|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Spokojnie Wiki jak na razie nie mam zamiaru wychodzić i bardzo dobrze
![]() Jeszcze nie do końca skończyłam, bo musimy zrobić jeszcze nadziewane pieczarki, drugą sałatkę, karpia i jeszcze kilka rzeczy. Na razie mam spokój, bo teściowa pojechała na cmentarz. |
|
|
|
#242 |
|
sajkolidżist
|
Ja już popakowałam prezenciory, poskładałam serwetki, pokroiłam ogórki do sałatki i teraz idę robić koreczki
Jeszcze tu wrócę
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Szczęśliwych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
mnóstwa radości z każdych drobnostek, Miłości, wytrwałości w dążeniu do celu, spełnionych marzeń, grzecznych mężów, narzeczonych, chłopaków i kochanków ![]() Oby Nowy Rok przyniósł nam jak najwięcej wątkowych dobrych nowin, mnóstwa ciepła Wam wysyłam Tęsknię już za Wami, ale kompletnie nie mam na nic ostatnio czasu, w następnym tygodniu mam mniej pracy to postaram się do Was zaglądać Siacha bardzo byłam ciekawa czy już Wika jest z Wami, widzę, że jeszcze dwupak, duży buziak dla wszystkich Mamusiek
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko z życzeniami-nadrobię innym razem
![]() Chciałam Wam życzyć radośnie spędzonych świąt u boku najbliższych, aby były one przepełnione miłością i szczęściem Wielu życzliwych ludzi u boku, przyjaciół jakich mało Życzę Wam, żeby szczęście dotykało Was na każdym kroku! Wszystkiego najlepszego
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki ja wpadłam tylko na moment bo wcześniej nie miałam czasu
chciałam wam złożyć życzenia Dużo zdrowia - to banalne Dużo śniegu -to normalne Dużo kasy - nie wiem z skąd Życzę Wam Wesołych Świąt Dużo zdrowia i radości w sercach Waszych niech zagości. I prezentyi śnieg biały By te Święta urok miały. Smacznych wzruszeń przy choince I Odjazdowego Sylwestra ;** buziaczki
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, oczywiście nie nadrabiam, ale weszłam, aby życzyć Wam
zdrowych, szczęśliwych, radosnych Świąt w cieple domowego ogniska w gronie najbliższych. Wesołych Świąt kochane!!
![]() ![]() |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
My już po wigilijnej kolacji, oglądamy Kevina
!
|
|
|
|
#248 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przepraszam że nie odzywałam się ale w piątek piekłam i sprzątałam: cappuccino, 2 makowce (olbrzymie wyszły), roladę wczoraj zrobiłam tiramisu, obawiam się że do jutra nie przetrwa i bezy jeszcze zrobiłam, normalnie tak jakby 5 ciast mi wyszło +ciasteczka+bezy, trochę przesadziłam chyba ale dzisiaj wywiozę trochę tej dobroci do teściówmuszę wam coś napisać bo mnie to już trafia, czy wy też tak macie że rodzice wasi razem goszczą się?? co święta teściowa zaprasza moich rodziców w gości albo sami jadą tak jak to było przed weselem, coś tam obgadać dla mnie to jest chore, nie chce żeby mój ojciec jeździł do moich teściów, dla mnie to żenujące, już wolałabym żeby się nie lubili, nie nawidze jak mój ojciec tam siedzi i prawi te swoje mądrości życiowe! tym bardziej że ja lubię tamtych ludzi, są mi bliżsi niż moi rodzice, a oczywiście zawsze moi coś walną na mój temat że przykro mi się robi szczególnie jak ojciec popije ![]() ![]() ![]() i tak w ogóle, wiem że jestem beznadziejna że dopiero składam wam życzenia, ale święta jeszcze sięnie skończyły a więc: Wszystkiego najlepszego Kochane!!! Przede wszystkim życzę Wam zdrowia, bo ono jest najważniejsze. Spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych. Życzę również, aby Wasi TŻ słychali się Was i tylko Was!!!
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.No, to dużo narobiłaś tych ciast ! U nas jest piernik, sernik, makowiec, pierniczki, makówki i czekoladowe cukierki .Moi teściowie ciągle tu przyjeżdżają, teściowa do mojej matki też wpadała (oczywiście, bez zapowiedzi ) do mojej mamy, nawet jak tu nie mieszkaliśmy, ale nikt z nich mojej mamy tam nie zapraszał ![]() . Dziś jedziemy do babci TŻta ze strony mamy. Będzie też brat teściowej i jego dzieci. Niezbyt lubię tę rodzinę. Strasznie snoby... Wyżej srają, niż dupy mają .
