|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
ja też się nie objadłam, nie wzięłam nawet ze sobą jedzenia żadnego. Wiadomo, że zjadłam więcej słodkiego niż zwykle, ale na pewno nie przebierałam się w dresy, bo mi się brzuch nie mieścił (jak to robił mój brat)
|
|
|
|
#1832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz nie mamy planów Na dzień dzisiejszy siedzimy w domu. Też dostaliśmy zaproszenie od kuzynki Tżta (będą z jedna parą znajomych w domu, bo mają dziecko, a koleżanka jest w ciąży) i od mojej koleżanki i jej Tżta. Pierwsza opcja nam nie leży, bo to nie nasze klimaty (na dodatek są sporo młodsi-od Tżta ok.5-8lat i nie mamy wspólnych tematów z ich znajomymi). Druga wiąże się z wyjazdem z naszej miejscowości i spaniem u znajomych.Ja w poniedziałek idę do pracy, więc w niedzielę powrót na wariackich papierach ![]() Na porodówce może być ciekawie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie było konieczności przebierania się tylko dlatego, że wcześniej ubyło mi kilka cm w talii i miałam zapas
|
|
|
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z tego właśnie powodu nie chce mi się nigdzie wyjeżdżać. Ale to najczęściej wiąże się z powrotem do siebie do domu... czego zazdroszczę
|
||
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
emilko opcja nr 3 jest bardzo oryginalna
![]() Mu idziemy do znajomych. Najleposze, ze rok temu też byliśmy u nich, wtedy koleżanka była w ciąży, teraz ja a między nami 2 tyg różnicy w terminach porodów (no i rok oczywiście) xzora 2 tyg dzidziolkowi tłumaczyłam, ze taki prezent bym od niego chciałam i.... się posłuchał heheJa byłam na 3 wigiliach
|
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
tak się obżarłam, że nie mam na nic siły, bo trawienie pochłania całą moją energię.
sylwek na sali. więc trzeba się wylaszczyć (schudnąć )
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja tylko na chwilę. Jestem wypełniona po brzegi jedzeniem , głównie słodyczami.Butter, zrobiłam ciasteczka Wyszły super, zwłaszcza po parodniowym przechowaniu w puszce. Tylko był jeden problem... w przepisie nie podałaś ilości cukru Ale jakoś sobie poradziłam.Odnośnie czytania - na razie nadrabiam gazety Na książki przyjdzie czas.
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć poświątecznie
![]() Asiuk, wiem, zauważyłam to, jak sama chciałam je zrobić - już to uzupełniłam w zeszłym tygodniu Sorki...Cieszę się, że sobie poradziłaś i że jednak wyszły dobre
|
|
|
|
#1839 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc!
O jak dawno nie mialam czasu zajrzec.. ja sie przez swieta narobilam, bo była u nas wigilia (9 osob) i 2 dzien swiat (7 osob), za to nie zdazylam sie objesc hehe Mimo to nie moge patrzec na ani na pierogi, ani na salatki. Dzis z perwersyjna radoscia zzarłam pizze Myslalam, ze fajnościa i rozmachem swojego prezentu dla TZ zrobie na nim wrazenie, ale TZ jak zwykle mnie przebił Miłe to byly swieta, ale mimo to z radoscia wracam do normalnosci. No i musze was przeleciec, bo nie wiem co sie dzieje na watku. |
|
|
|
#1840 |
|
Wtajemniczenie
|
przyznaj się co dostałaś
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
nic nie odpoczełam w święta :/ nie przejadłam się , waga taka sama jak przed świętami ciągle wskazuje że muszę zrzucić kilka kilo ale to ambitny plan na nowy rok miłego wieczorku
|
|
#1842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Po raz pierwszy w zyciu dostalam prawdziwą, bezczelnie niepraktyczna i piękna bizuterie z dyjamentami w liczbie bardzo mnogiej w postaci kolczykow. Bardzo mile uczucie, musze przyznac, dostac takie cos po zaklinaniu sie przez 3 lata TZ, ze nigdy nieprzenigdy nie kupi mi zadnej bizuterii, bo na pewno nie trafi z moj gust. Trafil
![]() Cytat:
ja przez 3 dni gotowalam, sprzatalam i dwie rodziny ugoscilam we wlasnym domu, kto mnie przebije?
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko bardzo fajny prezent. Pokaż
|
|
|
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, takie. To na dole to kwarc.
A tak w ogole to czytalam o Twoim "prezencie" - cos pięknego. Ostatnio znow sie dowiedzialam o kolejnej kolezance w ciązy - coraz ich wiecej, coraz czesciej takie nowiny!
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko, no to wspaniały prezent...szczególnie jeśli trafiony
![]() Ja w zeszłym roku dostałam pod choinkę od TŻ kolczyki - wymieniałam ![]() W tym roku dostałam trafione perfumy - bo sama wybierałam ![]() Ja miałam taką rodzinna jazdę w zeszłe boże narodzenie i w wielkanoc w tym roku, bo akurat wypadały moje urodziny... Faktycznie, po świętach musiałam porządnie odpocząć..
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-12-27 o 22:38 |
|
|
|
#1846 |
|
Wtajemniczenie
|
nocko fajne
![]() mój tż też w tym roku biżuterie. charmsa pandory. trafił, ale wiedział które mi się podobają
|
|
|
|
#1847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smiałam się, że TZ przez 3 lata patrzyl, jaka nosze bizuterie, bo dopiero teraz sie odwazyl ogarnął, ze nie nosze zadnych wisiorkow, naszyjnikow, lancuszkow, jesli kupowac to tylko kolczyki (zawsze nosze!), ewentualnie zegarek, bo nigdy nie wychodze bez niego z domu. No ale zeby nie bylo tak, że trafil zupelnie sam, to sie mojej siostry wypytał, podsylając dwie opcje ![]() Butter, dobrze, ze mozna wymieniac ![]() a perfumy jakie wybralas? Cytat:
Pokaz charmsa!
|
||
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko, to fakt, całe szczęście, że można wymieniać. Mój TŻ już wie, że prezenty-niespodzianki sa bardzo niebezpieczne w moim przypadku
![]() Wymieniłam jedną parę całkiem nieciekawych kolczyków na dwie pary ślicznych, całkiem w moim stylu. Też kocham kolczyki!!!! najbardziej z wszelkiej możliwej biżuterii! To nieważne, że Twój TŻ posiłkował się siostrą, ważne, że wybrał coś, co Ci się podoba zaryzykował i trafił ![]() Ja wybrałam perfumy bardzo lekkie i rześkie, bo takie lubię najbardziej - Salvador Dali Eau De Rubylips. Namiastka, ale jednak dostępna w PL: http://www.stylea.pl/bizuteria/charms czasem pojawia się coś więcej! |
|
|
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
! Ja uwielbiam, mam cale pudelko - choc szczerze przyznam, ze regularnie nosze tylko kilka par. Reszta chyba czeka na lepsze czasy albo zrzut do kosza![]() Nie wiedzialam, ze Pilgrim dotarl do PL - dobrze wiedziec. Tych perfum nie znam. Sama jestem na etapie szukania nowych, co mi nie idzie kompletnie. Nic sie nie umywa do Elle... ale potrzebuje jakiejs zmiany.Kiedy rozbieracie choinke? czekacie do 6 stycznia czy od razu po swietach robicie out? |
|
|
|
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też lubię kolczyki - szczególnie dostawać, mój TŻ się już wyspecjalizował i trafia w mój gust Choinka u mnie będzie stać, dopóki nie zacznie się sypać
|
||
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje najukochańsze, najpiękniejsze, to kolczyki ślubne...ale to takie błyskotki na szczególne okazje. Są przepiękne! Ja zazwyczaj rozbieram choinkę, jak zaczyna opadać, w okolicach połowy stycznia... chociaż po świętach to już nie ten klimat... Dziewczyny, może któraś z Was coś poradzi. Rok temu odstawiłam tabletki...organizm miał się unormować, a tymczasem jest coraz gorzej jeśli chodzi o trądzik - masakra. Już nie wiem co mam robić. Już zastanawiam się czy nie pójść do dermatologa, bo to jakiś horror, nie mogę założyć ani bluzki bez rękawów, ani z dekoltem (ani z przodu, ani na plecach). A na twarzy powinnam nosić worek chyba. A może wrócić do tabletek, które to unormują? Ale to trochę błędne koło...
