dni na 10 minut-wolę jednak co 7 dni,po po 10 minutach opalania jestem lekko czerwona teraz ostatnio trochę zaszalałam bo chodziłam co 4 dni po 7 minut,chyba 4 takie sesje powtórzyłam,ale spalona nie jestem wcale,tak w sam raz lekko jak lubię ja mam bardzo jasną cerę,i często słyszałam pytania czy mi nie jest słabo,czy mam anemię itp,i mnie to strasznie wkurzało a po solarium mam zdrowszą i dużo ładniejszą cerę-i pozbyłam się raz na zawsze trądziku

no,kawka wypita,idę jeszcze ogarnąć trochę tu i tam,zapytam mamy w czym jej pomóc-choć znam odpowiedź że w niczym a czuję już zapach suszonych grzybków z kuchni
wizażu nie wyłączam,będę przychodzić i odświeżać do Was
No to może ja też odgapię co 7 dni na 7 minut...dla mnie 10 też za dużo...w solariach które najbardziej lubie mają mocne lampy. Jeszcze nigdy nie byłam na stojącym i mnie kusi... A smarujesz się czymś??? Ja mam taki kompleks z cerą że ide w makijazu i tam zmywam...oj masakra!
Stary 2011-12-24, 12:03   #1990
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
u mnie leje deszcz
witam i ja
u mnie też leje
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 12:04   #1991
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja tez juz kawkę dopijam i czekam na "moich" Małż dzwonił że już dokupił dla mnie prezent(znaczy sie mikołaja spotkał) idzie po dziewczyny i zaraz będą...
Stary 2011-12-24, 12:05   #1992
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

Ja też nie lubię, dlatego w tym roku z Oliwką wymyśliłyśmy swój

Cytat:
ja też nie dziś póki co dostwałam dwa,i najczęściej odpisuję krótko:"dziękuję i nawzajem"
Super że pralka pierze
Jedź na ciacha i Wesołych Świąt Luksa
w Kraku też dość ciepło,+3 wróciłam teraz z warzywniaka-trzeba było świniaka zabezpieczyć na święta w zieleninę i zgrzałam się,siedzę teraz mokra normalnie-nie wiem czy Theraflu mnie rozgrzało,czy to ciepło kawę sobie zrobiłam,cappuccino z pingwinka,pyszne jest,polecam jak nie miałyście
raczej Theraflue

No to dziewczynki:

Wigilijny wieczór nadchodzi
w Tę noc Chrystus się rodzi
Cały świat się zmienia
bo dobroć nas opromienia

Spotykamy się przy stole wigilijnym
niby tym samym a co rok innym
Składamy sobie świąteczne życzenia
szczęścia, zdrowia i finansowego powodzenia

Siadamy przy stole, sianko na białym obrusie
jemy barszcz, pierogi i susze
Cicha noc i Lulajże nam rozbrzmiewają
a leżące pod choinką prezenty -chodźcie- wołają

Wesołych Świąt!

Dziewczyny- niby jesteśmy tak daleko od siebie i osobiście się nie znamy ( oprócz Majki) jednak mogę zdecydowanie powiedzieć że jesteście mi bliższe- niż niektóre osoby z rodziny, czy osoby, które uważałam za przyjaciół.

Będę do Was jeszcze wpadać- placki upieczone- przez TŻ , jeszcze tylko posprzątać łazienkę odkurzyć i luz.

P.S Wierszyk jest autorstwa mojego i Oli
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 12:06   #1993
katniewojt
Zakorzenienie

Też mam jasną cerę, ale nie pytają mnie czy jest mi słabo Jestem taka, że jak mamy zajęcia w małej sali, to ja się zaraz duszę i muszę się rozebrać, kiedy inny siedzą w grubaśnych swetrach
A ja nigdy nie byłąm na leżącym Jeśli już to tylko stojące
Zaraz mykam do Ciotki na nespresso
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 12:18   #1994
sheryl
szeryfcio

Dzień doberek Witam wszystkich w ten świąteczny dzień
Stary 2011-12-24, 12:24   #1995
Sarunieczka

Cytat:
No to może ja też odgapię co 7 dni na 7 minut...dla mnie 10 też za dużo...w solariach które najbardziej lubie mają mocne lampy. Jeszcze nigdy nie byłam na stojącym i mnie kusi... A smarujesz się czymś??? Ja mam taki kompleks z cerą że ide w makijazu i tam zmywam...oj masakra!
Ja chodzę tylko na stojące smaruję się przyspieszaczem do opalania-najbardziej lubię ten:
http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...yspieszacz.jpg
ale skończył mi się i kupiłam ostatnio Avonowy
oczu nie zmywam w solarium...idęz tuszem i cieniem,nie mam tylko pudru oczywiście kiedyś poszłam bez umalowanych oczu i spaliło mi powieki a pieprzyki,sutki i skórę pod oczami smaruję naszym avonowym Anew SPF 50

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
No to dziewczynki:

Cały świat się zmienia
bo dobroć nas opromienia

Wesołych Świąt!

