Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek!
Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 3 5,26%
Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! 7 12,28%
Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. 0 0%
Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. 2 3,51%
Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. 25 43,86%
Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. 3 5,26%
Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. 4 7,02%
Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! 13 22,81%
Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. 0 0%
Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. 0 0%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 08:44   #1381
Lili 83
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Hej czołem!

Radek zrobił nam w nocy milion pobudek. Tak wyglądam

Od kilku dni po kąpieli jak dostaje jeść to nie zasypia. w ma.
Dopiero po godzinie, półtorej idzie spać.

Dziewczyny jak będą słoiczki Hippa na promocji to dajcie proszę znać.
Czas trochę nagromadzić

Wczoraj przyszła nam paczka z Nestlle i Bobovity.
Hipp niet. A szkoda, miałam nadzieję na łyżeczkę

Od świąt nie możemy się z TŻtem dogadać.
Warczę na niego... Zawsze mam powód a później się okazuje, że jednak mogłam sobie darować.
On też ostatnio jakiś podenerwowany, odpyskliwy..
No nic, trzeba przeczekać.

Jacieee ale Ci dobrze Sylwester w Zakopanym
Ja pewnie pójdę spać....
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 08:45   #1382
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

ellika nie odciagaj co troche bo sie bedzie wiecej produkowalo. Ja zakrapialam sola morska i odciagalam, a na poduszeczke kropilam Olbasoil zeby latwiej jej bylo oddychac i smarowalam taka mascia (nie wiem jaka bo oddalam bratowej), zeby sie wygrzala i nie poszlo dalej i przeszlo jej po 4 dniach. To bylo jak miala dwa miechy.
Scio to wczoraj pospalas z Agatkamoja padla po 22 a dzis jeszcze spi i wstala tylko raz na karmienie o 5.wiec to z dnia poprzedniego to byl jednorazowy wyskok.
Natka te nasze dzieci szybko nabywaja umiejetnosciwiec trzeba miec oczy dookola glowy. Ja to staram sie nie zostawiac jej samej na lozku, aczkolwiek zdarza mi sie, ale poki co odpukac nic sie nie stalo. Biedny Domek
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 08:46   #1383
Lili 83
Zakorzenienie

eveewe u nas się mówi :
"ford chu.ja wort"
Stary 2011-12-28, 08:48   #1384
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Lili83 witaj w klubie. Moj tez mnie dobija - wlasnie byl powod do FOCHA bo mial nadzieje na bara bara z rana a tu dostalam @ i niet. I co pizgnal drzwiami i poszedl - ha ha ha ha ha
Marys sie wybudza
Stary 2011-12-28, 08:49   #1385
Lili 83
Zakorzenienie

ellika jak Radek miał katar to kilka razy dziennie psykałam mu wodą morską "disne mar", odciągałam ze 3 razy dziennie i po odciągnięciu smarowałam maścią majerankową. -maść wiem od naszych Babolków tutaj
Stary 2011-12-28, 08:49   #1386
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
eveewe u nas się mówi :
"ford chu.ja wort"
Ja tez tak zawsze mowilam ale zmienilam zdanie
No mezus przyszedl i kolejny foch bo telefon mu sie nie naladowal, wiec pytam czy ladowarke do pradu podlaczyl a on a to nie byla podlaczona??dodaje ze jak wrocilismy ze swiat to rozpakowalam wszystko i polozylam ja na szafce poprpstu, obok przedluzacza, ale gdziezby sprawdzic - zona musi pamietac o wszystkim

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2011-12-28 o 08:51
Stary 2011-12-28, 08:51   #1387
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Lili83 witaj w klubie. Moj tez mnie dobija - wlasnie byl powod do FOCHA bo mial nadzieje na bara bara z rana a tu dostalam @ i niet. I co pizgnal drzwiami i poszedl - ha ha ha ha ha
Marys sie wybudza

No właśnie... mój pewnie taki zmarniony bo dawno bara bara nie było....
Ja nadal chęci żadnych..
Why?