|
|
|
|
|
#1852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pandorę mam - ale jakoś ostatnio nie noszę, namówiona przez kolegę podliczyłam wartość bransoletki i nagle przestała przemawiać do mnie a zegarki też uwielbiam - zamieniłam zbieranie pandory na zegarki - kolekcja mała bo liczy 8 sztuk ale każdy uwielbiam bez wyjątku ![]() u mnie w domu 2 choinki , jedna u rodziców i jedna u mnie, ja od lat kupuje w donicy a potem wysadzamy w pole a rodziców jest normalna i wczoraj sie przewróciła - straty - 1 bombka ![]() Cytat:
Butter i do Ciebie mam znów sprawę kulinarną , Ty i Hania to moje guru kulinarne - chce zrobić babeczki - takie jak Twoje tartletki tylko małe z mascarpone i owocami - jak przygotować to mascarpone aby deser był lekko słodki ?
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nocko bardzo ładne. W moim stylu. Butter współczuję krostek, poszłabym do dermo. Mi tez wyskoczyły straszne. Obsypało mi twarz, szyję, plecy ale dopiero jak byłam w ciąży gdzieś w 4 tyg. I w 12 tyg znikło jednego dnia samo. |
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prezent cudny, ja również najbardziej z biżuterii lubię kolczyki. A ty co kupiłaś TŻ? |
|
|
|
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś zaspałam... wstałam o 9.30 ![]() Dobrze, że jestem w domu, ale góra pracy się piętrzy jeszcze bardziej... Cytat:
Ale co roku od listopada do stycznia mam beznadziejny trądzik, głównie na czole, trochę na plecach też. W tych okresach dwa lata temu i rok temu byłam u dermatologa, ale i tak za każdym razem przechodziło mi to właśnie na początku roku (przez resztę roku miałam ładną cerę), więc sama nie wiem, czy to kuracja pomagała, czy nie W tym roku można powiedzieć, że olałam sprawę, smaruję się tylko punktowo benzacne i używam dermokosmetyków do cery trądzikowej. Ale niestety nie przechodzi mi to... więc też chyba skończy się wizytą u dermatologa...Cytat:
Jodie, miałaś kurację antybiotykową (doustną, punktową), czy jakąś inną? |
||
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nocko, świetny prezent, choć ja wolę mniej "wyjściowe" kolczyki Również uwielbiam ten element biżuterii, ale z racji swoich problemów z uszami ostatnio noszę dość rzadko.Od TŻ dostałam kremy Clinique Jemu dałam skórzany portfel, płytę Yugopolis i krem Dermiki.Zaskoczył mnie... mój szef Dostałam taki malutki, piękny gadżecik: http://store.apple.com/pl/browse/hom...y/ipod_shuffle , kolor złoty ("jak twoje włosy" ), z grawerem: Asia - mama, architekt 2011 ![]() Od teściowej dostałam miniaturki perfum Lancome, taki zestaw: |
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szef się postarał
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
Co do mascarpone, to ja na jedno opakowanie - miksuję jedno żółtko i ok. 20 g cukru pudru, potem dodaję mascarpone i ucieram do połączenia. Możesz dodać też pół opakowania cukru waniliowego. Jak za mało słodkie, to zawsze można dodać troszkę cukru.
|
|
|
|
|
#1860 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mu kupilam konsole PS3 i zarabistą gierkę na odpalenie nowego sprzetu ![]() Cytat:
starsznie zle sie czuje dzis.Cytat:
![]() Ja generalnie tez wole mniej wyjsciowe kolczyki i takie na luzie, ale te sie milo wpisują swoją innoscią w moja kolekcje ![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

a rodziców jest normalna i wczoraj sie przewróciła - straty - 1 bombka
starsznie zle sie czuje dzis.