|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
#16412 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przyjechałam z odbioru paczki, a raczej dwóch paczek.
W brakach mam (oczywiście): - Zestaw parafinowy do dłoni - Atomizery (jestem niemile zaskoczona, że pisze przy nich 'Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać"!!!!! To po jaką cholerę to jest w ofercie produktów z logo!? A wogóle jak to brak? Przecież to nie schodzi takimi ilościami jak kosmetyki z katalogu, bo to tylko my, konsultanki możemy zamawiać! - Serum na końcówki (muszę zapytać w COKu czy nie ma, ale dziś był taki tłum że mi się stać nie chciało )No i zamiast pudełko na prezenty złotego mam srebrne. Śmieszy mnie wiadomość na fakturze: "Chcac zapewnic Ci jak najlepszy serwis i obsługę w okresie przedświatecznych zakupów, informujemy, iż wydłużamy godziny pracy w COKach. itd" Jeszcze a propo darmowych katalogów. Ja bardzo często dostaję darmowe, ale jakby poprzednie. Tzn. na przykład teraz zamawiałam z 13, i mimo że już sobie zamówiłam 20 kat. 01, to dostałam też darmowy 13. Ale nie zgadniecie ile. Wybuchnęłam smiechem jak to policzyłam - 10 (tak, 10!) darmowych katalogów 13!!!!! Może teraz jest jakaś promocja o której nie wiemy? Że jak się zamówi powyżej 500 to 10 darmowych katalogów? :P
|
#16413 |
|
Zadomowienie
|
Piszecie o jakimś V i VI etapie. To kiedyś chyba zazywało się Mój pewny start?
Niestety wtedy tylko udało mi się przejść I etap i było ich chyba III.
|
|
|
|
#16414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ahhh ten avon
|
|
#16415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16416 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to program Twój Pewny Start dla nowych konsultantek. przez pierwsze 6 kampanii trzeba składać zamówienia na określone kwoty i wtedy otrzymujemy w prezencie kosmetyki za dany etap. V etap wymaga zamówienia na kwotę 550zł. Vi etap, czyli ostatni, kwota 650zł.Cytat:
idziesz do COKu i pytasz o te produkty. jeśli masz szczęście i są, kupujesz je za gotówkę i prosisz miłą Panią, żeby wykreśliła Ci te kosmetyki z fakturki. i gotowe zawsze możesz też najpierw zadzwonić do COKu i wypytać o dostępność produktó, które Ciebie interesują. z doświadczenia Ci powiem, że udało mi się tak już dokupić torbę Senna, zegarek, pęsetę, kosmetyczki i wiele innych produktów. tak więc warto spróbować
|
|
#16417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam pytanko do Was klientka zamowila sobie z 13 blyszczyk i lakier z 19,90 ze str 168 i nie chce blyszczyku bo jej kolor nie odpowiada wiec mam zwrocic sam blyszczyk a oni mi podziela to 19,90 na pol czy jakos inaczej czy odeslac z lakierem pomimo ze lakier chce?? mial ktos moze taka sytuacje? |
|
|
|
|
#16418 |
|
Zadomowienie
|
Atomizer avon (numer141911751), można zakupić na tej aukcji.
|
|
|
|
#16419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem od czego zależy ilość katalogów, jak wcześniej zamawiałam 10 katalogów i miałam za niecałe 500zł nawet czasami zamówienia i dostawałam katalogi przy pierwszym terminie, jak mi raz zabrakło katalogów to akurat wtedy mi nie przysłali Teraz zamawiałam 20 katalogów 13 i mi nie przysłali żadnego dodatkowego tylko 20 z 01 które zamówiłam ![]() Twój Pesny Start obejmuje 6 kampanii teraz, ja z 13 katalogu mam właśnie V poziom który zaliczyłam i dostałam perfumy Tresselle Silver
|
|
|
|
|
#16420 |
|
Raczkowanie
|
Torebka ma krótkie uszka ale one są regulowane, czyli możesz sobie je ustawić na typową torebkę do ręki albo przestawić o to jedno oczko i nosić torebkę na ramieniu, ale raczej nie na ciepłą kurtkę tylko na jakąś bluzeczkę czy sweterek bo nie wiem czy uszka nie byłyby za krótkie.
|
|
|
|
#16421 |
|
Zadomowienie
|
to program Twój Pewny Start dla nowych konsultantek. przez pierwsze 6 kampanii trzeba składać zamówienia na określone kwoty i wtedy otrzymujemy w prezencie kosmetyki za dany etap.