Radziu się właśnie obudził, z uśmiechem na buźce
Stary 2011-12-28, 08:57   #1388
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
No właśnie... mój pewnie taki zmarniony bo dawno bara bara nie było....
Ja nadal chęci żadnych..
Why?

Radziu się właśnie obudził, z uśmiechem na buźce
O widze ze nie tylko ja tak mam!!!! U nas tez nie bylo dawno bo mnie sie po urodzeniu Marysi cos przestawilo i nawet checi nie mam. W ciazy na odwrot. I w sumie temu foch bo 2 tyg abstynencji a tu jeszcze @ wiec sie chlopaczyna fochuje.
Stary 2011-12-28, 09:06   #1389
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
O widze ze nie tylko ja tak mam!!!! U nas tez nie bylo dawno bo mnie sie po urodzeniu Marysi cos przestawilo i nawet checi nie mam. W ciazy na odwrot. I w sumie temu foch bo 2 tyg abstynencji a tu jeszcze @ wiec sie chlopaczyna fochuje.

a ja ani w ciąży, ani teraz ....
Przed ciążą to taaaaaak
Stary 2011-12-28, 09:16   #1390
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
a ja ani w ciąży, ani teraz ....
Przed ciążą to taaaaaak
Ja w ciazy okropnie, az sam TZ sie dziwil i ja tez. Przed ciaza normalnie ale po ciazy moze nie istniec.
Marysia sie obudzila, nachylam sie nad lozeczkie i co?? i piekny usmiechide jej kaszke zrobie moze cosik zje.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Wiecie jaka moja Marysia wczoraj byla goscinna, przyjechaly TZ ciotki z prezentami pod choinke, polozyly ja na lozku gadaja gadaja do niej, a jej sie powieki zamknely i usnelawiec ja zanioslam do lozeczka
Stary 2011-12-28, 09:30   #1391
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:

iecie jaka moja Marysia wczoraj byla goscinna, przyjechaly TZ ciotki z prezentami pod choinke, polozyly ja na lozku gadaja gadaja do niej, a jej sie powieki zamknely i usnelawiec ja zanioslam do lozeczka
pewnie uznała że ciotki przynudzają

Cytat:
Marys sie wybudza

ale mial powód do focha....no i powie ktoś że baby są humorzaste

Wiecie co dziś jest? Międzynarodowy Dzień Pocałunku hmmm...TŻ w pracy do piątku, no i jak ja mam świętować?

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:44   #1392
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
:

Wiecie co dziś jest? Międzynarodowy Dzień Pocałunku hmmm...TŻ w pracy do piątku, no i jak ja mam świętować?

aania nadrobisz jak wróci
Stary 2011-12-28, 09:52   #1393
DaKaro
Zadomowienie

Czesc Wam. My jeszcze w lozku. Malwinka wstala na pierwsze nocne karmienie o 9.10 .

Ellika tak jak juz pisane tu bylo - odciagac, ale niezbyt czesto. Ja osciagalam 3 razy dziennie. Mozna podraznic sluzowke.

Lili to widze, ze nie tylko u mnie warczenie na siebie nawzajem. W drugi dzien swiat sie sklocilismy, ale wczoraj rano byla rozmowa i konflikt tymczasowo zazegnany. A co do ochoty na przytulanki, to moje libido lezy i nie kwiczy, ba - nawet sie nie rusza...

Natko chyba sobie napedzilas strachu .

Natka Lili za zyczenia.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:59   #1394
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Pewnie faktycznia ja zanudzily. Albo porpstu miala ich dosc i chciala je wygonic, bo zaraz po tym poszly
teraz lezy na lezaczku i sie dzwiga do siadaniaa ja sniadania nadal nie zjadlam.... Marysi dawalam kaszke ale zjadla z polowy porcji ktora zrobilam, tylko pol wiec siedzi grzecznie i robi koope
co do libido moje tez lezy i nie wiem czemu.... i o to w domu mam najwieksze klotnie i w wigilie dostalam zyczenie od meza, ze chce mnie z przed 2 lat...

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2011-12-28 o 10:00
Stary 2011-12-28, 10:23   #1395
agadus
Wtajemniczenie

witajcie
u ns noc średnia, Nati katarek ma, w nocy spać nie mogła, obudziła mi się o 23.50 a usnęła o 1.20, i co chwilkę się ruszała, niby nie przebudzała, ale jakoś tak nie spokojnie spała, pewnie przez ten katarek, mnie od wczoraj gardziołko boli, a Oliwka tez zawalona. dzisiaj idziemy do lekarza na 12.15, mam nadzieje,że nie będzie antybiotyku, swoja droga proszę o Wasze magiczne kciuki,
w ogóle jakas taka połamana wstałam.

LiLi OD DZISIAJ W PROMOCJI W ROSSIE SĄ W promocji deserki hipp, na dobranoc,
właśnie idę dzisiaj do rossa, to zobaczę, może nie tylko deserki, to doam Ci znac, no chyba, że Ty będziesz pierwsza

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:

Wiecie jaka moja Marysia wczoraj byla goscinna, przyjechaly TZ ciotki z prezentami pod choinke, polozyly ja na lozku gadaja gadaja do niej, a jej sie powieki zamknely i usnelawiec ja zanioslam do lozeczka
heheeh dobre dobre, gadały pewnie głupoty, i Marysia dała im lekko do zrozumienia,że nudzi ją gadanie ciotek

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Pewnie faktycznia ja zanudzily. Albo porpstu miala ich dosc i chciala je wygonic, bo zaraz po tym poszly
teraz lezy na lezaczku i sie dzwiga do siadaniaa ja sniadania nadal nie zjadlam.... Marysi dawalam kaszke ale zjadla z polowy porcji ktora zrobilam, tylko pol wiec siedzi grzecznie i robi koope
co do libido moje tez lezy i nie wiem czemu.... i o to w domu mam najwieksze klotnie i w wigilie dostalam zyczenie od meza, ze chce mnie z przed 2 lat...
co do libido, u mnie też są kłutkie, bo moje libido leży i kwiczy, tak,że u nas do czego kolwiek dochodzi baaaardzo rzadko, czasami żal mi mąłża, i czasami mam czarne myśli( chyba wicie o co chodzi)jednakże tż wyprowadza mnie z błędu

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:26   #1396
madzia1k1
Raczkowanie

Hej, hej!!

Brzuch mnie dalej boli, okresu niet, czuję się do
A miało być tak fajnie, Karol ma urlop a ja taka naburmuszona chodzę
Idziemy zaraz na spacer, bo trzeba się rozejrzeć za śpiworkiem do spacerówki, bo będziemy się przenosić. Najpierw chce obadać ceny w mieście i zobaczyć czy opłaca się zamawiać z all.
Buziaki dla Was!

BEATKO gdzie jesteś????????

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Aha co seksiku to u mnie nie najgorzej, tak gdzieś średnio 2-3 razy w tyg

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:27   #1397
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Witam poświątecznie,

Wigilię i pierwszy dzień świąt spędziliśmy kameralnie - we trójkę.
Drugi dzień świąt spędziliśmy u bratowej i brata A.
25go Szymon skończył 5 miesięcy i dostał pierwszą marchewkę - zdjęcia w klubie. 25go podałam 3 łyżeczki i bardzo mu nie smakowała - pluł, wypychał językiem, marudził. 26go podałam 6 łyżeczek i poszło już troszkę lepiej, a wczoraj pół słoiczka. Nie było żadnej wysypki, kupka poszła ładna także myślę, że dalej możemy rozszerzać dietę.

Dziubku kochana nie wiem, czy to będzie dla Ciebie chociaż maciupkie pocieszenie, ale doskonale Ciebie rozumiem.
W 2007 roku przed ślubem ważyłam 64 kg. Nagle kg zaczęły iść w górę jak szalone w 2010 roku zachodząc w ciążę ważyłam 84 kg. W ciąży przytyłam tylko 6 kg i w dniu porodu ważyłam 90 kg. Tydzień po porodzie waga spadła do 77 kg ( czyli ważyłam 7 kg mniej niż przed ciążą! ), a tu nagle podczas karmienia piersią zaczęłam mieć straszny apetyt i waga znowu idzie do góry Dzisiaj ważę 79 kg. Jestem gruba i zrozpaczona

Miłego dnia.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html

Edytowane przez Madziulka_17
Czas edycji: 2011-12-28 o 10:29
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:29   #1398
jacieeeee
Wtajemniczenie

Aaaa zapomniałam Wam napisać:
jeśli któraś myśli o zakupie bandamki (coś jak z tublu) to zakupiłam wczoraj dla Dominika w kappahl'u po 8zł w promocji Fajne

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:42   #1399
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Ja przed 3 laty wazylam 55 kg, pozniej zaczelam tyc i dobilam do 78 kg przed ciaza, w ciazy 16 kg, po porodzie wrocilam do 78 kg i stoje. Jem malo, pije czerwona herbate i co?? i wielkie g.... Zobaczymy co po badaniach tarczycy moze dobierze jakies leki odpowiednie wreszcie i te wahania sie uspokoja.
madzia1k1 u mnie jest do 3 razy w miesiacu.... i nie wiem kiedy mi sie to odmieni. tez mnie nachodza czarne mysli i wiecie o czym mowie. No i co mam zrobic
Stary 2011-12-28, 11:02   #1400
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:

Wycałuj Adasia

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Czesc Wam. My jeszcze w lozku. Malwinka wstala na pierwsze nocne karmienie o 9.10 .
Właśnie wielu z nas zagrałaś na nerwach .Ja nie liczę ile razy wstaję i ile razy robię mleko .

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
witajcie
u ns noc średnia, Nati katarek ma, w nocy spać nie mogła, obudziła mi się o 23.50 a usnęła o 1.20, i co chwilkę się ruszała, niby nie przebudzała, ale jakoś tak nie spokojnie spała, pewnie przez ten katarek, mnie od wczoraj gardziołko boli, a Oliwka tez zawalona. dzisiaj idziemy do lekarza na 12.15, mam nadzieje,że nie będzie antybiotyku, swoja droga proszę o Wasze magiczne kciuki,
w ogóle jakas taka połamana wstałam.
pisz co lekarz powiedział .

Jacieeeee nie zostawiaj mnie!
No dobra jedź, ale masz się dobrze bawić i większość obowiązków zwalić na Tż. Neta pewnie nie będziesz mieć?
My mamy Sylwestra w domu, w dużym salonie, przed tv. Szaaaaaaaaaaał...

Oglądałam wczoraj od początku nasze/Wasze zdjęcia w klubie. Dziubek w ciemnych włosach Ci fajnie, ale w blondzie . Na ślubnych zdjęciach nie widać dodatkowych kg .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:03   #1401
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przed 3 laty wazylam 55 kg, pozniej zaczelam tyc i dobilam do 78 kg przed ciaza, w ciazy 16 kg, po porodzie wrocilam do 78 kg i stoje. Jem malo, pije czerwona herbate i co?? i wielkie g.... Zobaczymy co po badaniach tarczycy moze dobierze jakies leki odpowiednie wreszcie i te wahania sie uspokoja.
madzia1k1 u mnie jest do 3 razy w miesiacu.... i nie wiem kiedy mi sie to odmieni. tez mnie nachodza czarne mysli i wiecie o czym mowie. No i co mam zrobic
A ja zapominam co to przytulanki z mezem. Nawet mi sie nie chce... Poza tym jak mam katar to nawet patykiem mnie nie dotyka. Do tego jakas dziwna klotnia meza z jego ojcem byla i napieta atmosfera... Nie chce mi sie sylwestra...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:06   #1402
iustyna1
Wtajemniczenie

madzia1k1 przy okazji zakupów kup test
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-12-28, 11:21   #1403
DaKaro
Zadomowienie

Justynko nie bij . Na pocieszenie (zebyscie nie myslaly, ze mam tak dobrze) napisze, ze kilka razy wstawalam podac smoka, a Malwi poszla spac o 23.

Idziemy dzisiaj ogladac dom na sprzedaz .

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:22   #1404
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Czy Wy też tracicie cierpliwość do Waszego dziecka przy zmianie pampersa?
Mały od kilku dni zaczął się przewracać na brzuch na przewijaku, robi mostki, wygina się... A mi puszczają nerwy

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:31   #1405
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry

W temacie grania na nerwach to u nas dziś pierwsza pobudka o 10.03, przy czym to ja budziłam jego, a nie na odwrót

Cytat:

Ad wyciągania rączek, coraz wyraźniej to zaznacza, jak jest u kogoś to się cały do mnie wygina ale wczoraj coś lepszego jeszcze zrobił. Zaniosłam go mamie na dół, mama go wzięła na ręce, a ten wyciągnął rączki w stronę schodów, zaczął nóżkami przebierać i coś tam po swojemu gadał, jakby chciał babci powiedzieć że mama tam poszła więc tam trzeba iść

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
Mniejsza o to skąd ale jest a ja jestem przerażona, nie radzę sobie.
Nie wiem co mam robić
Zakraplam nosek solą morską, smaruje pod noskiem maścią majerankową, posmarowałam klatkę piersiową pulmex'em, no i próbuję conieco odciągać fridą, ale juz sama nie wiem, cały czas odciągać? czy co godzinę. Cały czas jej cieknie z noska
Pomyślałam jeszcze o inhalatorze, macie jakiś do polecenia, albo na co zwrócić uwagę przy kupnie?
Boziu, żeby nie poszło jej na oskrzela
Kochana, nie przejmuj się tak, bo to na pewno tylko katarek Niestety trzeba się przyzwyczaić, bo pewnie milion razy każde z naszych dzieci złapie takie coś

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
W 2007 roku przed ślubem ważyłam 64 kg. Nagle kg zaczęły iść w górę jak szalone w 2010 roku zachodząc w ciążę ważyłam 84 kg. W ciąży przytyłam tylko 6 kg i w dniu porodu ważyłam 90 kg. Tydzień po porodzie waga spadła do 77 kg ( czyli ważyłam 7 kg mniej niż przed ciążą! ), a tu nagle podczas karmienia piersią zaczęłam mieć straszny apetyt i waga znowu idzie do góry Dzisiaj ważę 79 kg. Jestem gruba i zrozpaczona
Ano właśnie, u mnie to samo! Zastrzeliłabym kretyna, który powiedział, że karmienie piersią sprzyja chudnięciu

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Aaaa zapomniałam Wam napisać:
jeśli któraś myśli o zakupie bandamki (coś jak z tublu) to zakupiłam wczoraj dla Dominika w kappahl'u po 8zł w promocji Fajne
O, ja właśnie wczoraj je oglądałam (te w tublu) Dzięki za cynk
Stary 2011-12-28, 11:34   #1406
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość

Jacieeeee nie zostawiaj mnie!
No dobra jedź, ale masz się dobrze bawić i większość obowiązków zwalić na Tż. Neta pewnie nie będziesz mieć?
My mamy Sylwestra w domu, w dużym salonie, przed tv. Szaaaaaaaaaaał...
Taaa... obowiązki zwalić na TŻta mówisz? A kto za niego na narty pojedzie, a kto za niego flaszkę wieczorem "zrobi", a kto będzie latał po "byleco" do sklepu co pół godziny? Mój TŻ ma mnóstwo obowiązków i nie ma czasu się dzieckiem zająć A tak na serio to mam zamiar się dobrze bawić, ale czy Domek da? Jak się będzie budził co chwilę, to przynajmniej kilogramy zgubię, latając góra - dół
Teraz siedzi od godziny w leżaczku (WOW) i bawi się Panem Metką, a ja zdążyłam wszystko poprasować. Jestem w ciężkim szoku
Iustyna jedź ze mną

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
O, ja właśnie wczoraj je oglądałam (te w tublu) Dzięki za cynk

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-12-28, 12:21   #1407
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Witam Dziewczyny

mam pytanko do Was, jak to jest jak się sprzeda coś na allegro i kupujący zapłaci przez PayU .... kiedy te pieniądze do mnie dotrą? tam w ustawieniach wpisałam swój nr konta i co mam czekać? przeleją mi ta kasę? bo pisze że pieniądze zostały przekazane a na koncie ich nie ma .... co ma robić? wysłać już ten przedmiot co sprzedawałam? POMÓŻCIE bo ja ciemna jestem

Marinko można Cię jutro odwiedzić? mój TZ ma 3 zmianę więc obiad zrobi sam, tak około 13- 14 na chwilkę bym wdrepneła .... bo wieczorem całkiem to mój mały jest niedobry ze zmęczenia .... a Beatka odzywała się coś?

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2011-12-28 o 12:23
Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:24   #1408
Shira_83
Zadomowienie

hej Laseczki
i am a live
nie mam szans nadrobić za duże tyły mały Żbik ostatnio średnio sypia bardzo średnio więc wyglądam jak pół koopy z poza krzaka masakra trzeba przetrwać. Święta minęły szybko i miło mały dostał górę prezentów, ale żeby nie było tak pięknie to tż mi się pochorował
Stary 2011-12-28, 12:28   #1409
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Taaa... obowiązki zwalić na TŻta mówisz? A kto za niego na narty pojedzie, a kto za niego flaszkę wieczorem "zrobi", a kto będzie latał po "byleco" do sklepu co pół godziny? Mój TŻ ma mnóstwo obowiązków i nie ma czasu się dzieckiem zająć A tak na serio to mam zamiar się dobrze bawić, ale czy Domek da? Jak się będzie budził co chwilę, to przynajmniej kilogramy zgubię, latając góra - dół
Jakby co, to ja już się pakuję i jak będziecie jechać, to wpadnijcie po mnie (jakieś 100km od Poznania w stronę morza ).

No tak, faceci i ich "ważne" sprawy. Mam propozycję - Ty jedź na narty, Ty "zrób" flaszkę i Ty lataj po "byleco" . Przejmij jego ważne obowiązki a on niech się Domkiem zajmuje . Dużo Was jedzie? Kiedy wracasz? Ja już tęsknię
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-12-28, 12:39   #1410
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Jakby co, to ja już się pakuję i jak będziecie jechać, to wpadnijcie po mnie (jakieś 100km od Poznania w stronę morza ).

No tak, faceci i ich "ważne" sprawy. Mam propozycję - Ty jedź na narty, Ty "zrób" flaszkę i Ty lataj po "byleco" . Przejmij jego ważne obowiązki a on niech się Domkiem zajmuje . Dużo Was jedzie? Kiedy wracasz? Ja już tęsknię
Wracam w niedzielę, albo poniedziałek. Jedziemy w dwie pary i może trzecia doskoczy w Sylwestra ale to nic pewnego. Najgorsze, że mnie gardło zaczyna "drapać" W tamtym roku spędziliśmy koniec roku w tym samym miejscu z tym samym towarzystwem, tyko wtedy Dominik był w brzuchu, a teraz jest już z Nami. Za to koleżanka w ciąży Też lipcówka

Dominik 29.07.2011r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości