|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Ja już nie chce czekać na to jego "jutro" które i tak nei nastąpi...
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2073 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Powinnaś urwać kontakt zaraz po tym jak dowiedziałaś się, że w ciąży nie jesteś, ale gdzie tam, przecież z Kochaniem trzeba się spotkać, bo ON proponuje, bo pisze jak kocha. Sranie. Podajesz mu się na tacy, tańczysz jak Ci zagra i dziwisz się, że nie traktuje Cię poważnie. Po co on ma dotrzymać daty spotkania, skoro wie, że jak ją zmieni to Ty i tak nic z tym nie zrobisz, tylko posłusznie się zgodzisz. Nie mogę już tego czytać, nie dziwię się, że niektóre dziewczyny ograniczyły swój udział w tym wątku, bo można tu wrzodów żołądka się nabawić.
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
sory ale moim zdaniem właśnie na to czekasz..mozesz nam gadac, że na niego juz nie czekasz ale widac co innego.
spadam stad. zajrze tu dopiero po świetach bo nie chce sobie nerwów psuć
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-12-25 o 20:52 |
|
|
|
#2075 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzałaś się na każdy dzień który on proponował, zgadzałaś sie na to "jutro, jutro, jutro" dlatego wie ze jak przełoży a nastepne jutro to i tak sie zgodzisz. Mandy tu trzeba być KONKRETNĄ. On musi wiedzieć że u Ciebie jest dziś, teraz a nie jutro jutro jutro.... I to Ty ustalasz dzień a on ma być.
Wiem że Ci mówie a sama mam nie lepiej. Ale ja mojego totalnie olewam o on proponuje spotkania cohc wiem ze w związkach tak nie powinno być. Nie daj mu znaku zycia przez 2,3,4, dni zobaczysz co sie bedzie działo zrób to dla SIEBIE ![]() To on ma tańczyć tak jak Ty zagrasz nie odwrotnie. A jak nie to głowa w górę i tysiece lepszych facetów na świecie. Zakochałaś sie raz, zakochasz się i drugi, trzeci i czwarty. Samo to że odpisujesz mu i zgadza się na to jutro, jutro, jutro to on widzi że Ci cholernie zalezy. Pokaż że Ci nie zależy ale nie słowami przez sms tylko czynami, że jestes wesoła, dobrze sie bawisz, że nie masz czasu z nim pisać, niech zobaczy że traci grunt pod nogami.
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2011-12-25 o 20:59 |
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-12-25 o 21:06 |
|
|
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
oh Mandy - mimo tego co mówisz, że chcesz to skończyć, że masz go dość, ze już nie czekasz.. to i tak my Ci w to nie uwierzymy... bo Ty czekasz na niego, czekasz aż w końcu się porządnie ruszy i coś zrobi, zebyście naprawili Wasz związek...
Coś Ci powiem. Na swoim przykładzie. Jak ja zrobiłam coś głupiego, to eks mi wszystko z miejsca wybaczał. Zamiast twardo powiedzieć "albo się ogarniesz albo koniec z nami", "mam dość twojego zachowania". Wiesz jak to działało na mnie? A no tak, że jak coś odwaliłam głupiego i widziałam, ze mój ukochany i tak mi wszystko wybacza to mądra Madzia wpadała na pomysł, ze może więcej głupot narobić, bo kochany facet i tak jej wszystko wybaczy.. Więc po co miałam się starać i panować nad sobą? skoro i tak i tak WSZYSTKO miałam wybaczane, nawet flirty z nieznajomymi... Wiesz kiedy on sie ogarnie? Jak go olejesz. Przestaniesz odpisywać na smsy, nie będziesz na nic reagować. Albo kiedy mu powiesz, że między Wami jest koniec i nie ma czego ratować. To go może sprowadzić na ziemię. a nie twoje "dobrze kochanie, jestem na twoje każde zawołanie" limonka1983, _Desolation - a nie pomyślałyście, że oni są z Wami bo im tak po prostu wygodnie, miło a nie mówią "kocham", bo tego PO PROSTU nie czują ? Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2011-12-25 o 21:00 |
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra spadam pić
|
|
#2080 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2081 |
|
Wtajemniczenie
|
Phoce - ale my możemy sobie gadać i gadać, że on jest śmieciem i tylko na kopa w tyłek zasługuje ale jesli on na serio się ogarnie i pokaże w końcu, że mu zależy to Mandy i tak i tak wróci do niego, jestem tego prawie że pewna. Tak samo jak jestem pewna tego, że jak wrócą do siebie to za jakiś czas historia się powtórzy..
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem jedynie wkurzona (jedynie wkurzona... Chętnie gada udusiłabym brudnymi stringami, gdybym stringów używała, a on miałby odwagę się spotkać i mnie wysłuchać) na pewną sytuację, a ponieważ nie mam z kim o tym pogadać, piszę tutaj wyjaśnienie masz na stronie 67 w poście nr 1999
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-12-25 o 21:10 |
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Mam się ochotę powieść, uwolnię się od niego na jakiś czas to potem znowu wyjdzie że się spotkamy i potem od nowa się zaczyna jeszcze większy dół, rozmyślanie o nim itd.
To koło się nie zamknie samo, ja muszę je zamknąć tylko nie wiem jak. Magda170325 , w jego przypadku tu nie chodziło tylko o kocham on nie mówił praktycznie o żadnych swoich uczuciach, też mi to tłumaczył że to przez to jak była go potraktowała no i starałam się go zrozumieć, nie wnikałam co między nimi było.
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2011-12-25 o 21:11 |
|
|
|
#2084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że z nim nie jesteś, przeczytałam historię. Po prostu mówię, że według mnie nie mówił o tym, ze kocha bo nie kochał
|
|
|
|
#2086 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Cytat:
Decyzja jest prosta - urwać kontakt. Sama widzisz, jak to na Ciebie działa. Marna imitacja uczuć raz na jakiś czas, po czym emocjonalny dół przez tygodnie. Musisz się nauczyć jednej jedynej rzeczy - konsekwentności. Klucz do sukcesu ![]() Walczyć proszę Pani - walczyć.
|
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Flawless
|
Coś kiepsko się starasz, idąc do niego do pracy i lądując razem w łóżku
Dzisiaj mam nastrój ochrzaniający, bo nie potrafię Was zrozumieć. Ja też cierpię, ale... na niektóre rzeczy trzeba próbować spojrzeć racjonalnie.
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, dzięki za opieprz, za sprowadzenie na ziemię. Nie powinnam była się nabierać na jego słówka i chęci. Nie powinnam była w ogóle z nim zamieszkać, bo on się w przeprowadzkę nie angażował. Chcę po prostu normalnie żyć... Bo mam 19 lat, a przestałam ufać ludziom.
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok ok mocniejszych słów mi potrzeba żebym się ogarnęła.
|
|
#2092 |
|
Flawless
|
No to zbieramy się i do roboty. Koniec z ciągnięciem chorych relacji. Nie wiem jakie masz podejście ale wg mnie, albo jestem w związku prawdziwym i wtedy z kimś się całuję, kocham się itd., albo utrzymuję koleżeńskie relacje z facetem. Naprawdę nie jesteś w stanie wytrzymać jakiś czas bez seksu? Jesteś, jestem tego pewna, bo nawet ja jestem
![]() Trzeba trochę pobyć ze sobą i zaprowadzić porządek w swoim życiu, a nie ciągle egzystować w jakimś chaosie i miotać się na lewo i prawo. Nie wiem jak Wy, ale ja CHCĘ normalnego związku, bez gierek, bez chorych sytuacji, bezpiecznego i już. Też, podobnie jak Wy czuję, że na chwilę obecną nie chcę innego faceta. Ciężko mi sobie wyobrazić, że znowu się zakochuje, bo ciągle tęsknię za eksem, ale wiem, że to minie. Dlatego daje sobie czas. Tyle, ile będę potrzebowała, bo to on jest lekarzem, doradcą i weryfikatorem wszystkiego.
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tesknota to przyzwyczajenie do drugi osoby i to że brakuje tej drugiej osoby obok? Miłość to chemia, przyzwyczajenie, uzaleznienie w jakims tam stopniu. Takie moje przemyslenia
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2011-12-25 o 21:57 |
|
|
|
|
#2096 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
Cieszę się jak mogę chociaż jednej osobie poprawić czasem nastrój ![]() Cytat:
|
|
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozatym jak dziś pojechałam i mu napisałam ze jest u niego i dziesięć innych esów to on napisał że go w domu nie ma i kiedy tak pisałam i pisałam napisał mi "Dobra za 10 min będę w domu" więc mu napisałam że juz nie mam ochoty go ogladać. Co za typ. Zawsze kiedy chodził do pracy to przyjezdzał bo wtedy wiedział ze nie zaimprezuje z kolegami i miło było sie położyć z dziewczyną spać a kiedy i on i Ja mamy kilka dni wolnego to wtedy mnie olewał na całego i sie u mnie nie pokazał przez ten czas tylko pił w najlepsze. To nie tak że siedziałam i wyłam za nim. Chodził w tym czae do kina na basen, abilard, na pizze, wszędzie gdzie sie dałlo i byłam szcześliwa
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2011-12-25 o 22:07 |
|
|
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z kolegą z którym mnie nic nie łączyło to bym tak nie mogła, no ale to jest mój ex no.. Ale dzięki, mądre słowa Cytat:
|
|
#2100 | ||
|
Flawless
|
Cytat:
Cytat:
Może lepiej przemęczyć się albo zaprzyjaźnić z wibratorem niż uprawiać seks z kimś, kto na to nie zasługuje?Hah, a z eksem co Cię łączy? Chyba tylko seks, czyż nie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

Powinnaś urwać kontakt zaraz po tym jak dowiedziałaś się, że w ciąży nie jesteś, ale gdzie tam, przecież z Kochaniem trzeba się spotkać, bo ON proponuje, bo pisze jak kocha. Sranie. Podajesz mu się na tacy, tańczysz jak Ci zagra i dziwisz się, że nie traktuje Cię poważnie. Po co on ma dotrzymać daty spotkania, skoro wie, że jak ją zmieni to Ty i tak nic z tym nie zrobisz, tylko posłusznie się zgodzisz.
zrób to dla SIEBIE 

Jestem jedynie wkurzona (jedynie wkurzona... Chętnie gada udusiłabym brudnymi stringami, gdybym stringów używała, a on miałby odwagę się spotkać i mnie wysłuchać) na pewną sytuację, a ponieważ nie mam z kim o tym pogadać, piszę tutaj