V etap wymaga zamówienia na kwotę 550zł. Vi etap, czyli ostatni, kwota 650złTak właśnie myślałam ![]() |
|
|
|
#16422 |
|
Zadomowienie
|
Jagoda48 - dzięki za wyczerpującą odpowiedź
|
|
|
|
#16423 |
|
Raczkowanie
|
proszę Cię bardzo
|
#16424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzieki Omi
|
|
#16425 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16426 |
|
Wtajemniczenie
|
TPS czyli Twój Pewny Start
a co TO jest, to już chyba wie każda konsultantka ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#16427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może ktoś chciałby kupić ten błyszczyk? Może znajdziesz inną klientkę na niego? |
|
|
|
|
#16430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny doradźcie mi-chcę odmówić produkty które były w brakach(doślemy z następbyn zamówieniem)bo klentka nie chce czekać(zamówiła dużo z k01 i dodatkowe produkty za bardzo obciążyły by portfel )mam napisać do nich maila czy zrobić to osobiście w COK-u?
|
|
|
|
|
#16431 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,ja nie dostałam MIDNIGHT z zestawem do wina.
Na fakturze pisze że doślą w jednym z kolejnych zamówień. Kłopot w tym że klientka kiedy dowiedziała się że perfumu nie ma poprostu z niego zrezygnowała.Czy mogę jakoś anulować go z następnej przesyłki? Co mam w takiej sytuacji zrobić,poradźcie. |
|
|
|
#16432 |
|
Zakorzenienie
|
A dziewczyny powiedzcie czy jak sa jakies braki przychodza na nastepny katalog?Jaki byl najdluzszy czas czekania
?Mi dopiero 1 raz cos nie przyszlo i jestem w szoku(cien w kulce gold za 10.90 ma ktoras?jakie wrazenia?) ale kolezanka czeka na Celebre juz 2 m-c Odpowiedzcie prosze
|
|
#16433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różnie z tym bywa. przeważnie czeka się do kolejnego zamówienia, ale znam sytuacje, że dziewczyny na coś czekały bardzo długo aż w końcu dostawały informację, że jednak nie dostaną wcale.. |
|
|
|
|
#16434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej napisac meila do Avonu i poprosić o nie dosyłanie danego produktu. Oni odpisują że dany produkt nie będzie dosłany, ja tak zawsze robie
|
|
|
|
|
#16435 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko do Was klientka zamowila sobie z 13 blyszczyk i lakier z 19,90 ze str 168 i nie chce blyszczyku bo jej kolor nie odpowiada wiec mam zwrocic sam blyszczyk a oni mi podziela to 19,90 na pol czy jakos inaczej czy odeslac z lakierem pomimo ze lakier chce?? mial ktos moze taka sytuacje?[/quote]
Musisz odesłać i lakier i błyszczyk !!! Tak jest nawet napisane na formularzu zwrotnym. W przypadku zakupów łączonych odsyła się wszystko. |
|
|
|
#16436 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie, że miś nie grzeje...
Mój tak samo, chociaż jak poleżał z pół godziny na gorącym grzejniku to mimo że wydaje się że po zdjęciu go z grzejnika nie jest już ciepły z wierzchu to jak się go położy na ciele to czuć ciepełko, takie nie jakieś gorące, ale ciepełko czuć
|
|
|
|
#16437 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Dopiero dzisiaj do Was zawitałam bo jak pisałam wcześniej wczoraj miałam sprawe w sądzie i byłam wykończona psychicznie i nie miałam siłe na nic. Ale dzisiaj już jestem Co do świetlistych cieni, które zamówiłam i przyszły w opakowaniu jak błyszczyki, po napisaniu maila, dostałam odp. że mogą mi dosłać po jeszcze jednym ale z takiego samego koloru lub skorygować cenę z 19,90 na 9,90. Zamówiłam zastaw Celebre Me i zamiast żelu pod prysznic Celebre Me przysłali Re-charge, zadzwoniłam do Avonu i oprócz przeprosin i że doślą w kolejnym zamówieniu odpowiedni "ku mojemu zaskoczeniu" ten otrzymałam w prezencie. Akurat będę miała na prezent dla klientki, która zamówiła za ponad 300zł i połowa to braki |
|
|
|
#16438 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
termin zamówienia 2.10 a płatności 8.12, przyślą? |
|
|
|
|
#16439 |
|
Wtajemniczenie
|
co do katalogów- jak dzisiaj byłam w COKu to mówili mi, że jak kupiłabym 10 katalogów 01 to dostanę dodatkowo 5 k13 gratis
![]() Mam pytanko: z k13 kupowałam tylko w COKu więc mi nie przyszła żadna paczka...skąd mam wziąć formularz na 01?
|
|
#16440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

)

zawsze możesz też najpierw zadzwonić do COKu i wypytać o dostępność produktó, które Ciebie interesują.