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Weosłych świąt pełnych ciepła i miłości
|
#251 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Dziwne, że Wasz ojciec bardziej go ceni niż Ciebie, tym bardziej, że tak zapierniczasz...A tych ciast napiekłaś jak na 50 osób My mamy 2 ciasta, ale mama narobiła 14 rodzai(ów ) ciateczek ![]() Cytat:
![]() Jakie macie plany na dziś? Ja pewnie będę czytać i oglądać Desperate Housewives TŻta mam 300 km od siebie, w dodatku ma straszną grypę - wczoraj miał 40 stopni gorączki, babcia chciała go wieźć na pogotowie, jest słaby i ciągle śpi - nawet nie pogadaliśmy jeszcze porządnie w te święta Wczoraj po kolacji przyszła do nas sąsiadka, siedziałam z nią i rodzicami do 22 i wspominaliśmy dawne czasy, fajnie nawet było ![]() A od Aniołka w domu dostałam megasłodką piżamkę i kapciuszki
|
||
|
|
|
#252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jeszcze jak czasem się napiją, to już całkiem mam ochotę wyjść z domu...co do tego goszczenia, to u mnie jest tak, że moi rodzice z teściami się nie lubią, więc nie ma tego problemu-wystarczy, że ja tam muszę chodzić ![]() co do placków to dużo napiekłaś, u mnie są 3-rafaello, fale dunaju i sernik Cytat:
albo do teściów, zresztą jeden piernik, bo i tak mieszkają na jednym podwórku - nie znoszę tam chodzić na dodatek teściowa się postarała i dla Tż-ta nawet kupiła piwo, które on lubi, a dla mnie ma jakieś tam wino-chociaż tysiąc razy mówiłam, że po winie mnie boli żołądek, ale widać, nie mogła zadzwonić i się zapytać jakie piwo lubię ![]() Szkoda mi tego Twojego Tż-ta cały czas albo choruje, albo mu się coś przytrafia, mam nadzieję, że gorączka szybko spadnie-najlepiej, żeby go obejrzał jakiś lekarz i przepisał leki Ja pod choinkę dostałam książkę, laurkę i pierścionek-zegarek ![]() Poza tym wczoraj musiałam być na dwóch wigiliach- u mnie i u teściów Myślałam, że wigilia u teściów mnie ominie, ale jak na złość teściowa zadzwoniła i nas zaprosiła Wcale nie byłam zachwycona, ale poszłam.
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Utyłam od wczoraj o,5 kg
ale nic dziwnego, jak dosiadłam się do stołu, to wszystkie ciasta wigilijne były moje poza tym upiłam się wczoraj... 2 kieliszkami wina ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- I zapomniałam Wam się pochwalić, że Filipek na święta sprezentował Nam... 2 górne jedynki
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Filipka ![]() my wczoraj na szczescie bylismy na jednej Wigilii, u moich rodzicow, było super teraz czekamy na gości, jeszcze musze sie pomalowac i poczesac, oby nie przyszli wczesniej ![]() a jutro do tesciow, albo brata Tzta tez to obojetne bo w jednym domu mieszkaja
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Święta lecą tak szybko, że nawet nie zauważysz jak będzie po wizycie u teściów
tymczasem wytrwałości życzę
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!!!
Na wstępie chciałam Wam życzyć Wesołych i Spokojnych Świąt! Dużo zdrówka, miłości, radości i szczęścia! Spełnienia najskrytszych marzeń! wybaczcie, że dopiero dzisiaj ale nie miałam kiedy wpaść robiłam te krokiety, potem pierogi i uszka, sprzątałam, układałam te ciuchy, jednym słowem roboty dużo a czasu było mało więc nie było kiedy wejść na kompa:/ Na wigilii byliśmy u moich rodziców, później u Tżta babci, no i przy okazji byli tam teściowie, więc dwie wigilie nas czekały do zjedzenia potem prezenty i relaks w domu. Dzisiaj u rodzinki, brat z Tżtem grają na xboxie więc mogę spokojnie buszować po necie i nadrabiać 3 dniowe zaległości
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje kochane
![]() Ja tak na chwilke tylko życzyć Wam Wesołych Świąt ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj na porodowce byłam ![]() Dziewczyna brata tż urodziła w końcu!! Kubuś jest na świecie Jutro będzie wielkie opijanie więc pewnie zostaniemy u teściów na noc....
|
|
|
|
#258 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle ciast ![]() U nas był sernik, szarlotka po królewsku i makowiec Cytat:
Cytat:
dla Filipka Cytat:
![]() A my dzisiaj pół dnia spędziliśmy w łóżku. Pograliśmy w Biznes po polsku, a teraz TZ-et ogląda "Piratów z Karaibów". Ja pod choinkę dostałam zestaw dezodorant i żel pod prysznic i krem do twarzy. |
||||
|
|
|
#259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ta Twoja szwagierka mogłaby zatrzymać zarazki dla siebie i swojej rodziny .Cytat:
!Uffff, wróciliśmy od babci TŻta. Boże, jaka ta cała rodzina jest dziwna... Najgorsze, że jutro jesteśmy zaproszeni na obiad do teściów (a ja już dziś mam ich dość ). Idę spać, buziaki !
|
||
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
My Wigilię spędziliśmy u teściów, potem pojechaliśmy do moich rodziców i po pasterce świętowaliśmy jeszcze do późnych godzin moje imieniny. Fajnie było. A jutro tzn już dziś jesteśmy u siebie, przyjeżdżają nasi przyjaciele. Tak że pewnie będzie fajnie. Dostałam od męża m.in. świetną książkę o Marylin, od której nie mogłam dziś się oderwać. A tak poza tym to wszyscy mi życzyli dzidziusia, najpierw teściowa, potem mama. Mąż też Coś jeszcze miałam pisac... Aaa gratuluję Aguli zostania cioteczką i Filipkowi ząbków. Buziaki i miłego drugiego dnia świąt, Kochane |
|
|
|
#261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. My w takim razie też życzymy Ci dzidziusia, hihi .Oglądaliśmy "Rytuał"- dobry film. Teraz robiłam pranie ręczne w misce i w wannie- bo pralka nadal nie działa i mi plecy nawalają .
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj mężuś obudzil mnie na swiateczne śniadanko i za niedługo bedziemy sie zbierac do tesciow
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Alma i Hania w takim razie też Wam życzę dzidziusiów
![]() A my dzisiaj jedziemy po 16 do babci a później obejrzeć żywą szopkę. Jutro powrót do szarej rzeczywistości. |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o wiele za szybko ![]() miłego popołudnia
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() napisałam wczoraj do was ale z telefonu i widzę że się post nie zapisał no ale cóż święta święta i po świętach. Moje ostatnie panieńskie święta w rodzinnym domu. Wigilia troche się u mnie smutno dla mnie skończyła bo moja mamuska była tak zmęczona że już przed 22 chciala iść spać a musiała koniecznie umyć podłogę przy drzwiach (mamy kafelki przy wejściu) oczywiście ja nie mogłam tego zrobić a żeby umyć musiał mój TŻ wyjść. No to TŻ poszedł babcia sobie zabrała pilota i okupowała tv a matka z ojcem zamkneli się w sypialni a ja biedna zostałam sama. Nie chcialam odpalać kompa bo wigilia to cóż poszłam spać. Wczoraj i dziś było lepiej. Wczoraj wieczorem oglądalismy z TŻ cykl świątecznych bajek na tvn (shrek madagaskar) a potem "wiliiama i kate". A dziś też cały dzieńz rodzinką w tym roku bez odwiedzin itp całe 3 dni w domku i +2 kg na wadze a czym obdarował was mikołaj?
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest Dzieciątko ![]() dostałam tuniczke+zimowe leginsy, spodnie i kase no i kupilismy te mebelki, wiec to był nasz wspolny małzenski prezent
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas jest Gwiazdor
Ja dostałam książkę "Metamorfozy Marylin Monroe" i sweterek od męża, czapkę i szalik, kolczyki, jonizującą szczotkę do włosów , zestaw kosmetyków , od mojego brata płytę z hitami Motorhead i cudną świecę zapachową od przyjaciółki.
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hojny ten Gwiazdor
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

. Sprawdzałam, czy jest już dobry, okazało się, że nie i włączyłam spowrotem, przekręcając na jakieś inne grzanie- chyba u góry. I mi się spiekł wierzch :beczy:. A wczoraj TŻ ze swoim ojcem próbowali coś zrobić z obudową pralki- odrdzewić jakiś fragment- i wywalili korki 
) ciateczek

dla Filipka

Zakończone: 2