Dziewczyny- niby jesteśmy tak daleko od siebie i osobiście się nie znamy ( oprócz Majki) jednak mogę zdecydowanie powiedzieć że jesteście mi bliższe- niż niektóre osoby z rodziny, czy osoby, które uważałam za przyjaciół.
Cudzny wierszyk! dziękujemy Tobie i Oliwce i wzajemnie
Ja też mogę zdecydowanie powiedzieć to co Ty-jesteście mi bardzo bliskie

Cytat:
Też mam jasną cerę, ale nie pytają mnie czy jest mi słabo Jestem taka, że jak mamy zajęcia w małej sali, to ja się zaraz duszę i muszę się rozebrać, kiedy inny siedzą w grubaśnych swetrach
A ja nigdy nie byłąm na leżącym Jeśli już to tylko stojące
Zaraz mykam do Ciotki na nespresso
Ja Kasiu mam jasną cerę ale taką wiesz,nie ładną porcelanową,tylko przezroczystą,z cieniami pod oczami dlatego wyglądam anemicznie solarium to dla mnie zbawienie hehe,paradoksalnie,bo wiem że tak naprawdę jest szkodliwe

idę dalej ogarniać

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-12-24 o 12:25
Stary 2011-12-24, 12:37   #1996
Buniat
Zakorzenienie

Witam Was wszystkie
macie piękne choinki
Despa - wierszyk też cudny
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 12:51   #1997
sheryl
szeryfcio

Cytat:
już lawinowo zacznają spływać smsy z życzeniami światecznymi .... jak ja tego nie lubię
Ja też nie lubię taka masówka...

Cytat:
ja też nie dziś póki co dostwałam dwa,i najczęściej odpisuję krótko:"dziękuję i nawzajem" :brzydal:

wróciłam teraz z warzywniaka-trzeba było świniaka zabezpieczyć na święta w zieleninę i zgrzałam się,siedzę teraz mokra normalnie-nie wiem czy Theraflu mnie rozgrzało,czy to ciepło kawę sobie zrobiłam,cappuccino z pingwinka,pyszne jest,polecam jak nie miałyście
hehe, ja też tak czasami robię

Myślę, że to Theraflu. Mnie lekarka kiedyś mówiła, żeby zażywać tylko wtedy kiedy się nie wychodzi z domu, albo przed snem, bo działa rozgrzewająco i jak się wyjdzie na dwór można się przeziębić.

U nas szaro, mglisto, pochmurno... przynajmniej można choineczkę włączyć

Mąż ma dzisiaj imieniny, zapomniałam mu złożyć życzenia, koleżanka z pracy była pierwsza
Ale prezent mam rzecz jasna, bo ogólnie o tym pamiętam

Ech, a ja niestety widziałam prezent dla mnie... a tak lubię niespodzianki Jak mąż przyszedł w czwartek z wielkimi zakupami z Reala i z galerii, mignęła mi w wielkiej torbie mała papierowa firmowa torebka z logo Triumph ;/ Tak więc pół niespodzianki mam z głowy

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-12-24 o 12:58
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 12:56   #1998
Buniat
Zakorzenienie

u nas też od rano jak nie kropi to mżawka

a ja sms-em życzenia moge wysyłac i dostawac, e-mailami różnie
ale osobiście to życzenia nie wsztskim chcę składać i się całować, mam swoją rodzinę, swoich najbliższych no i mam parę osób nie spokrewnionych i im życzenia chętne składam

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

oooooooooo Sherylciu przypomniałaś mi
idę złożyć życzenia swojemu mężowi

ja też nie będę miała niespodzianki (no chyba, że o czymś nie wiem) sama wybierałam prezent razem z mężem

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2011-12-24 o 12:59
Stary 2011-12-24, 12:57   #1999
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ech, a ja niestety widziałam prezent dla mnie... a tak lubię niespodzianki Jak mąż przyszedł w czwartek z wielkimi zakupami z Reala i z galerii, mignęła mi w wielkiej torbie mała papierowa firmowa torebka z logo Triumph ;/ Tak więc pół niespodzianki mm z głowy
Cyckonosz dostaniesz,ale fajnie

No,drobne pranko zrobiłam,świniakowi klatkę wyczyściłam-choć miał niedawno czyszczoną,no ale na święta trza zaraz będę odkurzać,zostało mi tylko umyć włosy i pomalować paznokcie-bo się do tego nie mogę zabrać i potem już 'wigiliowanie' o której zasiadacie do stołu? u mnie to tak najczęściej ok.17.30 zaczynamy
Stary 2011-12-24, 12:58   #2000
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
oooooooooo Sherylciu przypomniałaś mi
idę złożyć życzenia swojemu mężowi
No leć, leć, żeby i Ciebie jakaś obca kobieta nie ubiegła
Stary 2011-12-24, 13:02   #2001
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Cyckonosz dostaniesz,ale fajnie

No,drobne pranko zrobiłam,świniakowi klatkę wyczyściłam-choć miał niedawno czyszczoną,no ale na święta trza zaraz będę odkurzać,zostało mi tylko umyć włosy i pomalować paznokcie-bo się do tego nie mogę zabrać i potem już 'wigiliowanie' o której zasiadacie do stołu? u mnie to tak najczęściej ok.17.30 zaczynamy

My w tym roku już jesteśmy uzależnieni od pór kiedy Oliwia je i podje insulinę, więc 17.30. Mi też zostały paznokcie do zrobienia i włosy do zafarbowania- z tym czekam na TŻ bo ślepa jestem i sama nie nałożę.

ZALOTNICA
- Wszystkiego najlepszego, cudnego, szczęśliwego i spełnionego życia wypełnionego miłością i spełnionymi marzeniami
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 13:04   #2002
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No leć, leć, żeby i Ciebie jakaś obca kobieta nie ubiegła
udało się, byłam pierwsza
Stary 2011-12-24, 13:05   #2003
Sarunieczka

O Boże Zalotka ma urodziny!!!!

Kochana wszystkiego co najlepsze,spełnienia wszystkich marzeń !!!
Stary 2011-12-24, 13:06   #2004
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Była zapakowana w płaski karton ale był to polecony priorytet i z tego co widziałam na kartoniku, ma też tą kartkę zwrotną "potiwerdzenie odbioru".
Więc listem, paczka ma naklejkę żółtą z danymi. Mam nadzieję, że nic się nie wyleje z tego, bo się zdenerwuję Kiedyś już dostałam kurierem na nagrodę z wizażu do testowania jakaś odżywka i szampon, przyszła w kopercie i oczywiście pół odżywki nie było
A listonosz może też spisać protokół szkody jakby coś było nie tak?

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
W ogóle dzis wieczorem miałam takiego powera w pracy jak nigdy, bo pierwszy raz posprzatalam szybciej od kolesia, z ktorym pracuje. Dosłownie mu szczeka mu opadla, bo myślał ze dopiero zaczynam podłogi myć a ja juz po
To ja też na początku sprzątałam przedszkole długo, gdzieś 3,5 godz, spokojnie 500 m2 tam jest, jak nie więcej. Codziennie wszystko trzeba było zrobić, kurze pościerać z szafek, stoliki i krzesła umyć, całe przedszkole poodkurzać, nawet panele, bo zmiatanie zajęłoby drugie tyle no i umyć podłogi, łazienki itp Po miesiącu już zajmowało mi to 2 godz Ale normalnie biegałam tam z tym mopem Szkoda, że przy takim tempie nic prawie nie schudłam, a takie szybkie ruchy miałam

Cytat:
Bry
Jestem niewyspana, zmęczona i w☠☠☠☠iona.
Ja też

Cytat:
Do mnie na szczęście nie. Na nk i fb wysyłają Ale dostałam sms z życzeniami od osób z biura avon w moim mieście

Cytat:
Wiecie co siedzę w wigilię w pracy już któryś rok z kolei (pracuje w sklepie hydraulicznym) i zawsze co najwyżej ktoś kupił jakąś uszczelkę i nic poważniejszego a dzis jest takie natężenie i robią normalne zakupy, zaczynają nowe roboty fachowcy jak w każdy inny dzień
Byłam dzisiaj w castoramie i też ruch normalny, kupują krany, oglądają wyposażenie A w auchan 70 % taniej ozdoby choinkowe Musiałam z tż jechać do casto, bo pływak w spłuczce się zepsuł Tż teraz siedzi i męczy się z tym
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 13:06   #2005
sheryl
szeryfcio

Oj, no właśnie, przecież nasza Zalocia dziś podwójnie świętuje.
Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-12-24 o 13:14
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-24, 13:07   #2006
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
My w tym roku już jesteśmy uzależnieni od pór kiedy Oliwia je i podje insulinę, więc 17.30.
u mnie też kolacja jest uzależniona od leków, bo w rodzinie cukrzycy

Zalotnica Wszystkiego Najlepszego
Stary 2011-12-24, 13:09   #2007
musso4
Zakorzenienie

u mnie już po obiadku też wam życzę
Wesołych Świąt
teraz trzeba jakoś małą uśpić wcześniej co by za dużo na wigilię do teściowej się nie spóźnić bez spania to nie wytrzyma ech wcale mi sie nie chce tam jechać

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Zalocia wszystkiego najlepszego
Stary 2011-12-24, 13:16   #2008
sheryl
szeryfcio

Cytat:
No to dziewczynki:

Cały świat się zmienia
bo dobroć nas opromienia

Wesołych Świąt!

P.S Wierszyk jest autorstwa mojego i Oli
Brawo dziewczyny! Razem stanowicie niezwykle uzdolniony tandem.
Stary 2011-12-24, 13:20   #2009
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

to i ja życzę wszystkim Wesołych Świąt i Zaloci 100lat!!!

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2011-12-24 o 13:19
Stary 2011-12-24, 13:26   #2010
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

a to dla Zaloci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 388718_10150474692153360_290539813359_8465322_775383733_n_large.jpg (21,7 KB, 18 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości