|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
Teraz nie wiem jak jest bo zamawiam z dostawą do domu. Najlepiej jest zadzwonić do Avonu i zapytać się żeby mieć pewność |
|
|
|
|
#16442 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Wam bardzo za odpwiedzi
|
|
|
|
#16443 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Dziękuję za odp. w sprawie zestawu BST, zamówię go zatem dla TŻ i mam nadzieję, że mi przyjdzie ![]() PS. Fajny patent wczoraj wymyśliłam - do błyszczyka Extreme Gloss nałożyłam trochę wazeliny i teraz ma o wiele lepszą konsystencję i kolor Pale pink shine nie jest taki intensywnie różowy jak był
|
#16444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Musisz odesłać i lakier i błyszczyk !!! Tak jest nawet napisane na formularzu zwrotnym. W przypadku zakupów łączonych odsyła się wszystko.[/quote] asicka1- wszystko odnośnie zwrotu produktów jest opisane w strefie konsultantki " Zasady zwrotu produktów z ofert łączonych W przypadku ofert łączonych typu: “Kup 2 produkty ze stron od ... do ... za kwotę X, a produkt Z otrzymasz gratis" lub “Kup 2 produkty ze stron od ... do ... za kwotę X, a produkt Z będziesz mogła kupić za 0,50 groszy” lub "Kup jeden, drugi otrzymasz za darmo" należy pamiętać, aby:
Twoja Klientka w katalogu 08 skorzystała z następującej oferty łączonej: kupiła jeden balsam do ust, a drugi dostała gratis. Co zrobić, gdy Klientka deklaruje zwrot jednego produktu z oferty na balsam? Podczas przyjmowania od Klientki zwrotu jednego balsamu, poproś ją o drugi balsam - gratisowy, ponieważ produkty zakupione w opisanym przykładzie traktujesz jako komplet. Co zrobić, gdy Klientka deklaruje wymianę jednego z produktów oferty na balsam? Prześlij tylko jeden reklamowany produkt i zaznacz wymianę, wpisując na "Formularzu Przesyłki Zwrotnej" taki kod produktu, jaki widnieje na Twojej fakturze, z której zwracasz produkt." |
||
|
|
|
#16445 |
|
Konto usunięte
|
No niestety nie otrzymałam od was więcej odpowiedzi i w związku z tym wysłalam do nich maila z tym pytaniem o drugi termin i płatność z pierwszego
|
|
|
|
#16446 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3126924]No niestety nie otrzymałam od was więcej odpowiedzi i w związku z tym wysłalam do nich maila z tym pytaniem o drugi termin i płatność z pierwszego[/quote]
może lepiej zadzwoń na infolinie, szybciej sie dowiesz
|
|
|
|
#16447 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3126390]
Jeszcze raz ponawiam, bo chciałabym znać więcej odpowiedzi termin zamówienia 2.10 a płatności 8.12, przyślą?[/quote] Hej a wg mnie to jeśli to zamówienie za które jeszcze nie zapłaciłaś i to które teraz zamówisz nie przekroczy wysokości kredytu jaki masz w firmie to możesz zamawiać bez płacenia. Mam nadzieje że w miarę jasno to napisałam |
|
|
|
#16448 |
|
Raczkowanie
|
ale się wściekłam-dzisiaj dostałam paczkę, zamówiłam 20 katalogów 01 i co dostałam? 10 kat.01 oraz 13(!) kat 13! zadzwoniłam i pani powiedziała, że przyślą pocztą do tygodnia te zaległa 10 nowych...ciekawe czy dojdą-przecież jest strajk na poczcie. Jesli nie dojda to zrobia korektę salda
nie dostałam również pakietu kartek z życzeniami chociaż są zafakturowane ale akurat to dostanę w przyszłej paczce...w brakach miałam zestaw piaski arizony ale to nie szkodzi bo akurat on był dla mnie. No i serum na zniszczone końcówki-tyle. Dostałam tę srebrną kosmetyczkę-śliczna! moja mama jest wniebowzięta, ale nie oddam jej![]() Pytałam o torebkę Halle-znajdzie się dusza posiadająca ją? Jeśli tak proszę o jak najbardziej szczegółowe informacje
|
|
|
|
#16449 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Znalazłam na forum gazeta.pl taki temat "wycofany tusz pełnia rzęs" a pod tematem. Czy ktoś wie dlaczego wycofują NOWOŚĆ Tusz "Pełnia Rzęs" ?? Byłam dzisiaj w COK we Wrocławiu i chciałam kupić dla klientki, a Pani do mnie że nie ma bo Avon zabronił im sprzedaży i go wycofują. Na stronie nie ma żadnej informacji na ten temat. ![]() ![]() Co o tym myślicie? Słyszałyście coś na ten temat? Mam nadzieje, że tusz mi przyjdzie - w piątek będe miała nareszcie swoje zamówienie u konsultantki z kat 13, ach nie moge się doczekać
|
|
|
|
#16450 |
|
Rozeznanie
|
zobaczcie co znalazlam na innnym forum
czy ktoś wie dlaczego wycofują NOWOŚĆ Tusz "Pełnia Rzęs" ?? Byłam dzisiaj w COK we Wrocławiu i chciałam kupić dla klientki, a Pani do mnie że nie ma bo Avon zabronił im sprzedaży i go wycofują. Na stronie nie ma żadnej informacji na ten temat. wiecie cos na ten temat???? |
|
|
|
#16451 |
|
Rozeznanie
|
ups kaatiiaa mnie uprzedziła
|
|
|
|
#16452 |
|
Zadomowienie
|
Widze, że nie tylko mnie ten temat zaciekawił i zaniepokoił. Czyży avon kolejną solidną rzecz wycofywał? |
|
|
|
#16453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#16454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ee dziewczyny to pewnie tylko plotka z tym tuszem Pelnia Rzes
|
|
|
|
|
#16455 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
potem juz nie zamawialam ![]() Cytat:
ale zawsze otwieram paczki w COK-u, wiec od razu to zareklamowalam wszystkie katalogi mi wymienili, Pur Blance i kosmetyki, ktore mialy papierowe opakowania i byly oblane Pur Blanca
|
||
|
|
|
#16456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16457 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3127292]
ee dziewczyny to pewnie tylko plotka z tym tuszem Pelnia Rzes [/quote]całkiem mozliwe, bo trzeba przyznać, że to troche dziwne, wydaje się, że tusze schodzą całkiem dobrze, nadodatek raklama w tv, a przedchwila znalazłam nową wypowiedz pod tym tematem oto ona: dziwne co najmniej.... ja w paczce wczoraj miałam i na fakturze wystawionej dziś też są-i czarne i brązowy.... gdyby zakazali w COKu to pewnie nie byłoby na fakturze... |
|
|
|
#16458 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#16460 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne z tym tuszem. ja w sumie na niego ponarzekałam troche, ale już jest ok i moge mu wystawić 4
jeszcze nie znalazłam tuszu, który byłby idealny ja na razie zbieram zamówienia na 2 termin K13. i zastanawiam sie, czy jest sens robić zamówienie z K01, bo na razie mam na 70 zł. + ewentualnie mój zestaw PS za 32.90. na razie katalog widziały 3 klientki i żadna nic nie wzięła bo uznały, że nie dadzą tego samego pod choinke co rok temu, a reszta zestawów jest dość droga może jeszcze inne coś powybierają ... a jak nie to zamówienie złoże dopiero w K02 ![]() edit: ja chce takie filiżanki jak mają w UK
|
#16461 |
|
Wtajemniczenie
|
A moja paczka z k13 miala byc dzis i jeszcze nie ma
a zawsze o tej porze juz dawno była! ![]() ![]()
|
|
|
|
#16462 |
|
Zadomowienie
|
może, nic zobacze w piątek czy przyjdzie mi w paczuszce
|
|
|
|
#16463 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, spokojnie
mi zawsze przychodziła przed 14 a wczoraj przyszla mi grubo po 16 :/
|
#16464 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
np. głębia jest dużo lepsza lub tusz ekstremalnie podkręcający Cytat:
mimo nie wpłaconej lub gdy wpłacone a jescze nie doszły fartura będzie wystawiona np. data zapłaty przypada na 20.11 a data zamówienia na 19.11 w tym przypadku faktura będzie wystawiona... myslę że w miarę jasno i czytelnie Cytat:
czasami zdarza się że jest na fakturze a nie ma tego w paczce ewentualnie uszkodzenia produktu czy jak było wcześniej pisane wylanie sie produktu w skutek czego pobrudzone zostały inne.. Jako KK nie zarabiamy w firmie dużej kasy więc dlaczego ma to uchodzić płazem... Pamiętajcie... nie dajcie sie...i zgłaszać wszystkie uwagi... ja także miałam przypadki w paczkach przez dość długi okres jaki jestem w Avonbądzcie sprytniejsze od tych co siedzą na samej górze
|
|||
|
|
|
#16465 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a ja jutro odbieram swoje pierwsze zamówienie
ale jestem podekscytowana!!
|
|
#16466 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie, do 22 masz jeszcze czas
a nawet później może przyjść![]() ![]() ![]() a z tym tuszem to nie wiem...kurczę dobry jest, bardzo mi pasuje, mam nadzieję,że z nim wszystko ok i go nie wycofają, zważywszy na to,że jest ogromne zainteresowanie nim |
|
|
|
#16467 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brak słówCytat:
aż pójdę jutro do COK-u(jestem z Wrocławia) się wypytam[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3127292]wystarczy napisac maila ![]() ee dziewczyny to pewnie tylko plotka z tym tuszem Pelnia Rzes [/quote]dziękuje Cytat:
|
||||
|
|
|
#16468 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ja tez zamawialam 2 tusze pelnia rzes dla moich kolezanek, takze mam nadzieje,ze bedzie
a z katalogu 01 na 100% zamawiam dla siebie: -balsam naturals orzechowy (a moze nawet 2 )-zel pod prysznic senses (który polecacie??) -podklad rozswietlajaco antystresowy Zastanawiam sie tez nad zestawem miniaturek today tomorrow always z oferty specjalnej.. co o tym sadzicie?
|
|
#16469 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie
która torebka z Avonu zmieści teczkę i zeszyty A4 takie na studia wiecie ![]() ???? |
|
|
|
#16470 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie nei jestem spokojna
siedze cała opanowana emocjami ... haha jakies uzaleznienie aż mi sie samej z siebie chce smiac ech.. ale paczka i tak nie przychodzi do mojego domku wiec ja juz dzis raczej tego nie zobacze a tak chcialam mojego misiaaaaczka...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Teraz zamawiałam 20 katalogów 13 i mi nie przysłali żadnego dodatkowego
potem juz nie zamawialam
bo uznały, że nie dadzą tego samego pod choinke co rok temu, a reszta zestawów jest dość droga 
brak słów